TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Mindjárt táncol két osztálytársam, csak nem hagyom ki! 😊Gyorsan jönnek a sajtfejűek ide alibit szerezni. 😀 😉F.SchleckSzurkolnak is neki, hogy "Hajrá Sapi! Hajrá Sapi!" Vagy valami hasonlót hallok... 😊Nekem tisztára úgy tűnik, mintha "Hajrá Fradi!"-t mondanának.DODO92
Egyébként az mekkora gáz már, hogy Vastagéknál Veszprémben a Csabi táborban is van aki Nikolasnak szurkol 😀😀😀 (Meg van aki Szegednek, de az más kérdés 😀)fetomy
több mint 13 éve
Gyorsan jönnek a sajtfejűek ide alibit szerezni. 😀 😉Nekem tisztára úgy tűnik, mintha "Hajrá Fradi!"-t mondanának.DODO92Vastagéknál Packers sapi.F.SchleckSzurkolnak is neki, hogy "Hajrá Sapi! Hajrá Sapi!" Vagy valami hasonlót hallok... 😊
Egyébként az mekkora gáz már, hogy Vastagéknál Veszprémben a Csabi táborban is van aki Nikolasnak szurkol 😀😀😀 (Meg van aki Szegednek, de az más kérdés 😀)fetomy
több mint 13 éve
Nekem tisztára úgy tűnik, mintha "Hajrá Fradi!"-t mondanának.Vastagéknál Packers sapi.F.SchleckSzurkolnak is neki, hogy "Hajrá Sapi! Hajrá Sapi!" Vagy valami hasonlót hallok... 😊
több mint 13 éve
Konq lebuktál ott vagy a háttérbe GB mezben 😀JayBkabbe 😛 😀 😀 én azthittem te vagy, neked volt beírva lakhelynek Vp, és még a Pacsker is stimmel 😀
több mint 13 éve
Vastagéknál Packers sapi.F.SchleckSzurkolnak is neki, hogy "Hajrá Sapi! Hajrá Sapi!" Vagy valami hasonlót hallok... 😊
Egyébként az mekkora gáz már, hogy Vastagéknál Veszprémben a Csabi táborban is van aki Nikolasnak szurkol 😀😀😀 (Meg van aki Szegednek, de az más kérdés 😀)
több mint 13 éve
Vastagéknál Packers sapi.Szegény nem tudja kinek szurkol 😀
szerk: Plusz mez. Mekkora. 😀F.Schleck
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Konq lebuktál ott vagy a háttérbe GB mezben 😀
több mint 13 éve
Vastagéknál Packers sapi.F.Schleckláttam, mez is volt rajta :/ Veszprémben ilyet...Urlacher mezben nehogy odafussak
több mint 13 éve
Jövőre is lesz x-faktor,lájkolom a hírtNewmanEz az, megmarad a topik. Le lesz nyomva a Soccer és a Gyűlölködjünk is 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
És megint volt az "Énekeltem Észak-Olaszországban, Közép-Olaszországban és Dél-Olaszországban." 😀F.Schlecklesz is még szerintem 😀 majd levezetésnek 😀
JEÁSANDSRGAÉMFRAKÉSRGÁÁÁÁÁ jövőre is lesz X-Traktooooooor ^^^^
több mint 13 éve
És megint volt az "Énekeltem Észak-Olaszországban, Közép-Olaszországban és Dél-Olaszországban." 😀
több mint 13 éve
Volt töritanárom ötlete, hogy mindenkinek van 1 szavazási lehetősége, és rá van bízva, hogy ilyen faszságokon használja el, vagy népszavazáson. Nem lenne butaság..Lassan már itthon is mindent megszavazunk annyit hallottam.Szavazzon,szavazzon,szavazzon.BazzaniJa ebben a 3 napban beleértve a Megasztárt is többször hallottam, mint választásokkor.....Bruschi85
Ennyi ismétlést,undorító.Bazzani
több mint 13 éve
Lassan már itthon is mindent megszavazunk annyit hallottam.Szavazzon,szavazzon,szavazzon.BazzaniJa ebben a 3 napban beleértve a Megasztárt is többször hallottam, mint választásokkor.....Bruschi85
Ennyi ismétlést,undorító.
több mint 13 éve
Szavazzon,szavazzon,szavazzon.BazzaniJa ebben a 3 napban beleértve a Megasztárt is többször hallottam, mint választásokkor.....
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
És most nézzünk egy kis sírást, majd hogy a két döntős mit reggelizett, végül ebben a blokkban már csak a lakhelyük légifotóinak kielemzését fogjuk látni. Közben szavazzanak, mert senkinek fogalma sincs ki hogy áll vagy hogy szavazott-e egyáltalán valaki.Basszus és a legfontosabb: nézzük mit énekeltek 2 másodperce 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
vagy leigazolja Keresztest az angolba.Maga Simon Cowell fog eljönni és bejelenti hogy az 2010-es X-faktor nyertese Ádok Zoli.JayBKár hogy az X faktor licencbe benne van a vendék előadók ajnározása, mikor ezt egy Shakirával csinálják még elmegy de egy ilyen Ádok Zolival 😀JayBemlékszem még mikor indult a show akkor rebesgeték, hogy húúú lehet eljön Cheryl Cole is, mint az eredeti XFaktor egyik mentora, és lesz fight for this love meg parachute meg minden mi jó, aztán mit kaptunk? AFC-t 😀konqueror
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Maga Simon Cowell fog eljönni és bejelenti hogy az 2010-es X-faktor nyertese Ádok Zoli.Kár hogy az X faktor licencbe benne van a vendék előadók ajnározása, mikor ezt egy Shakirával csinálják még elmegy de egy ilyen Ádok Zolival 😀JayBemlékszem még mikor indult a show akkor rebesgeték, hogy húúú lehet eljön Cheryl Cole is, mint az eredeti XFaktor egyik mentora, és lesz fight for this love meg parachute meg minden mi jó, aztán mit kaptunk? AFC-t 😀konqueror
több mint 13 éve
Kár hogy az X faktor licencbe benne van a vendék előadók ajnározása, mikor ezt egy Shakirával csinálják még elmegy de egy ilyen Ádok Zolival 😀JayBemlékszem még mikor indult a show akkor rebesgeték, hogy húúú lehet eljön Cheryl Cole is, mint az eredeti XFaktor egyik mentora, és lesz fight for this love meg parachute meg minden mi jó, aztán mit kaptunk? AFC-t 😀
több mint 13 éve
Finoman fejeztem ki magam, de ugyanarra gondoltunk.Ez a Varga Viktor is furcsa szerzet.Matthew99nem tudtam, hogy a b**i és a furcsa szinonímák 😀tüsi91
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Kár hogy az X faktor licencbe benne van a vendék előadók ajnározása, mikor ezt egy Shakirával csinálják még elmegy de egy ilyen Ádok Zolival 😀
több mint 13 éve
Ezt az egészet nagyon szomorú döntőnek nevezni.Egy gyengécske karácsonyi dal volt,a többire meg ott van a youtube.