TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 146 — Saturday Night Lights
Mindenki tudja, hogy Mozart zseni, Fluor meg egy popzenész, de attól még vannak közös részei az életüknek.

fetomy
Mindkettőt anya szülte, de ezzel még vagyunk így néhányan.

Ha már Mozart-párhuzamot kéne vonni, akkor mondjuk Lajkó Félix.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Fluor 16 évesen még színvonalat tolt, ez amit most zeneileg konvergál a nullához. A Republicra is lehet mondani hogy fülbemászó, mert tényleg az, szeretem is a számait, de attól még aki ért a zenéhez az mind megállapítja, hogy az összes számuk olyan egyszerű mint egy faék. Fluort meg Mozarttal, vagy Michael Jacksonnal, vagy Szécsi Pállal egy lapon említeni... Hát hogy is mondjam, derék dolog.

Tisztában vagyok hogy a Kolint az emberek 90% nem szereti, és az emberek többsége utálja is őket mint a sz@rt, de Magyar szinten egyedülállóak. Még egy ilyen, zenekar hazánkban nincs, én például ezért is szeretem őket.
Amúgy a közutálat ellenére az elmúlt 2 évben ők képviselték a hazánkat az MTV Európai díjátadóján, úgy hiszem ez azért valamilyen szinten elismerés a zenéjüket illetően.

Amúgy sem őket akartam ecsetelni, egyszerűen, csak egyetértek azon kijelentésével, hogy a magyar popzene színvonala a béka segge alatt van.eaglesmcnabb
Én is azért értek egyet, mert egyszerűen a popzene soha nem veszi szempontba a zenei végzettséget, a zenei tökéletességet, stb... a popzene lényege, hogy belemásszon a füledbe. Fluor ilyen, a Kolin nem. Ezzel semmi baj, de egy alter, metál, opera, stb... stílusban zenélő embernek ezt el kell fogadnia, és nem panaszkodni rá. Nincs semmi gond azzal, hogy az a popzene ami. Ha Gipsz Jakab szerint a popzene fos, az az ő véleménye, de társadalomkritikai szempontból ezzel foglalkozni magasfokú hozzá nem értés. Úgy meg, hogy "manapság", végképp, mert pl. éppen te is mondtad, hogy a republic mennyire egyszerű, mégis mennyien imádták. A popzene semmilyen korban nem jelent minőséget. Ezért komolytalan nekem amit írkált a csávó, mert amellett, hogy megfogalmazta, hogy a víz vizes, úgy adja ezt elő, mintha eddig száraznak hittük volna.

Fluort pedig egy lapon lehet említeni velük, ha arról van szó, hogy jártak-e zeneiskolába. Nem szeretem mikor van két művész, az egyik korszakos zseni, a másik szar, és akkor már egy mondatba se lehet rakni őket, még akkor se, ha a hajuk színét tárgyaljuk. Mindenki tudja, hogy Mozart zseni, Fluor meg egy popzenész, de attól még vannak közös részei az életüknek.

Ja, amúgy pedig nem a magyar popzene van a béka segge alatt. Hanem a nemzetközi, és minden ország sajátja is a béga segge alatt van. Mert annak ott a helye. Lehet hallgatni szuperkirály etióp death metál bandát, mert csodálatos a hangszerelés, és rengeteget tanultak a zenészek. Én meg hallgatok, ami a fülembe mászik.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 048 — #NoStress
Ízlésről nem lehet vitázni.
Tökmindegy kinek tetszik a Kolin vagy Fluor.
A lényeg az a sok butaság -és erről már lehet beszélgetni- amiket a srác mondott az interjúban.
Az a teljesen buta, és dilettáns hozzáállás, amivel a popzenéhez viszonyul.
Az az egyszerre fensőséges, és irigykedő attitűd, amire én azt írtam, hogy egy tipikus ostoba rinyálás, mert a közeg nem akceptálásáról tanuskodik.
Valamint a magyar popzene színvonala pont ott van ahol mindig is volt: a közönség igényszintjének kellős közepén.
Szarügy ezzel akkor szembesülni, amikor tehetségtelen valaki, akármilyen iskolát is végzett.
És Fluor összehasonlítása Lennonnal, Mozarttal, Jackoval nem a produktumuk milyenségéről szólt, hanem azon két szempontról, amiben hasonlítanak, hogy nem iskolában tanulták a szakmát, valamint nem a kortársaik fikázásával akartak előretörni, hanem a produktumukkal.
Kispált fikázni meg egyszerűn ergya. Még tabudöntögetés se, se ikonrombolás, egyszerűen csak egy kisstílű lúzerség.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 099 — je suis poloska
Fluor 16 évesen még színvonalat tolt, ez amit most zeneileg konvergál a nullához. A Republicra is lehet mondani hogy fülbemászó, mert tényleg az, szeretem is a számait, de attól még aki ért a zenéhez az mind megállapítja, hogy az összes számuk olyan egyszerű mint egy faék. Fluort meg Mozarttal, vagy Michael Jacksonnal, vagy Szécsi Pállal egy lapon említeni... Hát hogy is mondjam, derék dolog.

Tisztában vagyok hogy a Kolint az emberek 90% nem szereti, és az emberek többsége utálja is őket mint a sz@rt, de Magyar szinten egyedülállóak. Még egy ilyen, zenekar hazánkban nincs, én például ezért is szeretem őket.
Amúgy a közutálat ellenére az elmúlt 2 évben ők képviselték a hazánkat az MTV Európai díjátadóján, úgy hiszem ez azért valamilyen szinten elismerés a zenéjüket illetően.

Amúgy sem őket akartam ecsetelni, egyszerűen, csak egyetértek azon kijelentésével, hogy a magyar popzene színvonala a béka segge alatt van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Egyébként ha az előbb arról beszél,hogy senki nem fejleszti magát, akkor figyelembe vehetné, hogy -szvsz- pont Fluor az, aki két éve még gagyi gecigránátozott, és onnan feljebb lépett. Oké, hogy a magukat irdatlan minőségnek és elitnek gondoló zenészeknek a mizu meg a lájk az nevetségesen ratyi, de az más tészta. Mindig csomóan fikázzák az aktuális kiragadott sztárt, és lehet, hogy sok dologban van igaza is, de egyetértek Sobrival abban, hogy ez ilyen tipikus rinyálás, amiért őt nem veszik, a gagyi Fluort meg igen.

És lehet, hogy ő zeneművészetit végzett, de úgy látszik sokat nem fogott fel belőe, legalábbis olyanra nem tanították meg, hogy az Adidas pl. ha reklámarcot keres, akkor azt fogja reklámarcnak megtenni, akinek az "arcát" a legtöbben ismerik. Szóval lehet, hogy Gipsz Jakab a Kovács utca 18 nevű együttesből nagyobb művész, mint Mozart vagy Beethoven volt, de amíg az ország 99,8%-ának halvány lila gőze nincs arról, hogy ki az, addig nem fogja egy világcég vele reklámoztatni magát. Ezt megérteni nem kell sok ész amúgy...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kiderült, hogy Niki és Pókmajom lesz benne az új reality-ben. (akik mellesleg lakótársak pesten wow)

a fiúkat még nem hírdették ki.

több mint 14 éve
Pontosan.
Minden művésznek el kell döntenie, hogy kvázi magának ír/fest/zenél/stb. és elfogadja ha akár nulla rajongója/ követője/ vásárlója van, vagy igényeket akar kielégíteni, ahhoz viszont tisztában kell lennie azzal, hogy mik is ezek, és ezen ismeretei birtokában kell alkosson.
Amikor valaki az első kategóriába tartozik, és mégis igényeket elégít ki, akkor mondják, hogy "ő diktálja a divatot", vagy "alakítja a trendeket", de ilyenből vajmi kevés van.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 868
Nem az közönségnek kell megértenie az előadót, az előadónak kell megértenie a közönséget... Fluor klippét látták 10 million? Igen, mert megértette a közönségét. Nincs miről beszélni.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Amikor zenét hallgatok, kurvára mindegy ki mit végzett.
Jagger, Lennon vagy Michael Jackson lófaszt se végzett, de még Mozart se. 😉
De az oké, hogy te egyetértesz vele, én meg nem, mert tipikus lúzerpicsogásnak tartom, persze az egész interjút elolvasva.
Írjon talán egy-két slágert. Lehet fikázni Fluort, de ettől még a Mizu kibaszott fülbemászó, igazi sláger. A hangszerelése divatos, ugyanaz lesz 30 év múlva, mint a Szállj el kismadár vagy a Gedeon bácsi.
Valamint néznék olyan interjúkat melyben mondjuk McCartney vagy Gilmour, esetleg Mercury a kortársait fikázza, ízlésalapon.
Meglepne ha lenne ilyen.Sobri Jóska
Én meg rákerestem a zenekarra:

http://www.youtube.com/watch?v=6m247SoleDk
http://www.youtube.com/watch?v=dgVGdOiXvcU&feature=related

Nekem nem tetszik, már csak azért sem mert a csehországi Kolin Nagy Frigyes legnagyobb csatavesztésének helyszíne.
Annyi pozitívum van a zenekarban, hogy tagjai nem szeretik el előlem a nőket. 😊

több mint 14 éve
Amikor zenét hallgatok, kurvára mindegy ki mit végzett.
Jagger, Lennon vagy Michael Jackson lófaszt se végzett, de még Mozart se. 😉
De az oké, hogy te egyetértesz vele, én meg nem, mert tipikus lúzerpicsogásnak tartom, persze az egész interjút elolvasva.
Írjon talán egy-két slágert. Lehet fikázni Fluort, de ettől még a Mizu kibaszott fülbemászó, igazi sláger. A hangszerelése divatos, ugyanaz lesz 30 év múlva, mint a Szállj el kismadár vagy a Gedeon bácsi.
Valamint néznék olyan interjúkat melyben mondjuk McCartney vagy Gilmour, esetleg Mercury a kortársait fikázza, ízlésalapon.
Meglepne ha lenne ilyen.

több mint 14 éve
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=6404

Itt a teljes cikk, nem biztos mindenki vágja, hogy a Kolinos sráccal készült interjúból van a kiragadott rész.
Szerintem tipikus "meg nem értett művész" a srác, aki meg van róla győződve, hogy milyen fasza amit csinál, közben meg egy szűk rétegen kívül a kutyának se kell.
Ennyi idősen véleményem szerint el kell már dönteni, hogy mainstreamet csinálsz, tudatosan, és a zenélésből akarsz megélni, vagy undergorundot, csak az önmegvalósítás, és nem rinyálsz azon, hogy nincs rá piacképes kereslet.Sobri Jóska
elmondta a véleményét. ennyi. Ebben nem tudom hol a rinya...

Egyébként nem a "Kolinos srác" miatt másoltam be, csak azért, mert egyetértek azzal amit mond... Egyébként ez a "meg nem értett művész" zeneművészetit végzett, gondolom Fluor is 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=6404

Itt a teljes cikk, nem biztos mindenki vágja, hogy a Kolinos sráccal készült interjúból van a kiragadott rész.
Szerintem tipikus "meg nem értett művész" a srác, aki meg van róla győződve, hogy milyen fasza amit csinál, közben meg egy szűk rétegen kívül a kutyának se kell.
Ennyi idősen véleményem szerint el kell már dönteni, hogy mainstreamet csinálsz, tudatosan, és a zenélésből akarsz megélni, vagy undergorundot, csak az önmegvalósítás, és nem rinyálsz azon, hogy nincs rá piacképes kereslet.

több mint 14 éve
"Olyan szar zenéket hallok a rádiókban, mint még soha. Valamiért főnixmadárként újjáéledt ez a mindig is meglévő, de most újra virágzó alternatív Kispál-hagyomány, amivel semmi bajom sem volt a kilencvenes években, de hát azóta eltelt tizenöt év. Ne énekeljünk boroskóláról 2011-ben, mert ciki. Mert ha meg akarjuk fogni a koleszos, tépőzáras papucsos, frottírzoknis közönséget, akkor azt elegánsabban kellene, mint ahogy teszi azt a Muse. Másutt a világon pont a Muse szól annak a közönségrétegnek, aminek nálunk a 30Y, a Vad Fruttik meg ezek. A kettő között óriási különbség van, és nem is csak a zenében, de hozzáállásban, outfitben, eleganciában, mindenben. A másik óriási nagy probléma a valóságshow-k és tévés tehetségkutatók kitermelte évi tizenöt sztár, akik szerencsére egyre sűrűbb rotációban váltják egymást, mert egyre közelebb vannak egymáshoz a műsorok is, és ezért hálistennek ezek egyre kevesebb figyelmet kapnak. Most már csak azt kéne helyretenni az emberek fejében, hogy nem az a popkultúra, amit ők látnak a tévében: tehát ha valaki táncol egy valóságshow-ban, akkor az nem Magyarország legjobb táncosa, hanem az ország egyik legjobb olyan amatőr táncosa, akinek nyilvánvalóan semmi esélye arra, hogy profivá váljon, mert annyira nem tehetséges, úgyhogy kockára teszi a saját jövőjét azzal, hogy egy tiszavirág-életű sztár lesz. Továbbá baj az is, hogy az előbb említett koleszos förmedvény mellett most jönnek ez a tíz évvel ezelőtti Justin Timberlake-et majmoló hülyegyerekek, akik mindenfajta képzettség nélkül gyártják a dolgaikat, amivel nem lenne semmi baj, mint ahogy azzal sincs, hogy baromi népszerűek. Az viszont már kurva nagy baj, hogy semmi felelősséget nem vállalnak azért, hogy fejlődjön a produkciójuk és ezzel együtt a magyar popzene. Az, hogy ugyanolyan rossz minőségű a hangfelvétel vagy a produkció, mint mondjuk két éve volt, az elég szánalmas, miközben mi tizenötmillió forintot tettünk az új videoklipünkbe (a felét virtuális pénzben és szívességekben, de akkor is), ami sokszorosa annak a költségvetésnek, mint amit ezek a hülyegyerekek fordítanak a saját dolgaikra. Érdekes dolog, hogy miért van az, hogy tök kevesen vállalunk felelősséget azért, hogy fel tudjunk zárkózni a világ vezető trendjeihez, míg akik közel kerülnek a húsosfazékhoz, azok ezzel egyáltalán nem foglalkoznak. Sőt, továbbmegyek: egy Adidas szintű márka miért választ olyan előadókat reklámarcnak, akik gecigránátról énekeltek egy-két évvel ezelőtt, miközben külföldön a Justice-szal reklámozza magát, és miért nem törekszik olyan szintű tudatosságra, hogy itthon is az igényes elektro-színtérről keressen valakit?"

hát ja...

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
akkor ez is tetszeni fog nektek,

http://www.youtube.com/watch?v=sEBYVbyT1xY

😂

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
http://www.youtube.com/watch?v=4KgQQWw4coY

Ezt a csatát Miki nyerte, milyen visszaoltás te joisten 😀JayB
ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀Newman
btw, a gyerek nyert 😀Szobi22
diszkvalifikálták a szülő szóba hozása után. az erkölcsi győzelem mindenesetre az övé 😀
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂Hanni

ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀Newman
btw, a gyerek nyert 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.fetomy
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂Hanni

ezt asszem én is láttam,szakadtam kb.10 percet a képernyő előtt,nagy visszavágás volt 😀

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed

Áhh rosszul emlékeztem, csak anyázást kapott, de erre gondoltam igen 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 868
Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.fetomy

Ezt a csatát Miki nyerte, milyen visszaoltás te joisten 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
Jaj istenem azon anno mikor egyszer lekuvanyázták a Mikit mennyit szakadtam, pont ebédeltem 😂
több mint 14 éve
Javarészt felvételről mennek.
Senki sem szereti a rizikót, hogy valaki mondjuk elkedje éltetni Kádár Jánost, vagy cigányozzon, stb.
Valamint így nincs para, hogy 2 perc után valaki benyögi a jó választ.

több mint 14 éve
Hello! Kérdés így éjszaka
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?Fa
Ez Viva tv? 😀
Én tegnap néztem nagy unalmamban egy kicsit, de elég durva volt. Volt ilyen, hogy betűrejtvény. Három automárka van elrejtve. Senki nem találta ki, műsor végén elmondta a megoldást Ágica. A megoldás a következő volt: Dacia, PG, SMS. 😂Schleck
jaja, régebben én is ránézegettem ilyenekre 😀 Nagyokat lehet röhögni, mikor ilyeneket nyomatnak 😀 Kár, hogy nem emlékszem ilyen konkrétan, hogy mekkora ökörségek szoktak lenni, de már azon se lepődtem volna meg, ha olyat adnak fel, hogy "ősi magyar név: Jennifer" 😀
Annál már csak az jobb, amikor ilyen "adja össze a számokat" feladat van, és akkor telerakják a képernyőt pénzérmékkel. Na, ott általában úgy jön ki az eredmény, hogy a lehető legkisebb érmén változtatnak valami nullát, amit kb. nagyítóval se veszel észre.

Jah, és ami überkirály szokott lenni, mikor 30 perces játékban kb. 20 perc után mondják, hogy MOST MEGNYITOTTUK A VONALAT!!! Na mondom ez gyönyörű 😀

Egyébként a válasz: Igen, minden bizonnyal lefizetett emberek telefonálnak, hiszen bár a nép idióta, főleg aki ilyenre komolyan telefonál 2011-ben, de annyira nem, hogy a "Gyakori férfi név: PÉT.R" kérdésre rámondja, hogy "Enikő".. 😊 Illetve sejthetően nem véletlen, hogy teljesen homály válaszok jönnek 30 percig, majd mikor már éppencsak egy reklámnyi idő van a következő műsorig, akkor éppen találnak egy helyes megfejtőt 😊 Nemtom az rtl-en megy-e még a nullahatnyócvanegy hámúsz hámúsz, na azon többször lehetett látni élő embert is, mivel más jellegű játékok -is- voltak, plusz a fél ország nézi, de ilyen cooltv-n, meg eko tvn meg Pista Bácsi csatornáján levőkre szerintem nem sok telefonáló van.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?Fa
Ez Viva tv? 😀
Én tegnap néztem nagy unalmamban egy kicsit, de elég durva volt. Volt ilyen, hogy betűrejtvény. Három automárka van elrejtve. Senki nem találta ki, műsor végén elmondta a megoldást Ágica. A megoldás a következő volt: Dacia, PG, SMS. 😂

több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Ezek a betelefonálós műsorok úgy mennek,hogy direkt előre felbérelnek 30 embert hogy telefonáljanak be full rossz válasszal? Csak mert néha véletlenül mikor rákapcsolok egy ilyen műsorra látom a megoldást 5 másodperc alatt,és nem tartom valószínűnek hogy 10 perc után is betelefonál valaki teljesen aránytalan tippel. Szóval ez úgy működik hogy az emberek tárcsáznak, leveszik a pénzüket,közbe meg fizetett személyek nyomatják be a faszságukat? És fél óra után a dedós feladatra véletlenszerűen bekapcsolnak egy embert?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.origo.hu/teve/20110629-balatoni-valosagshowt-forgat-a-viasat3-eden-hotelszereplokkel.html
Magyar Jersey Shore a Balatonon

8 fő, abból 4 éden hotel tag 😀

Lassúbeszédű, Pókmajom, Genetikailag Kerek Seggű és Prosztó

szerk: mondjuk az indexképen Niki is ott van, akkor ez még lehet változikHöri
hat ezek nagyjabol annyira tudnak bulizni mint nagyanyam csikozni. max pokmajom bir provokalni de a tobbi lofasz. jaszkarafaszajeno sztarja alaptag kene legyen azt seholsincs.
pedig mekkora kombo lennenek ok harman alekosszal meg teliverrel 😀
de az gyanus h minden idok legmokanyabb magyar realityje lenne ha begyujtenenek 8 arcot a
4 hurkastarkoju allat + 4 agyatlan kurva a balcsiparton temakorben.