TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
na ez a nem semmi 😀 😀stream 😀 http://hunstreams.info/shawnkaMég komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
így én is lemaradok róla 😕Newman
több mint 13 éve
lol,thx 😀stream 😀 http://hunstreams.info/shawnkaMég komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
több mint 13 éve
Egyszerre két embernek írt szerelmes verset, ez sem rossz. 😀szerk: Bár a vers részében kételkedem.
több mint 13 éve
stream 😀 http://hunstreams.info/Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
több mint 13 éve
Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckhihetetlen,hogy a család nem ŐT nézi
így én is lemaradok róla 😕
több mint 13 éve
Még komolykodunk itt, mekkora volt Alekosz. 😀F.Schleckegy mondat: "Meg akarlak TERMÉKENYÍTENI" 😀
több mint 13 éve
az ausztrálban is keresték Altiyan helyes irányát a 4. adásig, onnantól abban maradt, és meg is nyerte 😀 egyébként érdemes megnézni az előadásait, a meghallgatásokon rendre elfelejtette a szövegét, az élőkön meg az említett epizódtól zseniális amit művelt.miért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomyMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Bakker egy John Bon Jovi nem ugyanúgy énekel mindig? 😊 Vagy akárki mást mondhattam volna.Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB
Nem tudom,hogy lehet ennyire elvakult valaki,nem vitatom,hogy Nikolas jó énekes,de ennyire azért nem.Newman
több mint 13 éve
stílus nem egyenlő a hangszínnel,a stílusát nagyon bírom,de a hangszíne szinte mindig ugyanolyanmiért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.fetomyMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
több mint 13 éve
Én csak azt nem értem,hogy mindenki Csaba macho jelleméért nyavalyog,amikor nyilvánvaló,hogy Nikolas fanbaset is a fiatal pichák teszik ki.Csaba valóban változatosabb. Olyan szépen ugrál a tiszta és a hamis hangok között. 😉F.SchleckMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBNikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Newman
Nikolas nem hibázik,az ugyanolyan hangszínt nehéz elszúrni 😉
több mint 13 éve
miért énekeljen máshogy, mikor ez a stílusa? Csak a magyaroknál van ez, hogy énekejjé nekünk 600 stíluisban, a műsor eredetijében, UK-ban épp az a cél, hogy találja meg valaki a stílusát, és formálja az adott számot is afelé.Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB
Nem tudom,hogy lehet ennyire elvakult valaki,nem vitatom,hogy Nikolas jó énekes,de ennyire azért nem.Newman
több mint 13 éve
Csaba valóban változatosabb. Olyan szépen ugrál a tiszta és a hamis hangok között. 😉Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊NewmanlolMért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayB
több mint 13 éve
Nikolas meg ugyanúgy énekel mindig,elvakult vagy szvsz 😊Mért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.JayBAkkora különbség van a két énekes között hogy még az RTL sem lehet akkora szar hogy Vastagot hozza ki ebböl győztesnek. Megába azért közelebb volt a két finalista szintje, ott lehetett sakkozni.JayBlol
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mért lennák elvakult? Nem vagyok szerelmes egyikbe se, de akinek van két füle annak nem lehet kérdéses mekkora a szakadék köztük. Vastag Csaba SEHOL nem lenne a boci szemei nélkül, hangilag nagyon átlagos.Akkora különbség van a két énekes között hogy még az RTL sem lehet akkora szar hogy Vastagot hozza ki ebböl győztesnek. Megába azért közelebb volt a két finalista szintje, ott lehetett sakkozni.JayBlol
több mint 13 éve
Mint már írtam, a múltheti után a Veca fanok szerintem simán elosztódhattak Nikolas és Vastag között. És a néputálat is nagyobb lett KLN felé. De úgy sem fogjuk meggyőzni egymást. 😊Nyugi, ha végül Nicolas nyer, arra is lesz valami magyarázat gondolom. 😉Szerinted reális, hogy kiesik a közönségkedvenc, és bemegy két olyan, akik már 2-2 alkalommal párbajoztak? 😊 De biztos belőle és Szíj Melindából is kiábrándult a nagy fanbase egy hét alatt 😊
Természetesen véletlenül sem az, hogy többen szavaztak rá.F.Schleck
Mindegy, meglátjuk holnap, hogy ki nyer, de továbbra is tartom, hogy túl nagy naivság azt hinni, hogy ezeken a versenyeken a nézők döntenek. 😊
VÉGRE VALKÓ VILÁÁÁÁGfetomy
több mint 13 éve
Remek lesz most, hogy kiesett Norbi marad Gina és Kristóf nekünk kaposiaknak broáf :o De azért ez Lüszi "klipp" is odabasz rendesen most olvastam vissza és megtaláltam csak erős idegzetűeknek....
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
http://images.encyclopediadramatica.com/images/9/93/GuidetteKO.gifmarcitomi twitterelte, sztem ez is valami reality. mindenesetre szép jobbcsapott
több mint 13 éve
Nyugi, ha végül Nicolas nyer, arra is lesz valami magyarázat gondolom. 😉Szerinted reális, hogy kiesik a közönségkedvenc, és bemegy két olyan, akik már 2-2 alkalommal párbajoztak? 😊 De biztos belőle és Szíj Melindából is kiábrándult a nagy fanbase egy hét alatt 😊
Természetesen véletlenül sem az, hogy többen szavaztak rá.F.Schleck
Mindegy, meglátjuk holnap, hogy ki nyer, de továbbra is tartom, hogy túl nagy naivság azt hinni, hogy ezeken a versenyeken a nézők döntenek. 😊
VÉGRE VALKÓ VILÁÁÁÁG
több mint 13 éve
Alekosz gecc 😀 már threewayről beszél 😀 Olivérről azt hittem azért, hogy egy házasságtörésben nem lesz partner, ő is stabil kapcsolat, stb, tuti beépített 😀
több mint 13 éve
Akkora különbség van a két énekes között hogy még az RTL sem lehet akkora szar hogy Vastagot hozza ki ebböl győztesnek. Megába azért közelebb volt a két finalista szintje, ott lehetett sakkozni.JayBlol
Nem tudom,hogy lehet ennyire elvakult valaki,nem vitatom,hogy Nikolas jó énekes,de ennyire azért nem.
több mint 13 éve
Anikó fát próbál vágni -> highlight moment 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Akkora különbség van a két énekes között hogy még az RTL sem lehet akkora szar hogy Vastagot hozza ki ebböl győztesnek. Megába azért közelebb volt a két finalista szintje, ott lehetett sakkozni.
több mint 13 éve
nade mostmár jöjjön az igazi kedvenc Alekosz 😀
több mint 13 éve
Nyugi, ha végül Nicolas nyer, arra is lesz valami magyarázat gondolom. 😉teljesen jó ez, Norbi sincs kiakadva, szerintem nem számított arra, hogy idáig jut. a közönség szeretetét megnyerte, ennyi. RTL meg énekes döntőt akart. én remélem azért hallunk még róla (fogunk)Csak ha kézilabda meccs van, de akkor alap 😉
hajrá Veszprém! 😛konqueror
Egyetértek, de remélem Sobrinak nem lesz igaza és nem Vastag nyer.
Nikolasz mind hangban mind "termékként" jobban eladható, mint a szépfiúvagyokéshakellelsírommagamatestvérémmel duettezve Csaba
Hajrá Kaposvár!!Bruschi85
Természetesen véletlenül sem az, hogy többen szavaztak rá.