NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Jelentkezni 😂 Nyugi, akkor sem kerülnél be, ha nem lenne protekció 😀Na úgy tűnik lesz vv5. Vagy csak nekem új, hogy hivatalos?PocsJelentkezni kéne. Bár mondjuk protekciom az nincsDuff
több mint 14 éve
Na úgy tűnik lesz vv5. Vagy csak nekem új, hogy hivatalos?PocsJelentkezni kéne. Bár mondjuk protekciom az nincs
több mint 14 éve
Na úgy tűnik lesz vv5. Vagy csak nekem új, hogy hivatalos?
több mint 14 éve
Tabáni Pityu be ne szarjon itt a végén 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Alekosz a Veronikás randi után éjjel megdugta Veronkát 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Én még tettem volna bele egy csavart, de akkor ezt több szériában nem lehetett volna eljátszani. Ugye beküldték a levelet, hogy mostantól a hűség és a bizalom a legfontosabb!Én tuti megléptem volna azt, hogy mivel a Kristóf dobta el a labdát, ezért az Alíz kapja meg a 12,5 milliót. Kristóf biztos pislogott volna.
Szerintem ez méltó megkoronázása lett volna ennek a műsornak!
több mint 14 éve
Énlázárlászló a Hotelben hanyadik nap hibbanna meg? 😂Höri😀 Pókmajom páros lábbal ugrálna az idegein... lázárlászlónak meg elborulna az agya és hazaúszna :cool:
több mint 14 éve
Kristóf játékával meg vagyok elégedve, gecijól csinálta, főleg, hogy Alíz a pandorán pislogás nélkül bemondta, hogy elvinné a 25 milliót Kristóf elől. Valóban korai volt, max. 30 másodpercet várhatott volna még ugyan, de így kell ezt csinálni.Prosztóéknak is örülök, jó volt látni, ahogy a pokolból az édenbe mennek.
"Másfél millióból mennyi borotvát lehet venni?" - Attilát korábban kellett volna hozni, Mr. Nyír1házával dinamit duó lettek volna.
több mint 14 éve
anya fel van háborodva, hogy Kristóf mekkora geci volt, pedig teljesen jogos volt. bár egyetértek Ádámmal: elég lett volna 17,5-nél is 😀
több mint 14 éve
Pincsi faceturn hatalamas! Másfél milla = lófasz! 😀 😂Kristóf heelturn még nagyobb WTF 😊
Éljen GyökérRobi!
több mint 14 éve
epic finálé volt, pedig közepén kurvára anyáztam,
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát ez valami kegyetlen nagy volt 😀alíz h megszopta 😂
több mint 14 éve
LOL mekkora... szerencsétlen még mindig fogja azt a szart.Most miért is dobta el 12millánál? Ha végigtolják mind2en kapnak 12t nem?ez azt jelenti, hogy ennyire bízott Alízban, és nagyon jól tette.gabtsi
edit: Ja már értem. Ez mekkora atomköcsög jatek volt. 😂Duff
na ez is megkeseredett egy életre
több mint 14 éve
Most miért is dobta el 12millánál? Ha végigtolják mind2en kapnak 12t nem?ez azt jelenti, hogy ennyire bízott Alízban, és nagyon jól tette.
edit: Ja már értem. Ez mekkora atomköcsög jatek volt. 😂Duff
több mint 14 éve
Most miért is dobta el 12millánál? Ha végigtolják mind2en kapnak 12t nem?edit: Ja már értem. Ez mekkora atomköcsög jatek volt. 😂
több mint 14 éve
épp kezdtem anyázni, hogy ezmiez.
több mint 14 éve
Nemgyakran néztem éh-t, most nézem és azt mondja a csávó, h másfél milla aprópénz. Hát végülis, akkor minek jelentkezett akkor a jatekba?
több mint 14 éve
catattack
3 520
Attila nem tudom mit keresett ott? Ő kissé kilógott a sorból. Nyilván még nem utazott haza.Ez a Linda mekkora napraforgó! Ő fikázta legjobban Szandrát, mikor kiesett, most pedig rögtön egymásra találtak!
Az volt az egyedüli szerencséje, hogy nem Niki állt előbb a sorban.... 😕
több mint 14 éve
Hát egy a kérdés: Akar egy kis szexet egy U20assal, aztán újra próbálkozik mindenfelé, vagy próbálkozik valami többet. Mert szvsz ha ezt a műsort ő így a végére úgy kezeli, hogy ténylegesen párt keres magának, akkor nem választhatja Veronikát..Szóval szvsz Olga (főleg hogy úgy hívta vissza), de Alekosztól még az is kitelik mostmár, hogy "A végső választottam...... (Baukó) ÉVA!!" 😂
több mint 14 éve
látszik nem vagytok ÉH nézők, ott ez teljesen átlagos fordulatnak számít 😛 😀Sírós Barbi meg úgy is szerelmes marad Alekinhóba, ergo miután végigkúrta a mezőnyt számára megfelelő alkalommal, utána is egymásra tudnak találni.
több mint 14 éve
azta k*rva,ez jóféle rész volt 😀Olga visszatér...a másik kulcsot azt hittem Barbara kapja,Alekosz monológja után meg még jobban megerősödött ez,erre Veronika 😀
durva lenne,ha a hot-dogos csaj nyerné,de most Olgát esélyesebbnek érzem,de ez kb semmit sem jelent 😀
több mint 14 éve
lol biztos voltam benne, hogy így hívja vissza 😀 Pontosabban azt hittem a második kulcsot kapja így, de hát na 😀Óriási 😀
több mint 14 éve
Most mi ez a fordulat? 😀