TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
francot,ütötte az egész döntőben 😛EZAZ!Nagy nap ez nekem!kár,hogy kb. csak ott 😛
Bunda nem bunda,megérdemelte.Az összehasonlító dalban felülmúlta Nikolast.
Fuck yeah!Newman
Na sebaj, legalább újra berakhatják a barátokköztbe, meg mostmár legalább lesz ember, aki csinál egy albumot neki, hogy újra belesüllyedhessen a szürkeségbe 😊
roniadi: remélem ezt csak viccből írtad...fetomy
több mint 13 éve
Dehogyis, én Tebow showt nézek. Már van TDje. 😀TocaTebow > Vastag Csaba 😛
több mint 13 éve
Favre azt nyilatkozta, hogy ha Nikolas nyer, akkor visszavonul, ha Csabi, akkor majd még később eldönti. Állítólag az NFL megfenyegette az rtlklubot, és ők ezért adták csabinak, hogy legyen esély Favre visszatérésére 😀Favre is küldött, csak ő MMS-t 😀szabakurva packersös csávó miatt van, meglátták az emberek egyből nyomott mindenki 20 szavazatot csabáraJayBigen, emiatt még én is ugrottam valóban 😂konqueror
több mint 13 éve
Dehogyis, én Tebow showt nézek. Már van TDje. 😀
több mint 13 éve
na de most már kotorjatok Jets-Steelerst nézni a tévében 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
Favre is küldött, csak ő MMS-t 😀kurva packersös csávó miatt van, meglátták az emberek egyből nyomott mindenki 20 szavazatot csabáraJayBigen, emiatt még én is ugrottam valóban 😂konqueror
több mint 13 éve
remélem lesz róla kép, kíváncsi vagyok (nem én vagyok 😛).kurva packersös csávó miatt van, meglátták az emberek egyből nyomott mindenki 20 szavazatot csabáraJayBigen, emiatt még én is ugrottam valóban 😂konqueror
több mint 13 éve
kurva packersös csávó miatt van, meglátták az emberek egyből nyomott mindenki 20 szavazatot csabáraJayBigen, emiatt még én is ugrottam valóban 😂
több mint 13 éve
EZAZ!Nagy nap ez nekem!kár,hogy kb. csak ott 😛
Bunda nem bunda,megérdemelte.Az összehasonlító dalban felülmúlta Nikolast.
Fuck yeah!Newman
Na sebaj, legalább újra berakhatják a barátokköztbe, meg mostmár legalább lesz ember, aki csinál egy albumot neki, hogy újra belesüllyedhessen a szürkeségbe 😊
roniadi: remélem ezt csak viccből írtad...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
kurva packersös csávó miatt van, meglátták az emberek egyből nyomott mindenki 20 szavazatot csabára
több mint 13 éve
Sobri az orákulum 😀
több mint 13 éve
EZAZ!Nagy nap ez nekem!Bunda nem bunda,megérdemelte.Az összehasonlító dalban felülmúlta Nikolast.
Fuck yeah!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
sobri for president
több mint 13 éve
Ez az 😀
több mint 13 éve
És tényleg a Csaba 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
...😊
több mint 13 éve
plusz egyAz Első Emeletnek nem áll jól az öregedés.F.Schleckelmehetnének Super Bowl halftime zenekarnakkonqueror
Nah, több okból is gyerünk Niko.
több mint 13 éve
Az Első Emeletnek nem áll jól az öregedés.F.SchleckSzerintem az sem áll jól nekik, hogy még (ill. újra) léteznek.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
az a győztes lesz majd 😉Az Első Emeletnek nem áll jól az öregedés.F.Schleckelmehetnének Super Bowl halftime zenekarnakkonqueror
több mint 13 éve
Az Első Emeletnek nem áll jól az öregedés.F.Schleckelmehetnének Super Bowl halftime zenekarnak
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mostohacsaládom veszprémi és laktam is ott egy keveset, Sőt mostoha tesóm osztályfőnöke volt a Vastag muter.----> Celeb vagyok énisKonq lebuktál ott vagy a háttérbe GB mezben 😀JayBkabbe 😛 😀 😀 én azthittem te vagy, neked volt beírva lakhelynek Vp, és még a Pacsker is stimmel 😀konqueror