NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
lol, Fletó azzal magyarázza, hogy leköpték, hogy biztos azt hitték fideszes 😀
több mint 14 éve

Nem is tudtam, hogy VV Éva Kelet-Magyarországi körútra ment. 😊
több mint 14 éve
ha a csávók ülnek, akkor nyikhajnak nem jut fehérnép, az lenne a legjobb.vagy simán lehet, hogy addig kiesik valaki/valakik napközben, és a párválasztóra már tök mások maradnak. de fölösleges tippelni, hiszen tudjuk: AZ ÉDENEBEN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET 😂
vagy a faszom tudja márHöri
több mint 14 éve
ha a csávók ülnek, akkor nyikhajnak nem jut fehérnép, az lenne a legjobb.vagy a faszom tudja már
több mint 14 éve
holnap kiesik gyökér robi 😕mi is erre gondoltunk, csak az előzetesben az látszott, hogy a csávók ülnek, úgyhogy érdekes lesz. De a Pókmajom out király, csak idő kérdése volt, mikor történik ez meg.
aliz - lassubeszédű
niki - pápa
műfog - nyikhaj
robi out 😕Höri
több mint 14 éve
holnap kiesik gyökér robi 😕 aliz - lassubeszédű
niki - pápa
műfog - nyikhaj
robi out 😕
több mint 14 éve
Azért megnézzük mi lesz a bérhajadon sorsa. Jó epizódot várok 😀
több mint 14 éve
ÉH Facebook oldalra sikerült kiírni, hogy kizárják-e Pókmajmot...
több mint 14 éve
Soldi miatt zártak be 😛A kormorános Koltay átvette a hatalmat a Petőfi felett és csak idő kérdése, hogy mikor jön a profilváltás: a Caféval együtt ezzel nagyjából megszűnik a minőségi zenei rádiózás.DzsokijuingSzomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marciVárható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A kormorános Koltay átvette a hatalmat a Petőfi felett és csak idő kérdése, hogy mikor jön a profilváltás: a Caféval együtt ezzel nagyjából megszűnik a minőségi zenei rádiózás.Várható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.Sobri Jóskanincs barátom 😕Szomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marci
http://quart.hu/cikk.php?id=6255JJ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Várható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.nincs barátom 😕Szomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marci
több mint 14 éve
nincs barátom 😕Szomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕
több mint 14 éve
Alekosz kb fél órán belül 3 nővel smárolt,beindult 😀
több mint 14 éve
nincs barátom 😕http://quart.hu/cikk.php?id=6255

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a mai ÉH vége kurvajó volt, Szandra megérdemli azt, amit kapni fog. Pofonért jár a kizárás?shawnkagumi szabályok vannak, szóval ha nem akarják, hogy nyerjen, akkor jár 😀
több mint 14 éve
a mai ÉH vége kurvajó volt, Szandra megérdemli azt, amit kapni fog. Pofonért jár a kizárás?
több mint 14 éve
http://www.mfor.hu/cikkek/Sokba_kerult_a_Valo_Vilag__144_millios_birsag__es_meg_nincs_vege.htmlNem tudom volt-e róla szó, ha igen elnézést.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szerintem csak dönteni fog valamiről, bár az lenne a legjobb, ha visszakerülne a trónjára!
több mint 14 éve
a pápának "vissza kéne áldozni" magát 😛holnap visszatér a Király 😀shawnka... és vajon mi lesz a dolga? Lehet, hogy visszakerül, mint Dani.catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
holnap visszatér a Király 😀shawnka... és vajon mi lesz a dolga? Lehet, hogy visszakerül, mint Dani.
több mint 14 éve
holnap visszatér a Király 😀
több mint 14 éve
The King of Kings! 😀kár, hogy nem szólalt meg a promóban a motörhead 😂
több mint 14 éve
Hát előbb verlek meg sakkban (mellesleg én is tudok 😛) mint futásban, ezt most garantálom neked 😀 De nyugi, Kaszparovot is előbb sakkozom le, minthogy lefutnám 😛De túlságosan eltértünk a tárgytól 😊
több mint 14 éve
Nem egészen.De ez a lealázza kábé olyan leaázás, mintha te meg én sakkoznánk a tévében mondjuk, és bár mindig én nyerek, de a győztes 1 milát, míg a vesztes 950ezret kap meccsenként. csak játszunk még egy menetet, nem? 😊Sobri JóskaMégegyszer mondom, hogy csak egy viccesnek szánt megjegyzés volt, tisztában vagyok vele, hogy ha nem érné meg, nem csinálnák, azért ennyire nem vagyok hülye 😊
Sakkban meg csak azért vernél mindig meg, mert baromi rég játszottam, és sokkal kevésbé vagyok türelmes, mint anno 😀fetomy
Azért vernélek meg, mert én tudok sakkozni. 😊
Mint ahogy mondjuk futásban meg azért vernél meg te, mert gyorsabban futsz. Így megy ez.😊
De 950ezerért bármikor futok veled versenyt, akár naponta többször is. 😊
több mint 14 éve
De ez a lealázza kábé olyan leaázás, mintha te meg én sakkoznánk a tévében mondjuk, és bár mindig én nyerek, de a győztes 1 milát, míg a vesztes 950ezret kap meccsenként. csak játszunk még egy menetet, nem? 😊Sobri JóskaMégegyszer mondom, hogy csak egy viccesnek szánt megjegyzés volt, tisztában vagyok vele, hogy ha nem érné meg, nem csinálnák, azért ennyire nem vagyok hülye 😊
Sakkban meg csak azért vernél mindig meg, mert baromi rég játszottam, és sokkal kevésbé vagyok türelmes, mint anno 😀