TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Többet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.szaba
De hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.Sobri Jóska
De talán csak azért, mert még azt nem láttad..😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.szaba
inkább menj vissza úszniNewman
Többet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.szaba
De hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.FViktor93
Majd két forduló múlva Alekosz mester gondoskodik róla! 😀
Ő véres párbajt ígért, kíváncsi lennék!catattack
Hát eddig Lázárlászló kétszer nyilvánult meg, hogy majd kivisznek egyesével mindenkit és kint hagyják ebből eddig 2-0 a saját ember vesztése. Szóval amilyen hülye tényleg kiválasztatja Alekoszt. A mester meg mivel nem fél kiviszi és kint hagyja a karatemestert 😀
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Karcsi: Nyugi, az ilyen emberek az intelligensek és okosak, akik jönnek ide észt osztani valamiről, amiről fingjuk nincs... 😊

Jóólvan, Szandika és Béci továbbra is mindenáron le akarja járatni magát ^^ Mondjuk Szandálkának már nincs hova, Béci azért még rendelkezik néhány olyan pozitív tulajdonsággal, amit le tud rombolni, hát hajrá 😊

Egyébként érdekes ez a Szandika... Beszól Alekosznak, hogy ő elvárja azt, hogy őt várják vissza, miközben annyit mondott, hogy szar, hogy ilyen kevesen várják vissza.. 😀 Azért érdekelne, Szandálka hány napig bőgne, ha kb. senki nem várná vissza. Mellesleg jó, hogy így kiborul, hogy az Alekosz-féle hülyülős, alkoholos stb.. vonal a nyerő a nézőknek,de azért két héttel ezelőtt kb. még vígan tartozott abba a bandába.. 😊 Bírom, mikor unintelligens emberek akarják elhinni, hogy mindig igazuk van ^^
Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával (végülis fejenként csak 400.000 szavazat... 😊), hát majd meglátjuk. Remélem kettővel ezután Laci-Alek lesz végre, hogy a hős, önuralomhiányos harcművész megláthassa végre, hogy mennyire is erős kb. 😛
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.szaba
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.Cowboykarcsi
Hol hülyéztem? Vagy csak a hülyéket lehet sajnálni? Mert akkor tényleg az vagy 😛 (dont take it personal)szaba
Hát szerintem ha valaki valakit lesajnál az kb ezt jelenti.Hülye,alacsonyabb rendű,szánalmas.De mindegy,azt írsz amit akarsz,csak szerintem az ilyen jellegű hozzászólásoknak nem sok értelme van.De részemről ennyi,nem akarok most emiatt 3 oldalas hsz lavinát indítani.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
catattack 3 520
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.FViktor93
Majd két forduló múlva Alekosz mester gondoskodik róla! 😀
Ő véres párbajt ígért, kíváncsi lennék!
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 248
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.Cowboykarcsi
Hol hülyéztem? Vagy csak a hülyéket lehet sajnálni? Mert akkor tényleg az vagy 😛 (dont take it personal)
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Corvin sétány=8 gettó

Mivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊JayB
30 méterre lakok a sétánytól. Jó tudni hogy gettóban lakom 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Anikó ismét demonstrálja milyen okos. majdnem el tudta dönteni kit várjon vissza. Végülis kettőből tényleg nem könnyű eldönteni.Sobri Jóska
És pont attól várja a segítséget, aki az Oli vs Béci viszonylatban nem tudott dönteni...
Bazzani: dehogynem 😊

több mint 15 éve
inkább menj vissza úszniNewman
Többet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
inkább menj vissza úszni

több mint 15 éve
Éva szerint a "Vigyázz rá" és "Vigyázz vele" egy és ugyanaz.Bazzani
Hát ő se a Nobel-díj következő várományosa, ezt is tudtuk eleddig mindnyájan.
De valahogy mégse annyira tufa, mint a többi lány bent. Csak botrányos a stílusa. De erről azt hiszem nem ő tehet, ez bizony jópár balfasz pasinak köszönhető, mondjuk 16 és 20 éves kora között, akik belepiszkáltak, és ennek lett ez az eredménye.

A leginkább azokat kell sajnálni, akik azokat nézik, akik ezt nézik. Az a legsajnálatraméltóbb. 😛

több mint 15 éve
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Éva szerint a "Vigyázz rá" és "Vigyázz vele" egy és ugyanaz.

több mint 15 éve
Az Éva féle visítás senkit nem zavar?Bazzani
Ő így önazonos, így szórakoztató. Ha zavarna, nem nézném. 😊

Viszont Alekosz sztorija egyre inkább Szabiéra(VV1) hasonlít, őt se szerették, amikor lehetett párbajra küldték, amiket mindig megnyert, majd a végén behúzta Majka és Oki elött. bent nem szerették Szabit se, kint meg igen.

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Az Éva féle visítás senkit nem zavar?Bazzani
Nem 😀
több mint 15 éve
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalom az az ember.

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Lázárlászló 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Az Éva féle visítás senkit nem zavar?

több mint 15 éve
Éreztem én is, hogy ezzel a mondattal túl nagy terhet tennék a vállára.

több mint 15 éve
Ha Anikó lenne a csajom akkor megmondanám neki, hogy a baráti társaságomban csak mosolyoghat, megszólalni tilos.Bazzani
Szerinted is elrontaná még azt is, hogy 10 percenként egyszer azt mondja: "Aha" ?Sobri Jóska
Hát azt,hogy "Aha" meg pláne ne mondja azzal az ordenáré falusi kiejtésével.
Meg tőle ez sem volna őszinte amekkora napraforgó.
"Alekosz fellökött!" ugyebár.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 876
Corvin sétány=8 gettó

Mivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊JayB
Nem ma jártál arra ezek szerint...
Nézz utána a 8-9.kerületi tömbrehabilitációs programnak.
Ha nem akarod, röviden összefoglalva: nem gettó.Sobri Jóska
De éppenséggel jártam arra, a sétány rész szép de a környék az maradt a régi.
több mint 15 éve
Ha Anikó lenne a csajom akkor megmondanám neki, hogy a baráti társaságomban csak mosolyoghat, megszólalni tilos.Bazzani
Szerinted is elrontaná még azt is, hogy 10 percenként egyszer azt mondja: "Aha" ?