TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Szerintem meg nincsenek "Anikó félék". 😊Na azért ő sztem pont rájátszik erre. A butaságra sok mindent rá lehet fogni. De az sztem meg nem véletlen, h ő mindig kapcsolatokba szeret belemászni.
Van Anikó, meg van, X, Y, Z. Mindegyik más, és más. Nehezen adnék egzakt definíciót az anikóféleségre.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy Anikó olyan lenne amit Bazzani írt.
Nem látok benne sok tudatosságot, koncepciót, tervet.
Egyszerűen buta, és így gyakrabban kerül hülye helyzetekbe.
Az meg, hogy egy pasinak elötte volt 4 évig nője mit bizonyít ezügyben? Semmit. Én is voltam már olyan nővel, akinek elöttem volt 4 évig pasija, sőt, még olyannal is, akinek utánam is, és alattam is, mégse vagyok köcsög. Vagy ha igen, nem ezért. 😊Sobri Jóska
Lehet én értelmeztem félre, de a pasinak akkor még megvolt a négy éves kapcsolata, és közbe még futtatta Anikót is.
Neked meg előtte volt. Az nem ugyanaz a kávéház. Ezen definíció alapján nem vagy köcsög. 😀
több mint 15 éve
Én meg ismerek több olyan nőt akinek mindig a másik pasija kell, mert ezzel bizonyítja magának,hogy ő milyen kurva jó nő. Aztán amikor megvan a pasi,akkor már persze nem kell.Soha, azaz soha nem kell olyan pasi nekik aki szabad,mert azt nem ügy becserkészni.
több mint 15 éve
Szerintem meg nincsenek "Anikó félék". 😊Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊roniadiAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.Bazzani
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.Sobri Jóska
Van Anikó, meg van, X, Y, Z. Mindegyik más, és más. Nehezen adnék egzakt definíciót az anikóféleségre.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy Anikó olyan lenne amit Bazzani írt.
Nem látok benne sok tudatosságot, koncepciót, tervet.
Egyszerűen buta, és így gyakrabban kerül hülye helyzetekbe.
Az meg, hogy egy pasinak elötte volt 4 évig nője mit bizonyít ezügyben? Semmit. Én is voltam már olyan nővel, akinek elöttem volt 4 évig pasija, sőt, még olyannal is, akinek utánam is, és alattam is, mégse vagyok köcsög. Vagy ha igen, nem ezért. 😊
több mint 15 éve
Így van. Az ilyen típusra értettem.Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊roniadiAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.Bazzani
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.Sobri Jóska
Eszem ágában nem volna az összes nőre ilyet mondani.
Nagyon sok rendes nővel volt dolgom az életben, afeleségem pedig egy főnyeremény. 😉
több mint 15 éve
Sztem meg nem gondoltam túl.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
Ráment Bécire (tudta hogy van barátnője), ráment Olivérre (tudta hogy van barátnője), saját bevallása szerint kinn épp egy olyan pasival alakulgatott valami akinek 4éve volt valakije.
több mint 15 éve
Anikó nem rosszindulatú, csak buta szegény.
több mint 15 éve
Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
több mint 15 éve
Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.
több mint 15 éve
Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.
több mint 15 éve
anikó egyből beizgult,ahogy megtudta h újra szerelmes lehet..thebekeAnikó most Szandikába szerelmes. Mi hülyék, meg azt hittük, hogy csak a pasik közül tud választani, de az ő szerelme ennél kreatívabb sokkal.
több mint 15 éve
anikó egyből beizgult,ahogy megtudta h újra szerelmes lehet..
több mint 15 éve
http://comment.blog.hu/2011/03/01/testek_nedveznek_a_valyogvillabanEz a két csaj még ahhoz is buta, hogy egy ilyen triviális projektet végrehajtson.
Ehun-eHanni
több mint 15 éve
tegnap volt talán a belevalóban valami 18-as részlet,gondolom ez volt az,bár nem láttamAnikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.MakaEzt most így honnan?Matthew99
több mint 15 éve
Anikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.MakaEzt most így honnan?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Anikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Ha valóban a susogósszájú, topafejű, bumfordi Kasza Tibi lesz Anikó vágyainak következő tárgya akkor nagyon csalódott leszek...RataccessNem vagyok buzi, de Király l Norberthez képest, egy Casanova lehet a csávó...
több mint 15 éve
Ha valóban a susogósszájú, topafejű, bumfordi Kasza Tibi lesz Anikó vágyainak következő tárgya akkor nagyon csalódott leszek...Junior meg freestylerappelhetne Bécivel egész héten a mellékhelyiségben, ott legalább nincs kamera és a szövegük is kevésbé hallatszik ki 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
anikót egy felfordított sámli is levarrná 24 órán belülAzért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93Tibi ha nem lennének kamerák 24 órán belül levarrná Anikót ebben biztos vagyok 😀 Egy állat ez az ember, jó értelemben.JayB
több mint 15 éve
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93még az öf elején úgy voltam vele, h elérkezett énlázárlászló's time. De így átértékelem. Az még egy későbbi opció. 😊
több mint 15 éve
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93Tibi ha nem lennének kamerák 24 órán belül levarrná Anikót ebben biztos vagyok 😀 Egy állat ez az ember, jó értelemben.
több mint 15 éve
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.
több mint 15 éve
Anikó felettébb okos volt ma. Jól látja a műsor működésének menetét.FViktor93Nem hiszem el,hogy ezt magától találta ki.
Lehet,hogy kapott némi súgást a riportszobában...
Vagy nem és hirtelen beindult a 2 agysejtje.