TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
A 3 telefonból álló GombiNation újra akcióba léphet.
több mint 13 éve
gombár nem lesz jól.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Kb 1% esélyt adok így Gombinak. Max egy Olivér féle totális összeomlás mentheti meg, de a Mester annyira pszichopata, hogy nem létezik, hogy bármi is kizökkentse.
több mint 13 éve
Duff
3 133
viszlát gombár.
több mint 13 éve
Pont, hogy nem.Gombi ellen jól összeszedték a sok fogadkozását, szépen elhiteltelenítették.Sobri JóskaSzóval meglepit sejtesz?FViktor93
Ha annyira hülye, hogy Alekoszt viszi ki, akkor kint marad.
Szandika, Jerzy ellen visszamehetne.
A többiek ellen véleményes.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Gombi ellen jól összeszedték a sok fogadkozását, szépen elhiteltelenítették.Sobri JóskaSzóval meglepit sejtesz?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez a Gombis vagánybecsület 😀 Egyszer rakta Évára aztán soha többet 😀
több mint 13 éve
Gombi ellen jól összeszedték a sok fogadkozását, szépen elhiteltelenítették.
több mint 13 éve
Akkor mondta amikor bement!Alekosz elég szimpatikusan fogalmazott, pedig biztos kicsit máshogy is el tudta volna mondani a dolgot 😀
több mint 13 éve
ANikónak megint volt egy szuvenír véleménye 😀😀😀😀😀😀😀😀DuffIgen, nála ez rögzült 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
ANikónak megint volt egy szuvenír véleménye 😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 13 éve
VÍG-SZÍNHÁZ! 😀😀de egyébként azt a 2lépés távolságot hogy tartsák azt akkor mondta jerzy amikor bement? vayg ez később volt vmi miatt?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Zsófika tényleg vidám volt és mosolygott bár ez engem kurvára irritált az ő stílusában.
több mint 13 éve
Anikót meg meg sem kérdezték 😀 Tudták hogy Olivér, vagy Király L Norbi 😀
több mint 13 éve
Hülye vagy Gombi, ha kiviszed Alekoszt. Méghogy van esélye.
több mint 13 éve
Zsófi egy vicc volt 😀"mindig mosolygott"
Mindig nyavajgott sztem inkább 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
LOL Ildikó 😀 😀 😀Mindenki ilyen sablon választ add erre ő meg benyög egy ilyet 😀
Mindig meg tud lepni ez a fasz 😀Bruce
Amúgy érdekes volt Laci meg Béci indoka. El nem tudom képzelni milyen hangulat lehetett a villában, ha a Zsófi volt aki feldobta őket 😛
több mint 13 éve
LOL Ildikó 😀 😀 😀 Mindig meg tud lepni ez a fasz 😀
több mint 13 éve
Mint az emberek 95 százaléka, ja. Kevés olyan istenbarma van, aki tűr mindent, mint egy bárgyú marha, és nem teszi szóvá.Izgalmat akarsz?Nem tudom,hogy feltűnt e de ebben a műsorban senkinek semmi nem jó.Izgalmas műsor lenne...
én kiraknám őket betonozni az 50 fokra,aztán megbecsülnék ezt a "nem jót".Bazzani
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe azt a brazil BB részt, amikor mindenkinek minden jó volt. Leállt a széria nagyon hamar amiatt, mert egész nap csak keféltek, mindenki mindenkivel.Sobri Jóska
Csak egy üveg sört/vizet adnék nekik, lenne rajta veszekedés. 😀
Amúgy meg nem arra akartam utalni,hogy legyen nekik minden jó, hanem arra hogy nem kell kiemelni egy embert, hogy jajj Béci/Éva/Giginek valami nem jó. Hisztis fasz mindegyik.Bazzani
több mint 13 éve
Izgalmat akarsz?Izgalmas műsor lenne...Istenem Giginek miért fáj ha jól érzi magát más? Végre nem a letargiát kellet nézni ebben a részben, erre neki ez is baj.FViktor93Nem tudom,hogy feltűnt e de ebben a műsorban senkinek semmi nem jó.
én kiraknám őket betonozni az 50 fokra,aztán megbecsülnék ezt a "nem jót".Bazzani
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe azt a brazil BB részt, amikor mindenkinek minden jó volt. Leállt a széria nagyon hamar amiatt, mert egész nap csak keféltek, mindenki mindenkivel.Sobri Jóska
Csak egy üveg sört/vizet adnék nekik, lenne rajta veszekedés. 😀
Amúgy meg nem arra akartam utalni,hogy legyen nekik minden jó, hanem arra hogy nem kell kiemelni egy embert, hogy jajj Béci/Éva/Giginek valami nem jó. Hisztis fasz mindegyik.
több mint 13 éve
Ó dehogy, mindig van feljebb és feljebb. 😊Holnap a Nekedvalóban: Alekoszhasonmásverseny 😂Sobri Jóskacsúcspontján a műsorHöri
több mint 13 éve
Holnap a Nekedvalóban: Alekoszhasonmásverseny 😂Sobri Jóskacsúcspontján a műsor
több mint 13 éve
Izgalmas műsor lenne...Istenem Giginek miért fáj ha jól érzi magát más? Végre nem a letargiát kellet nézni ebben a részben, erre neki ez is baj.FViktor93Nem tudom,hogy feltűnt e de ebben a műsorban senkinek semmi nem jó.
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe azt a brazil BB részt, amikor mindenkinek minden jó volt. Leállt a széria nagyon hamar amiatt, mert egész nap csak keféltek, mindenki mindenkivel.
több mint 13 éve
Istenem Giginek miért fáj ha jól érzi magát más? Végre nem a letargiát kellet nézni ebben a részben, erre neki ez is baj.FViktor93Nem tudom,hogy feltűnt e de ebben a műsorban senkinek semmi nem jó.
én kiraknám őket betonozni az 50 fokra,aztán megbecsülnék ezt a "nem jót".