TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Majd meglássuk. Tényleg kíváncsi vagyok, mert ugye 16-17 év alatt egyáltalán nem megbízhatók a tesztek, és akkor lettem utoljára mérve. Egy 130+al elégedett lennék bőven, az április 6.aira jelentkeztem, jöhetnének még innen páran 😀tenorxÉn pár éve egy haverral fogadásból mentem el. Akié a kevesebb az fizeti a teszteket, és utána egy vacsit a másiknak. 😊
Mondjuk ez volt életemben az egyetlen kézzelfogható haszna a sok iq-pontnak, és nem is tudom mi lehetne még. 😊
több mint 14 éve
De jó hogy itt mindenki a Genius kategóriába esik majdnem 😀 Be se merem majd írni az enyémet 😐
több mint 14 éve
Majd meglássuk. Tényleg kíváncsi vagyok, mert ugye 16-17 év alatt egyáltalán nem megbízhatók a tesztek, és akkor lettem utoljára mérve. Egy 130+al elégedett lennék bőven, az április 6.aira jelentkeztem, jöhetnének még innen páran 😀
több mint 14 éve
Hát a VVs alapján 123. De most megjött a kedvem, hogy elmenjek az egyik mensas rendes felmérésre.tenorxEgyébként amit én végeztem az egy 100as átlagú 24es szórású normál eloszlással dolgozó teszt volt, ami szerintem nagyon könnyű volt, és az a sajátossága, ha mondjuk minden feladatot meg tudsz oldani, akkor ugyanúgy 155+ lesz az eredményed, mintha párat nem tudnál, mivel pontosan csak a 100 környékén tud mérni, és azt a standard tesztjükkel nem tudják kimérni, hogy mondjuk 160 vagy 180 vagy 227 az iq-d. Persze 130 fölött már végtére is tökmindegy, szerintem semmi jelentősége nincs, hogy 132 vagy 192.
több mint 14 éve
Hát a VVs alapján 123. De most megjött a kedvem, hogy elmenjek az egyik mensas rendes felmérésre.
több mint 14 éve
Nem ma csináltam az igaz, hanem pár éve a mensánál, úgyhogy még szép oklevél is van róla. 😊váza😛fetomyMensa 155+ 😛Sobri JóskaNASA? 😀Hanni
több mint 14 éve
121 lett nekem.
több mint 14 éve
Majd megcsinálom, kíváncsi vagyok mennyi lesz 😛 12 évesen 143 volt, remélem túlságosan nem csökkent 😀Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...csináld vv oldalán, (jobb felső sarok). ugyanazfetomy
Az oldal nem található
A kért oldal nem található.tenorx
több mint 14 éve
Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...csináld vv oldalán, (jobb felső sarok). ugyanaz
Az oldal nem található
A kért oldal nem található.tenorx
http://valovilag.hu/iqteszt
több mint 14 éve
Nálam a mensás tesztet nem nyitja meg...Az oldal nem található
A kért oldal nem található.
több mint 14 éve
a mensa.hu-n kívül, hol találok jó tesztet?Sebiiha hiteles eredményt akarsz, akkor sehol. Van sok ingyenes, de azok max poénnak, gyakorlásnak jók, nekem pl. 110-150-ig minden eredmény jött már ki ilyeneken 😊
Egyébként még a mensa free tesztje sem ezer százalékos pontosságú, inkább csak tájékoztató jellegű.
több mint 14 éve
a mensa.hu-n kívül, hol találok jó tesztet?
több mint 14 éve
Éreztem én, hogy itt mindenki zseni 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
114 lett nekem.
több mint 14 éve
Nekem kifagyott a 43. kérdésnél aztán meg a 19.nél szóval majd megcsinálom ha lecsengett az őrület 😀
több mint 14 éve
Kitöltötte valaki az IQ tesztet?Én igen, de a Mensa.hu-n (ugyanaz), és két képet nem töltött be :/ viszont majdnem beléphetek a Mensába, 129 😊
Ki vele ki mennyit ért el.
Kezdem én: 124GRAFI
több mint 14 éve
Kitöltötte valaki az IQ tesztet? Ki vele ki mennyit ért el.
Kezdem én: 124
több mint 14 éve
először bekötött szemmel kell enniük az ínyencségekből a nyerteseknekAnikó jön erre Laci közbeszúr egy hasonlót "mindjárt megkóstoltatlak valamivel,ne félj" 😂
több mint 14 éve
Jah annyira nem. 12 évesen mérték fel anno, tehetséggondozás miatt.tenorxengem is akkor mértek fel,nem tudom miért
azóta mondjuk romlott a helyzet 😀
több mint 14 éve
Na, lecsengett a "aztakúvamenzesz.hunnézzünkikkutmerasztatcsinátákadikájékis" és már lehet nézni a mensa honlapját 😀😀
több mint 14 éve
És eddig aki mellé Anikó állt, mindg kint maradt. Ez a legjobb előrejelzés egy adott párbaj elött.Szandikára meg kezd hatni a zöld kendő ereje. 😂