TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Éva ha visszamegy, 2 hét múlva kirakják megintHöriszerintem ez jelenleg még megjósolhatatlan, hogy a következő utáni duelre kit savaznak ki
több mint 15 éve
ma párbaj (ők még nem tudják). várom a tippeket, de szerintem egyértelmű, hogy Éva győz, Leonidasz pedig elbukikÉva:
+sokat pofázik
+benne van a vita bármikor
+ki tudja akasztani Gombit 😀
+visszaszól, ha csesztetik
+Olivérrel most jobban vannak, de bármikor újra mehet a fight
+hatan raktak rá jelet, ergo vannak még ellentétek függőben, még ha többnyire rendezte is azokat
+karaktere jobbna megéri az RTL-nek
+társak örülnének, ha visszatérne lelkileg megerősödve
+felfelő ívelő formát mutat, ezt talán túlságosan is hangsúlyozza ("ez az igazi Éva, igen")
+nagyon vissza akar menni
-idegesítő néha a vinnyogása
-tipikus "hülyepicsa" (bocs Danna, ha olvasod, de gondolom az archetípus neked sem ismeretlen 😊 )
-legkevésbé eyecandy, ez zavaró lehet sokaknál (Nagy Alekosznál semmiképp sem)
Leonidasz:
+Höri kollégám által említett Miló faktor, a VV-ben sokszor bejön, ha szürke egér vagy
+jókisfiú, van akinek ez is bejön (ritka)
-kussol
-nem vesz részt semmiben
-egyszer szólalt meg, akkor is a mostani ellenfelével veszekedett ("mondtam, hogy kussoljon, erre itt csipog")
-a sokak által utált Zsuzsi bizalmasa volt, ergo a Zsuzsi haterek ellen fordulhatnak, Zsuzsi fanok meg nincsenek kb
-Zsuzsi kiváltával még a 18+ eksön reménye sem tarthatja benn, pláne miután bejelentette, hogy kapcsolata van(?)
-nem növeli a nézettséget, az RTL is kilőheti
-még a lányoknál sem eyecandy
-kicsit talán beletörődött sorsába, a küzdőszellem teljes hiánya
-csalódtak benne a nézők, nagy csajozáskat és bulit ígért, aztán mikor lesmárolták akkor is annyit mondott "ne, ne". az, hogy Zsuzsi kiveri neki, az nem elég
-a pure fucking József Attila fanok még neheztelnek rá a beszavazós szófordulat miatt 😀
több mint 15 éve
egy körszakállas csávó megfogalmazta a lényeget: "Már megint balhéztok, az lesz a vége, hogy 3 hétig nem kapunk piát, és én fogom megszívni a legjobban." 😂 Szóval azért vannak itt is rokonlelkek, úgy látom. 😀TheMileHighCityNagy Alekosz Mester _O_ :cool:
több mint 15 éve
Tegnap hajnalban meccs előtt már nem tudtam aludni, haver mondta, hogy nézzek bele a VV live stream-be, mert nagy balhé van. Na, mire rávettem magamat, hogy én ilyeneket nézzek, addigra már csak a zöldkendős srác szidott valakit nagyon a többieknek, nagyjából 5 percig néztem, nem értettem az egészből semmit, mígnem egy körszakállas csávó megfogalmazta a lényeget: "Már megint balhéztok, az lesz a vége, hogy 3 hétig nem kapunk piát, és én fogom megszívni a legjobban." 😂 Szóval azért vannak itt is rokonlelkek, úgy látom. 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
bóklásztam a youtubon és kezembe akadt ez a számhttp://www.youtube.com/watch?v=baurmYHPhqQ&feature=related
amiről eszembe jutott az egyetlen reality amit tényleg szerettem. a BÁR első része. Messze a legjobb arcok voltak benne és abszolút nem volt megjátszott retek. nagyon jó kis muffok voltak benne és mindenki alkesz volt egyfolytában 😊
több mint 15 éve
Anikó is buta mint egy növény de legalább nem próbál okos lenni, ez nagy pozitívum, nem egy Évi vagy Zsuzsi vagy Szandika.http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyNekem jobban bejönnek azok a nők, akiknek a mellük nagyobb, mint a hasuk. De pedomaci komázná, az biztos.
Szerintem Gombi a legnagyobb favorit, figyelembe véve az eddigi VV-ket. Kezdhetsz vele megbarátkozni.Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Meglepően Anikó a legértelmesebb.
Még a Béci féle cigányok is a nyakába ugráltak a prostinak amikor kiment.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.Bazzani
Azért Anikót és az értelem szavakat egy mondatban szerepeltetni nagyfokú merészség.Sobri Jóska
több mint 15 éve
jaja 😊gabtsiAztarohadt élet ezen most összeomlottam 😂 😂 😂
több mint 15 éve
De pedomaci komázná, az biztos.Sobri Jóskajaja 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyNekem jobban bejönnek azok a nők, akiknek a mellük nagyobb, mint a hasuk. De pedomaci komázná, az biztos.
Szerintem Gombi a legnagyobb favorit, figyelembe véve az eddigi VV-ket. Kezdhetsz vele megbarátkozni.Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.Bazzani
Azért Anikót és az értelem szavakat egy mondatban szerepeltetni nagyfokú merészség.
több mint 15 éve
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyErre bizony jár a +1. 😀
több mint 15 éve
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.
több mint 15 éve
Ezzel a Gombával mi a tököm van??
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Lool micsoda műbalhék 😊FarkyKezd egyre megjátszottabb lenni.
Csökken a nézettség?
Leonidasz meg símán megszoptathatta volna a cigót a budiban vagy a takaró alatt.
Beszari ez,nincs is barátnője.
több mint 15 éve
Lool micsoda műbalhék 😊
több mint 15 éve
Szandika mint egy óvodás 😀
több mint 15 éve
Olivér még mindig nagy taktikus,nagyon bíztatja Szandikát 😀
több mint 15 éve
Remélem is.az anikót meg levetkőzteti az összes létező magazin 😂Hanniez nyilvánvalóHöri
Kezdje mindjárt a Playboy.
Remélem hajrá Szlovákia is mihamarabb kitakarodik.
több mint 15 éve
Jah, hát a kommenteket már nem olvasom el én sem 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Én csak szimplán nem olvasok napiszart, mert a commentelők nagyrésze szerintem idiótább, mint akik kint vannak.
több mint 15 éve
Napiszar 😊Na az ilyenek miatt gyűlölöm kicsit a napiszart... Persze így is visszatérő olvasó vagyok a rajok, sunák, vicces dolgok miatt, de hogy miért kell ilyen mindenféle buzikat meg faszokat kitenni azt nem értem. Szerintem erre senki nem kiváncsi...
Sobri Jóska
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Nikolas második akart lenni eredetileg,mindenki boldog.Hogyne...
több mint 15 éve
Joci Olivér a franchise player 😀 Pont mint Alekosz 😛FViktor93sajnos
nagy bátorság van benne hogy ki mert kezdeni egy nővel