TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
-nem véletlen nincs sigem, se hottie csajról, se focistáról, semmiről, mivel nem tölti be egy idő után😕
-Höri itt éget nonstop
-ráadásul még magának szerez likeokat velekonqueror
több mint 13 éve
-nem véletlen nincs sigem, se hottie csajról, se focistáról, semmiről, mivel nem tölti be egy idő után-Höri itt éget nonstop
-ráadásul még magának szerez likeokat vele
több mint 13 éve
na jólvan
melyik rakta be az Alekosz siget nekem? 5,5 óra alvás után vagyok, berekedt hanggal mint Riggins, fáj a fejem stb, nem is saját gépen, erre szólnak, hogy van siged. belépek és gecc...sokkolt
fetomy, az eyecandy hivatalos ellentéte az eye broccoli, Barney Stinson mondta a múlt heti HIMYM részbenkonqueror
Lájkolja ezt a hsz-t aki szeretné, hogy EZ legyen Konqueror sigje. Ha összejön 10 akkor kötelezően betetetem vele 😛15 volt most, hogy megnéztem 😛 😀
Höri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
sztem éva kiviszi lacit. én azt tenném. elég kicsi szavazó bázissal bír , ellene lenne esélye szvsz.peachaz a baj, hogy te is logikusan gondolkozol, ez pedig pont szembenáll azzal ami éva fejében lejátszódik 😀
+ ő tuti azt hiszi magáról, hogy bárkit lever.
több mint 13 éve
na jólvanmelyik rakta be az Alekosz siget nekem? 5,5 óra alvás után vagyok, berekedt hanggal mint Riggins, fáj a fejem stb, nem is saját gépen, erre szólnak, hogy van siged. belépek és gecc...sokkolt
fetomy, az eyecandy hivatalos ellentéte az eye broccoli, Barney Stinson mondta a múlt heti HIMYM részben
több mint 13 éve
sztem nem a leonidaszt kéne baszta*ni h ekkora suttyó... a sok rtl-es baromnak akik a castingokat tartották kéne mélyen a tükörbe nézni h egy ilyen szerencsétlen kis korcs egyáltalán a stúdió környékére odamahetetett....sztem éva kiviszi lacit. én azt tenném. elég kicsi szavazó bázissal bír , ellene lenne esélye szvsz.
zsuzsi előkapja a vibrit azt csá , meg is nyerte a párbajt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Indoklás nélküli mock.Elégedett vagyok a 6 találattal.
Alekosz:Gombi
Anikó: Alekosz
Béci: Gombi
Gigi:Zsuzsi
Gina: Alekosz
Gombi:Leonidasz
Jerzy:Gombi
Kristóf: Alekosz
Leonidasz:Béci
László: Alekosz
Olivér:Éva
Szandika:Gombi
Zsuzsi:Alekosz
Zsófi:Alekosz
Éva: Olivérvadibandi
több mint 13 éve
Úgy döntöttem, hogy én is aktív VV fan leszek, és élő streamet nézek.Igen volt már több ilyen érdekes info, ami után kilőtték a netes közvetítést 😀
Kábé öt perce ment, mindenki bepiálva, magasröptű disputák, amiből kiderült, hogy a testvérpár és Zsuzsa csúnyán összebalhézott, amikor megjelent a "főhős", Zsuzsa, aki nekiállt kifejteni, hogy ő kimegy a villából, hiába segítették őt sokan az RTL klubban, hogy bekerüljön, már leszarja, ha meg a pénz miatt basztatnák, amit fizetnie kell (gondolom én, a szerződészegésért), akkor elmegy külföldre melózni, és egy hét alatt kifizeti. Na itt lőtték le a streamet, azóta "Pillanatnyilag nincs közvetítés". LOLSobri Jóska
több mint 13 éve
Úgy döntöttem, hogy én is aktív VV fan leszek, és élő streamet nézek.Kábé öt perce ment, mindenki bepiálva, magasröptű disputák, amiből kiderült, hogy a testvérpár és Zsuzsa csúnyán összebalhézott, amikor megjelent a "főhős", Zsuzsa, aki nekiállt kifejteni, hogy ő kimegy a villából, hiába segítették őt sokan az RTL klubban, hogy bekerüljön, már leszarja, ha meg a pénz miatt basztatnák, amit fizetnie kell (gondolom én, a szerződészegésért), akkor elmegy külföldre melózni, és egy hét alatt kifizeti. Na itt lőtték le a streamet, azóta "Pillanatnyilag nincs közvetítés". LOL
több mint 13 éve
- Mi az eyecandy ellentéte? Mert ez a Szandika tökéletesen kimerítené azt a szót.- Blackhole 😊
- Most komolyan előfordulhat, hogy valaki ma bemegy, holnapután hazamegy?fetomy
- Elvileg igen, valójában nem. Majd a párbajozót, Évát, megfelelően fogják instruálni a videószobában, hogy kit is akar kihívni.
több mint 13 éve
Na, elvesztettem szüzeVVégem, és végignéztem egy részt. Vagyis mindjárt kettőt ugye. Több kérdés felvetődött bennem:- Az a tárogatós csaj, aki azt ecsetelte, hogy ő mekkora k.jó csaj és mekkor szexistennő az melyik?
- Mi az eyecandy ellentéte? Mert ez a Szandika tökéletesen kimerítené azt a szót.
- Mikor lesz a kihívás, és mikor a vérba...őő párbaj?
- Most komolyan előfordulhat, hogy valaki ma bemegy, holnapután hazamegy?
Amúgy jobb, mint amire számítottam, egész jól elszórakoztam, bár az is lehet, hogy a sok jogi baszás tanulása, és a szimulákrum elsőbbségének 6 oldalas összefoglalása után már egy temetés is kiváló szórakozási lehetőség lett volna 😛
több mint 13 éve
még a kérdést is kikérem magamnak 😊btw, ez a belevalóvilág pont annyit ér, hogy ez a gyökér picsa és győző legyen a műsorvezető.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Én nem sok részt láttam, így azt se amire utalsz 😊Nézőpont kérdése.azért mert a Te nézőpontodat már elvitte, hogy részegen kihozták belőle az állatot. nem nagyon találkoztam még olyan nővel aki ne csinált volna ilyet.
Nekem speciel nem az esetem, tehát az értékelésem kettes alá lenne. A százas skálán.
Viszont el tudok képzelni olyan szitut, hogy a férfiember megszorul, és nem törődik olyan apróságokkal, mint az osztályzatok, akkor viszont Éva úgyanúgy vállalható, mint Gigi, Gina, vagy specifikus célfeladatok végrehajtására bármelyik.Sobri Jóska
messze jobb mind a "bombanő, szexistennő" faszcibáló norvég ribanc.gabtsi
Nekem egyszerűen nem tetszik összebenyomásilag, dehát ízlések és pofonok ugyebár...
"faszcibáló norvég ribanc", nem tudom kire gondolsz, de az a fajta összehasonlítás, hogy "messze jobb", kb olyan összehasonlítás lehet, hogy most akkor melyik csapat "jobb", a Carolina vagy a Bengals. 😊 Lehet az egyik jobb, mint a másik, de attól még mindkettő nagyon messze van a jótól.
több mint 13 éve
Nézőpont kérdése.azért mert a Te nézőpontodat már elvitte, hogy részegen kihozták belőle az állatot. nem nagyon találkoztam még olyan nővel aki ne csinált volna ilyet.
Nekem speciel nem az esetem, tehát az értékelésem kettes alá lenne. A százas skálán.
Viszont el tudok képzelni olyan szitut, hogy a férfiember megszorul, és nem törődik olyan apróságokkal, mint az osztályzatok, akkor viszont Éva úgyanúgy vállalható, mint Gigi, Gina, vagy specifikus célfeladatok végrehajtására bármelyik.Sobri Jóska
messze jobb mind a "bombanő, szexistennő" faszcibáló norvég ribanc.
több mint 13 éve
JéBé
7 034
Éva ha kivisz egy párt azzal kibaszná a biztosítékot sok emberben és biztos nem mehetne vissza, ha kiviszi Bécit nagyon kikap, Gombinál ott a Gombi faktor. Zsuzsi ellen lenne talán esélye.
több mint 13 éve
Persze kellenek az a műsorba az ilyen csajok ezt nem is vitatom, inkább a megnyilvánulásai rohadtul irritálóak ez a lökéses dolog meg egy vicc volt.Bruschi85Nem érted te sem a VV lényegét 😊
Nem irritálhat a dolog, ha irritál bárki is, az azt jelenti, hogy elhiszed, hogy amit látsz, az a való világ 😊
több mint 13 éve
Persze kellenek az a műsorba az ilyen csajok ezt nem is vitatom, inkább a megnyilvánulásai rohadtul irritálóak ez a lökéses dolog meg egy vicc volt, kinézetre nálam Gigi >>> Anikó főleg a fotózásos képeket látva meg a fehérneműs lejtését. Kíváncsi leszek Évike képes lesz-e felfogni, hogy ki ellen lesz esélye visszajönni. Sztem a párból visz valakit. A Bár 2.0 után mikor fog rájönni, hogy neki nem valók ezek a showk.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
jogoscsakhogy ez nem társkereső műsor, hanem reality, szóval amit te írsz nem igazán szempont 😊Höriteljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.gabtsinekem gigi külsőleg is jobban bejön és másra is jó lenne a baszáson kivül,ráadásul aniko frigid is.Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
tudtommal csak férfiemberek írnak ide, szóval nem tudok napirendre térni afelett, hogy az egyetlen eyecandy-t, Anikót miért akarják egyesek elküldeni.Höriegyetértek,legalább őt lehet nézni,csak amikor megszólal nyomni kell egy muteot és kész
több mint 13 éve
Sőt, ha baszásról van szó, akkor mennyiben szempont, hogy frigid vagy sem? 😊csakhogy ez nem társkereső műsor, hanem reality, szóval amit te írsz nem igazán szempont 😊Höriteljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.gabtsinekem gigi külsőleg is jobban bejön és másra is jó lenne a baszáson kivül,ráadásul aniko frigid is.Cowboykarcsi
Nézőpont kérdése.teljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.gabtsitudtommal csak férfiemberek írnak ide, szóval nem tudok napirendre térni afelett, hogy az egyetlen eyecandy-t, Anikót miért akarják egyesek elküldeni.HöriSzerintem is érthetetlen. Eyecandy-sége azért kultúrafüggő, hiszen azokban a kulturkörökben, ahol a férfiaknak kifejlődött a hallószerve, azokban túl sok inger éri részéről a férfiembert, ami 12iq felett automatikus ösztönös tagadást vált ki "húzz anyádba butaliba" belső hangok kíséretében.
Viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy ő a garantált konflikutsforrás, az igazi szarkeverő, a harcos ostoba, szóval a műsor egyik gyújtópontja.Sobri Jóska
Viszont el tudok képzelni olyan szitut, hogy a férfiember megszorul, és nem törődik olyan apróságokkal, mint az osztályzatok, akkor viszont Éva úgyanúgy vállalható, mint Gigi, Gina, vagy specifikus célfeladatok végrehajtására bármelyik.
több mint 13 éve
csakhogy ez nem társkereső műsor, hanem reality, szóval amit te írsz nem igazán szempont 😊nekem gigi külsőleg is jobban bejön és másra is jó lenne a baszáson kivül,ráadásul aniko frigid is.CowboykarcsiSzerintem is érthetetlen. Eyecandy-sége azért kultúrafüggő, hiszen azokban a kulturkörökben, ahol a férfiaknak kifejlődött a hallószerve, azokban túl sok inger éri részéről a férfiembert, ami 12iq felett automatikus ösztönös tagadást vált ki "húzz anyádba butaliba" belső hangok kíséretében.teljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.gabtsi
Viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy ő a garantált konflikutsforrás, az igazi szarkeverő, a harcos ostoba, szóval a műsor egyik gyújtópontja.Sobri Jóska
több mint 13 éve
nekem gigi külsőleg is jobban bejön és másra is jó lenne a baszáson kivül,ráadásul aniko frigid is.teljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.gabtsitudtommal csak férfiemberek írnak ide, szóval nem tudok napirendre térni afelett, hogy az egyetlen eyecandy-t, Anikót miért akarják egyesek elküldeni.HöriSzerintem is érthetetlen. Eyecandy-sége azért kultúrafüggő, hiszen azokban a kulturkörökben, ahol a férfiaknak kifejlődött a hallószerve, azokban túl sok inger éri részéről a férfiembert, ami 12iq felett automatikus ösztönös tagadást vált ki "húzz anyádba butaliba" belső hangok kíséretében.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
teljesen mind1 milyen karakter, az egyetlen értékelhető buláta a villában.tudtommal csak férfiemberek írnak ide, szóval nem tudok napirendre térni afelett, hogy az egyetlen eyecandy-t, Anikót miért akarják egyesek elküldeni.HöriSzerintem is érthetetlen. Eyecandy-sége azért kultúrafüggő, hiszen azokban a kulturkörökben, ahol a férfiaknak kifejlődött a hallószerve, azokban túl sok inger éri részéről a férfiembert, ami 12iq felett automatikus ösztönös tagadást vált ki "húzz anyádba butaliba" belső hangok kíséretében.
több mint 13 éve
tudtommal csak férfiemberek írnak ide, szóval nem tudok napirendre térni afelett, hogy az egyetlen eyecandy-t, Anikót miért akarják egyesek elküldeni.HöriSzerintem is érthetetlen. Eyecandy-sége azért kultúrafüggő, hiszen azokban a kulturkörökben, ahol a férfiaknak kifejlődött a hallószerve, azokban túl sok inger éri részéről a férfiembert, ami 12iq felett automatikus ösztönös tagadást vált ki "húzz anyádba butaliba" belső hangok kíséretében.
Viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy ő a garantált konflikutsforrás, az igazi szarkeverő, a harcos ostoba, szóval a műsor egyik gyújtópontja.