TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Pusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.JayB😂 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?braxa88Pusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.
több mint 14 éve
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?braxa88biztos nem Éva 99-1-re...
hanem mondjuk 97-3ra...
több mint 14 éve
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?
több mint 14 éve
lázárlászló gyakorlatilag színt vallott Anikó előtt 😀szerk: A Mester HA-TAL-MAS fatality-t adott Dikának.
több mint 14 éve
Hát az én ismerősi körömben meg pl. magasan Alekoszék "nyertek"... És nem Alekosz miatt, többen pl. kifejezetten utálják Gigit és Lacit, de még őket is szimpatikusnak tartották a dalban. Lehet, hogy zeneileg a Klikk jobb, de szerintem a poénossága miatt, meg azért az előadásmód (leszámítva a ratyi playbacket) is szerintem ütött. Engem egyáltalán nem lepett meg még a különbség sem.Hozzáteszem a másik sem volt rossz, de ez szerintem nagyobb poén 😊
több mint 14 éve
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.JayBminden szavazást alekosz nyer
több mint 14 éve
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.JayBÉnis többször néztem meg a klikket ANiko miatt, de a zenéje a másiknak jobb volt.
több mint 14 éve
Alekosz a számukban 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.
több mint 14 éve
Elég egyszerű játék ez 😀 De legalább 3 perc szórakozást nyújtott, így tanulás közben 😀
több mint 14 éve
Elsőre? Mert nekem arra lett 99%. Utána nem is próbálkoztam 😊Matthew992-ra. Elsőre valami 74 lett. 😀
több mint 14 éve
Elsőre? Mert nekem arra lett 99%. Utána nem is próbálkoztam 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
100 😛picsába, csak 98 :/ 😀fetomyhttp://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀Matthew99
Ti is lőjétek ki az űrbe Szandikát!Maka
több mint 14 éve
picsába, csak 98 :/ 😀http://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀Matthew99
több mint 14 éve
http://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
http://ingyentudas.hu/szandika/Ti is lőjétek ki az űrbe Szandikát!
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Egy olyan országban ahol egy Anti Fitnesz Klub vagy miafaszom a slágerlisták élére kerülhet (meg a többi ilyen okádék) ott ez az LLJunior féle produkció is befutó lehet, főleg a fiatalok körében.Nekem sem tetszik mint zene, de olyan emberekből akik életükben nem énekeltek még (sőt teljesen tehetségtelenek) jobbat még a legjobb zeneírók/mentorok sem hoztak volna ki.
Az a baj,hogy páran egyből valami kurva nagy produkciót vártak.
több mint 14 éve
Nem kell komolyan venni, az is poén volt.Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.roniadiHát ez mondjuk nem lenne túl nagy teljesítmény... Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?
Szerintem egyébként mindkettő szar volt, talán Alekoszéké kicsit kevésbé volt rossz, és legalább vicces volt. De az a klikkes dolog, szörnyű. Az a cirkuszi aláfestőzene, a régi 386-as gépem PC speakerjéből kihoznék ilyet turbo pascalban programozva. Béci és Szandi repje is szánalmas volt.Rataccess
több mint 14 éve
MOC(so)KLaci: Szandika - mert megkérte
Béci: Szandka - mert megkérte
Jerzy: Szandika - mert fosik, hogy Évike kinthagyná
Gigi: Szandika - egyáltalán nem azért mert Béla és Jersey rá szavaz!
Szandika: Laci - valami lényegtelen emberre rak, a fő, hogy nem évára
Anikó: Éva - "dögöljek meg ha nem rád szavazok"
Éva: Anikó - nem szandikára, de azért fájjon enki
Alekosz: tök mind1, legyen Laci
több mint 14 éve
. Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?Emergency House! 😀 😀 😀
Rataccess
nekem a mulatós már a felénél unalmas volt. nem kellett volna 20 refrén bele csak mondjuk 10 és több kreatív monológ.
a kultúrcsürhe név viszont epic!
zeneileg nekem ifjabb Lesi Lászlóéké jobban átjött, simán rájuk szavaznék ha érdekelne a nyertes.
több mint 14 éve
Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.roniadiHát ez mondjuk nem lenne túl nagy teljesítmény... Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?
Szerintem egyébként mindkettő szar volt, talán Alekoszéké kicsit kevésbé volt rossz, és legalább vicces volt. De az a klikkes dolog, szörnyű. Az a cirkuszi aláfestőzene, a régi 386-as gépem PC speakerjéből kihoznék ilyet turbo pascalban programozva. Béci és Szandi repje is szánalmas volt.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
sztem meg a klikk számban a rap rész volt szar(jóhát szandika förtelem volt ugyahpgy van). Anikóból sokkal többet kihoztak.Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.
a mulatós meg zseniális volt, ahogy alek imitálta a saját járását 😀braxa88
több mint 14 éve
sztem meg a klikk számban a rap rész volt szar(jóhát szandika förtelem volt ugyahpgy van). Anikóból sokkal többet kihoztak.http://www.youtube.com/watch?v=Ue-FwupbR0I&feature=player_embedded#at=42Ebből az egész műsorból Béci profitálhat a legtöbbet, ha mögéáll valaki és jó zenéket nyomnak alá. Pont ezért nem fogja megnyerni, úgy mint Majka. Alek meg viszi a kasszát.Bazzani
Jerzy sora a legütősebb:
Megszólalok én is nem vagyok néma, nemérdekel hogyha leköp az Éva 😀 epicJayB
a mulatós meg zseniális volt, ahogy alek imitálta a saját járását 😀