TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.Schleck
Én az 1-et végignéztem.
Sztem a legjobb valóságshow volt Mo.on.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
Majdnem mindenből az első a legjobbroniadi
De ez a Bár 1 ez tényleg vitt mindent és nem azért mert az első volt.
Aki látta rajtam kívül biztos megerősít.
Főleg,hogy élőben találkozhattál nap mint nap a szereplőkkel.

több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
és ott is közutálatnak örvendett 😀shawnka
Én az 1-et végignéztem.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
Majdnem mindenből az első a legjobb

több mint 15 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFI
Én az 1-et végignéztem.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Újabb apró jel, hogy mennyit ér az online szavazás (is). Ugye a tegnapi online kérdés az volt, hogy ki legyen a villa pszichológusa. A "nézők" Kasza Tibit választották. Ahhoz képest, hogy a szavazás cirka 8ig tartott, az első beszélő Jerzy még világosban ment be, és ki is. :rolleyes:
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFI
Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 610 — Whoops, looks like something went wrong.
már a beszavazóján is lehetett olvasni a neten errőlHöri
ilyen kis országban élünk, hogy körbejárják az emberek a valóságshowkat 😀
Oki megy a Big Brotherbe és telefingja a házat meg Lorenzo fejét

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
és ott is közutálatnak örvendett 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
már a beszavazóján is lehetett olvasni a neten erről

több mint 15 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?
több mint 15 éve
Talán ez lehet az egyik legérdekesebb kiválasztás. Ha van egy kis eszük (de nem lesz), akkor Bécire pakolják a jeleket, aki kiviszi Évát, és jó eséllyel kint is hagyja. Bárki másra pakolásznak, esélytelenek. Ha Évát kiszedik, az is rábaszás az ő szempontjukból, mert Alekosztól félnek, viszont egyre nehezebben fognak választani.
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.GRAFI
Ha lehetne arra szavazni, h mindkettő kint maradjon sztem 90%-al nyerne 😊
több mint 15 éve
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Holnapi online kérdés: Kapja-e meg Jerzy is a fődíjat, akkor is, ha nem nyer?
A) igen
B) természetesen
C) sőt, ha nyer, kapja duplán.

Egyébként jó, hogy inkább Kasza Tibire hegyezték ki a dolgot, nem lölöre, KT-ben nagyot csalódtam-pozitívan. Good face 😊
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hatalmas video

Olivér egykori interjúja a kedvenc bandámmal http://www.youtube.com/watch?v=Ho8p8hbpBdE&feature=player_embedded
nák nák suk suk

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 876
Alekosz most nagyon szimpatikus volt.Bazzani
Jah, nincs semmi baj az emberrel csak a beteges szurkolóival 😊
több mint 15 éve
Alekosz most nagyon szimpatikus volt.

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 069 — #NoStress
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.

de kapnak: wellness. minek...Duff
Hogy elhangozzék a szallas.hu. Kifizették, hallatni kell.

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.

de kapnak: wellness. minek...
több mint 15 éve
Adjon már valaki Lilura egy normális ruhát...

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 Szesze
Én 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.

Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
Félreértések elkerülése végett én sem értek egyet azokkal az elvekkel amiket Sobri írt (mivel én absz családcentrikus vagyok így ez nem túl meglepő), csak aki a másik oldalról látja végletesen a dolgokat az teljesen naív/keveset tapasztalt véleményem szerint.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 069 — #NoStress
Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 Szesze
Én 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.

Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
Na ezek az igazi lúzerek, akik nagyon rosszul csinálták.
Nekem a mai napig 20-tól 40 évesig vannak barátnőim (vagyis olyan lányok, akik örülnek, ha felhívom őket, legfeljebb nem érnek rá azon nyomban), valamint rengeteg lehetőség az újra. Hidd el, a nők sosem fogynak el. 😊
Karácsonykor mindig a szüleimnél vagyok (bár minden karácsonyra hívnak olyan nők, akik azt hiszik egyedül vagyok, és megvígasztalnának ezen a kiemelkedő napon), de ha már majd nem élnek a szüleim, akkor azért az 1 napért, aminek túl sok jelentősége nincs is számomra, nem fogok elbaszni 364-t. (Valamint van 1-2 barátom, akik szintén hasonlóképp élnek, mint én, max. ha teljesen befordulnánk mind a hárman, valami lelki torzulás miatt, akkor szervezünk egy karácsonyi ultipartit, vagy ha ez se elég, akkor elutazunk egy hétre Thaiföldre.)
Ja, és igaz, hogy még nem vagyok 40, csak 37, de egy perc nem volt, amit megbántam volna ezügyben. (Talán csak a túl "erkölcsös" életvitelemet a gimiben, ott sokkal EV alatt futottam. 😊 )
Szóval az, hogy van pár lúzer barátod, akik valamit rosszul csináltak, még nem jelenti azt, hogy csak úgy lehet csinálni.

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88
jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛JayB
buckeyes?viccelsz?még jobban utálom 😛

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 876
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88
jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gunn nagyobb király azértHöri
Azt gondolom tudod (te ne tudnád 😛) hogy Gunn volt az egyetlen a Rockykban akit nem színészként tanítottak meg boxolni hanem boxolóként színészkedni.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_MorrisonJayB
Ez így nem igaz, mert a legújabb Rockyban Antonio Tarver is profi bunyós volt. Mr T pedig kb. mindenhol verekedett IRL 😀szaba
Plusz a 2.-ban is volt Roberto Duránnak egy kisebb mellékszerepe.

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes poló