TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..Szesze
hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Danna
nem baj, még pár évet öregedsz és akkor tán máshogy gondolod ezt is 😉Szesze
Vagy éppen te fogod pár év múlva másképp gondolni. 😀
Elmúlt már az az időszak nálam h ilyesmit másképp gondoljak. 😀
több mint 14 éve
Évát ilyen téren nem is védtem -igaz az előbb egy kalap alá helyeztem olivérékkel-. Igen, tőle is szánalmas, hogy egyik percben kurvaanyád, aztán mikor kiderül, hogy lehet rám rakja a cuccost, akkor meg annyira imádlak, de nem azért ám. Szánalmas, igen.

Szerintem tök mindegy, hogy hány éves vagy, akkor sem nagyon ítélkezhetsz. Márcsak azért sem, mert ha jól sejtem, fogalmad nincs arról, hogy miket élt át -nekem sincs, de nem is indulok ki belőle-, és azért sem, mert minden ember más, más hibákkal. Neki semmi önuralma nincsen, sem önkritikája. Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy nem az egyedüli ilyen, kortól és nemtől függetlenül.
De egyébként térjünk vissza.. miért, ha valaki sok szart tapasztal, attól jó ember lesz? Mert szerintem ilyet egyik irányba sem lehet kijelenteni.

Azt meg egyébként mindenki elfelejti, hogy senkinek nem nagyon lehet fogalma arról, hogy mit hoz ki a hosszú bezártság és a folyamatos kamerázás az emberből. Nem akarom itt agyonvédeni őket, de néhányan szerintem túlzottan könnyen ítélkeznek, miközben talán ők maguk is legalább annyi dologban elítélhetők lennének... 😊fetomy
Az ítélkezést olyan téren értettem, h voltam már 28 éves és tudom h akkor agyban már hol jár az ember. Nem ott ahol 20-22-24 évesen, hidd el... majd megtapasztalod te is.

Nézd, hidd el nekem, ha valaki k. sok szart él át, akkor legelőször önuralmat tanulja meg és azt h bizony néha kussba kell maradni. Ebben biztos vagyok. Ez tapasztalat és nem csak az enyém, hanem a környezetembe élőké is. Nem véletlen h Éva egyetlen munkahelyen sem bírta sokáig, dolgozni nem szeret, de azt nem viseli el ha ezt szóvá teszik neki.

Ha valaki sok sz.rt tapasztal, akkor azért az esetek többségében normális ember lesz (vagy alkoholista, kábszeres vagy egyszerűen feladja). És itt a sz.r alatt nem feltétlen azt értem h most kirúgja-e a szerelme, vagy sem. Vannak az életben ennél sokkal nagyobb gondok is.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 755 — Salus populi suprema lex esto
Hát ilyne szennylapokon én azt olvastam, hogy ahogy Gigi és Jerzy dugott, úgy dobta ki Gigi Jerzyt! Azt ebből kb csak a dugás volt igaz :d
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.

erről hallott vki ?gabtsi
na azt megnézném, ahogy a játék fele után bemegy egy new-man 😀 (😛)
kb. mintha a forma1-ben valaki a 45. körben kezd el versenyezni körhátrány nélkül 😊 Benti helyzetet nézve, viszont ha azt nézzük, hogy beilleszkedés, és nézői szeretet kivívás, hát inkább mintha alapból Baumgarnter ölébe ülve szállna be valaki a versenybe 😀
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
mert??
Danna
Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..Szesze
hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..Danna
nem baj, még pár évet öregedsz és akkor tán máshogy gondolod ezt is 😉
több mint 14 éve
lehetni lehet, csak nem áll túl jól! 😊Bruce
mert??
Danna
hát, szerintem a női cinizmussal semmi baj nincs..
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a boltban sorállás közben láttam hogy az egyik szennylap címlapon hozta, hogy ha nyer szandika a párbajon, ha nem semmiképpen se megy vissza. "sajnos" nem láttam pontosan de vmi olyasmi volt, hogy ha kell új embert küldenek helyette.

erről hallott vki ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀fetomy
Akkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?catattack
Nézted live-ban tegnap este? 2x írtak rájuk levelet, majd behívták Évát a titokszobába h vegyék komolyan a játékot. Alekosszal nem bírtak továbbra sem, majdnem ráhányt arra az asztalra ahol a többiek is ettek. Ezek után durrant el Béla agya, aki megjegyzem, szintén ivott egész este, a jacuzziban nyomtak be 1 üveg pezsgőt Jerzy-vel, leginkább Béci ivott. Szal ha Alekosz viselkedésére elnéző tényező h ivott, akkor Béciére is.

És még mindig tartom, h NEM szimpatikus már nekem Béci sem, remélem kint marad szombaton.Danna
De éppen ezaz, h Béci azt nyomatta, h Alekosz egy alkoholista senki.. kis szépséghiba, h ő is be volt baszva.. ez az idegesítő bennük. De asszem nem fogod ezt megérteni, ahogy azt sem h mi a baj a női cinizmussal 😉
több mint 14 éve
fetomy: Éva is titkolja, mindig jön ezzel az "én ilyen vagyok" dumával... ami rá nézve elég gáz. Főleg h már 28 éves... elég nagy szégyen h egy 28 éves nőnek nincs semmi önuralma és önkritikája. Én már túl vagyok ezen a koron, úgyhogy ítélkezhetek. És mindig jön azzal h ő mennyi mindent látott már... ha tényleg annyi sz.rt tapasztalt volna amennyit előad, akkor nem ilyen lenne. Akkor már az élet megtanította volna h bizony néha kussolni kell, tudnia kéne a határait és kompenzálni a saját hibáit. De ő egyáltalán nem így viselkedik...Danna
Évát ilyen téren nem is védtem -igaz az előbb egy kalap alá helyeztem olivérékkel-. Igen, tőle is szánalmas, hogy egyik percben kurvaanyád, aztán mikor kiderül, hogy lehet rám rakja a cuccost, akkor meg annyira imádlak, de nem azért ám. Szánalmas, igen.

Szerintem tök mindegy, hogy hány éves vagy, akkor sem nagyon ítélkezhetsz. Márcsak azért sem, mert ha jól sejtem, fogalmad nincs arról, hogy miket élt át -nekem sincs, de nem is indulok ki belőle-, és azért sem, mert minden ember más, más hibákkal. Neki semmi önuralma nincsen, sem önkritikája. Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy nem az egyedüli ilyen, kortól és nemtől függetlenül.
De egyébként térjünk vissza.. miért, ha valaki sok szart tapasztal, attól jó ember lesz? Mert szerintem ilyet egyik irányba sem lehet kijelenteni.

Azt meg egyébként mindenki elfelejti, hogy senkinek nem nagyon lehet fogalma arról, hogy mit hoz ki a hosszú bezártság és a folyamatos kamerázás az emberből. Nem akarom itt agyonvédeni őket, de néhányan szerintem túlzottan könnyen ítélkeznek, miközben talán ők maguk is legalább annyi dologban elítélhetők lennének... 😊
több mint 14 éve
aha, értem... szal a férfiaknak lehet, a nőknek nem.. gratulálok. 😂Danna
mert??
Danna
Azért mert a női emancipáció ellenére vannak olyan dolgok amik nem állnak jól egy nőnek..
több mint 14 éve
Akkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?catattack
Nézted live-ban tegnap este? 2x írtak rájuk levelet, majd behívták Évát a titokszobába h vegyék komolyan a játékot. Alekosszal nem bírtak továbbra sem, majdnem ráhányt arra az asztalra ahol a többiek is ettek. Ezek után durrant el Béla agya, aki megjegyzem, szintén ivott egész este, a jacuzziban nyomtak be 1 üveg pezsgőt Jerzy-vel, leginkább Béci ivott. Szal ha Alekosz viselkedésére elnéző tényező h ivott, akkor Béciére is.

És még mindig tartom, h NEM szimpatikus már nekem Béci sem, remélem kint marad szombaton.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Legszebb az volt,amikor Gigi közölte a nézőkkel,hogy Alekosz a legnagyobb taktikus,ami lehet,hogy így is van,de ezt olyan ártatlanul mondta,mintha nem is tudná mit jelent a szó 😛

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ja Éva már elmúlt 28, nem is egyszer 😀

több mint 14 éve
női cinizmus ---> broáfSzesze
mert??

egyébként félreértés ne essék, a testvérek sem szimpatikusak számomra, én Anikónak szurkolók innentől, még ő a legnormálisabb az összes között...

fetomy: Éva is titkolja, mindig jön ezzel az "én ilyen vagyok" dumával... ami rá nézve elég gáz. Főleg h már 28 éves... elég nagy szégyen h egy 28 éves nőnek nincs semmi önuralma és önkritikája. Én már túl vagyok ezen a koron, úgyhogy ítélkezhetek. És mindig jön azzal h ő mennyi mindent látott már... ha tényleg annyi sz.rt tapasztalt volna amennyit előad, akkor nem ilyen lenne. Akkor már az élet megtanította volna h bizony néha kussolni kell, tudnia kéne a határait és kompenzálni a saját hibáit. De ő egyáltalán nem így viselkedik...
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Múltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊Bruce
Nem fogja kibírni...catattack
Hagyd, most tetováltatja magára hogy Outlaw 😂
több mint 14 éve
catattack 3 520
Akkor ki fog rávilágítani minket, hogy a mai vitában is Alekosz volt a f.sz?
több mint 14 éve
JayB?Hanni
Nem fogja kibírni...catattack
Dehogynem, egy igazi Béczi-fan mindent kibír 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
JayB?Hanni
Nem fogja kibírni...
több mint 14 éve
catattack 3 520
A mai napig nem tudom megérteni, hogy miképp lehet az, hogy valaki szimpatikusnak tartja a Rácz testvéreket.... :/
Ez számomra teljesen természetellenes.
több mint 14 éve
És akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :S

Istenem két selejt párbaja szombaton! Van ennél lentebb?Bruce
Hát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀fetomy
Hát Évát, akármilyen fíreg, azért a képzeletbeli ranglétrámon magasabbra helyezem mint Szandikát és Rácz Bélát és még Giginél is 😀Bruce
Az lehet, de Ildeecow viszont nagyon mélyre húzta az átlagot 😀

Egyébként a Béci-Gigi párossal, no meg a kisbarátaikkal nekem mindig is az volt a bajom, hogy játszák a szentet, hogy nem taktikáznak -persze Gigi még azóta is cinizál mindig a taktikával 😒 -, míg a másik oldal ezt sosem titkolta. 😊
több mint 14 éve
JayB?Hanni
Múltkor azt írta, hogy nem ír már ide, csak max olvassa! 😊
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 634 — Poloska confirmed
JayB?
több mint 14 éve

Hát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀fetomy
Hát Évát, akármilyen fíreg, azért a képzeletbeli ranglétrámon magasabbra helyezem mint Szandikát és Rácz Bélát és még Giginél is 😀
több mint 14 éve

Hát az Éva vörzusz IldiKO se volt sokkal feljebb... 😀😀
több mint 14 éve
női cinizmus ---> broáfSzesze
vajon honnan tudtam, h szó szerint ezt fogod beírni? " 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😂 😀 "