TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Anikó tényleg okosodik?!

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Geci unalmas ez a pártosdi....

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A következő két kieső beszélget a nyugiszobában (Szandika és Gombi) 😊

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
amúgy meg a buckeyes-t mindenki utáljaHöri
aki meg nem, az úgyis utálja bécit 😛
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
"Inkább húzzál verd ki a faszod a WC-ben letolt gatyával, úgyis csak erre vagy képes" - Jerzy 😂JayB
http://indavideo.hu/search/text/jerzySobri Jóska
Ismerem, pont ezért emeltem ki, önmagában anniyra nem lenne vicces 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
"Inkább húzzál verd ki a faszod a WC-ben letolt gatyával, úgyis csak erre vagy képes" - Jerzy 😂JayB
http://indavideo.hu/search/text/jerzy

több mint 13 éve
Most a mostani szabály mivel egzaktabb? Itt is mondhatják, hogy én Bécit semmiképp nem viszem ki, de nagyon nem. Ugyanúgy leesne mindenkinek ebből is. De gondolom erre is jön egy fél oldalas válasz, szóval nem nagyon van kedvem vitába szállni, elfogadom a te nézőpontodat is.F.Schleck
Semmivel sem, pont ezt mondom/mondjuk, hogy nem lehet olyan szabályt kreálni, hogy ne szavaztathassanak az emberek magukra, mert definiálhatatlan, betarthatatlan, és különben is, ugyan miért ne?Sobri Jóska
Nem kell szabály. A kiválasztásnál bejelenti, hogy kire szavazott, mejd az RTL közli, hogy a borítékba nem is azt írtad, hanem mást, és az az érvényes! 😊vadibandi
Életszerű valóban...

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Most a mostani szabály mivel egzaktabb? Itt is mondhatják, hogy én Bécit semmiképp nem viszem ki, de nagyon nem. Ugyanúgy leesne mindenkinek ebből is. De gondolom erre is jön egy fél oldalas válasz, szóval nem nagyon van kedvem vitába szállni, elfogadom a te nézőpontodat is.F.Schleck
Semmivel sem, pont ezt mondom/mondjuk, hogy nem lehet olyan szabályt kreálni, hogy ne szavaztathassanak az emberek magukra, mert definiálhatatlan, betarthatatlan, és különben is, ugyan miért ne?Sobri Jóska
Nem kell szabály. A kiválasztásnál bejelenti, hogy kire szavazott, mejd az RTL közli, hogy a borítékba nem is azt írtad, hanem mást, és az az érvényes! 😊

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Azért az OSU-Tribe kapcsolat már-már szándékosnak és tudatosnak tűnik. Lehet, hogy vannak rokonai Ohioban (Clevelandben úgyis sok a magyar).Rajna
de h fingja sincs mit hord az 99 % igyis meg ugyis mintha a turkalobol nyulta vnaFake
Valószínű tényleg így van, de akkor sem gyakori, hogy két ohioi csapat cucca legyen meg neki, pláne, hogy egyik sem a leggyakoribb turkálómodell (mittomén Knicks és Yankees vagy Lakers és Dodgers nem lenne feltűnő, de ez inkább).

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért az OSU-Tribe kapcsolat már-már szándékosnak és tudatosnak tűnik. Lehet, hogy vannak rokonai Ohioban (Clevelandben úgyis sok a magyar).Rajna
de h fingja sincs mit hord az 99 % igyis meg ugyis mintha a turkalobol nyulta vna
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Azért az OSU-Tribe kapcsolat már-már szándékosnak és tudatosnak tűnik. Lehet, hogy vannak rokonai Ohioban (Clevelandben úgyis sok a magyar).

több mint 13 éve
Semmivel sem, pont ezt mondom/mondjuk, hogy nem lehet olyan szabályt kreálni, hogy ne szavaztathassanak az emberek magukra, mert definiálhatatlan, betarthatatlan, és különben is, ugyan miért ne?

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
sztem direkt van az elmúlt pár napban uncsi hét hirdetve... lehet túl sok volt az elmúlt időszakban a balhé úgyhogy most beiktattak egy kis pihit , de szerintem ez csak a vihar előtti csend...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Ja sorry.Csak az utóbbi pár hétben kezdtem el nézni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Bekapcsolom az élőt és máris láttam egy amerikai focisat....így jelentem. :cool:
Béla Ohio State-es pólóban.Ezzel tuti szerzett újabb 3 fant országosan.Greengo
1 héten legalább 2szer van abban. Van Cleveland Indians-os pulcsija is.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bekapcsolom az élőt és máris láttam egy amerikai focisat....így jelentem. :cool:
Béla Ohio State-es pólóban.Ezzel tuti szerzett újabb 3 fant országosan.Greengo
1. naptól fogva abban császkál

amúgy meg a buckeyes-t mindenki utálja

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Béla Ohio State-es pólóban.Ezzel tuti szerzett újabb 3 fant országosan.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
végre valamiben gombi a nyerő http://www.origo.hu/teve/20110221-top-10-a-valo-vilagok-legsotlanabb-szereploi.html?

több mint 13 éve
Technikailag nem lehet megoldani, csak azt, hogy ne magára rakjon valaki.
Nem lehet deklarálni, hogy xy jóban van zw-vel, és rá nem tehet, mert 2 naponta változhat, hogy ki kivel van jóban. Egzaktul meg ennek a tiltását nem lehet megfogalmazni.
De ha akarod, próbáld meg, megmondom mi a hiba benne. 😊Sobri Jóska
Csak annyit csinálnék, hogy "Ne kérhessék meg a többieket, hogy rá tegyék a szavazatukat." És ez kb. ugyanannyira kézzelfogható, mint a nem mondhatja meg először Gombár, hogy kit fog párbajra hívni szabály.F.Schleck
Ebben az a hiba, hogy akkor mondjuk Gombi nem megkérné Lacit, Bécit, stb, hogy rá tegye a szavazatát, hanem azt mondaná:
1, tesó, haza akarok menni, segíts benne légyszi, de ne tedd rám a szavazatodat
2, dögölj meg te szemét, utállak, büdös a lábad, de ne tedd rám a szavazatodat
3, béci, ne rakd a jeled se alekoszra, se szandira, se évára, se jerzyre, se lacira, se anikóra, se gigire, de ne tedd rám a szavazatodat
4, húde nem akarok kiesni, párbajozni akarok, nyerni akarok, párbajra akarok menni, de nem hiszem, hogy kapok ehhez elég szavazatot, úgy harcolnék, de ne tedd rám a szavazatodat
stb.
Vagyis ez nem volt egzakt szabálymódosítás részedről. Más ötlet? 😊Sobri Jóska
Most a mostani szabály mivel egzaktabb? Itt is mondhatják, hogy én Bécit semmiképp nem viszem ki, de nagyon nem. Ugyanúgy leesne mindenkinek ebből is. De gondolom erre is jön egy fél oldalas válasz, szóval nem nagyon van kedvem vitába szállni, elfogadom a te nézőpontodat is.

több mint 13 éve
Ezzel kapcsolatban az nem lehetséges, hogy megmutatják nekik, majd mondják, hogy a "nézők kérésére" megváltoztatjuk a szabályokat, és mostantól ez is tilos?F.Schleck
Nem lehet deklarálni, hogy xy jóban van zw-vel, és rá nem tehet, mert 2 naponta változhat, hogy ki kivel van jóban. Egzaktul meg ennek a tiltását nem lehet megfogalmazni.
Csak annyit csinálnék, hogy "Ne kérhessék meg a többieket, hogy rá tegyék a szavazatukat." És ez kb. ugyanannyira kézzelfogható, mint a nem mondhatja meg először Gombár, hogy kit fog párbajra hívni szabály.F.Schleck
Ebben az a hiba, hogy akkor mondjuk Gombi nem megkérné Lacit, Bécit, stb, hogy rá tegye a szavazatát, hanem azt mondaná:
1, tesó, haza akarok menni, segíts benne légyszi, de ne tedd rám a szavazatodat
2, dögölj meg te szemét, utállak, büdös a lábad, de ne tedd rám a szavazatodat
3, béci, ne rakd a jeled se alekoszra, se szandira, se évára, se jerzyre, se lacira, se anikóra, se gigire, de ne tedd rám a szavazatodat
4, húde nem akarok kiesni, párbajozni akarok, nyerni akarok, párbajra akarok menni, de nem hiszem, hogy kapok ehhez elég szavazatot, úgy harcolnék, de ne tedd rám a szavazatodat
stb.
Vagyis ez nem volt egzakt szabálymódosítás részedről. Más ötlet? 😊

több mint 13 éve
Ezzel kapcsolatban az nem lehetséges, hogy megmutatják nekik, majd mondják, hogy a "nézők kérésére" megváltoztatjuk a szabályokat, és mostantól ez is tilos?F.Schleck
Csak annyit csinálnék, hogy "Ne kérhessék meg a többieket, hogy rá tegyék a szavazatukat." És ez kb. ugyanannyira kézzelfogható, mint a nem mondhatja meg először Gombár, hogy kit fog párbajra hívni szabály.

több mint 13 éve
De ha akarod, próbáld meg, megmondom mi a hiba benne. 😊

Sok ilyen szabály van már az alapszabályzatban is, amit nem lehet kiszűrni. De így legalább nem fulladna halálunalomba a párbaj és szerintem ez a nézettségnek sem esne rosszul.F.Schleck
Elmondom még egyszer: az RTL-nek az a fontos, hogy az összefoglalók nézettsége legyen állandóan magas. Nem egy adott napi öf. a fontos, hanem az, hogy minden nap a kívánt értékek közé essen a nézettség.
Ezért - bár hab a tortán - de önmagában nem a párbaj, nem a kiválasztás, nem a kihívás nézettsége a fontos, hanem a 19:15-20:15 közötti idősáv - meg persze az összes többié is 😊 - nézettsége.
Vagyis kvázi mindegy mi a párbaj, mert 1, fel lehet futtatni egy sima egyes Alekosz - Zsófi párbajt is, 2, ha lenne valami hiperizgalmas párosítás - mondjuk egy Gigi - Béci -, az is hiába hozna csúcsnézettséget, ha nem ez a fontos.
Azok, akik reklámidőt vásárolnak, azok úgy teszik ezt, hogy mondjuk látják, hogy adott csatornán mondjuk a délutáni műsorsávban magas a nézettség, ezért oda veszik a reklámot. Mondjuk a kritériumuk az, hogy legyen minimum 30%. Namost ha ez mindig megvan, akkor jó, mondjuk 32-37-35-34-38 az 5 hétköznap. Teljesen indifferens, hogy mondjuk egyszer van egy nagyon kiugró nézettség, mondjuk 32-37-66-35-36, mivel az csak egy egyszeri, nem igazán tervezhető ritkaság, hogy úgy mondjam.
A hazai televíziós reklámidővásárlásban nem az az elterjedt, mint az USA-ban, hogy egy adott tévés eseményhez - mint mondjuk SB, olimpiai megnyitó, valamilyen sorozat final episod-ja, stb - passzítják egyedien a reklámokat, hanem sávokban, csomagokban, átlagokban kalkulálnak.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezt lehetetlen kiszűrni. Ugyan úgy meglenne csak akkor nem azt mondanák indoklásnál, hogy "kell neki a párbaj, hogy feltöltödjön" hanem azt, hogy " azért küldöm ki mert csúnyán nézett rám"FViktor93
Sok ilyen szabály van már az alapszabályzatban is, amit nem lehet kiszűrni. De így legalább nem fulladna halálunalomba a párbaj és szerintem ez a nézettségnek sem esne rosszul.F.Schleck
Nekem ne mond. Hánynék ettől, hogy folyton magukra raknak. De ezt nem lehet kiszűrni.
több mint 13 éve
Egy Gombi-Szandika párbaj megkoronázná ezt az egész hetet.. dögunalom lenne az is
Közben az RTL n+1. alkalommal is a villalakók tudtára adja (ezúttal egy "szavazás" formájában, csöppet sem átlátszó...) h nem tetszik nekik a haverra rakosgatás.Szesze
Ezt lehetetlen kiszűrni. Ugyan úgy meglenne csak akkor nem azt mondanák indoklásnál, hogy "kell neki a párbaj, hogy feltöltödjön" hanem azt, hogy " azért küldöm ki mert csúnyán nézett rám"FViktor93
Sok ilyen szabály van már az alapszabályzatban is, amit nem lehet kiszűrni. De így legalább nem fulladna halálunalomba a párbaj és szerintem ez a nézettségnek sem esne rosszul.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Valaminek tényleg kell történnie, mert kicsit sem szórakoztató az elmúlt jópár adás.
És érik a Gombi - Szandika csörte.

Addig meg mindenki vegyen otthonra Olivért:
http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarhirek/vv4-olivert-120-ezerert-hazhoz-rendelheti?utm_source=hir_ize&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=rss_bannerSobri Jóska
Egy Gombi-Szandika párbaj megkoronázná ezt az egész hetet.. dögunalom lenne az is
Közben az RTL n+1. alkalommal is a villalakók tudtára adja (ezúttal egy "szavazás" formájában, csöppet sem átlátszó...) h nem tetszik nekik a haverra rakosgatás.Szesze
Ezt lehetetlen kiszűrni. Ugyan úgy meglenne csak akkor nem azt mondanák indoklásnál, hogy "kell neki a párbaj, hogy feltöltödjön" hanem azt, hogy " azért küldöm ki mert csúnyán nézett rám"