NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aliz a kúrvaanyád!gabtsinemtom nezni. mit csinalt az a moslek ?
több mint 14 éve
Ez a gáz, ha felvételről megy egy ilyen sorozat, mint egy meccs, amit nem néz meg az ember, ha tudja a végeredményt, ezért jobbak a real time realityk, mint az előre felvettek.
több mint 14 éve
Ja, h nem tudjátok, h ki nyert? Ha lespoilerezem hány év bant kapok 😀
több mint 14 éve
oszt? ha hallgatod a CD-t nem kell majd nézni 😛 😀Megjegyzem, a tegnapi László Attila dal szerintem az eddigi legjobbja volt. Nem értem a 7 pontot, amit kapott :/eaglesmcnabbannak a srácnak akkora kezei vannak, hogy meglátom, és nem tudok másra nézni, nem is érzékelem a produkciót. olyan ez mint Austin Powers és a bibircsókok 😀shawnka
meg alapból kis nyúlánk gyerek, Crouch csak Beatles-ös séróval 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szerintem kiejtik Nikit....és a végén egy Alíz & Dani páros nyer...hogy ne legyen papírforma 😛Prosztó out, holnap Linda is hasonló sorsa fog jutni.Kitaktikázzák a lyányok, hogy Alíz menjenHöri
Ez bizony a királyi udvaron belül fog eldőlni.shawnka

több mint 14 éve
Megjegyzem, a tegnapi László Attila dal szerintem az eddigi legjobbja volt. Nem értem a 7 pontot, amit kapott :/eaglesmcnabbannak a srácnak akkora kezei vannak, hogy meglátom, és nem tudok másra nézni, nem is érzékelem a produkciót. olyan ez mint Austin Powers és a bibircsókok 😀
több mint 14 éve
és tényleg elment egy teljes rész erre a bombás szarra...kemény hetünk van mindenesetre, éh final, bl final, alekosz mészárszék.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Prosztó out, holnap Linda is hasonló sorsa fog jutni.Kitaktikázzák a lyányok, hogy Alíz menjen
Ez bizony a királyi udvaron belül fog eldőlni.shawnka
több mint 14 éve
Prosztó out, holnap Linda is hasonló sorsa fog jutni.Ez bizony a királyi udvaron belül fog eldőlni.
több mint 14 éve
Megjegyzem, a tegnapi László Attila dal szerintem az eddigi legjobbja volt. Nem értem a 7 pontot, amit kapott :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.eaglesmcnabbabszolút ugyanígy látom. Valahogy Gomes tényleg eléggé erőteljes, érezhető táncokat tud produkálni, ehhez jön, hogy Tecának is tudnak olyan előadásai lenni, ami nagyon "érezhető". Meg hát tényleg egyértelmű volt, hogy mindketten nagyon örülnek, hogy egymással csinálják, szóval nem meglepő, hogy nagyon intenzívre sikeredett 😊
Azt sajnálom, hogy Gomesből a műsor után szerintem nem sokat fogunk látni, pedig nem bánnám :/
több mint 14 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.eaglesmcnabbNekem mindhárom duett tetszett, de különösen az tényleg nagyon jó volt!
több mint 14 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Viszont ez a szemüveges nő egyre gázabb 😀fetomyAz nem kifejezés!
Azok a féltékenységi rohamok és sablon idézetek (...egy csepp a tengerben..blabla)! :/
több mint 14 éve
Alekosz: "Nem árulom el hova megyünk, de két órát biztos fogunk utazni."jó, hát nem ült még vonaton biztos, fogalma sincs mennyit jelent 2 órát utazni. Nem akart hülyeséget mondani, hisz lehet, hogy TGV-vel utaznak és leérnek az Adriára 😀
Veronika: "Úristen, ne már!"
Alekosz: "És fürdeni is fogunk."
Veronika: "Tényleg?!"
Alekosz: "Tippek? Veronika?"
Veronika: "Háát, nekem igazából nincsen..."
V. ismét bizonyította szellemi képességeit 😂gerle
Viszont ez a szemüveges nő egyre gázabb 😀
több mint 14 éve
na meg kapja-e veronka (aka kacsacsőrű emlős) a csodálatos hímvesszőt az éjjel?
több mint 14 éve
De te is őt választanád ebből a 4-ből, nem?Max nem kérdeznél tőle ilyen kúúúúúúrva nehezeket.
több mint 14 éve
Alekosz: "Nem árulom el hova megyünk, de két órát biztos fogunk utazni."Veronika: "Úristen, ne már!"
Alekosz: "És fürdeni is fogunk."
Veronika: "Tényleg?!"
Alekosz: "Tippek? Veronika?"
Veronika: "Háát, nekem igazából nincsen..."
V. ismét bizonyította szellemi képességeit 😂
több mint 14 éve
loool balázs de mekkora geci 😀😀"Tegnap elbúcsúztunk Olgától és Brigittától. Hát, mondanám, hogy nagy kár értük, de... nem akarok hazudni..." 😂
több mint 14 éve
Most hagytam véletlenül a Beugró után a viasaton, de hihetetlen, hogy milyen buta kurvák vannak ebben az ÉH-ben. 😀Schleckkéső, a bandwagon jövő héten beérkezik a célba 😕
több mint 14 éve
Most hagytam véletlenül a Beugró után a viasaton, de hihetetlen, hogy milyen buta kurvák vannak ebben az ÉH-ben. 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
AZ ÉDENEBEN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET 😂Szobi22Valami csavarnak kell lennie benne, mert így nagyon egyértelmű Robi távozása! :/
több mint 14 éve
Tulajdonképp bizonyos mértékben a "Pálinkás..." részt is ki lehetett volna emelni az ő esetében 😀Höri: Szerintem biztos is, bár lehet néhányan egyenesen jobbikosnak hitték 😀