TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Leonidasz faterja de kutya, Arisztotelész 😂
több mint 15 éve
klasszikusokat csak pontosan, ha kérhetem.gabtsinem idézet volt, csak nyomatékosítottam, hogy az RTL+Nézők elnyomják TOP3-ba.
több mint 15 éve
Alekosz minden esetben Top 3 lesz 😀shawnkaMindig minden körülmények között?
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
klasszikusokat csak pontosan, ha kérhetem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Alekosz minden esetben Top 3 lesz 😀Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.JayBHát addig történhetnek még olyan dolgok amik megváltoztatják a kimenetelt, de szerintem Alekosz lesz a kövi 😕 😕 😕Hanni
több mint 15 éve
Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.JayBHát addig történhetnek még olyan dolgok amik megváltoztatják a kimenetelt, de szerintem Alekosz lesz a kövi 😕 😕 😕
több mint 15 éve
Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀Farkybesírtam 😂
szerintem elkönyvelhetjük h leo mehet haza
következő kiválasztás mikor lesz? kíváncsi vagyok ki lesz a következő zöldkendős most még tippem sincskristof
több mint 15 éve
Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀Farkybesírtam 😂
szerintem elkönyvelhetjük h leo mehet haza
következő kiválasztás mikor lesz? kíváncsi vagyok ki lesz a következő zöldkendős most még tippem sincs
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
😂 Látszik, hogy mindenkiből a legrosszabbat hozza ki a Villa 😛Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=58 hsz. 19 😛shawnka
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93Adnám ezt a forgatókönyvet 😂
több mint 15 éve
Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=58 hsz. 19 😛
több mint 15 éve
Mivel már nincs Zsuzsi, semmi szükség bent Leonidasz-ra. Tomorrow He Dine At Home.
több mint 15 éve
Leoka mehet Zsuzska után.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀
több mint 15 éve
Kinn megszoptathatja a prostit.Hehe egyből az Alekosz lökés a téma a háttérben. 😀
több mint 15 éve
A spártai harczos mehet a pichája után.
több mint 15 éve
na kiviszi Farbatoszt, nyerni fogja a lárva...
több mint 15 éve
Kiviszi a kisfiút 😀
több mint 15 éve
Nem magára a műsorra gondoltam,hanem amit Éva ad elő.Na én most köpném le kb.Akkor NE NÉZD 😀😀😀😀Sobri Jóska
Ezt a műsort...Bazzani
Leonidánuszt viszi.
több mint 15 éve
Hoppá, Leonidasz, ez nem okos.
több mint 15 éve
LOL, a görög köcsög 😀
több mint 15 éve
igazán mehetett volna link mögé 😀Pfujjjjjjj."bort beszélsz, vizet prédikálsz"Oké, nem okos, de legalább nem is csinos.
Éva 😀shawnka
Sobri Jóska
"Rosszkor voltatok,rossz időben,rossz helyen."
Barom.Bazzani
több mint 15 éve
Na én most köpném le kb.Akkor NE NÉZD 😀😀😀😀
Ezt a műsort...Bazzani

Sobri Jóska