TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Sobri!

Most nem értek egyet PR-eddel. Sztem Gombi középmezőnybe esett vissza ezzel az öngyilkos taktikájával.Soldados
sztem meg utolsó helyre, mert tökmind1 kit visz ki kiesik...
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sobri!

Most nem értek egyet PR-eddel. Sztem Gombi középmezőnybe esett vissza ezzel az öngyilkos taktikájával.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Young-G-prolitika
http://www.youtube.com/watch?v=ev6avGT4SKw&feature=related

ez szerintem nem rossz, a szöveg is többről szól mint a többi 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Látta valaki az éjszakai online-t?
Állítólag Gigi kiadta Erzsi útját.

(Ezek szerint Gombi kihívhatja Erzsit?)

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Sztem a Sobri féle PR most már pláne nem helytálló, mert ezzel a tegnapi kiválasztással Gombi nem az első helyen kéne, h legyen hanem az utolsón és ez majdnem független attól, h Alekoszt viszi-e vagy sem. A műsornak ugye két olyan része van ami csúcspontnak tekinthető, az egyik a kiválasztás, a másik a párbaj. Teljesen nyilvánvaló, h az RTLnek ez a szituáció nagyon bukó, h immár a második kiválasztás történik egymás után úgy, h taktikai jelleggel teszik az emberek a jeleket a kiválasztottra, ezáltal teljesen elvéve az egész kiválasztás élét és így tök unalmassá téve az egészet. Az a vicc, h az RTL már számtalan jelet küldött a játékosok felé, h bár ez szabályszerű (gondolom kurvára bánják már, h erre nem gondoltak anno), de nagyon nem tetszik nekik. Ennek egyik legegyértelműbb jele Olivér nagy arányú megverése volt, de az összes műsorvezető is minden alkalommal kifejezi nemtetszését az ügyben. Sajna a villalakók túl sötétek, h ezt észrevegyék, így sztem most egy Gombi kiejtéssel fogják végleg elvenni a kedvüket a következő hasonló próbálkozástólSzesze
Miért ha szabályba foglalnák hogy taktikai jelleggel nem lehet jófejségből kiküldeni valakit mi lenne?
Annyi változna, hogy úgy indokolnák a jelet, hogy mittudomén szarul mosogatott mert foltos maradt a tányér, vagy nem jól porszívózott, mert kihagyott egy részt, vagy mert büdöset fingott mondjuk. Nem tudják ezt kiküszöbölni mert akármilyen koholt indokot lehet találni a jelrakásra. Szerintem ezért nincs szabályba foglalva.
több mint 13 éve
Én biztos vagyok benne,hogy Gombi és J.Erzsébet már a Villa előtt is ismerte egymást.
Nyílván a munkájukból adódóan találkoztak valahol.
Ez ez egész "Egyszer létrejön a visszavágó!" dolog csak jó kibúvó volt a másokra jelrakás alól.

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Igen, pont ezért írtam, hogy majd most kiejtetik gombit is ugyanezzel a módszerrel, csak hogy azt sugallják a játékosok felé, hogy inkább arra tegyenek aki utálnak, mert ebből nem lesz balhé így ha csak simán rakosgatják "magukra" a jelet! Semmi konfrontáció nincs így 😊

Mondom, még max annyit tudok elképzelni, hogy összeugrasztják Jerzsyvel Gombócot és akkor talán győz ellene, de nem hiszem hogy gombi kihívná bármilyen körülmények között is Jerzsyt. Valami nagy baszásnak kéne történnie!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Sztem a Sobri féle PR most már pláne nem helytálló, mert ezzel a tegnapi kiválasztással Gombi nem az első helyen kéne, h legyen hanem az utolsón és ez majdnem független attól, h Alekoszt viszi-e vagy sem. A műsornak ugye két olyan része van ami csúcspontnak tekinthető, az egyik a kiválasztás, a másik a párbaj. Teljesen nyilvánvaló, h az RTLnek ez a szituáció nagyon bukó, h immár a második kiválasztás történik egymás után úgy, h taktikai jelleggel teszik az emberek a jeleket a kiválasztottra, ezáltal teljesen elvéve az egész kiválasztás élét és így tök unalmassá téve az egészet. Az a vicc, h az RTL már számtalan jelet küldött a játékosok felé, h bár ez szabályszerű (gondolom kurvára bánják már, h erre nem gondoltak anno), de nagyon nem tetszik nekik. Ennek egyik legegyértelműbb jele Olivér nagy arányú megverése volt, de az összes műsorvezető is minden alkalommal kifejezi nemtetszését az ügyben. Sajna a villalakók túl sötétek, h ezt észrevegyék, így sztem most egy Gombi kiejtéssel fogják végleg elvenni a kedvüket a következő hasonló próbálkozástól
több mint 13 éve
Gombi öngyilkos merényletet hajtott végre. Nagyon úgy látom,hogy ő már eldöntötte,hogy Alekoszt viszi. Ez egy dologra jó lesz,nekünk nézőknek. Alighanem rájönnek a bentiek arra,hogy ez a magamat jelöltetem dolog csak a kiesésre jó.

Ami hányingerkeltő volt tegnap az az,ahogy Éva megbocsájtásnak álcázta a jelölés elől menekülést. Mindenkivel kedves volt, hízelgett. Robban az a bomba hamarosan...

Azért az RTL hatalmas öngólt lőtt ezzel a megváltoztatott sorrendű kiválasztáson. Lassan rájöhetnének,hogy ezeket az agyhalottakat nem nagyon lehet befolyásolni. Ez a tegnapi összeugrasztás nem sikerült.
Alkohol kell nekik.

A másik meg ez a Gigi nem szólhat Bécihez dolog. Vicc. Elmondja J.Erzsébetnek az meg Bécinek és vissza.

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Azért nem hittem volna,hogy az Olivér kiesés,Gombit és Jerzyt gyengíti meg legjobban.Ők most még mindig kussba lennénk ha benn lenne Oli,és még maradnának továbbra is oriási esélyesek.Így meg nagyon nem.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Az a komoly hogy most az Online-t szinte döbbenten nézem. A Mester a sakkról beszél Anikónak, és fantasztikus milyen tudással rendelkezik. A világ tragédiája hogy ez az ember 8 általánost végzett.Hanni
Szerintem csak az övé. 😊
Amúgy Lékónak is csak 8 általánosa van.
Mennyi lehet az Élő-je az eddig hallottak alapján?
Amúgy én is (amatőr) sakkozó volnék, próbálok belenézni, de nálam nem megy az online.

Sobri Jóska
2717
http://ratings.fide.com/
http://ratings.fide.com/card.phtml?event=703303

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!

Takaroggy LiluBruce
Otthon mondtam is az asszonynak, hogy én rá tenném a jelet!

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Szeretethiányra van szüksége??? Ez csak nálam jelent mást, mint náluk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Beindult, és rögtön meg is tudtam, hogy Charlton Heston szerepelt az Elfújta a szél-ben. Éva szerint. lolSobri Jóska
Alekosz ezt kitörő örömmel nyugtázta, olyan arckifejezéssel, amit még nem láttam tőle 😊 Már ezért megérte belőni az élőt 😀

"Tényleg? Hát ő játszik a Ben Hur-ban. Ő játszik a Ben Hur-ban!" Fanatikus a szentem 😀

Szerk: Na, Évike rájött a baromságára, helyesbített 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Az a komoly hogy most az Online-t szinte döbbenten nézem. A Mester a sakkról beszél Anikónak, és fantasztikus milyen tudással rendelkezik. A világ tragédiája hogy ez az ember 8 általánost végzett.Hanni
Szerintem csak az övé. 😊
Amúgy Lékónak is csak 8 általánosa van.
Mennyi lehet az Élő-je az eddig hallottak alapján?
Amúgy én is (amatőr) sakkozó volnék, próbálok belenézni, de nálam nem megy az online.

Beindult, és rögtön meg is tudtam, hogy Charlton Heston szerepelt az Elfújta a szél-ben. Éva szerint. lol (Egyébként az ő kiejtésükben csárlszton heszton 😊 )

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Az a komoly hogy most az Online-t szinte döbbenten nézem. A Mester a sakkról beszél Anikónak, és fantasztikus milyen tudással rendelkezik. A világ tragédiája hogy ez az ember 8 általánost végzett.
több mint 13 éve
az a szép, hogy Gombi azóta szajkózza, hogy ő majd Jersey-vel fog párbajozni, mióta utóbbi váratlanul betoppant, majd már kb egy hete azt is elkezdte magyarázni, hogy ha kimegy, akkor tuti Alekoszt viszi.
Na most akkor mi van? 😊
persze összejöhet még, hogy mind2 párosítás meglesz, de nem fogadnék rá nagy tételben 😀Höri
Gombi teljesen agyhalott. (Mondjuk melyikük nem?)
Meg akarja méretni magát? Na de miért? Hogy könnyűnek találtassék? Ült volna nyugodtan a seggén, jobban jár.
Viszont bedobok egy új szempontot: ő már nyert egy beszavazót "néhány telefonról nagy mennyiségben" leadott szavazat segítségével.
Szóval nem szabad őt még Alekosz ellen se leírni, mert mi van ha beindul Ernő, Dezső, Picúr, Tibor, és az Éliás Jr.-tól kapott reklámbevételeket visszaforgatják a villa leghosszabb szempilláinak tulajdonosába? 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az a szép, hogy Gombi azóta szajkózza, hogy ő majd Jersey-vel fog párbajozni, mióta utóbbi váratlanul betoppant, majd már kb egy hete azt is elkezdte magyarázni, hogy ha kimegy, akkor tuti Alekoszt viszi.
Na most akkor mi van? 😊

persze összejöhet még, hogy mind2 párosítás meglesz, de nem fogadnék rá nagy tételben 😀

több mint 13 éve
Az (ön)kiválasztott Gombi lett, itt az új PR.

Ugyebár a PR az alapján készül, hogy ki a legesélyesebb megnyerni a VV-t, ki a második legsanszosabb megnyerni, ki a harmadik, stb. És nem pedig egy népszerűségi lista.

1. (-) Gombi – Az előző PR első mondatában bárki olvashatta, hogy Gombira csak egy ember veszélyes igazán, Gombi saját maga. Hát ez a veszély valóssággá vált, a kis butuska magára kérte a jeleket, most mehet párbajozni. Igazából két eshetőséget vélelmezek momentán, az egyik-ben Alekoszt hívja ki, és ezzel kisöpri magát a játékból, a másikban nem őt hívja ki (Szandika?, Anikó?, esetleg Éva?, netán Jerzy?), így viszont maradhat favoritnak. Persze a legokosabb akkor lett volna, ha lapul, ahogy eddig, és benyüsszögi magát a hármasdöntőbe, de ő úgy döntött kezébe veszi a sorsát, így megtörténhet az a szégyen, hogy a PR csúcsáról kell aláhullnia a megsemmisülésbe. Szerdán okosabbak leszünk.
2. (+1) Alekosz – A kezdeti melankólia után bizony szépen összeszedte magát kedvenc pszichopatánk, olyannyira, hogy a hét jelenete egyértelműen az övé volt, amikoris a VV4 történetében elsőként összefüggően, megfelelően kiosztott ragokkal, értelmesen használt jelzőkkel, emberi sebességgel elmondott 5 koherens mondatot, Bécinek és Jerzynek. Brávó! Ez persze még nem garancia az 50 millióra, viszont most először tartok elképzelhetőnek egy olyan lehetőséget, melyben nemcsak bejut a hármasdöntőbe, de még tán meg is nyerheti azt, és ennek köszönhetően áztathatja magát a nagyi Zalakaroson.
3. (+1) Béci – Olivér távoztával összekapta magát, és igyekszik tevékenyen részt venni a villa életében, szervezkedik, konfrontálódik, tisztára úgy viselkedik, mint egy ember, aki nem xanaxon és rivotrilon él. Ráadásul bent is erősnek hiszik, ami jelentheti azt, hogy könnyen elkerüli a következő 3-4 párbajt, onnan meg már látszik a vége. Hacsak Alekosz, egy esetleges kiválasztása alkalmával nem érzi úgy, hogy bosszúra szomjazik.
4. (-2) Jerzy – Sajnos megesett az, amire még nem voltak felkészülve se a VV nézői, se a szerkesztői, de még mi, szakírók sem, mégpedig az, hogy Jerzy bekerült az összefoglalókba, konkrétan részt vett a történésekben. Ráadásul nem is egyszer! Pedig még csak alig 80 valahány nap telt el a műsorból! Elkapkodta, és emiatt azonnal esett is két helyett a PR-ben. Ha így folytatja, és a jövő héten is szerepel, annak beláthatatlan következményei lehetnek, és még akkora meglepetéseket okozhat, mint majd neki fog Gigi, ha vége a műsornak.
5. (-) Laci – Én voltam katona, és bizton állíthatom, hogy egy ilyen harcostárs, mint Laci, felér egy kisebb hadtestnyi ellenséggel. Az a bamba arckifejezés, amivel végiasszisztálta Alekosz nagyjelenetét, majd azok a bárgyú megjegyzések, melyeket ezt követően előadott Custer tábornokot – Persze Little Bighornnál – juttatták eszembe a hadtörténelemből. Haditerve pedig, mellyel Gombit küldte háborúba, a Lord Cardigan-féle Könnyűlovasság támadásaként elhíresült, nem kimondottan sikersztorira hajaz. Bravó, László alőrvezetőhelyettessegéd.
6. (-) Anikó – Ezen a héten Anikó nem lett senkibe se szerelmes, és ezért sokat sírt. Vitatkozott Bécivel, és ezért is sokat sírt. Jerzy is megszólította, hát sírt emiatt is. Valamint sokat sírt, amit sírással kompenzált. Volt még valami? Ja, a sírást el is felejtettem. Ettől függetlenül még mindig ezek voltak a legintelligensebb megnyilvánulások, azok közül, melyekkel a hét során a villa női versenyzői előrukkoltak. Tartja is a semmit se érő hatodik helyét erősen.
7. (-) Éva – Anyázott – de persze nem komolyan, köpött – de persze nem úgy és nem azért, üvöltözött – de persze náluk ez otthon a természetes kommunikáció, dugott a pasijával – de persze lehet nem is a pasija, és lehet nem is dugott, picsogott – de persze csak azért, mert ő a „legszeretetthiányosabb“, mégis megúszta a kiválasztást. Mi ez, ha nem egy sikeres hét a Baukó családban?
8. (-) Gigi – Kezd repedezni az álarc, amit magára eröltetett, igaz, az idő múltával – és Éva jelenlétében - ezt lehetett is sejteni. Kint a való világban már Pandorához hasonlítgatják, Story címlapon hazugozzák, nehéz lenne innen egy igazi comebacket összehozni. Egy biztos, a „pedálozz“ ige teljesen félreértelmezett, ámde újszerű használatáért a hét Arany Ventillátor díját ő kapta Kazinczy koporsójában történő többszöri bepörgetéséért.
9. (-) Szandika – Én azt hiszem, hogy Béci és a produkció meggyőzheti még Gombit, hogy Szandikát vigye élete nagy párbajára, és ez a végét jelentheti szenvedéseinek. Bármelyikükének. Persze a kihívást követően még Sanyi intézkedhet, hogy tulajdonképpen Szandika akar e párbajozni, és ha akar, akkor a párbaj után tényleg ki akar e esni, dehát végtére is mindegy, hiszen Szandikát valójában már kizárták, így de jure vagy de facto ő már ott sincs. De mégis.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez a mai ÖF haramtgyenge volt.
szeretgetik egymást, pföjj, kit érdekel?
köpködés, szardobálás kell ide, ez a VV hangulat

Gombi pedig egy lúzer 😊

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
A Pumpaszájú miért távozna a következő etapban?
Most ő játssza a sleepert, azzal hogy kb képernyőn sincs.
A 2tábor egymást akarja kivéreztetni, nem szegény szerencsétlen ütyülü-pütyülü Szandikát, akit mindenki csak vigasztal mint egy 5évest akinek nem jutott csokifagyi a cukrászdában.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sobri, új PR-t kérek. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na ha már volt kiválasztás itt van tőlem egy PR 😀 Kicsit Sobri babérjaira török 😀

1. Jerzy
Gombi balfaszságával toronymagas esélyessé lépet elő. Ha vissza tudna térni a régi csendes stílusához biztos top3 lenne. Egyenlőre biztos favoritnak tűnik, de látva Gombit ez még változhat,

2. Alekosz
Körülötte forog a show. Olivér kiesése után ő az egyetlen biztos pont a műsorban. Amíg a nézettség a lényeg biztos bentmaradó, de akimor a győztesről kell dönteni minimálist esélyt adok neki.

3. Béci
A félelem tartja bent. A bentlévők félnek tőle mint a tűztől mert kint hagyta Olivért. Ez elég lehet a top3ig de ott már semmikép sem.

4. Éva
Kissé meglepő lehet, hogy ilyen magasan van. De amíg ilyen tuti balhékat csinál mint a héten az RTLnek érdeke, hogy bent legyen. Győzni semmi esélye sincs, de szórakoztatásnak tökéletes

5. Laci
Tőle is félnek a bent lévők Alekosz kivételével. Bár nem tudom miért. Amíg nem lesz valaki oylan tökös, hogy kivigye bent fog maradni

6. Anikó
Alekosznak kell egy társ és mivel Éva hullámzó Anikóban találja meg a mester a szárnysegédet. Plusz érdekes sztori vonalat adhat Anikó újabb szerelmi szála.

7. Gigi
Bent tartja a Jerzys sztori. De ha lassan nem heggesztenek akkor tőle is könnyes búcsút veszünk.

8. Gombi
Teljesen lenullázta magát ezzel a kiválasztással. Ha maradt volna a seggén sima top3, de így szvsz megvan a következő kieső. Csak azért nem utolsó mert ott van Szandika aki gyakorlatilag ott sincs.

9. Szandika
Semmit nem csinál a folyamatos síráson kívül. Most még megússza Gombi miatt a kiesést, de utána távoznia kell.
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊Bruce
Olit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
az ő esetében miért súgnának?olivérnél még érthető is volt,mert ő volt a no1 karakter,de gombi egy unalmas karakter,nem látom értelmét a visszajövetelénekNewman
Mert egyrészt mindenkinek súgnak, másrészt meg azért ezek mégiscsak emberek, senkinek nem akarnak alapvetően rosszat - na persze ha "véletlenül" úgy alakul, az más kérdés. Mindenkinek - Alekoszt kivéve - vannak spanjai, van olyan aki kedveli a stábból, valamint a privát elbeszélgetéseken mindenkivel jóban vannak, mindenkinek segítenek akár dönteni, akár túlélni a villalétet, ésatöbbi ésatöbbi.

több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊Bruce
Olit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
Nálam leírta magát. 😊 A saját szavazatom ellen fordulok. 😛roniadi
Olivér átka rászáll Gombira. 😊
A kis gombóc ha lapult volna, sima top3, és ott toronymagas favorit, de Oli elindította a "rakjunk jelet a haverjainkra" mozgalmat, és ezzel a megmérettetéssel "a mi Gombink" szépen kiebrudalja magát a műsorból.
Én se nyerem meg már a tippversenyt, nagyon úgy tűnik most. 😊