TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Megkérdezte előtte h bele szólhat-e 😊nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.Dannana fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
több mint 15 éve
nem néztem ma, mi történt? 😀
több mint 15 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?BazzaniMert ez nem önkéntes, hanem kiválasztásos alapon megy 😀
több mint 15 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?
több mint 15 éve
ne már olyan jó volt röhögni rajta 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.
A feleségem egész élete alatt nem mond ennyi csúnya szót,mint ez a retek.
több mint 15 éve
Végre!Most már csak a másik hülye picsának kell kitakarodnia 😛
több mint 15 éve
Háh 😀 Csak kiküldték 😛
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Nővel nem is, de ilyen elmebeteg állattal simán 😐
Danna
Na el is takarodik. francba 😕 😂
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok. mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?
több mint 15 éve
Amúgy kurvára nem értem a házaspár reakcióját. Semmi genyaságot nem csinált az Olivér elmondta a véleményét a csajról. Az már egyéni baj, hogy nem tud magán uralkodni a Zsuzsi.
több mint 15 éve
Az a baj, hogy az értelmesebbje(Laci, Kristóf) most magyarázza a dolgokat a primitíveknek is. És ebből így lehet, hogy nem jön ki jól Olivér.Bár most ez jó lesz, mert Anikót pillanatok alatt megeteti megint. 😀
több mint 15 éve
Jaaaaj isteneeeem Gina meg itt pówerkedik 😂 " A férjem megeszi reggelire" Hát perszeeee 😂
több mint 15 éve
Olivér krva nagy player. 😀F.SchleckJól csinálta.
Ilyen Leonidasz félékkel meg tele a padlás.
Nőnek segget nyalni,uramatyám...
több mint 15 éve
Futkos a futkoso a hátamon a hideg 😀
több mint 15 éve
azt sem érti mit mondanak neki 😀
több mint 15 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.SebiiModern kori Taigetos: ON ? 😂
több mint 15 éve
Gyah 😀
több mint 15 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.
több mint 15 éve
Lacinak kéne akcióba lépni, odamenni és valami shaolin fogással hatástalanítani egy hétre 😂 Amúgy nem normális ez a csaj... tuti be van kattanva gecc...