TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
nem néztem ma, mi történt? 😀Hurka
Zsuzsi out 😀
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 504 — ℧
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.

mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.Danna
Megkérdezte előtte h bele szólhat-e 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.

mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
nem néztem ma, mi történt? 😀
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?Bazzani
Mert ez nem önkéntes, hanem kiválasztásos alapon megy 😀
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?

több mint 15 éve
ne már olyan jó volt röhögni rajta 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve

Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.
A feleségem egész élete alatt nem mond ennyi csúnya szót,mint ez a retek.

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jihhhháááááá
Viszlát cigánykurva!!!!!Bazzani
Plusz egy!

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Végre!
Most már csak a másik hülye picsának kell kitakarodnia 😛
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Háh 😀 Csak kiküldték 😛
több mint 15 éve
Jihhhháááááá
Viszlát cigánykurva!!!!!

több mint 15 éve
Danna
Nővel nem is, de ilyen elmebeteg állattal simán 😐

Na el is takarodik. francba 😕 😂
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?
több mint 15 éve
Amúgy kurvára nem értem a házaspár reakcióját. Semmi genyaságot nem csinált az Olivér elmondta a véleményét a csajról. Az már egyéni baj, hogy nem tud magán uralkodni a Zsuzsi.
több mint 15 éve
Az a baj, hogy az értelmesebbje(Laci, Kristóf) most magyarázza a dolgokat a primitíveknek is. És ebből így lehet, hogy nem jön ki jól Olivér.

Bár most ez jó lesz, mert Anikót pillanatok alatt megeteti megint. 😀

több mint 15 éve
Jaaaaj isteneeeem Gina meg itt pówerkedik 😂 " A férjem megeszi reggelire" Hát perszeeee 😂
több mint 15 éve
Olivér krva nagy player. 😀F.Schleck
Jól csinálta.
Ilyen Leonidasz félékkel meg tele a padlás.
Nőnek segget nyalni,uramatyám...

több mint 15 éve
Olivér krva nagy player. 😀

több mint 15 éve
Futkos a futkoso a hátamon a hideg 😀
több mint 15 éve
azt sem érti mit mondanak neki 😀

több mint 15 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.Sebii
Modern kori Taigetos: ON ? 😂
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Gyah 😀
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Instant-tarkólövést az ilyennek.
több mint 15 éve
Lacinak kéne akcióba lépni, odamenni és valami shaolin fogással hatástalanítani egy hétre 😂
Amúgy nem normális ez a csaj... tuti be van kattanva gecc...