TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Az RTLnél is Alekosz a kedvenc:http://www.hir24.hu/szines/222652/kinos-baki-a-valovilag-parbajan.html
A tegnapi párbaj ilyen arányú megnyerésével sztem is Alek az elsőszámú favorit.
Meg is érdemli,hogy megnyerje.
Csak nehogy Éva nyerje farvizen...
több mint 13 éve
Ezzel én is egyetértek. A Rácz-brigád sztem is Évát akarja párbajra küldeni. Anikó tehát oldalvizen sztem még mindenképpen marad. És amúgy sem tartanám esélytelennek Gigivel vagy éppen Szandikával szemben. Nálam Gigi pl csak Szandikát előzi meg PR-szempontból, abzolút érdektelen karakter a villaközösség szempontjából.Bejött a papírforma, nagyon buta Gombi out, Alekosz a trónon, itt az új PR:Sztem Anikó nincs ennyire lent és én annyira butának sem tartom, az pláne nem igaz, h ő lenne a legbutább a mezőnyben. Ettől függetlenül az Alekosz-Béci pároson kívül senkinek sincs esélye nyerni, az h ki lesz a 3. döntős (sztem egyébként éppen Anikó lesz az) és hogy addig ki milyen sorrendben esik ki, kb formalitás.Szesze
Sobri Jóska
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
most vettem csak észre,hogy Anikó szerepelt a Királynő című műsorban 😊http://www.youtube.com/watch?v=i-1HmmS9Eg4
több mint 13 éve
Fa
232
Anikó azért jobban beszél mint Jerzy
több mint 13 éve
Bejött a papírforma, nagyon buta Gombi out, Alekosz a trónon, itt az új PR:Sztem Anikó nincs ennyire lent és én annyira butának sem tartom, az pláne nem igaz, h ő lenne a legbutább a mezőnyben. Ettől függetlenül az Alekosz-Béci pároson kívül senkinek sincs esélye nyerni, az h ki lesz a 3. döntős (sztem egyébként éppen Anikó lesz az) és hogy addig ki milyen sorrendben esik ki, kb formalitás.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Én nem vagyok Béci fan,hamár így szóba kerültem.nana,itt van még Bazzani is 😛NewmanBéci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.A múltkori 2 oldalas forum vs én vitában eldöntöttem hogy itt csak azért is mindig minden körülmények közt jángdzsi kampányfőnöke leszek 😛 Nélkülem túl egyoldalú lenne a topic lássátok be 😀JayB
Alekosz sakkozó, minek mondaná el, ha nem kötelező.
JayB kezdesz kicsit túlpörögni, mint Béci-fan. A következő lépés a paranoia lesz, vigyázz. 😊Sobri Jóska
Én az egész VV-ben egy dolognak szurkolok.
Annak,hogy ez a patkányfejű Éva minél hamarabb kiessen.
Az, hogy azután ki nyeri az már mindegy.
több mint 13 éve
Bejött a papírforma, nagyon buta Gombi out, Alekosz a trónon, itt az új PR:1. (-) Alekosz – Tulajdonképpen megálapíthatjuk, hogy a villa Lecter-je megfelel azoknak a kritériumoknak, melyek a végső győztest jellemzik az első három széria alapján. Valamint minden párbaján 70% fölött teljesített, így nem kell nagy bátorság, hogy kijelentsük, hogy ő már a hármasdöntő egyik résztvevője.
2. (+1) Béci – A másik pedig kedvenc Bélánk, aki valószínűleg megjelölve nem lesz, és kihívva se nagyon a végéig, így bearcoskodhatja magát a top3-ba ő is könnyedén. Ahol pedig már nem is esélytelen. Kicsit karitatívan gondolkodva talán nála lenne a legjobb helyen az 50 mila, hagy legyen két szép éve. És ezt sokan gondolhatják majd így a döntőben is.
3. (+1) Laci – Akit jelenleg még odavízionálok, mármint a döntőbe, az nem más, mint László, hiszen ő mindenkivel jóban van, csak akkor eshet ki, ha párbajozik, de csak van annyi esze kis csapatának, hogy Alekoszt nem jelölik többet, és van még pár agyhalott az ő oldalán ahhoz, hogy azokból csinálhasson hősöket maga helyett, mint tette ezt Gombóckával, aki már a „lebontjuk őket egyenként“ taktikának volt az első áldozata. És lehet még néhány.
4. (-2) Jerzy – Helyezésére nagyon rányomja a bélyegét férfiatlan balfaszkodása, ő akkor kaphat új erőre, ha majd Gigi kiesik, és ő esetleg elkezd ökörködni, röhörészni Alekosszal, Évával. Ennek a lehetősége benne van, és akkor visszatérhet a top3-ba. Mindenképp érdekes lenne már, hogy a Gyagyás mit alkot Gigi mackónadrágjából, és 3 számmal nagyobb vietnámi papucsából előszökkenve.
5. (+1) Éva – Még egy párbajt kell túlélnie, többet úgyse tudna. Ha lányt visz maradni fog, ha Jerzy-t akkor ki is eshet, Bécit, Lacit csak nem abajgatja. Simán a villa legidegesítöbb karaktere, ami még benn tarthatja egy darabig, de a fiúkkal szemben nehezen hiszem el, hogy komoly esélye lenne akárcsak a döntőbe kerülésre is. Mindenesetre ő mindent megtesz, hiszen csak magát adja, de jobb családokban ezért a magáért két olyan atyai sallert kapna, hogy elgondolkozna, hogy tényleg nem képes e szemernyi önuralomra se, soha, semmilyen körülmények között.
6. (+1) Gigi – Ha ő is olyan „okos“, hogy jeleket kér, akkor elvérzik, ha megjelölik Évát, akkor tán bízhat Jerzyben, a „lány, akit az RTL dugásra kényszerített, de sokadszorra is kidumálta magát“. Bár egy Story címlap, és anyukája szerint kint várja a párja, meg ugye egy sor tapintatlan kérdés a múltjával kapcsolatban. Egy biztos, nem egy szerencsés lány az, akinek a pasijai között szerepel Győzike és Jerzy is. Sok irigye nem lészen.
7. (-2) Anikó – Az egyik nagy kiesésre esélyes, az elmúlt két hétben sok említésre méltó nem történt vele, sírt, sírt, és néha sírt. Erre nem lehet bentmaradást alapozni, ezt a szerepet bárki átveheti tőle. Sajnos nála jön ki legjobban a mérhetetlen ostobaság, és kommunikációképtelenség, ami persze nem csak az ő privilégiuma bent, és így, még ha jót is szeretne, azt se tudja a megfelelő formába önteni, képtelen beszélni, magyarázni, ígyhát sír és sír.
8. (-) Szandika – Ha én lennék az RTL, akkor őt tenném ki, rendesen konfrontálódni se tud már, mert egy jóízű menjagecibeteszemétkurvatekivagyte-zés után pár perccel már együtt picsog „áldozatával“. Teljesen súlytalan karakter, de lehet Sanyi akarja még, hogy maradjon. És akkor marad is.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Alek: "Ha elindulna valami, teszem azt megcsókolnám az Éva nyakát, ő meg megfogná a farkamat, és mondjuk orálisan ki akarna elégíteni, akkor én lennék az első, aki megkérné, hogy hagyja abba." 😀
több mint 13 éve
Érdekes lesz a forgatókönyv ezután...Szvsz László mindenre bólogat addig amíg nincs veszélyben a helye.Évát veszélyesnek tartják szerintem...így a rinyagép Anikó kaphatja a következő jelet.
Köv. páros Éva - Jerzy - Éva W
Aztán mivel Éva védett lesz és Alekoszt nem merik bekóstolni..
talán Anikó...bár szerintem László és Szandy nem fog jelet tenni rá akárhogy is gondolják a Rácz testvérek.... :rolleyes:Keano
Ha Anikót választják-Jerzy-t viszi,ha Évára rakják akkor Gigit kéne vinnie.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Érdekes lesz a forgatókönyv ezután...És itt fog előjönni az, amiről már 15 embernél is beszéltünk, hogy miért unfair a testvérpár/házaspár jelenléte egy ilyen játékban, mivel, ha megszűnik az önjelelés, és a közellenségeket se szavazgatják összefogással, akkor 2 szavazat bárkit párbajra küldhet, mivel taktika nélkül eddig is mindenki összevissza szavazott, vagyis egy mindig együttes szavazás (igaz, eddig csak hatszor) nagy fegyver az egyik párbajozó eldöntése szempontjából.
Köv. páros Éva - Jerzy - Éva W
talán Anikó...bár szerintem László és Szandy nem fog jelet tenni rá akárhogy is gondolják a Rácz testvérek.... :rolleyes:Keano
több mint 13 éve
Érdekes lesz a forgatókönyv ezután...Köv. páros Éva - Jerzy - Éva W
talán Anikó...bár szerintem László és Szandy nem fog jelet tenni rá akárhogy is gondolják a Rácz testvérek.... :rolleyes:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Imádok itt vitatkozni, olyan mint a poltika, a büdös életbe nem lehet meggyőzni a másikat a saját igazadról és mivel itt a két tábor aránya kb 2:20-hoz ezen igen jól elszórakozok 😊Ahogy érzed. 😊Béci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.A múltkori 2 oldalas forum vs én vitában eldöntöttem hogy itt csak azért is mindig minden körülmények közt jángdzsi kampányfőnöke leszek 😛 Nélkülem túl egyoldalú lenne a topic lássátok be 😀JayB
JayB kezdesz kicsit túlpörögni, mint Béci-fan. A következő lépés a paranoia lesz, vigyázz. 😊Sobri Jóska
Tőlem anniy hülyeséget írsz, amennyi csak a csövön kifér.
Ha már Béci nem bír maximális szórakoztató értékkel, akkor legalább a fanjai jó hatással lesznek a bioritmusomra. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Kösz! 😊Szerintem se volt semmi gond a hozzászólásoddal, én sem értem a negatív reakciókat, pedig pont az én hsz-emre reagáltál. Ne sértődj be 😊Szesze70-30 😀 Béciék lehugyozzák egymás fejét, ha megtudják, hogy Alekinho ennyire tönkreverte Gombát 😀Mindegy. tényleg nem értem mi volt a baj a mai hozzászólásommal. Felnéztem mi újság mik a vélemények, láttam sokan írták, hogy ez le van futva, meg a show miatt Alekosznak kell visszamenni. erre beugrott, hogy múltkor is a műsor alatt sok ilyen vélekedés volt, erre leírtma ezt, hogy érdekes. Akkor később volt meglepetés, meg is tudtuk az okokat, ennyi. Ma amúgy Alekoszt vártam vissza, neki is drukkoltam picit. Nem értem ezzel a megjegyzésemmel mi volt ma a gond, meg az óriási véleménykülönbség, de mindegy. De akkor majd nem írok ide mostantól, nehogy különbözzön a véleményem a többségtől, végülis a fórum nem arra való ugye. :/zavi27
zavi27: Elég nagy a különbség az itteni többség álláspontja, és a tied között. Vagy legalábbis akikre utalsz, és a tied között mindenképpen. Tehát ilyen megjegyzéseket sok értelme nincsen kiírnod, mert ha igen, csak azt mutatod be, hogy vagy kihagytál párszáz hsz-t ebből a topicból, vagy nem fogtad fel 😉fetomy
több mint 13 éve
Ahogy érzed. 😊Béci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.A múltkori 2 oldalas forum vs én vitában eldöntöttem hogy itt csak azért is mindig minden körülmények közt jángdzsi kampányfőnöke leszek 😛 Nélkülem túl egyoldalú lenne a topic lássátok be 😀JayB
Tőlem anniy hülyeséget írsz, amennyi csak a csövön kifér.
Ha már Béci nem bír maximális szórakoztató értékkel, akkor legalább a fanjai jó hatással lesznek a bioritmusomra. 😊
több mint 13 éve
nana,itt van még Bazzani is 😛Béci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.A múltkori 2 oldalas forum vs én vitában eldöntöttem hogy itt csak azért is mindig minden körülmények közt jángdzsi kampányfőnöke leszek 😛 Nélkülem túl egyoldalú lenne a topic lássátok be 😀JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.A múltkori 2 oldalas forum vs én vitában eldöntöttem hogy itt csak azért is mindig minden körülmények közt jángdzsi kampányfőnöke leszek 😛 Nélkülem túl egyoldalú lenne a topic lássátok be 😀
több mint 13 éve
Béci buta, elmondta, de senki se kötelezte rá.Alekosz sakkozó, minek mondaná el, ha nem kötelező.
JayB kezdesz kicsit túlpörögni, mint Béci-fan. A következő lépés a paranoia lesz, vigyázz. 😊
több mint 13 éve
Na közben Alek kicsit elszólta magát és Éva rá is jött, hogy nagy volt a különbség 😀barneyBéciéknek is így mondta,hogy "A Gombárra való tekintettel"- csak nekik nem esett le.
több mint 13 éve
Na közben Alek kicsit elszólta magát és Éva rá is jött, hogy nagy volt a különbség 😀
több mint 13 éve
jaja,ez az udvartarás kifejezés most nagyot ütött 😂legközelebb mondjuk Évára fogják tenni szvszNewmannyilvánvaló, hogy most az Éva-Alek duó felváltva megy addig párbajozni, amíg a Rácz udvartartás el nem fogy.shawnka
több mint 13 éve
legközelebb mondjuk Évára fogják tenni szvszNewmannyilvánvaló, hogy most az Éva-Alek duó felváltva megy addig párbajozni, amíg a Rácz udvartartás el nem fogy.
több mint 13 éve
így vanpókerben sem vagy köteles megmutatni a győztes kezet, ha nyersz. ez nagyon komoly taktikai fegyver lehet.shawnkaMost mondta Béci hogy múlthéten tőle is kérdezték a százalékokat és ő elmondta.JayBDe nem Alekosz,ő pedig ezt mondta 😊
Nem köteles elmondania az eredményt és most jól is teszi.Newman
ebben az esetben nagyon jó taktikai lépés volt,így Béciék nem tudják megfelelően belőni,hogy milyen erős is ő valójában és ezáltal a szálakat se tudják úgy irányítani,ahogyan azt ők szeretnék
legközelebb mondjuk Évára fogják tenni szvsz
több mint 13 éve
igen, de senkinek sem kötelező elmondania. Ha jól emlékszem, Olivér sem mondta el. Éva mondjuk élvezettel közölte a Leosat. Egyébként meg jobb így 😛 Legalább nem lehet rámondani, hogy menőzik a nagy fölénnyel 😛Most mondta Béci hogy múlthéten tőle is kérdezték a százalékokat és ő elmondta.JayBDe fordított esetben el kellet mondania...JayBMármint Bécinek Olivér ellen? Vagy nem értem, én nem emlékszem, hogy bárkit köteleztek volna.fetomy
több mint 13 éve
Már múltkor sem akarta, csak akkor Olivér kérlelte és elmondta.