TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
kentaurnak örök hála 😀 Igen, az övét szedem 😛akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Bébéén a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehhJoci
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 15 éve
A "Kecske a pajtában van" akció zseniális volt múltkor 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀tenorx
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 15 éve
akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
több mint 15 éve
Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"
több mint 15 éve
Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehh
több mint 15 éve
Tibiiiiiiiii for president!hát akkor ma este fel kell ülni a hullámvasútra 😀
több mint 15 éve
Akkor mettől meddig ne nézzem? lölö dzsunijor az a személyiség, akit képtelen vagyok nézni... úgyhogy lehet tudni, hogy meddig basszák el a műsort?Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JunioranferneeMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
több mint 15 éve
Tibiiiiiiiii for president!Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀
több mint 15 éve
Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JuniorMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 15 éve
Ma két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮
több mint 15 éve
Ma két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.
több mint 15 éve
Hurka karmája most örülhet, hogy nincs már dislike. Megint szedett volna párat. 😀Simán 5 emberről beszélt, nem 5 millióról.
több mint 15 éve
Viszont a kobratest ideális a limbóhoz 😀 Anikó pedig még mindig énekel 😀
több mint 15 éve
Alekosz ahogy táncol, bokánfosós kategória. Röviden: nem egy Fred Astaire. 😊
több mint 15 éve
Simán 5öt mondott, ez volt benne a "poén" 😀Amúgy Anikó elvan most a bulin 😂
több mint 15 éve
én is ötmillát hallottam... de mostmár fele ezt, fele azt mondja, csak ezért visszafogom nézni 😀
több mint 15 éve
hát pedig nem 😛Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.JayBtuti, hogy 5 milliót mondott 😛Hurka
több mint 15 éve
Pedig nem, nézd majd meg a videón.Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.JayBtuti, hogy 5 milliót mondott 😛Hurka
Az volt a lényege, hogy lehet, hogy Alekoszra 2 millióan fognak szavazni, és mögötte csak 5 ember fog állni (gyk a barátai), de arra az ötre ő mindig számíthat, és így az többet is ér.
több mint 15 éve
ha Lackó kiesik, a párbaj után végigmegy a közönség sorain és egyesével végigkérdi, hogyelőször én is azt hittem, de úgy logikus, hogy ők lehet, hogy sokkal kevesebben vannak, de annyira kemények, hogy ígyis legyalázzák Alekot 😊Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával fetomy5 milliót mondott 😀
így még viccesebbroniadi
Persze aztán énlázárlászlószarokrá úrtól az is kitelik, hogy úgy gondolta, hogy kétszer annyian vannak, ellenben sokkal keményebbek 😀 (vagy én értettem valami csúnyán félre😊)fetomy
"
- te szavaztál Alekoszra?!?!
- Nem.
- Jó. te szavaztál Alekoszra?!?!
- Nem.
- Nem.
- Nem.
- Nem.
- Jó. "
És kiderül, hogy senki se szavazott rá, mégis Laci esett ki 😐
több mint 15 éve
Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.JayBtuti, hogy 5 milliót mondott 😛
több mint 15 éve
Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.
több mint 15 éve
először én is azt hittem, de úgy logikus, hogy ők lehet, hogy sokkal kevesebben vannak, de annyira kemények, hogy ígyis legyalázzák Alekot 😊Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával fetomy5 milliót mondott 😀
így még viccesebbroniadi
Persze aztán énlázárlászlószarokrá úrtól az is kitelik, hogy úgy gondolta, hogy kétszer annyian vannak, ellenben sokkal keményebbek 😀 (vagy én értettem valami csúnyán félre😊)
több mint 15 éve
Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával fetomy5 milliót mondott 😀
így még viccesebb
több mint 15 éve
Minden bizonnyal, csak azért. 😊De talán csak azért, mert még azt nem láttad..😀fetomyTöbbet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.szabaDe hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.Sobri Jóska