NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hétfő óta ott vagyok az xfaktor válogatón és hát azt kell mondjam nagy az isten állatkertje. 😀
Az amikor bejön a magas kigyúrt forma és elkezd magas hangon lady gagát énekelni na az epic jelent volt 😀

Egyébként vannak viszonylag normálisak is.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 726
Ez nem Fluor zene, ez korunk zenéje. Nézzd meg Katey Perry, Britney, Enrique Iglesias vagy akárkinek az új számait, mind ugyanilyen. Ez megy most, ezzel lehet befutni vagy fennmaradni. Ne a játékost utáld, a játékot.JayB
bécike továbbra is sérthetetlenbraxa88
Gratulálok.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hmm... 😀😀 Egyébként így, hogy Bécivel nem kell nap mint nap találkoznom, teljesen megbékélek vele, hogy a világon van 😀
Viszont, hog yez nem Fluor zene? 😀

Igen napjaink zenéje, ez tény. Csakhogy nem ettől Fluor zene. Hanem:

- ugyanaz a sapi
- egyszar zenei alap
- a mozgáskultúra csak annyira egyezik, hogy ha kivágnák és egymásra helyeznék őket, akkor egyik nem látszana a másik mögött 😀 Tök ugyanazt a mozgást csinálja benne, főleg amikor csak egyedül van a képen.
- a dalszöveg tartalma, stílusa szerintem vitathatatlanul egy és ugyanaz, főleg hogy még mindegyik a lájk lájk partiról szól, és mindegyik kiemeli hogy az adott előadó a legfaszább, akit persze lájk lájk név szerint kell kiemelni, mert akkor vagyok kemény, ha bemondom a nevemet lájk lájk.

Tehát ez lényegében a mizu feldolgozása 😀 De nincs ezzel baj, csak nem kell kardoskodni ellene 😛
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ez nem Fluor zene, ez korunk zenéje. Nézzd meg Katey Perry, Britney, Enrique Iglesias vagy akárkinek az új számait, mind ugyanilyen. Ez megy most, ezzel lehet befutni vagy fennmaradni. Ne a játékost utáld, a játékot.JayB
bécike továbbra is sérthetetlen
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ennyi, Young G a magyar Katy Perry! 😀

több mint 14 éve
Ez nem Fluor zene, ez korunk zenéje. Nézzd meg Katey Perry, Britney, Enrique Iglesias vagy akárkinek az új számait, mind ugyanilyen. Ez megy most, ezzel lehet befutni vagy fennmaradni. Ne a játékost utáld, a játékot.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Csak nekem hasonlít a Fluor zenéjére?Matthew99
Gengszterrapperből (nagyon)tinibállvány.
Erre van igény.

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM&feature=player_embedded

SósPerec megrendezte! Debütoutlaw. 😀 😀 😀Maka
a zene bassza a fülem, a szöveget nem értem, de mivel a tévében is ilyenek szoktak menni, így gondolom ez most nagyon fasza lett.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Csak nekem hasonlít a Fluor zenéjére?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM&feature=player_embedded

SósPerec megrendezte! Debütoutlaw. 😀 😀 😀

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Amúgy meg fél év telt el kb. és a nagy előadók 1-1 albuma között is eltelnek néha akár több évek is, úgyhogy nem kell türelmetlennek lenni 😊 jövő ilyenkor már a selejtezőkben kiesetteknek is lesz albuma 😀
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
A múltkor a mekiben épp kedvenc Bigmac-emet eszegettem, amikor bejött Kállay Saunders András valami haverjával, a mellettem lévő asztalhoz ültek, és míg a haverja étkezett ott panaszkodott neki, hogy még mindig tökölnek az albumával, de úgy néz ki, hogy őszre kiadják végre, és ezt cifrázta, majd elfogyott a szendvicsem, továbbindultam, és így ennyi insider infót tudok erről a rendkívül fontos eseményről megosztani. 😊

több mint 14 éve
Szerintem a csaj mondta neki, hogy inkább azzal afelével írja alá 😀

Amúgy akiknek ugye megjelent albumuk: Szíj Melinda (Foltos úton), Fivérek (Luxus tangó) és Kökény Attilának is megvan (Nincs semmi másom). Ja, és mintha Shodeinde Dorka meg valami gyereklemezt adott volna ki, de ebben nem vagyok biztos.

Akiknek 1-1 daluk jelent meg: Wolf Kati (Szerelem miért múlsz? / What about my dreams), Takács Nikolas (A zene kísér majd az úton), Király L. Norbi (Valahol elveszett), Vastag Tomi (3x3), Tolvai Renáta (Hagylak menni), Szeleczki Dávid (Miért pont én?), Patai Anna (Küldd el a mosolyod), Radics Gigi (Most miért félsz)

Infó szinten jó néhány versenyzőről hallottam itt-ott, hogy erősen dolgozik az albumán (pl. Vastag Csaba), illetve számán (ilyen pl. a Summer Sisters, az Adam's Comedy, Idol Eyed és Lakatos Yvette is, akiknek elvileg mostanság jönnek ki az új dalaik). Kállay-Saunders András meg külföldön próbálkozik.

(Egyébként jelen pillanatban a classfm top40 listáján 6 korábbi tehetségkutatós dala szerepel)
több mint 14 éve
Persze, semmi gond.
Az egy dolog, hogy summáztam a jó hírt, de rögtön tovább is gondoltam.
Bármi új sláger van, azonnal szólj. 😊

Addig is mai kedvenc képem:

több mint 14 éve
Sobri. Azt mondtad, hogy így fél évvel a műsorok vége után nincsenek slágereik. Nem azt mondtam, hogy ezek évtizedes klasszikusok, hanem azt, hogy itt van amit vártál, kezdenek egyre többen kijönni a saját számaikkal. Kifejezetten csak ezért írtam, mert néztél, hogy hol vannak már. Talán nem várom el egy 2011-ben felfedezett emberkétől, hogy 3 éve emlékezzünk a számaira 😊
több mint 14 éve
Ezek azért messze vannak a slágertől, de legalább "saját" számok.
Majd ha 2-3 év múlva még emlékeztek ezekre a számokra, akkor lehet slágernek nevezni, és ha lesz még 2-3 számuk, akkor azt mondom megfogantak, betagozódtak a "popzenébe" a srácok.
Egyelőre ezek arra jók, hogy a 3-4 közismert szám mellett lehessen mivel menni haknizni.

több mint 14 éve
Na Sobri tessék, jönnek az Xfaktor slágerek 😊 Amióta beszéltük már van Király Norbinak és Vastag Tamásnak is 😀 MEg ha jól hallottam Vecáé is hamarosan kijön 😊fetomy
Nikolasnak is van, class fm rengeteget játssza.
több mint 14 éve
Na Sobri tessék, jönnek az Xfaktor slágerek 😊 Amióta beszéltük már van Király Norbinak és Vastag Tamásnak is 😀 MEg ha jól hallottam Vecáé is hamarosan kijön 😊
több mint 14 éve
Hát nagyon kellett. Csak csajok után nem csak csajok. Legyen még csak pasik, aztán nem csak pasik, majd ugyanezt kutyával, macskával, egérrel, zsiráffal és traktorral. Úgyis jut mindre 1-1 villalakó, ráadásul mire ezek meglesznek, kitermelünk úgyis egy újabb VV teamet.

A limonádé amúgy jó téma. Én sok citrommal szeretem.
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/teve/20110613-beci-es-vv-eva-vezetnek-musort-az-rtl-klubon.htmlJayB
száni

több mint 14 éve
http://www.origo.hu/teve/20110613-beci-es-vv-eva-vezetnek-musort-az-rtl-klubon.html
több mint 14 éve
Jogos, Esztert véletlenül hagytam csak ki 😊 Bartokk meg fent van a listán 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
fetomy: Szabó Eszter hogyhogy nem fért fel a listára? Nálam még kiemelt is lenne Kontor Tamással együtt, de ez már elég szubjektív.Schleck
Bartók "Búza" Krisztián is felfért volna simán 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
fetomy: Szabó Eszter hogyhogy nem fért fel a listára? Nálam még kiemelt is lenne Kontor Tamással együtt, de ez már elég szubjektív.

több mint 14 éve
Nem tudom, hogy hányan élnek konkrétan a tehetségkutatókból, de én pár hónapja átnyálaztam a Megasztár szériák versenyzőit, és hogy azóta mit csinálnak, és nem 1-2 volt műsoronként hanem 6-8 kb. akik azóta is a zenében dolgoznak (nem mondták, hogy megélnek-e jól 😛 csak hogy zenélnek -ésvagy társszakmában tevékenykednek)

Megasztár 1: Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Kandech Evelyne, Smichdt Vera, Dér Heni, Mujahid Zoltán, Galambos Dorina, Bartók Krisztián, Hajdú Klára.

Megasztár 2: Caramel, Palcsó Tamás, Tóth Gabi, Torres Dániel, Gál Csaba Boogie, Bartók Eszter, Bálint Ádám, Pál Tamás, Kovács Tímea, Pflum Orsi

Megasztár 3: Rúzsa Magdi, Varga Feri, Póka Angéla, Szabó Eszter, Kontor Tamás, Puskás Peti, Hoffmann Mónika, Széles Izabella,

Megasztár 4: Király Viktor, Fekete Dávid, Bencsik Tamara, Nguyen Thanh Hien, Szecsődi Károly, Ambrus Rita.

Róluk találtam a döntősök közül infót arról, hogy kizárólag-vagy főként a zenéből élnek. A kiemelteknek van az elmúlt 1 max 2 évből slágerlistás számuk, az aláhúzottak pedig külföldi sikereknek is örvendenek. Egyébként rajtuk kívül még jó néhányan vannak ezen a pályán, csak sajnos róluk nem találtam biztos információt (már arról sem, hogy konkrétan kik voltak a mezőny tagjai)

Az elmúlt év Megája és X faktora szerintem még nem volt olyan régen, hogy über sikerei legyenek az embereknek. Az első fél-egy év egyébként is leginkább a megás-xfaktoros turnékkal telik. Fehérváron pl. kb. hetente látok posztert arról, hogy most melyikük hol lép fel a városban, szinte minden hétre jut egy. Mellesleg már jó néhány előadóról hallottam közülük, hogy hamarosan meglesz az albuma, Szíj Melindának pl. már meg is van (mellesleg kurvadrága 😀) és Király Norbinak is van már saját száma biztosan. Nem pár hónap alatt kell várni mindent, nem az a lényeg. Mellesleg az X-Faktor zsűrijéből kb. mindenkinek van már új száma 😀

Kétségkívül ezek a műsorok nem tehetségkutatók, amit mutat az is, hogy a döntőig jutók, tehát a jobbak nagy részét ők keresik fel, nem maguktól jelentkeznek. Viszont az is biztos, hogy pont azért, mert nem zuhanyhangok, igenis meg tudnak maradni a zenei életben. Nem feltétlen lesz mindenkiből az ország legjobb énekese, de mindenki nem is lehet az. És nem is véletlen, hogy lesz még, biztosan több szériája is mindegyik műsornak, mert mindig lehet találni néhány olyat, akik legalább egy átlagos szintet megütnek. És szerintem nincs is baj vele, mert tényleg nem egy olyan van, aki ennek köszönhetően vagy ettől függetlenül, de a zenéből vagy valamely társszakmából (színészet, stb...) meg tud élni.