TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Többfajta teszt létezik egyébként, de a Mensa-féle az egyik leghitelesebb. Mondjuk teszt és teszt között is van különbség, nem lepődnék meg ha egy könnyített feladatsort kaptak volna.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 063 — #NoStress
Viszont Lázárlászló tényleg enynire hülye lenne, hogy azt hiszi, hogy már a párbaj másfél óráján dől el bármi is?!

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Anikó 102. Mondtam én, hogy nem olyan buta ő. 😀F.Schleck
még mindig nem ugyanaz az intelligens, okos és művelt szavak jelentése. 😛Soldados
Tudok róla, hidd el. 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Jah annyira nem. 12 évesen mérték fel anno, tehetséggondozás miatt.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én minden évben csinálok IQ-tesztet. 😊 Szeretem az ilyen feladatokat és bizony jót tesz az embernek egy kis agytorna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
A jobbaknak már felmérték régebben 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Csak jelezném hogy a google által elsőnek kidobott IQ teszt oldal ki is akadt gyorsan 😀JayB
én is rákerestem,nálam is kiakadt 😀

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 875
Csak jelezném hogy a google által elsőnek kidobott IQ teszt oldal ki is akadt gyorsan 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Anikó 102. Mondtam én, hogy nem olyan buta ő. 😀F.Schleck
még mindig nem ugyanaz az intelligens, okos és művelt szavak jelentése. 😛

Mellesleg Ani sztem se olyan sík hülye, csak mint nagyon sok nő, úgy szocializálódott, hogy akaratlanul is hülyé(bb)nek teteti magát, mint amilyen, de igenis vannak jó meglátásai. Engem nem lepett meg az eredmény, a villabeli sorrend sem, és az sem, hogy többség azért átlag alatti eredményt produkált.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://bellamaria.sfblogs.net/files/2007/12/iq-teszt.jpg
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Anikó 102. Mondtam én, hogy nem olyan buta ő. 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jerzy>Alek 😀

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 504 — ℧
Szandika de hülye vagy 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lázárlászló 105%-os teszt...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt a kétségbeesett fejet, amit Erzsi és Szandika vág... 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gigi lesz szerintem a legjobb. Mármint az IQ teszten.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 634 — Poloska confirmed
Szerintem is max a sorrendet írják ki, de dzsörzi mellett ciki lenne a 80 pont 😂
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
elméletileg összehasonlítják a szavazással, és "meglátjuk eltaláltuk-e" 😊fetomy
A konkrét eredményeket nem hiszem, hogy kiírják.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
elméletileg összehasonlítják a szavazással, és "meglátjuk eltaláltuk-e" 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛BMG
És amikor azzal a full hülye fejjel benyögi."Most ezt írni kell?" De szakadtam 😀Fa
kár h ugysem hozzák nyilvánosságra az eredményeket.
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛BMG
És amikor azzal a full hülye fejjel benyögi."Most ezt írni kell?" De szakadtam 😀
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Felhívnám a figyelmet az ajánlóban Dzsörzi hatalmas szellemi megerőltetéstől eltorzult arcára... nagyon nagy 😛
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Ha a csatornának van esze kint hagyják a faszba dikát, ezzel jelezve, hogy nem éri meg spanra rakni.Sebii
Elmondták nekik százszor, két ember már kiesett emiatt, mégsem értik meg.
Mondjuk ez a Laci-Jerzy-Gigi hármasnak a legegyszerűbb út, Bécinek csak Alekosz az ellenfele sztem, neki szinte csak az a lényeg,hogy vele ne párbajozzon de ezt Alek sem kockáztatná sztem egyelőre.

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Nem olvastam vissza, lehet valaki leírta előttem. Az RTL-nek nagyon nem tetszik ez a "barátkora" -ra rakás. 2-szer volt eddig ilyen, mindkétszer kiesett aki ezt az utat választotta. Ezek alapján Szandinak szemernyi esélye sincs. Ha a csatornának van esze kint hagyják a faszba dikát, ezzel jelezve, hogy nem éri meg spanra rakni. Egyébként is lárvában több a balhé-faktor.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 063 — #NoStress
Szandika kiválasztva, a Való Világ lassan unalomba fullad, jöjjön az eddigi legrövidebb PR:

1. (-) Alekosz – Szinte már csak ő csinál valamit a villában, energiái kifogyhatatlanok, elmebaja kiapadhatatlan, csak így tovább a végsőkig.
2. (-) Jerzy – A két lábon járó agyhalál fantasztikus taktikájával megúszta ezt a kiválasztást, bár könnyen lehet, hogy fogalma sincs, hogy tulajdonképpen mit is jelent a taktika szó.
3. (-) Béci – Innentől kvázi ő koreografálja az összes párbajt, hiszen Gigivel, és a retardált légpisztollyal kb. azt küldenek ki, akit akarnak, top3 boritékban, hacsak Alekosz nem gondolja másként.
4. (-) Laci – A tatami kősziklája, aki megszámolja a palackokat, bár sokat nem tett érte, de az összes kiválasztást, kihívást megúszta, egyre esélyesebb mulya harciasságával. Tán nála (is) működhet a Milo-fakor.
5. (-) Éva – Szandika kiviszi, ő visszajön, és már hatban is van. Utána lesz neki nehéz. Vagy kinthagyja, és akkor még nehezebb. Egy biztos, 2011 nem az ő éve lesz, akárhogyis alakul.
6. (-) Gigi – Amíg nem párbajozik, nem esik ki, és egyelőre esélye sincs, hogy párbajra keveredjen. Viszont lassan kezdi kiérdemelni nálam a fődíjat a Jerzy-vel folytatott disputák mosolyogva történő elviseléséért.
7. (-) Anikó – Ezt most megúszta, de nemsokára ő is kikerül, és akkor sokk-ként fogja érni az információ, hogy kint 3 milliárd férfi van, akibe mindegyikbe szerelmes lehet. Amikor erre rájön sírni fog, és ezekkel el is lesz a következő 50 évben.
8. (-) Szandika – Sajnálom Sanyit, igazán, nem érdemli meg, hogy Szandika ilyen bután kigolyózza magát a játékból. De azért aggódnia nem kell, a többi lovára biztos jobban számíthat. De a topless autómosó azért még összejöhet.