TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezek azért messze vannak a slágertől, de legalább "saját" számok.Majd ha 2-3 év múlva még emlékeztek ezekre a számokra, akkor lehet slágernek nevezni, és ha lesz még 2-3 számuk, akkor azt mondom megfogantak, betagozódtak a "popzenébe" a srácok.
Egyelőre ezek arra jók, hogy a 3-4 közismert szám mellett lehessen mivel menni haknizni.
több mint 14 éve
Na Sobri tessék, jönnek az Xfaktor slágerek 😊 Amióta beszéltük már van Király Norbinak és Vastag Tamásnak is 😀 MEg ha jól hallottam Vecáé is hamarosan kijön 😊fetomyNikolasnak is van, class fm rengeteget játssza.
több mint 14 éve
Na Sobri tessék, jönnek az Xfaktor slágerek 😊 Amióta beszéltük már van Király Norbinak és Vastag Tamásnak is 😀 MEg ha jól hallottam Vecáé is hamarosan kijön 😊
több mint 14 éve
Hát nagyon kellett. Csak csajok után nem csak csajok. Legyen még csak pasik, aztán nem csak pasik, majd ugyanezt kutyával, macskával, egérrel, zsiráffal és traktorral. Úgyis jut mindre 1-1 villalakó, ráadásul mire ezek meglesznek, kitermelünk úgyis egy újabb VV teamet.A limonádé amúgy jó téma. Én sok citrommal szeretem.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/teve/20110613-beci-es-vv-eva-vezetnek-musort-az-rtl-klubon.htmlJayBszáni
több mint 14 éve
Jogos, Esztert véletlenül hagytam csak ki 😊 Bartokk meg fent van a listán 😀
több mint 14 éve
fetomy: Szabó Eszter hogyhogy nem fért fel a listára? Nálam még kiemelt is lenne Kontor Tamással együtt, de ez már elég szubjektív.SchleckBartók "Búza" Krisztián is felfért volna simán 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy: Szabó Eszter hogyhogy nem fért fel a listára? Nálam még kiemelt is lenne Kontor Tamással együtt, de ez már elég szubjektív.
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy hányan élnek konkrétan a tehetségkutatókból, de én pár hónapja átnyálaztam a Megasztár szériák versenyzőit, és hogy azóta mit csinálnak, és nem 1-2 volt műsoronként hanem 6-8 kb. akik azóta is a zenében dolgoznak (nem mondták, hogy megélnek-e jól 😛 csak hogy zenélnek -ésvagy társszakmában tevékenykednek)Megasztár 1: Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Kandech Evelyne, Smichdt Vera, Dér Heni, Mujahid Zoltán, Galambos Dorina, Bartók Krisztián, Hajdú Klára.
Megasztár 2: Caramel, Palcsó Tamás, Tóth Gabi, Torres Dániel, Gál Csaba Boogie, Bartók Eszter, Bálint Ádám, Pál Tamás, Kovács Tímea, Pflum Orsi
Megasztár 3: Rúzsa Magdi, Varga Feri, Póka Angéla, Szabó Eszter, Kontor Tamás, Puskás Peti, Hoffmann Mónika, Széles Izabella,
Megasztár 4: Király Viktor, Fekete Dávid, Bencsik Tamara, Nguyen Thanh Hien, Szecsődi Károly, Ambrus Rita.
Róluk találtam a döntősök közül infót arról, hogy kizárólag-vagy főként a zenéből élnek. A kiemelteknek van az elmúlt 1 max 2 évből slágerlistás számuk, az aláhúzottak pedig külföldi sikereknek is örvendenek. Egyébként rajtuk kívül még jó néhányan vannak ezen a pályán, csak sajnos róluk nem találtam biztos információt (már arról sem, hogy konkrétan kik voltak a mezőny tagjai)
Az elmúlt év Megája és X faktora szerintem még nem volt olyan régen, hogy über sikerei legyenek az embereknek. Az első fél-egy év egyébként is leginkább a megás-xfaktoros turnékkal telik. Fehérváron pl. kb. hetente látok posztert arról, hogy most melyikük hol lép fel a városban, szinte minden hétre jut egy. Mellesleg már jó néhány előadóról hallottam közülük, hogy hamarosan meglesz az albuma, Szíj Melindának pl. már meg is van (mellesleg kurvadrága 😀) és Király Norbinak is van már saját száma biztosan. Nem pár hónap alatt kell várni mindent, nem az a lényeg. Mellesleg az X-Faktor zsűrijéből kb. mindenkinek van már új száma 😀
Kétségkívül ezek a műsorok nem tehetségkutatók, amit mutat az is, hogy a döntőig jutók, tehát a jobbak nagy részét ők keresik fel, nem maguktól jelentkeznek. Viszont az is biztos, hogy pont azért, mert nem zuhanyhangok, igenis meg tudnak maradni a zenei életben. Nem feltétlen lesz mindenkiből az ország legjobb énekese, de mindenki nem is lehet az. És nem is véletlen, hogy lesz még, biztosan több szériája is mindegyik műsornak, mert mindig lehet találni néhány olyat, akik legalább egy átlagos szintet megütnek. És szerintem nincs is baj vele, mert tényleg nem egy olyan van, aki ennek köszönhetően vagy ettől függetlenül, de a zenéből vagy valamely társszakmából (színészet, stb...) meg tud élni.
több mint 14 éve
Janicsák Veca valami nagyon nagy összeget haknizott össze pár hónap alatt.Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?shawnkaHa elárulod ki nyert mondok valamit. 😊
Ebből a műsorból egy mp-et nem láttam, de így általánoságban azt mondom, hogy ennek a kis országnak teljesen felesleges egy n+1. sztár.
Épp ezért az ilyen műsoroknak szinte alig van utóélete (műsoronként 1-2 emberke tud megélni abból, hogy részt vett benne), csak magáról a műsorról, a nézettségről szól, nem tehetségkutatás, tehetséggondozás, csak sima saját gyártású műsor.
A tavaly őszi Megasztár - X faktor-t nagyrészt láttam. Mióta vége eltelt kb fél év, és a huszonkét(?) világraszólóan tehetséges, agyonhype-olt énekes/nő közül van Wolf Katinak ugye 1 db slágere, és Kökény Attilának futott az a dala, ami megvolt a Megasztár elött.
Vagyis a 22 előadó 6 hónap alatt 2 (azaz kettő) slágerrel jött elő.
Ugye Lennon se a hangja miatt lett világsztár, hanem a zenéi, számai miatt, de még egy Lady GaGa, vagy Amy MacDonald is maga írja a számait.
Ez a nagy difi.Sobri Jóska
Olvastam valahol,hogy anyagilag ő járt a legjobban az Xesek közül.
több mint 14 éve
Király L norbi meg Nikolas dalát is játszák tisztességesen, utóbbinak volt egy hazai viszonylatban elég komoly koncertje. Wolf Kati mellet őt érzem még hosszú távon megmaradónak.Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?shawnkaHa elárulod ki nyert mondok valamit. 😊
Ebből a műsorból egy mp-et nem láttam, de így általánoságban azt mondom, hogy ennek a kis országnak teljesen felesleges egy n+1. sztár.
Épp ezért az ilyen műsoroknak szinte alig van utóélete (műsoronként 1-2 emberke tud megélni abból, hogy részt vett benne), csak magáról a műsorról, a nézettségről szól, nem tehetségkutatás, tehetséggondozás, csak sima saját gyártású műsor.
A tavaly őszi Megasztár - X faktor-t nagyrészt láttam. Mióta vége eltelt kb fél év, és a huszonkét(?) világraszólóan tehetséges, agyonhype-olt énekes/nő közül van Wolf Katinak ugye 1 db slágere, és Kökény Attilának futott az a dala, ami megvolt a Megasztár elött.
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Eddig 2 tehetségkutatón drukkoltam valakinek. Caramel és László Attila is egyaránt nyert 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?shawnkaHa elárulod ki nyert mondok valamit. 😊
Vagyis a 22 előadó 6 hónap alatt 2 (azaz kettő) slágerrel jött elő.
Ugye Lennon se a hangja miatt lett világsztár, hanem a zenéi, számai miatt, de még egy Lady GaGa, vagy Amy MacDonald is maga írja a számait.
Ez a nagy difi.
több mint 14 éve
Véget ért az eléggé laposnak mondható CsSz 3. évada. Vélemények a győztesről?
több mint 14 éve
Johnny Gold nemzetközi babérokra tör! http://www.youtube.com/watch?v=GuaoODM_mSI
több mint 14 éve
Tudom, hogy mindenki látta, de most 12:20-tól a TV2 műsorán a Friday Night Lights. Én is megnézem még egyszer.vadibandipont ezt is akartam beírni
plusz M2 12:55 Záróra - Rudolf Péter
több mint 14 éve
Tudom, hogy mindenki látta, de most 12:20-tól a TV2 műsorán a Friday Night Lights. Én is megnézem még egyszer.

több mint 14 éve
Linket nem tudok, engem is úgy rángattak oda a helyszínre 😛Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.FViktor93ingyenpénz mindig jól jön 😀 link esetleg? 😊shawnka
több mint 14 éve
Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.FViktor93ingyenpénz mindig jól jön 😀 link esetleg? 😊
több mint 14 éve
Haverokkal regisztráltunk és mehetünk az X-faktorba tapsolni 😀 Napi 3 ropit fizetnek.
több mint 14 éve
szerintem még nincs időpont, mivel 5 napja még a castingot reklámozta az RTL twittereHöriAzt reklámozták már a VV4 közben is, azt hittem már tovább járnak, főleg mert ahogy kivettem, ilyen LÖIM-szerű műsorstruktúrája lesz, tehát gondolom folyamatos lesz a casting meg minden és esetleg íg ymár meg lehet a dátum. Na de mindegy, köszi 😊
több mint 14 éve
ma munkahelyen megint 10 ponttal emeltem a celebfaktoromat, mert Éden Kristóffal kávéztammekkora király vagyok
több mint 14 éve
Sobri!szerintem még nincs időpont, mivel 5 napja még a castingot reklámozta az RTL twittere
Vagy hát bárki aki tudja a választ, mikor indul az rtlen az az Egy perc és nyersz! című okosság?fetomy
más: 22.00 viasat6, éden hotel 1x01