Bowldog Hálaadást!

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Alekosz ahogy táncol, bokánfosós kategória. Röviden: nem egy Fred Astaire. 😊

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Simán 5öt mondott, ez volt benne a "poén" 😀

Amúgy Anikó elvan most a bulin 😂
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
én is ötmillát hallottam... de mostmár fele ezt, fele azt mondja, csak ezért visszafogom nézni 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.JayB
tuti, hogy 5 milliót mondott 😛Hurka
hát pedig nem 😛
több mint 13 éve
Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.JayB
tuti, hogy 5 milliót mondott 😛Hurka
Pedig nem, nézd majd meg a videón.
Az volt a lényege, hogy lehet, hogy Alekoszra 2 millióan fognak szavazni, és mögötte csak 5 ember fog állni (gyk a barátai), de arra az ötre ő mindig számíthat, és így az többet is ér.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával fetomy
5 milliót mondott 😀
így még viccesebbroniadi
először én is azt hittem, de úgy logikus, hogy ők lehet, hogy sokkal kevesebben vannak, de annyira kemények, hogy ígyis legyalázzák Alekot 😊

Persze aztán énlázárlászlószarokrá úrtól az is kitelik, hogy úgy gondolta, hogy kétszer annyian vannak, ellenben sokkal keményebbek 😀 (vagy én értettem valami csúnyán félre😊)fetomy
ha Lackó kiesik, a párbaj után végigmegy a közönség sorain és egyesével végigkérdi, hogy

"
- te szavaztál Alekoszra?!?!
- Nem.
- Jó. te szavaztál Alekoszra?!?!
- Nem.
- Nem.
- Nem.
- Nem.
- Jó. "

És kiderül, hogy senki se szavazott rá, mégis Laci esett ki 😐

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
tuti, hogy 5 milliót mondott 😛
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Mellettem lehet hogy öten vannak de az az öt mindig ott van és többet ér a kétmillónál vagy valami ilyesmit mondott de biztos hogy öt.
több mint 13 éve
Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával fetomy
5 milliót mondott 😀
így még viccesebbroniadi
először én is azt hittem, de úgy logikus, hogy ők lehet, hogy sokkal kevesebben vannak, de annyira kemények, hogy ígyis legyalázzák Alekot 😊

Persze aztán énlázárlászlószarokrá úrtól az is kitelik, hogy úgy gondolta, hogy kétszer annyian vannak, ellenben sokkal keményebbek 😀 (vagy én értettem valami csúnyán félre😊)
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
5 milliót mondott 😀
így még viccesebb

több mint 13 éve
Többet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.szaba
De hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.Sobri Jóska
De talán csak azért, mert még azt nem láttad..😀fetomy
Minden bizonnyal, csak azért. 😊

több mint 13 éve
De hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.Sobri Jóska
De talán csak azért, mert még azt nem láttad..😀
több mint 13 éve
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.szaba
inkább menj vissza úszniNewman
De hogy számomra nem olyan szórakoztató, az biztos.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.FViktor93
Majd két forduló múlva Alekosz mester gondoskodik róla! 😀
Ő véres párbajt ígért, kíváncsi lennék!catattack
Hát eddig Lázárlászló kétszer nyilvánult meg, hogy majd kivisznek egyesével mindenkit és kint hagyják ebből eddig 2-0 a saját ember vesztése. Szóval amilyen hülye tényleg kiválasztatja Alekoszt. A mester meg mivel nem fél kiviszi és kint hagyja a karatemestert 😀
több mint 13 éve
Karcsi: Nyugi, az ilyen emberek az intelligensek és okosak, akik jönnek ide észt osztani valamiről, amiről fingjuk nincs... 😊

Jóólvan, Szandika és Béci továbbra is mindenáron le akarja járatni magát ^^ Mondjuk Szandálkának már nincs hova, Béci azért még rendelkezik néhány olyan pozitív tulajdonsággal, amit le tud rombolni, hát hajrá 😊

Egyébként érdekes ez a Szandika... Beszól Alekosznak, hogy ő elvárja azt, hogy őt várják vissza, miközben annyit mondott, hogy szar, hogy ilyen kevesen várják vissza.. 😀 Azért érdekelne, Szandálka hány napig bőgne, ha kb. senki nem várná vissza. Mellesleg jó, hogy így kiborul, hogy az Alekosz-féle hülyülős, alkoholos stb.. vonal a nyerő a nézőknek,de azért két héttel ezelőtt kb. még vígan tartozott abba a bandába.. 😊 Bírom, mikor unintelligens emberek akarják elhinni, hogy mindig igazuk van ^^
Sebaj, Laci úgyis jó kemény, szerinte a mellette álló 5 ember elbír majd Alekosz 2 milliójával (végülis fejenként csak 400.000 szavazat... 😊), hát majd meglátjuk. Remélem kettővel ezután Laci-Alek lesz végre, hogy a hős, önuralomhiányos harcművész megláthassa végre, hogy mennyire is erős kb. 😛
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.szaba
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.Cowboykarcsi
Hol hülyéztem? Vagy csak a hülyéket lehet sajnálni? Mert akkor tényleg az vagy 😛 (dont take it personal)szaba
Hát szerintem ha valaki valakit lesajnál az kb ezt jelenti.Hülye,alacsonyabb rendű,szánalmas.De mindegy,azt írsz amit akarsz,csak szerintem az ilyen jellegű hozzászólásoknak nem sok értelme van.De részemről ennyi,nem akarok most emiatt 3 oldalas hsz lavinát indítani.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
catattack 3 520
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.FViktor93
Majd két forduló múlva Alekosz mester gondoskodik róla! 😀
Ő véres párbajt ígért, kíváncsi lennék!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.Cowboykarcsi
Hol hülyéztem? Vagy csak a hülyéket lehet sajnálni? Mert akkor tényleg az vagy 😛 (dont take it personal)
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Rendkívül sok értelme van egy topicba beírni azért,hogy egy mondattal,látatlanba,lehülyézz cirka 10-15 embert.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Lázárlászló 😀Matthew99
Szánalmas lesz ha bent marad a top3ig.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Corvin sétány=8 gettó

Mivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊JayB
30 méterre lakok a sétánytól. Jó tudni hogy gettóban lakom 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Anikó ismét demonstrálja milyen okos. majdnem el tudta dönteni kit várjon vissza. Végülis kettőből tényleg nem könnyű eldönteni.Sobri Jóska
És pont attól várja a segítséget, aki az Oli vs Béci viszonylatban nem tudott dönteni...
Bazzani: dehogynem 😊

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
inkább menj vissza úszniNewman
Többet ér egy edzésem, mint ez az egész szar, az biztos.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
inkább menj vissza úszni

több mint 13 éve
Éva szerint a "Vigyázz rá" és "Vigyázz vele" egy és ugyanaz.Bazzani
Hát ő se a Nobel-díj következő várományosa, ezt is tudtuk eleddig mindnyájan.
De valahogy mégse annyira tufa, mint a többi lány bent. Csak botrányos a stílusa. De erről azt hiszem nem ő tehet, ez bizony jópár balfasz pasinak köszönhető, mondjuk 16 és 20 éves kora között, akik belepiszkáltak, és ennek lett ez az eredménye.

A leginkább azokat kell sajnálni, akik azokat nézik, akik ezt nézik. Az a legsajnálatraméltóbb. 😛