TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
tessék nehogy valaki ne nézhesse meg, amúgy LOL! 😀

Egyébként az elején úgy kb. 2-3 mp-nél kajakra a Sooeri-Poolek által készített Tanga klip jut eszembe 😂

és Peter Griffin reakciója minderre
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Megjelent VV Gyökérka, a zeneipar Juszuf Dajicsának, Idióta vagyok című klipje, közismertebb nevén a nyalóka, vagyis izéé aaaa rá-gó-gumii!!!

Aki még nem hallotta hallgassa meg mindenféleképpen, tényleg megéri! Még a hülyének is! Sőt, főleg annak.fetomy
"Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét."

LOL? 😂
több mint 14 éve
Megjelent VV Gyökérka, a zeneipar Juszuf Dajicsának, Idióta vagyok című klipje, közismertebb nevén a nyalóka, vagyis izéé aaaa rá-gó-gumii!!!

Aki még nem hallotta hallgassa meg mindenféleképpen, tényleg megéri! Még a hülyének is! Sőt, főleg annak.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
megvan a cast
Höri
egyértelmű.... a jobbról legszélső csaj egy büdös kis görcs, már utálom, a jobbról legszélső csávó egy büdös kis köc*ög, már utálom... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
megvan a cast

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot Fake
... akiről minden adásban el kellett mondani, hogy civilben testnevelő tanár 😀 istenkirály egy műsor volt, na

több mint 14 éve
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot miutan a jatekosok elhelyezkedtek a starthelyuknel : " DÖNI! " mire az : " ATTENSZION PRÉ - es itt mindig egy akkorat sipolt h kivitte az ember dobhartyajat
ha elovigyazatlanul tul kozel ult a a tvhez 😀 de nagy musor volt az bakker 😊 emlekszem mindig kecso es satoraljaujhely voltak a legjobb magyar varosok akik a selejtezojuket folyton megnyertek.Fake
meg Százhalombatta 😀 ők megnyerték az egész 98-as szériát.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azota is csaladi szalloige az az interakcio ahogy gundel megszolitja a belga vezetobirot miutan a jatekosok elhelyezkedtek a starthelyuknel : " DÖNI! " mire az : " ATTENSZION PRÉ - es itt mindig egy akkorat sipolt h kivitte az ember dobhartyajat
ha elovigyazatlanul tul kozel ult a a tvhez 😀 de nagy musor volt az bakker 😊 emlekszem mindig kecso es satoraljaujhely voltak a legjobb magyar varosok akik a selejtezojuket folyton megnyertek.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀shawnka
Jaj, azt mennyre imadtam en is, tok jo lenne ha ujra leadnak, vagy lenne ujra. Honnan szerezted be a reszeket a netrol en nem nagyon talaltam, csak reszleteket. nem tudnad valahova feltolteni esetleg?zavi27
új sajna nem lesz, ha jól emlékszem, pár éve fel akarták támasztani, de aztán nem sikerült összehozni a dolgot ( főleg a gyártási költségek, jogdíjak miatt, gondolom), de a szerencsekerék is atom nagy 😀 Gajdos Tamás átigazolhatna a hírtv-től, vagy éppen hol van

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
jó kérdés... a youtube-on van fent 3 rész, a többit én nem találtam... persze magyarul kell, gundi nélkül fele annyit nem ér az egész...peach
Igen, magyarul volt klasszikus!😊
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
jó kérdés... a youtube-on van fent 3 rész, a többit én nem találtam... persze magyarul kell, gundi nélkül fele annyit nem ér az egész...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 561 — Amerikai sportok rajongója
Hoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀shawnka
Jaj, azt mennyre imadtam en is, tok jo lenne ha ujra leadnak, vagy lenne ujra. Honnan szerezted be a reszeket a netrol en nem nagyon talaltam, csak reszleteket. nem tudnad valahova feltolteni esetleg?
több mint 14 éve
Hoznák inkább vissza a Játék Határok Nélkül-t. Az összes neten fellelhető rész megvan, plusz egy csomó VHS-en a polcon. Sajnos ezek unalmasak már, annyira ronggyá lettek nézve 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
gyerekkorom kedvenc műsora, de miért a story4-en? 😕
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Kurva jó, nézni fogom. Ha valamelyik nagyobb csatorna találta volna ki még siker is lenne.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a story4-en ismét lesz szerencsekerék 😀 lol?

több mint 14 éve
A tv2-n igen erősen látszik, hogy a dolgozói egyáltalán nem nézik a csatornát. Az, hogy a reklám kezdete egy kurvanagy pukkanás/durranás, az valami elképesztő szar, főleg egy alapvetően nem "hangos" film alatt. Mármár megszokom, hogy a reklám háromszor hangosabb, mint a film, de egyszerűen mégegy ilyen csatornát nem láttam, ahol így indítják a reklámot...
Ha már itt tartunk amúgy, akkor a reklám hangerejében a viasat és asszem az AXN viszi a prímet. Az olyan szinten üvölt, hogy valami hihetetlen. Mindezt annak ellenére, hogy elvileg januártól a reklámok hangereje nem lehet nagyobb, mint a körülötte levő műsoroké...
több mint 14 éve
here it is 😊

Egyébként lényege, hogy digitálisan odarakják a cuccost egy élő vagy felvett műsorra (mint pl. sárga csík NFL meccsen). Ez mondjuk egy szimplább verzió, usában használják olyan formában, hogy pl. a filmben szereplő asztalra raknak egy pl. sörösüveget, tehát kicsit frappánsabb. Időjárásjelentésnél úgy lehetne frappáns, ha beleraknák a nő kezébe (ilyenek is előfordulnak), vagy maga a sörösüveg mutogatna 😂
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
más: Mi az a virtuális reklám amire az időjárás jelentés elött figyelmeztetnek? Már vagy 10x figyeltem de nem esett le.JayB
A Soproni Narancs és Citrom elsőként élt a törvény adta lehetőséggel, és az RTL Klub esti Híradóját követő időjárás jelentésben virtuális reklámban jelenik meg egész hónapban. (Mediainfo)

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 868
A gond ott kezdődik ezekkel hogy nekem messze nem a szépségkirálynő prototipus nők jönnek be, de még csak nem is a modellek.

más: Mi az a virtuális reklám amire az időjárás jelentés elött figyelmeztetnek? Már vagy 10x figyeltem de nem esett le.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A harmadik helyezett csaj váci. Rondának nem mondanám, de nagy holdvilág feje van. Messze nem szépségkirálynő kategória.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az én ízlésemnek is volt jobb csaj pl: http://tv2.hu/gallery/a-szepsegkiralyno-dontose-konkoly-agnes

de belenézve a műsorba a résztvevők 90%-a azt a három tőmondatot se tudta _magáról_ hiba nélkül elmondani, amit betanítottak neki (heteken át). nemzetközi döntőre meg bajos ilyen egybites csajt küldeni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Amúgy a velvet igazán megtehetné, hogy ha hárman állnak egymás mellett, és a képaláírás az ő neveik, akkor olyan sorban írnák, mint ahogyan állnak, de mindegy.
Amúgy a jobb szélső csaj szerintem a legkevésbé szép, őt csak akkor, ha senki mást nem lehet 😀 (nyilván barokkos túlzással)

Shleck csaja viszont felőlem nyerhet bármit, ha aztán idejön és elmeséli az élményeit.... 😀 Ő ki is amúgy? :rolleyes:

Egyébként nem arról van szó rata, hogy ocsmányak, senki nem mondta, csak szimplán kimész az utcára, és 10 perc alatt látsz 10 minimum ilyen kinézetű csajt, meg vagy 5 szebbet is és még csak nem is Pesten. Mindezt úgy, hogy itt a képeken látszik, hogy agyon vannak sminkelve.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó, túloztam, de egy királynőnek szerintem nem elég, hogyha nem ronda. És lehet, hogy az én ízlésemmel van baj, de nálam ő nem királynő kaliber, egy jó csaj, de nem több: http://4.bp.blogspot.com/-X-2ftys-Dvw/TfoYffxkeGI/AAAAAAAAADw/zvMrp68YlAw/s1600/1.jpg

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/07/14/szepsegkiralyno/
Évről évre gyengébbek ezek a magyar szépségkirálynők. Nem tudom elhinni, hogy a "nagy" zsűri hogy tudta ezeket kihozni győztesnek.Schleck
$Höri
Akkor te is rájuk gyanakodsz: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Association_of_Ugly_People ?Schleck
Hallod, tényleg kibaszott rondák egytől-egyik... Bottal nem piszkálnám meg őket 😂 :rolleyes:
Viccet félretéve, szvsz. kicsit átestünk a ló túloldalára...
Ronda ember:

Ronda emberek?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes