TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Hát talán egy páran. Szandika/Alekosz média person lehet, Bécinek fellendülhet ez a rapp dolog, Olivér TV közelségben maradhat, Dzsörzit is eltudom képzelni valami fos cool tv-s műsorvezetőként, többiekről nem hiszem hogy hallani fogunk pár hónappal a műsor után.MNF-re várva nézem az élőt, Szandika valami 70ezres gázsiról beszél, az nem valami sok 😀JayBeleve csak azért kapnak fizetést, hogy a munka nélkül tölött idejükben se legyen jelentős bevételi kiesésük, ez szerintem tök jogos mondjuk.
majd ha vége, akkor megszedik magukat a médiaszereplésekkel meg a vacsoracsatávalHöri
több mint 15 éve
MNF-re várva nézem az élőt, Szandika valami 70ezres gázsiról beszél, az nem valami sok 😀JayBeleve csak azért kapnak fizetést, hogy a munka nélkül tölött idejükben se legyen jelentős bevételi kiesésük, ez szerintem tök jogos mondjuk.
majd ha vége, akkor megszedik magukat a médiaszereplésekkel meg a vacsoracsatával
több mint 15 éve
MNF-re várva nézem az élőt, Szandika valami 70ezres gázsiról beszél, az nem valami sok 😀
több mint 15 éve
Baszki, ez a kép rohadt jó! 😀 Én egyébként jobban bírtam volna ha a házaspár hím tagját viszi, akkor Alekosz rámehetett volna az asszonyra 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Bazz 😀Bruschi85
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Remek ez a topic nincs az ember Tv és net közelben és mindig mindent tud. Zajlanak az események, Vastag Csabi nyeremény útjának lehet, hogy annyi lesz 😂
Jobban járt volna a Corvin sétányon egy lakással a lóvé meg a kocsi mellett.
Nagyon korrektül nyilatkozott Norbi is, hogy csak a pénzt bukta mert a show most fog kezdődni mindenkinek.
Közben meg olvasom, hogy Zsuzskát kidobták...
A képeket látva dolgoztak rajta rendesen, de nem baj mehet vissza keményen dolgozni.
Nem tudom mennyire volt megrendezett, de már korábban is azt harsogta, hogy ki akar menni akár a kupolán át sikerült neki

Mondjuk nem meglepő, rohadtul irritáló volt a kezdetektől, jó lenne ha végre egy bombanő kerülne be. Nem egy élmény hostess, kerülne be mert Kari Kata és Lévai Adrinak is helye lenne benn (már ha a Playboy engedi).
Bár most vannak az előzetesen tervezett létszámnál 14 fő.
Ezt a csicska Leót választotta, aki kinn is fog marad. Gombit nem merik választani mert ő fodrász a vetkőzés mellett és ki csinálná akkor ezeket a remek frizurákat 😀 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
OMG 😀 😀
több mint 15 éve
LOL
több mint 15 éve
Photoshop Über Alles
http://www.playboy.hu/playboy_vilaga/12073_marki_zsuzsi.html
Márki Zsuzsi céljai: Egy szép család két gyerekkel (1 fiú, 1 lány). Műsorvezető szeretne lenni egy laza, beszélgetős műsorban, de a színészi pálya is vonzza.
MUHAHA
több mint 15 éve
akkor lenne számomra is nagy játékos, ha nem a gyengékkel kezdene. Danna15-en voltak bent, semmi értelme belemenni a keménykedésbe hogyha a hulladékot is ki lehet szórni.
több mint 15 éve
Leonidasz faterja de kutya, Arisztotelész 😂
több mint 15 éve
klasszikusokat csak pontosan, ha kérhetem.gabtsinem idézet volt, csak nyomatékosítottam, hogy az RTL+Nézők elnyomják TOP3-ba.
több mint 15 éve
Alekosz minden esetben Top 3 lesz 😀shawnkaMindig minden körülmények között?
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
klasszikusokat csak pontosan, ha kérhetem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Alekosz minden esetben Top 3 lesz 😀Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.JayBHát addig történhetnek még olyan dolgok amik megváltoztatják a kimenetelt, de szerintem Alekosz lesz a kövi 😕 😕 😕Hanni
több mint 15 éve
Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.JayBHát addig történhetnek még olyan dolgok amik megváltoztatják a kimenetelt, de szerintem Alekosz lesz a kövi 😕 😕 😕
több mint 15 éve
Éva ugye védett lesz, Zsuzsi adiigra már rég valami sejk faszán lovagol, Alekosz most nyeregben van, többiek meg elvannak egymással. Talán Zsófi a szürkesége miatt.Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀Farkybesírtam 😂
szerintem elkönyvelhetjük h leo mehet haza
következő kiválasztás mikor lesz? kíváncsi vagyok ki lesz a következő zöldkendős most még tippem sincskristof
több mint 15 éve
Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀Farkybesírtam 😂
szerintem elkönyvelhetjük h leo mehet haza
következő kiválasztás mikor lesz? kíváncsi vagyok ki lesz a következő zöldkendős most még tippem sincs
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
😂 Látszik, hogy mindenkiből a legrosszabbat hozza ki a Villa 😛Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=58 hsz. 19 😛shawnka
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93Adnám ezt a forgatókönyvet 😂
több mint 15 éve
Már várom h a párbaj végén közöljék Leokával h haza kell mennie, ő meg: - Nee, Nee Nem szabad 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀FViktor93http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=58 hsz. 19 😛
több mint 15 éve
Mivel már nincs Zsuzsi, semmi szükség bent Leonidasz-ra. Tomorrow He Dine At Home.
több mint 15 éve
Leoka mehet Zsuzska után.
több mint 15 éve
Leonidasz a párbaj közben feláll és This is Villa felkiáltással mellbe rúgja Évát amiért kizárják és ezért Éva az orvosi kezelés után visszamegy 😀