NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?shawnka
Ha elárulod ki nyert mondok valamit. 😊
Ebből a műsorból egy mp-et nem láttam, de így általánoságban azt mondom, hogy ennek a kis országnak teljesen felesleges egy n+1. sztár.
Épp ezért az ilyen műsoroknak szinte alig van utóélete (műsoronként 1-2 emberke tud megélni abból, hogy részt vett benne), csak magáról a műsorról, a nézettségről szól, nem tehetségkutatás, tehetséggondozás, csak sima saját gyártású műsor.
A tavaly őszi Megasztár - X faktor-t nagyrészt láttam. Mióta vége eltelt kb fél év, és a huszonkét(?) világraszólóan tehetséges, agyonhype-olt énekes/nő közül van Wolf Katinak ugye 1 db slágere, és Kökény Attilának futott az a dala, ami megvolt a Megasztár elött.
Vagyis a 22 előadó 6 hónap alatt 2 (azaz kettő) slágerrel jött elő.
Ugye Lennon se a hangja miatt lett világsztár, hanem a zenéi, számai miatt, de még egy Lady GaGa, vagy Amy MacDonald is maga írja a számait.
Ez a nagy difi.Sobri Jóska
Janicsák Veca valami nagyon nagy összeget haknizott össze pár hónap alatt.
Olvastam valahol,hogy anyagilag ő járt a legjobban az Xesek közül.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 726
Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?shawnka
Ebből a műsorból egy mp-et nem láttam, de így általánoságban azt mondom, hogy ennek a kis országnak teljesen felesleges egy n+1. sztár.
Épp ezért az ilyen műsoroknak szinte alig van utóélete (műsoronként 1-2 emberke tud megélni abból, hogy részt vett benne), csak magáról a műsorról, a nézettségről szól, nem tehetségkutatás, tehetséggondozás, csak sima saját gyártású műsor.
A tavaly őszi Megasztár - X faktor-t nagyrészt láttam. Mióta vége eltelt kb fél év, és a huszonkét(?) világraszólóan tehetséges, agyonhype-olt énekes/nő közül van Wolf Katinak ugye 1 db slágere, és Kökény Attilának futott az a dala, ami megvolt a Megasztár elött.
Sobri Jóska
Király L norbi meg Nikolas dalát is játszák tisztességesen, utóbbinak volt egy hazai viszonylatban elég komoly koncertje. Wolf Kati mellet őt érzem még hosszú távon megmaradónak.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Eddig 2 tehetségkutatón drukkoltam valakinek. Caramel és László Attila is egyaránt nyert 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Vagyis a 22 előadó 6 hónap alatt 2 (azaz kettő) slágerrel jött elő.
Ugye Lennon se a hangja miatt lett világsztár, hanem a zenéi, számai miatt, de még egy Lady GaGa, vagy Amy MacDonald is maga írja a számait.
Ez a nagy difi.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Johnny Gold nemzetközi babérokra tör! http://www.youtube.com/watch?v=GuaoODM_mSI
több mint 14 éve
http://soundcloud.com/viasat3/eden-hotel-rap

ehhez félek bármit is hozzáfűzni 😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Tudom, hogy mindenki látta, de most 12:20-tól a TV2 műsorán a Friday Night Lights. Én is megnézem még egyszer.vadibandi
pont ezt is akartam beírni

plusz M2 12:55 Záróra - Rudolf Péter
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Tudom, hogy mindenki látta, de most 12:20-tól a TV2 műsorán a Friday Night Lights. Én is megnézem még egyszer.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.FViktor93
ingyenpénz mindig jól jön 😀 link esetleg? 😊shawnka
Linket nem tudok, engem is úgy rángattak oda a helyszínre 😛
több mint 14 éve
Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.FViktor93
ingyenpénz mindig jól jön 😀 link esetleg? 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
szerintem még nincs időpont, mivel 5 napja még a castingot reklámozta az RTL twittereHöri
Azt reklámozták már a VV4 közben is, azt hittem már tovább járnak, főleg mert ahogy kivettem, ilyen LÖIM-szerű műsorstruktúrája lesz, tehát gondolom folyamatos lesz a casting meg minden és esetleg íg ymár meg lehet a dátum. Na de mindegy, köszi 😊
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ma munkahelyen megint 10 ponttal emeltem a celebfaktoromat, mert Éden Kristóffal kávéztam

mekkora király vagyok

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sobri!

Vagy hát bárki aki tudja a választ, mikor indul az rtlen az az Egy perc és nyersz! című okosság?fetomy
szerintem még nincs időpont, mivel 5 napja még a castingot reklámozta az RTL twittere

más: 22.00 viasat6, éden hotel 1x01

több mint 14 éve
Sobri!

Vagy hát bárki aki tudja a választ, mikor indul az rtlen az az Egy perc és nyersz! című okosság?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fasza lenne, ha jelentkezne innen valaki a fórumról és be is kerülne 😀 😀 😀Bruce
ameddig nem epitenek egy fasza betonfalat bentre h dobalhassak addig no way
ha viszont bekerulnek akkor gyanitom betorne egyket uvegfelulet 😀
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Fasza lenne, ha jelentkezne innen valaki a fórumról és be is kerülne 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na úgy tűnik lesz vv5. Vagy csak nekem új, hogy hivatalos?Pocs
Jelentkezni kéne. Bár mondjuk protekciom az nincsDuff
én lezsírozom Jóskával, ő belök bárkit

több mint 14 éve
Most hülyéskedsz vagy télleg Johnny Gold nyomja az RTL-en 😐Drip
De miért playbackelt a mester 😕
több mint 14 éve
inkább jelentsék be az Éden Hotel 2-t, annál jobb úgysem kerülhet TV képernyőjére. Holnaptól megismétlik amúgy a Viasat6-on, nézze mindenki 😀
több mint 14 éve
Hát igazából az egész komolytalanságát tökéletesen szimbolizálja a vége 😊 De legalább megtudtuk, hogy Alekoszra hatványozottan igaz, hogy a farkával gondolkodik 😀

Egyébként ja úgy néz ki mostmár tuti, hogy lesz vv5 😊 Azt mondjuk nem bánom, érdekesebb mint ez a semmi.
több mint 14 éve
Most hülyéskedsz vagy télleg Johnny Gold nyomja az RTL-en 😐Drip
Johnny Goldnak filmje is van vaze! http://www.port.hu/dobogo_kovek/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=113359&i_city_id=-1&i_county_id=14
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 479 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Most hülyéskedsz vagy télleg Johnny Gold nyomja az RTL-en 😐

több mint 14 éve
Na úgy tűnik lesz vv5. Vagy csak nekem új, hogy hivatalos?Pocs
Jelentkezni kéne. Bár mondjuk protekciom az nincsDuff
Jelentkezni 😂 Nyugi, akkor sem kerülnél be, ha nem lenne protekció 😀Pocs
Pedig tudnád milyen szorakoztato tudok lenni 😀