TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
De ez a Bár 1 ez tényleg vitt mindent és nem azért mert az első volt.Majdnem mindenből az első a legjobbroniadiAkkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.SchleckÉn az 1-et végignéztem.
Sztem a legjobb valóságshow volt Mo.on.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
Aki látta rajtam kívül biztos megerősít.
Főleg,hogy élőben találkozhattál nap mint nap a szereplőkkel.
több mint 15 éve
Majdnem mindenből az első a legjobbÉn az 1-et végignéztem.és ott is közutálatnak örvendett 😀shawnkaAkkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.Schleck
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
több mint 15 éve
Én az 1-et végignéztem.Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.SchleckAz csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀shawnka
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.
több mint 15 éve
Újabb apró jel, hogy mennyit ér az online szavazás (is). Ugye a tegnapi online kérdés az volt, hogy ki legyen a villa pszichológusa. A "nézők" Kasza Tibit választották. Ahhoz képest, hogy a szavazás cirka 8ig tartott, az első beszélő Jerzy még világosban ment be, és ki is. :rolleyes:
több mint 15 éve
Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀shawnka
több mint 15 éve
ilyen kis országban élünk, hogy körbejárják az emberek a valóságshowkat 😀Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFImár a beszavazóján is lehetett olvasni a neten errőlHöri
Oki megy a Big Brotherbe és telefingja a házat meg Lorenzo fejét
több mint 15 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀
több mint 15 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFImár a beszavazóján is lehetett olvasni a neten erről
több mint 15 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?
több mint 15 éve
Talán ez lehet az egyik legérdekesebb kiválasztás. Ha van egy kis eszük (de nem lesz), akkor Bécire pakolják a jeleket, aki kiviszi Évát, és jó eséllyel kint is hagyja. Bárki másra pakolásznak, esélytelenek. Ha Évát kiszedik, az is rábaszás az ő szempontjukból, mert Alekosztól félnek, viszont egyre nehezebben fognak választani.
több mint 15 éve
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.GRAFIHa lehetne arra szavazni, h mindkettő kint maradjon sztem 90%-al nyerne 😊
több mint 15 éve
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.
több mint 15 éve
Holnapi online kérdés: Kapja-e meg Jerzy is a fődíjat, akkor is, ha nem nyer?A) igen
B) természetesen
C) sőt, ha nyer, kapja duplán.
Egyébként jó, hogy inkább Kasza Tibire hegyezték ki a dolgot, nem lölöre, KT-ben nagyot csalódtam-pozitívan. Good face 😊
több mint 15 éve
hatalmas videoOlivér egykori interjúja a kedvenc bandámmal http://www.youtube.com/watch?v=Ho8p8hbpBdE&feature=player_embedded
nák nák suk suk
több mint 15 éve
Alekosz most nagyon szimpatikus volt.BazzaniJah, nincs semmi baj az emberrel csak a beteges szurkolóival 😊
több mint 15 éve
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.Hogy elhangozzék a szallas.hu. Kifizették, hallatni kell.
de kapnak: wellness. minek...Duff
több mint 15 éve
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.de kapnak: wellness. minek...
több mint 15 éve
Félreértések elkerülése végett én sem értek egyet azokkal az elvekkel amiket Sobri írt (mivel én absz családcentrikus vagyok így ez nem túl meglepő), csak aki a másik oldalról látja végletesen a dolgokat az teljesen naív/keveset tapasztalt véleményem szerint.Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 SzeszeÉn 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.
Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
több mint 15 éve
Na ezek az igazi lúzerek, akik nagyon rosszul csinálták.Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 SzeszeÉn 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.
Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
Nekem a mai napig 20-tól 40 évesig vannak barátnőim (vagyis olyan lányok, akik örülnek, ha felhívom őket, legfeljebb nem érnek rá azon nyomban), valamint rengeteg lehetőség az újra. Hidd el, a nők sosem fogynak el. 😊
Karácsonykor mindig a szüleimnél vagyok (bár minden karácsonyra hívnak olyan nők, akik azt hiszik egyedül vagyok, és megvígasztalnának ezen a kiemelkedő napon), de ha már majd nem élnek a szüleim, akkor azért az 1 napért, aminek túl sok jelentősége nincs is számomra, nem fogok elbaszni 364-t. (Valamint van 1-2 barátom, akik szintén hasonlóképp élnek, mint én, max. ha teljesen befordulnánk mind a hárman, valami lelki torzulás miatt, akkor szervezünk egy karácsonyi ultipartit, vagy ha ez se elég, akkor elutazunk egy hétre Thaiföldre.)
Ja, és igaz, hogy még nem vagyok 40, csak 37, de egy perc nem volt, amit megbántam volna ezügyben. (Talán csak a túl "erkölcsös" életvitelemet a gimiben, ott sokkal EV alatt futottam. 😊 )
Szóval az, hogy van pár lúzer barátod, akik valamit rosszul csináltak, még nem jelenti azt, hogy csak úgy lehet csinálni.
több mint 15 éve
buckeyes?viccelsz?még jobban utálom 😛kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛JayB
több mint 15 éve
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛
több mint 15 éve
Plusz a 2.-ban is volt Roberto Duránnak egy kisebb mellékszerepe.Ez így nem igaz, mert a legújabb Rockyban Antonio Tarver is profi bunyós volt. Mr T pedig kb. mindenhol verekedett IRL 😀szabaGunn nagyobb király azértHöriAzt gondolom tudod (te ne tudnád 😛) hogy Gunn volt az egyetlen a Rockykban akit nem színészként tanítottak meg boxolni hanem boxolóként színészkedni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_MorrisonJayB
több mint 15 éve
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes poló