TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊Bruce
Olit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
az ő esetében miért súgnának?olivérnél még érthető is volt,mert ő volt a no1 karakter,de gombi egy unalmas karakter,nem látom értelmét a visszajövetelének

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊Bruce
Olit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
Nálam leírta magát. 😊 A saját szavazatom ellen fordulok. 😛

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Az lenne még a cink, ha Gombóc kivinné ezt a marokmarcsa Jerzy-t 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
így lesznek elsőkből utolsók
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.

több mint 13 éve
1-2 kivételtől eltekintve Olit is tuti befutónak hittük... 😊

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊Vrijbloed
Ne hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.Sobri Jóska
Semmiféleképpen nem tudom elképzelni, hogy az RTL kint hagyja Alekoszt egy ilyen párbajjal. Hacsak Alekosz be nem durvul a következő 1 hétben, de nála ettől nem kell félni 😛
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Amúgy csak nekem hangzik szarul a "megméreti magát" kifejezés? Nem "megméretteti magát" a helyes??
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gombi,nem sok lehetőség van,Alek,esetleg Anikó.Viszi Alekot és kint is marad,kár,hogy az eleinte szimpatikus karakterből ez lett....

több mint 13 éve
Vazze a gyökér Éva egy jelet sem kap... no comment

több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.Sobri Jóska
Tudom, csak sokat mondta ezt a verziót.
De ebben igazad van, ha Alekot viszi, akkor kiesett...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj Béci meg Laci 😛 Még megpróbálják megmagyarázni, hogy ez nem taktika 😀 Gombi ha idióta viszi a mestert és kint marad 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
lacika a szent, aki csak azért rakja gombira a jelet, mert az előző kiválasztásnál jött rá, h lehet. és ez nem taktika! istenem de gyökér ez a gigibécilaci trió. rossz nézni. de azért nézem 😀 😂
több mint 13 éve
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.

több mint 13 éve
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Mivel neki -ismerve a családi hátterét- csak "hobbi" a tévézés, és az egész élete nem a nehézségek jegyében telt, ezen sok meglepődni való nincs, csak hozzá a saját stílusát. 😊

több mint 13 éve
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊
több mint 13 éve
Nem beszéltek össze, áááááááá 😀
több mint 13 éve
A Ráczok NEM taktikáznak! 😛
több mint 13 éve
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Egy fíregggg! De autóstohl is túljátssza a szerepét...

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Takaroggy LiluBruce
akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve

Takaroggy Lilu
több mint 13 éve
Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...Bálesz
Sosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
De ilyen látványosan?Bálesz
Neked látványos, megmég pár ezer embernek. A pár millióból. A többi 99,8% pedig nézi a tévét, elfogadja amit kap, fel se merül benne, hogy mondjuk 30 percben akármit össze lehet vágni, be lehet mutatni, stb. Vagy ha fel is merül, végülis mit tud tenni? Ha meg zavarja, akkor max. nem nézi, tévét kilövi, fog egy DVD-t, könyvet, elmegy valahova, oszt ennyi.
Nem kell túlmisztifikálni a tévét, a tévéműsorokat, amíg van alternatíva, szerintem ez a lényeg.

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...Bálesz
Sosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
De ilyen látványosan?
"Most megmutatjuk megint, hogy ki kinek kaparta ki a szemét a héten, aztán jelölhettek"
Eddig legalább fordítva volt, bár kétlem, hogy emiatt változtatna bárki is, de nekem akkor is fura. Valószínűleg ezért nem én szerkesztem ezt a műsort 😀