TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Akár itt, akár PM-ben azt meg tudnád mondani, hogy mennyire "belsős" ez az infó? Mert nekem - bocsáss meg a kételkedésemért - de kicsit hihetetlen, ez a műsor után rögtön felhívnak, hogy mennyi volt a valós állás dolog. 😊F.SchleckNem hív fel senki, és nem jelent 😊
Mivel magam is dolgoztam tv-kben régi ismerettségem van a műsort készítőkhöz (hagy ne mondjam kikhez, úgyis tök mindegy, hogy mondok pár olyan nevet, akit valószínűleg nem ismersz) és az előző rész után rákérdeztem a konkrétumokra, akkor mondták, hogy Melinda kapta a legtöbb szavazatot. Most pedig mikor vége lett küldtem sms-t és kérdeztem rá a valós eredményre.
Persze ha hiszed, hiszed, ha nem, nem. De a Vastag Csabit előre írtam 😊
több mint 13 éve
Akár itt, akár PM-ben azt meg tudnád mondani, hogy mennyire "belsős" ez az infó? Mert nekem - bocsáss meg a kételkedésemért - de kicsit hihetetlen, ez a műsor után rögtön felhívnak, hogy mennyi volt a valós állás dolog. 😊
több mint 13 éve
Belső infó, de ha rám hivatkozik valaki, úgyis letagadom😊 :Az előző megasztárban Szíj Melinda kapta a legtöbb szavazatot (itt pár ezerről van szó konkrétan), mint mindegyik részben, csakhát elég nevetséges lett volna szerencsétlen a döntőben, így kivágták.
Ma magasan Kökény kapta a több szavazatot, de a TV2 sokkal jobban jár Renátával, ő könnyen lehet "franchise arc", lehet futattni, küldeni road show-kra, műsorokba, nem egy 3 gyerekes apuka, stb.
Azt is hallottam -bár ere nem tenném fel az életem, elvégre nem közvetlenül RTL-es berkekből- hogy Vastag Csabinak akarják odaadni az X-faktort, szintén a késöbbi használhatósági szempontokat figyelembe véve.
És fetomynak pár szó a "nem nézte volna senki" témájához:
amikor az RTL klubon az ORTT büntetése miatt az elsötétítés ment, az is 18%-os nézettséget eredményezett, fél órán keresztül.
A 18% viszonyítésképpen: Sport1 legnézetteb műsorai futnak 2-3%-os nézettséggel, Viasat, Discovery, NatGeo, zenetévék szintén 1-5 százalékokat hoznak maximum. Duna, Magyar1 hoz néha 15-20 körül max.
Vagyis tök mindegy mi megy a TV2-n, RTL-en, az ország kb. 70-80 százaléka úgyis azt nézi, durván fele-fele arányban. Tehát lehet egy Megasztár vagy ValóVilág bármilyen fos, ha prime time megy, akkor hozza a magas nézettséget, legfeljebb a másik nagy csatornához képest teljesít rosszul.
több mint 13 éve
Ez tök jó komment volt, a már előre le van zsírozva részen kívül. Azért ment a plusz.
több mint 13 éve
Nah, a műsor első felét nem láttam megaszarból, de sebaj..1. A dalválasztóktól fantasztikus döntés volt Kökénynek az "élni akarok" után benyomatni a Szomorú vasárnapot, amiről a mezei mexikói napelemgyártó (nyilván barokkos túlzás 😛) is megmondja, hogy az öngyilkos-dal.. De az i-re a pontot az tette fel, hogy a Szomorú vasárnapot, aminek a lényege, hogy a faszi elvesztette a szerelmét, amibe belehal, elénekeltetik egy vegyesduettben... Kurvára hiteltelen valakinek két centiről a pofájába énekelni, hogy mikor legközelebb látsz, halott leszek, még akkor is, ha egyébként jól énekelték el a dalt. Bár azt is hozzátenném - gyakran depressziós emberként eléggé kedvelem a Sz.v-t -, hogy ezt nagyon nem "kiabálós", hangkieresztős számként kéne előadni, hanem úgy, hogy felvágjam közben az ereimet...
2. A hirtelen döntésükkel, hogy felfedik melyik oldalon ki van - mivel akkor épp Reni nagyon elhúzott, és mindenki Kökényt hitte sima befutónak, ez cinkes lett -, elég szépen elbaszták a hitelüket. Mert onnantól nekem aztán senki nem meséli be, hogy végig a műsor alatt 1-2 %-ot módosult az állás, de érdekes módon, az utolsó fél órában 50-50 volt, aztán a legvégén hopp 51 lett valakinek véletlenül.
3. Ha nincs a műsorban Deszarnekem Melinda, aki szolgáltatta a folyamatos botrányt, és a rengeteg szimpátiaszavazatot, majd a végén a sok antiszavazatot, akkor az egész széria egy kalap szart nem ért volna. Nem nézte volna senki sem már az utolsó 6-8 adást. És nem is csodálom, ha most egy 3-4 évig megint nem lesz Megasztár, mert vagy forradalmi újításokat vezetnek be, vagy a 6-os szériát lehúzhatják a klotyón már mielőtt elkezdenék.
4. Bikicsunáj. Az ország szégyene, hogy olyan emberből lett gyakorlatilag sztár, akinek fő ismertetőjele, hogy angoltudása vetekszik az önkritikájával, és mindkettő a nulla felé konvergál. Ott van Sugera Bugera, nulla énekes, de egy szerethető figura, és legalább ő írja a szövegeit, stb... De hogy attól híres valaki b.meg...bocs, azért hívják millió helyre százezrekért - igen, barátnőmék elsősavatására őt is akarták hívni, és százezer fölött haknizik 10-15 percre - fellépni, mert a faszikám egy kiszeltündi v2.b, és büszke rá, hogy idióta, az kurvanagy szégyen...
5. X-faktor. Király Norbi pontosan arra jó, amivel még kereshet valaki a zeneipar olyan kis szegmensében, mint a magyar zenei élet: fellépésekre. Mert az ő lemezét a hárdkór fanokon kívül ember nem fogja megvenni, de hát úgysem abból van a nagy bevételük, hanem a fellépésekből, koncertekből, és Norbi látványban érdekes inkább, és egy koncertjén aztán tényleg kitombolja magát az ember. Mellesleg amíg az elején önmagát adta, nem rekesztette halálra a hangját, addig -számomra- szerethető volt, de mióta Ildike rávezette arra, hogy akkor jó, ha már annyira szarrá rekeszti magát, hogy ritmusa nincs az egésznek, azóta egy kalap fos minden produkciója. Nikolasnak van egy fokkal különlegesebb hangja az átlagnál, egy jazz-féle vonulatban tök jól hallgatható, személyiségben sem irritáló, de mivel nem megosztó személyiség, semmi esélye nyerni egy szimpátiaszavazáson. Vastag Csabi meg egy szürke énekes, akiből sosem lesz egy Ákos, de amúgy elénekelget. Viszont mivel az x-faktor, ahogy a többi más "nézőiszavazásos" cucc, megrendezett, teljesen mindegy, ki milyen énekes, vagy előadó, úgyis az nyer, akit ők akarnak. A három közül, aki a döntőben van, vagy Vecát is belevéve, Vastag Csabi a legkevésbé valószínű, hogy tolonganának nála a menedzserek, lemezkiadók, mert ő egy tipikusan senkit nem érdekel csávó. Éppen ezért fogja ő nyerni az X-faktort, hogy készítsenek vele végre egy lemezt, és kitörhessen a háttérénekesek közül.
6. Tóth Lüszi videóklipjét egy újszülött csinálta. Vagy valaki, aki legutóbb a 60-as években csinált klipet. Levágnám a kezét annak, aki ekkora hányadék minőséget csinál. Ez a háttérbenavölgy meg a háttérbenafelhők jelenet, ami található benne... Ezzel foglalkozó iskolában nem csak megbuktatnák, de egyenesen kibasznák az egész iskolából örökre azt, aki ilyen minőségű munkát ad be.
+1. Követte valaki rajtam kívül a múlt héten befejeződött UK X-Factor 7-et?
Ott sem a legjobb hangú nyert. Szvsz ott neki volt a legjobb hangja, mégis csak 2. lett.
több mint 13 éve
nagy unalmamban bekukkantottam a villába, erre pont zenés party van 😀konquerorbiztos elfajult a buli,mert én már nem nézhetem 😕
😊
több mint 13 éve
nagy unalmamban bekukkantottam a villába, erre pont zenés party van 😀
több mint 13 éve
a rajkók rossz helyre küldték az sms-t vagy mi történt?50-50% állás, na hagyjuk már!
több mint 13 éve
Kökény jobban megérdemelte volna szvsz,de nem lepett meg ez sem annyira.
több mint 13 éve
LooL nemár 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=fSvm3pC5rbYTóth Lüszi új száma. Ha esetleg még valaki nem látta volna, remélem nem sértek meg senkit, de meg mondva az őszintét nem lett valami jó szám/klip. Ő még nagyon fiatal volt ehhez az egészhez, két év alatt is nagyon sokat változott a hangja.
Én egyébként a Reninek szurkolok.
több mint 13 éve
ez szép volt... biztos úgy olvastad 😀 davemayeráh, én magam is képes vagyok effélékre 😊 eddig azthittem ez köztudott 😀
több mint 13 éve
érted 1 hete lehet szavazni, bemutatják a végén h 4%-kal vezet Kökény Attila, majd lemennek az összefoglalók és újra meg kell mutatni és már 50-50.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ez szép volt... biztos úgy olvastad 😀mert lehet ide írni róla. aki eddig tagadta azt, hogy nézi, az azt látja, hogy nem lesz kinézve/kinevetve/megalázva azért, mert szemetet néz, ergo bátran ragad virtuális tollat, és véleményezi az eseményeketnagyon régi 😊 ótvarzene topik alapjasorry csak olyan felkapott mostanában ez a valóságsós izé, szinte már TOPic 😛davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=6UQAP3D5NEE&feature=related ON. borzasztó rosszak benne 😊konqueror
konqueror
amúgy igaz és a számok nem hazudnak- az embereket érdekli a dolog, jó ötlet volt a fórumon egy ilyen, főleg hogy ha később bekapcsolódnék a nézésébe csak visszaolvasok és képben vagyok egyből 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
úristen micsoda izgalmak... :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
mert lehet ide írni róla. aki eddig tagadta azt, hogy nézi, az azt látja, hogy nem lesz kinézve/kinevetve/megalázva azért, mert szemetet néz, ergo bátran ragad virtuális tollat, és véleményezi az eseményeketsorry csak olyan felkapott mostanában ez a valóságsós izé, szinte már TOPic 😛davemayernem illik ide de feldobom a hangulatot (illumináltan az igazi :cool: )nagyon régi 😊 ótvarzene topik alapja
http://www.youtube.com/watch?v=TcoekyMCWzg 😀davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=6UQAP3D5NEE&feature=related ON. borzasztó rosszak benne 😊konqueror
vajon ki nyeri a Megát, a cigány vagy a román? másikon még kéne Nikolas 😂 na jó viccelek, szépen énekel mind. ebből a Kökényből már most látom Jimmy 2.0-t akarnak csinálni
több mint 13 éve
sorry csak olyan felkapott mostanában ez a valóságsós izé, szinte már TOPic 😛nem illik ide de feldobom a hangulatot (illumináltan az igazi :cool: )nagyon régi 😊 ótvarzene topik alapja
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nem illik ide de feldobom a hangulatot (illumináltan az igazi :cool: )nagyon régi 😊 ótvarzene topik alapja
http://www.youtube.com/watch?v=6UQAP3D5NEE&feature=related ON. borzasztó rosszak benne 😊
több mint 13 éve
nem illik ide de feldobom a hangulatot (illumináltan az igazi :cool: )http://www.youtube.com/watch?v=TcoekyMCWzg 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de az igazi X-Factor ő, csoda, hogy eddig még egy focifórumon nem lőtte el senki http://www.youtube.com/watch?v=ecKwLU6BYtIkonqueror:cool: ♥ _O_
több mint 13 éve
Tolvai nagyon jó lehetett a félévben, mert tuti nem a hú de eyecandysége miatt szavazták tovább. de egyik megalány sem az a non plus ultraholnapi érdekes lesz, nem voltam nagy Veca fanatik, de a végére télleg jó lett. Norbi kurva sok szavazatot kap, nem véletlen, hogy ő sose párbajozott. szerintem ő és Nikolas marad vasárnapra, kb októberben ezt tippeltem itthoniaknak is. ott meg aztán fene tudja, bármi lehet kis hazánkban
de az igazi X-Factor ő, csoda, hogy eddig még egy focifórumon nem lőtte el senki http://www.youtube.com/watch?v=ecKwLU6BYtI
több mint 13 éve
Nem mintha annyi lemezt adnának el mostanában, amikor mindenki úgyis letölti. A koncertjei meg sztem úgyis megtöltenék a csarnokokat.Az Xfaktorban továbbra sem az év hangját keresik 😛tenorxTudom.
Olyat keresnek,akinek senki nem venné meg a lemezét.
Mondjuk metálzenekarba jó lenne hörgőnek.Bazzani
több mint 13 éve
Az Xfaktorban továbbra sem az év hangját keresik 😛tenorxTudom.
Olyat keresnek,akinek senki nem venné meg a lemezét.
Mondjuk metálzenekarba jó lenne hörgőnek.
több mint 13 éve
Az Xfaktorban továbbra sem az év hangját keresik 😛
több mint 13 éve
Igaza van Zsiderikusznak,hogy hullaszagú lesz az XFaktor női hang nélkül.De a tinipináknak ez kell.
Remélem az ordítozós gyerek nyeri,remek év hangja lehetne belőle.
Falunapon énekelhetné a Himnuszt,ott úgyis mindegy,mert mindenki gatyarészeg.
Ennek a Tolvai lánynak elég összevisza állnak a fogai.