TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
az ő esetében miért súgnának?olivérnél még érthető is volt,mert ő volt a no1 karakter,de gombi egy unalmas karakter,nem látom értelmét a visszajövetelénekAmúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊BruceOlit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nálam leírta magát. 😊 A saját szavazatom ellen fordulok. 😛Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊BruceOlit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az lenne még a cink, ha Gombóc kivinné ezt a marokmarcsa Jerzy-t 😀
több mint 13 éve
így lesznek elsőkből utolsók
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊BruceOlit nem azért büntették meg, mert "elkérte" a zöld kendőt, hanem leírtam miért. 😊
Most is fogják "súgni" Gombinak, hogy ha vissza akar menni, akkor ne Alekoszt vigye, de ha ennek ellenére őt viszi, na akkor morcosak lesznek rá. A mi Gombink meg egy agyhalott pöcs.
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊Bruce1-2 kivételtől eltekintve Olit is tuti befutónak hittük... 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Semmiféleképpen nem tudom elképzelni, hogy az RTL kint hagyja Alekoszt egy ilyen párbajjal. Hacsak Alekosz be nem durvul a következő 1 hétben, de nála ettől nem kell félni 😛Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊VrijbloedNe hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
Amúgy csak nekem hangzik szarul a "megméreti magát" kifejezés? Nem "megméretteti magát" a helyes??
több mint 13 éve
Gombi,nem sok lehetőség van,Alek,esetleg Anikó.Viszi Alekot és kint is marad,kár,hogy az eleinte szimpatikus karakterből ez lett....
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊
több mint 13 éve
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ezért az RTL megbünteti Gombócot 😊 Úgy mint Olit, tehát kiesik a Mi Gombink! 😊
több mint 13 éve
Tudom, csak sokat mondta ezt a verziót.Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊VrijbloedNe hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.Sobri Jóska
De ebben igazad van, ha Alekot viszi, akkor kiesett...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Jaj Béci meg Laci 😛 Még megpróbálják megmagyarázni, hogy ez nem taktika 😀 Gombi ha idióta viszi a mestert és kint marad 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
lacika a szent, aki csak azért rakja gombira a jelet, mert az előző kiválasztásnál jött rá, h lehet. és ez nem taktika! istenem de gyökér ez a gigibécilaci trió. rossz nézni. de azért nézem 😀 😂
több mint 13 éve
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊VrijbloedNe hamarkodjuk el. Lehet eső, lehet hó.
De az tény, lesz itt nagy földindulás a PR-en, ez a Gombi teljesen agyhalott, most bassza el a favoritságát.
több mint 13 éve
Mivel neki -ismerve a családi hátterét- csak "hobbi" a tévézés, és az egész élete nem a nehézségek jegyében telt, ezen sok meglepődni való nincs, csak hozzá a saját stílusát. 😊Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Takaroggy LiluBruce
több mint 13 éve
Így Alek - Gombi párbaj lesz. Alek meg szépen visszamegy. 😊
több mint 13 éve
Nem beszéltek össze, áááááááá 😀
több mint 13 éve
A Ráczok NEM taktikáznak! 😛
több mint 13 éve
Egy fíregggg! De autóstohl is túljátssza a szerepét...Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊Soldados
Takaroggy LiluBruce
több mint 13 éve
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle!akkor nemcsak én érzem így már pályája kezdete óta. 😊
Takaroggy LiluBruce
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Lilu annyira unszimpatikus, hogy ennyire felsőbbrendűnek képzeli magát! Már a Viván is szemet szúrt nekem, de akkor még sokkal bájosabb volt, de most már annyira undorítóan csinálja ezt a dolgot, hogy rögtön elhányom magam tőle! Takaroggy Lilu
több mint 13 éve
Neked látványos, megmég pár ezer embernek. A pár millióból. A többi 99,8% pedig nézi a tévét, elfogadja amit kap, fel se merül benne, hogy mondjuk 30 percben akármit össze lehet vágni, be lehet mutatni, stb. Vagy ha fel is merül, végülis mit tud tenni? Ha meg zavarja, akkor max. nem nézi, tévét kilövi, fog egy DVD-t, könyvet, elmegy valahova, oszt ennyi.De ilyen látványosan?BáleszMost már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...BáleszSosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
Nem kell túlmisztifikálni a tévét, a tévéműsorokat, amíg van alternatíva, szerintem ez a lényeg.
több mint 13 éve
De ilyen látványosan?Most már nem is próbálja leplezni az rtl, hogy gerjesztik a feszültséget...BáleszSosem próbálta.
Ezt úgy hívják: műsorszerkesztés.Sobri Jóska
"Most megmutatjuk megint, hogy ki kinek kaparta ki a szemét a héten, aztán jelölhettek"
Eddig legalább fordítva volt, bár kétlem, hogy emiatt változtatna bárki is, de nekem akkor is fura. Valószínűleg ezért nem én szerkesztem ezt a műsort 😀