TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nyálgépgeci Leonidasz már magyarázkodik.Amúgy vagy Szlovákiát vagy Bécit viszi.
több mint 13 éve
Meg is van az első kieső. 😊Mondjuk nem véletlen, de sosem nyertek még VV-t lányok, nem vágják, hogy miről szól egy ilyen formátum.
több mint 13 éve
éva hogy magyarázkodik 😀JociAszongya tudta.
Persze.
Mondjuk Zsuzsi sokkal irritálóbb.
több mint 13 éve
JéBé
7 034
kihívás mikor van?
több mint 13 éve
Nem meglepő a végeredmény
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezt a buzigyereket összecsomagolnám!
több mint 13 éve
éva hogy magyarázkodik 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 034
ez a zsuzsi a legesleg irritálóbb a 4 vv törtnetében, de minimum top 3
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Alekosz odatette.
több mint 13 éve
Magyarország krémje!catattackaz.senki nem tud 2 értelmes mondatot elmondani 😀
több mint 13 éve
Most mondjuk megmutatta, hogy ő mennyire kulturált. 😊Évát pofánbasznám.Sebiimondjuk igaza van, így senkivel nem lehet beszélniJayB
több mint 13 éve
catattack
3 520
Magyarország krémje!
több mint 13 éve
JéBé
7 034
Évát pofánbasznám.Sebiimondjuk igaza van, így senkivel nem lehet beszélni
több mint 13 éve
évát jól megszopatták 😀
több mint 13 éve
ezt a mű sírást :mad:
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Évát pofánbasznám.
több mint 13 éve
micsoda izgalmak 😀
több mint 13 éve
Jaja. Amúgy látszik milyen okos 😀 :Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.Énis azt vártam.tenorxGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.
Ha bejátszanák, akkor Anikó egyértelműen beégne, és másnak is elvenné a kedvét a szarkeveréstől, ha látnák, hogy simán lebuktatja őket a műsor maga.Sobri Jóska
Nagyon be volt szarva,hogy lebukik.Bazzani
Balázs: Ma lesz az első kiválasztás.
Anikó: Az mi?
több mint 13 éve
parányi mindnek vanAz "akinek van egy kis esze" az szerinted kit takar a bentiek közül? 😊Sobri JóskaGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.
Ha bejátszanák, akkor Anikó egyértelműen beégne, és másnak is elvenné a kedvét a szarkeveréstől, ha látnák, hogy simán lebuktatja őket a műsor maga.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Az "akinek van egy kis esze" az szerinted kit takar a bentiek közül? 😊Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.Énis azt vártam.tenorxGondolom, hogy fenntartsák a feszkót.
több mint 13 éve
Az összes szereplő bent van a nevezett topikban 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Akinek van egy kis esze,az Anikó hebegéséből meg arcából levette a storyt.Gondolom, hogy fenntartsák a feszkót.Nem értem, hogy az Alekosz-Anikó "lökést" miért nem mutatták meg...barneyÉnis azt vártam.tenorx
Nagyon be volt szarva,hogy lebukik.
több mint 13 éve
Gondolom, hogy fenntartsák a feszkót.Nem értem, hogy az Alekosz-Anikó "lökést" miért nem mutatták meg...barneyÉnis azt vártam.tenorx
Ha bejátszanák, akkor Anikó egyértelműen beégne, és másnak is elvenné a kedvét a szarkeveréstől, ha látnák, hogy simán lebuktatja őket a műsor maga.
több mint 13 éve
JéBé
7 034
Nem értem, hogy az Alekosz-Anikó "lökést" miért nem mutatták meg...barneyAzzal lehet megmentették volna Alekoszt a jelöléstől.
szerk: Ja nem már leadták a voksot
több mint 13 éve
Azt egyébként már látták a bentiek?Nem értem, hogy az Alekosz-Anikó "lökést" miért nem mutatták meg...barneyÉnis azt vártam.tenorx