NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
31
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
11
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New Orleans Saints - New York Jets
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
3
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Ennek két oka lehet...a másik, hogy elfogult vagy vele szemben.Ne haragudj meg, de én nem nagyon tudom embernek nevezni ezt a hulladékot...BruceBuciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 14 éve
Ne haragudj meg, de én nem nagyon tudom embernek nevezni ezt a hulladékot...Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 14 éve
Nem az a probléma, hanem h mi Bélánk és mi Gigink felvett az elején egy olyan szerepet ami kurvára nem a valódi énjük. (amit manapság egyre kevésbé tudnak eljátszani). Mivel ezt a vak is látja így elég irritáló. Alekosz hülye, de magát adja.Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.zinedine5
több mint 14 éve
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93Nem tisztem és nem is szeretném védeni Bucit, de -azon kívűl, hogy ebben a műsorban Alekosz a főszereplő és csak miatta érdemes nézni a műsort- az emberek többsége ilyen szituban hasonlóan (vagy durvábban) viselkedne mint Bélánk.
több mint 14 éve
Megint Erzsi korteskedik, Balázs be fog hugyozni 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93a műsorvezetők között is ki vannak osztva a szerepek az elejétől kezdve
több mint 14 éve
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fan
több mint 14 éve
"Van egy olyan fegyvere amit beszédnek hívnak..." - GigiLOL
több mint 14 éve
Béci nagyon nagy tévedésben van ha azt hiszi, hogy Alekosz fél tőle 😀Na a villaszínésznő is megszólalt.
több mint 14 éve
És akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :SIstenem két selejt párbaja szombaton! Van ennél lentebb?
több mint 14 éve
Alekosz helyében már úgy bevertem volna annak a sunyi köcsög bélának a pofáját, h nemtudott volna felkelni... nagyon remélem kiesik
több mint 14 éve
Viccen kívül maximum respect a Mesternek. Én már ütöttem volna 😐
több mint 14 éve
Alekosz nagyon érzi ezt a játékot.De abszolut megértem Bécit, valószínűleg én is hasonlóan reagálnék egy ilyen faszra.
több mint 14 éve
béci mekkora f.sz.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ráczék egyszerűen nem tudnak felülkerekedni a Mesteren! 😂
több mint 14 éve
Jujj, de alja nép ez a Rácz! Hányingerem van...
több mint 14 éve
Ilyen fejjel lehet akármilyen melle+segge...Zsófi rakatott be magának melleket, holnap mutatják a focusbanHöri
Mintha azt mondaná: Ááá, ez mind az orromból jött ki.
De nagyon csúnya ezen a képen.Matthew99
több mint 14 éve
LOL: http://thelajk.com/like/27866/55732/Szandika-vagy-B%C3%A9ci?/braxa88LOL2: http://velvet.hu/celeb/2011/03/09/becit_hivta_parbajra_szandika/ (szavazás)
Persze, gondolom, hogy majd a pénzes szavazás máshogy alakul, de azért vicces. 😀
több mint 14 éve
Zsófi rakatott be magának melleket, holnap mutatják a focusbanHöri

Mintha azt mondaná: Ááá, ez mind az orromból jött ki.
De nagyon csúnya ezen a képen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hát nem a jó csajokra csorgatom benne a nyálam+ a "látványvilág" is messze jobb....yookerHm, lehet, hogy neked 24/7 Hawaii-Five-O-t meg CSI Miamit kéne nézned. 😊 Vagy csak egy fasza képernyőkímélőt, who knows.Maka
azért írtam csak + -ban mert ez egy "extra" ( az viszont mindenképp, nem is értem mi a bajod vele....)
a JÁTÉKBAN van sokkal nagyobb fantázia mint a vv-ben....
több mint 14 éve
+ a "látványvilág" is messze jobb....yookerHm, lehet, hogy neked 24/7 Hawaii-Five-O-t meg CSI Miamit kéne nézned. 😊 Vagy csak egy fasza képernyőkímélőt, who knows.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
ÉDEN azt nézzétekDrabin+1
ott lehet igazán szemétkedni majd , mert nem a nézők döntenek... 😉
+ a "látványvilág" is messze jobb....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ÉDEN azt nézzétek