TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Fa
232
Hát de akkor ne sírjon az RTL h nincs nézettség,nincs fordulat,kiszámítható,mikor nyíltan leadják összefoglalóban, hogy Gombi ki fogja vinni Alekoszt,most akkor minek nézzem meg a kihívást?
több mint 13 éve
Jó de az RTL-nek se kellett volna ezt így leadni a párbaj elött... Mert így már tuti kit visz ki.(Szóval attól még hogy ez így nyíltan megtörtént,nem kell betenni az összefoglalóba.)Miért? Hadd tudja a nép, hogy mennyi az annyi!
Ez az online kérdés meg elég értelmetlen lett. Alekosszal konfliktusa is van és alul is marad.Fa
több mint 13 éve
Szép. Gombi: Hogy kit viszek ki? Nem mondhatom meg a nevét, de A-val kezdődik, és lekosz a vége. Mindezzel nincs baj, hát gratula rötölö 😛
Az online savazás meg ma no comment...
több mint 13 éve
De jön majd a fordulat 21:30-kor a Barátok közt után egyből, és kiviszi ¶¶¶¶¶¶¶-t.több mint 13 éve
Fa
232
Jó de az RTL-nek se kellett volna ezt így leadni a párbaj elött... Mert így már tuti kit visz ki.(Szóval attól még hogy ez így nyíltan megtörtént,nem kell betenni az összefoglalóba.)Ez az online kérdés meg elég értelmetlen lett. Alekosszal konfliktusa is van és alul is marad.
több mint 13 éve
Na Gombi Alekoszt viszi.Hülye.
Szegény RTL kezéből kezdenek teljesen kifolyni a dolgok.
Magukra rakatják a jelet, nem titkolják hogy kit hívnak ki stb.
több mint 13 éve
Alekosz Jerzynek: Maximális színvonalon tessék kihasználni. Előjáték nem kell! 😊Sobri JóskaEz is best of lesz, úgy nézem. Hihetetlen ez a pali. 😂
több mint 13 éve
Alekosz Jerzynek: Maximális színvonalon tessék kihasználni. Előjáték nem kell! 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
😂Ezt anniyra nemértem, mindenki ezzel jön hogy mióta kiesett milyen szar depressziós lett a műsor. Ez igaz de Olivér is ugyanilyen letargiában lenne amire én személy szerint kurvára nem vagyok kiváncsi. Olivér mentálisan gyenge volt, pont anniyre mint Gombi vagy Szandika. Hiába volt vicces 1 hónapig, kikészült, ő sem segítene már semmit ezen az állapoton.
Jerzy és Gombi épp visszasírják Olit!
Vissza kellene szavazni a villába! 😛catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
😂 Jerzy és Gombi épp visszasírják Olit!
Vissza kellene szavazni a villába! 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne bantsd szandikat. nem tehet rola h nem kapott olyan nevelest h az elso ilyen hisztijenel kapjon ket olyan atyai sallert h egy eletre megtanulja h ez nem modi.
igy viszont megkapja melto bunteteset elete vegeig vinnyoghat h nem talal maga melle egy igazi ferfit 😊
több mint 13 éve
Sejtettem, hogy utálja annyira évát itt valaki, hogy ezt felhozza....Hát egy Szandika vs Éva párbajon nálam egyértelmű Éva. Idegesítő ahogy vinnyog a szöszi. És amikor ezt szóvá teszik neki akkor ki van akadva. Azok után, hogy megkapta a szerettét azért mert szart az egészbe. Nem csodálom, hogy Éva kiakadt.FViktor93Ez az az Éva aki szidta Szandikát,hogy "jajjdecsúnyadologhogykiakarmenni" aztán két jelenet múlva már bőgve akart kimenni? (tegnapi összefoglaló)Bazzani
Remélem igazából különbséget tudsz tenni a kiborulás hevében mondott hülyeség, és a napokon át tartó stabil álláspont között, és csak viccnek szántad a hszed... Alekoszt, aki imád ott lenni, leszámítva Éva a második, aki a legkevésbé akar kiesni, csak ő mondjuk inkább a díj, semmint a bentlét élvezete miatt.
Lehet, hogy utolsó féreg nő, de személy szerint inkább nézek valakit a való világban szerepelni, aki ott akar lenni, és tesz is érte, mint valakit, akit már 26szor kb. visszakönyörögtek a játékba, 26 esélyt kapott, de semmi nem elég neki, mert ő kiveri a hisztit állandóan, ő nem veszi ki a részét semmiből, és ráadásul annyira unintelligens és tapló, hogy amikor a "haza akarok menni" mondatára Éva megjegyzi, hogy "aki haza akar menni, az menjen haza, nincs itt helye", akkor még ő akad ki, hogy az Éva mekkora egy utolsó rohadék, és érvként hozza fel, hogy Évát mennyien utálják... Na lol.
Az meg hagyján, hogy a hatalmas barátjába való beleszeretés, majd azt követő irdatlan mocskossá tevő féltékenység után, mostmár rányomul bécire, és ölelgeti, simogatja satöbbi... Szégyen az a nő, és egyre szégyenebb a napok múlásával, és Éva lehet akármennyire törtető és rohadék, előbb nyerje ő, mint egy gyökér hülyegyerek, aki nyerni ugyan akar, mer a pénz az kőne, de megdolgozni nem akar érte. Ja, esetleg úgy igen, ha mindenki térden állva könyörög neki azért, hogy nyerje meg, akkor talán hajlandó lesz...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ja hát mint szórakoztató faktor énis őt mondom de csak mert a nap egyik fénypontja őt kiborulva látni 😊Ahogy ezt olvastam azthittem Éváról írsz. Erre a nőre jobban illik a törtető jelző mint Béciékre a testvér. Ez az igazi rosszindulatú, histis, irigy, felfelé nyalok lefelé taposok, mindenki csat kihasználok hogy elérjem a céljam és ha ez valakinek nem tetszik akkor kapja be tipus, kevés tévés karaktertől (talán még senkitől) tudtam enniyre okádni mint tőle. Remélem BB Éva sorsára jut. .JayBAzt nem vitatom, hogy éva egy utolsó féreg nő. De ha választanom kéne, hogy kit nézzek tovább akkor egyértelmű Éva. Benne mindig ott van a kiborulási faktor.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ahogy ezt olvastam azthittem Éváról írsz. Erre a nőre jobban illik a törtető jelző mint Béciékre a testvér. Ez az igazi rosszindulatú, histis, irigy, felfelé nyalok lefelé taposok, mindenki csat kihasználok hogy elérjem a céljam és ha ez valakinek nem tetszik akkor kapja be tipus, kevés tévés karaktertől (talán még senkitől) tudtam enniyre okádni mint tőle. Remélem BB Éva sorsára jut. .JayBAzt nem vitatom, hogy éva egy utolsó féreg nő. De ha választanom kéne, hogy kit nézzek tovább akkor egyértelmű Éva. Benne mindig ott van a kiborulási faktor.
több mint 13 éve
Hát egy Szandika vs Éva párbajon nálam egyértelmű Éva. Idegesítő ahogy vinnyog a szöszi. És amikor ezt szóvá teszik neki akkor ki van akadva. Azok után, hogy megkapta a szerettét azért mert szart az egészbe. Nem csodálom, hogy Éva kiakadt.FViktor93Ez az az Éva aki szidta Szandikát,hogy "jajjdecsúnyadologhogykiakarmenni" aztán két jelenet múlva már bőgve akart kimenni? (tegnapi összefoglaló)
több mint 13 éve
Ha az évezred szerelmespárjának most sem jön össze a kufirc, akkor remélem megszavaztatnak nekik egy két hetes nyaralást Balin, hátha ott...hisz annyira megérdemlik.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ahogy ezt olvastam azthittem Éváról írsz. Erre a nőre jobban illik a törtető jelző mint Béciékre a testvér. Ez az igazi rosszindulatú, histis, irigy, felfelé nyalok lefelé taposok, mindenki csat kihasználok hogy elérjem a céljam és ha ez valakinek nem tetszik akkor kapja be tipus, kevés tévés karaktertől (talán még senkitől) tudtam enniyre okádni mint tőle. Remélem BB Éva sorsára jut. .Hát egy Szandika vs Éva párbajon nálam egyértelmű Éva. Idegesítő ahogy vinnyog a szöszi. És amikor ezt szóvá teszik neki akkor ki van akadva. Azok után, hogy megkapta a szerettét azért mert szart az egészbe. Nem csodálom, hogy Éva kiakadt.FViktor93Jóvan a látszatot azért fenntartjuk továbbra is látom... Azt hittem a nézők szavaznak a pártok között, nem ök maguk, mert innentől kezdve egyértelmű, hogy aki többen van, nyer... Max úgy lett volna hiteles, ha magukra nem lehet szavazni.Moslék, de éva moslékabb szal ebben a match upban hajrá Szandika.JayB
Szandika meg undorító. Gombi meg idióta. Mindkettő esik ki a picsába 😛 Szandikát kifejezetten nem bánom, hogy kiesik... Hetek óta egyre moslékabb "figurát" mutat...fetomy
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát egy Szandika vs Éva párbajon nálam egyértelmű Éva. Idegesítő ahogy vinnyog a szöszi. És amikor ezt szóvá teszik neki akkor ki van akadva. Azok után, hogy megkapta a szerettét azért mert szart az egészbe. Nem csodálom, hogy Éva kiakadt.Jóvan a látszatot azért fenntartjuk továbbra is látom... Azt hittem a nézők szavaznak a pártok között, nem ök maguk, mert innentől kezdve egyértelmű, hogy aki többen van, nyer... Max úgy lett volna hiteles, ha magukra nem lehet szavazni.Moslék, de éva moslékabb szal ebben a match upban hajrá Szandika.JayB
Szandika meg undorító. Gombi meg idióta. Mindkettő esik ki a picsába 😛 Szandikát kifejezetten nem bánom, hogy kiesik... Hetek óta egyre moslékabb "figurát" mutat...fetomy
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Jóvan a látszatot azért fenntartjuk továbbra is látom... Azt hittem a nézők szavaznak a pártok között, nem ök maguk, mert innentől kezdve egyértelmű, hogy aki többen van, nyer... Max úgy lett volna hiteles, ha magukra nem lehet szavazni.Moslék, de éva moslékabb szal ebben a match upban hajrá Szandika.
több mint 13 éve
De ez az összefoglaló is beleillik az utóbbi napok unalmas, semmitérő műsorfolyamába....
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Jóvan a látszatot azért fenntartjuk továbbra is látom... Azt hittem a nézők szavaznak a pártok között, nem ök maguk, mert innentől kezdve egyértelmű, hogy aki többen van, nyer... Max úgy lett volna hiteles, ha magukra nem lehet szavazni.Szandika meg undorító. Gombi meg idióta. Mindkettő esik ki a picsába 😛 Szandikát kifejezetten nem bánom, hogy kiesik... Hetek óta egyre moslékabb "figurát" mutat...
több mint 13 éve
hmm érdekes nemrég az online szavazáson 70% volt a nem...DuffA Balázs felvezetése után senki nem gondolhatta komolyan, hogy itt a nem fog kijönni győztesként.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Duff
3 133
hmm érdekes nemrég az online szavazáson 70% volt a nem...