TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
teljesen jó ez, Norbi sincs kiakadva, szerintem nem számított arra, hogy idáig jut. a közönség szeretetét megnyerte, ennyi. RTL meg énekes döntőt akart. én remélem azért hallunk még róla (fogunk)Csak ha kézilabda meccs van, de akkor alap 😉
hajrá Veszprém! 😛konqueror
Egyetértek, de remélem Sobrinak nem lesz igaza és nem Vastag nyer.
Nikolasz mind hangban mind "termékként" jobban eladható, mint a szépfiúvagyokéshakellelsírommagamatestvérémmel duettezve Csaba
Hajrá Kaposvár!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
85
363
Engem nem az zavar, hogy KLN kiesett, hanem hogy ez a félmeleg patkófejű gyerek jutott tovább. A hangja semmi különös, a személyisége is átlagos, nem tudom akár ő akár a testvére mit keres itt. Namindegy, KLN úgyis fog zenélni mert neki már 1 adás után is lett akkora neve szerintem, a Vastag gyerek meg ha nem nyeri meg úgyis nekifut mégegyszer valami másik tehetségkutatóban. Egyet csak megnyer majd, nem?
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szerintem se, ez RTL move volt.Szerencsétlen ma megpróbált énekelni. 😀nemtom, talán most először Nikolas-ra tényleg többen szavaztak, de továbbra sem tartom valószínűnek, hogy Vastag Csabi akár csak megközelítette Norbit.fetomy
De örülök, hogy nem jött be fetomy jóslata és Nicolas továbbjutott. Remélem holnapra sem fog bejönni. 😉F.Schleck
több mint 13 éve
Szerencsétlen ma megpróbált énekelni. 😀nemtom, talán most először Nikolas-ra tényleg többen szavaztak, de továbbra sem tartom valószínűnek, hogy Vastag Csabi akár csak megközelítette Norbit.
De örülök, hogy nem jött be fetomy jóslata és Nicolas továbbjutott. Remélem holnapra sem fog bejönni. 😉F.Schleck
több mint 13 éve
teljesen jó ez, Norbi sincs kiakadva, szerintem nem számított arra, hogy idáig jut. a közönség szeretetét megnyerte, ennyi. RTL meg énekes döntőt akart. én remélem azért hallunk még róla (fogunk)hajrá Veszprém! 😛
több mint 13 éve
Gratulálok Norbi! Szép volt!Nyerje meg Nikolasz ez nem is lehet kérdés!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Szerencsétlen ma megpróbált énekelni. 😀De örülök, hogy nem jött be fetomy jóslata és Nicolas továbbjutott. Remélem holnapra sem fog bejönni. 😉
több mint 13 éve
Hmm.. hát igen 😊 Kíváncsi leszek hogyan nyer holnap Csabi 😀 Mondjuk már az is meglepett, hogy Nikolas bent van 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Kizárt hogy többen szavaztak rá mint Norbira 😕
több mint 13 éve
Na lehet örülni, kiesett Norbi 😕
több mint 13 éve
😕
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ildit mindjá mentő viszi el 😀
több mint 13 éve
Ez azért elég egyértelmű volt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
a végére csak sikerült odapakolni a mentort a versenyzők mögé...
több mint 13 éve
Azért az sokkal szimpatikusabb az X-faktorban, hogy itt annyira nem erőltették a szavazást.
több mint 13 éve
ments meg kérlek, vagy ölj meg, ha kellsaját száma 😛
Tabáni 😀konqueror
több mint 13 éve
Igaza volt Fridinek kurvára hiányzik egy női hang. Vecát kár volt kiejteni...
több mint 13 éve
Majd mindjárt megkonvergállak. 😀Ez már konvergál a semlegeshez 😀tenorxoffmi ez, ha nem pozitív hsz 😊konqueror
A nejemnél alighanem elkezdődtek a fájások.
:o 😀
onBazzani
Ezt a Mimit leápolnám.
Nyári lányokat meg Playboyba azonnal.
több mint 13 éve
Ezek a szülők milyen sorozatot néztek?Honnan tudod, lehet az öcskös 10-én született, anyuék meg nagy Pearl Jam rajongók... 😀
Nikolász és Dzseremi.
Szép névválasztás...Bazzani
több mint 13 éve
Ez már konvergál a semlegeshez 😀offmi ez, ha nem pozitív hsz 😊konqueror
onBazzani
több mint 13 éve
offmi ez, ha nem pozitív hsz 😊
onBazzani
több mint 13 éve
Elálmosodtam.Unalmas a műsor.
off
on
több mint 13 éve
az első All Summer Long abban volt jobb, hogy Norbit cowgirlök vették körbe, ez viszont a Brokeback Mountain-t jutatta eszembe.
több mint 13 éve
sajátot fog. max a Fényév Távolságot, de most jelent meg albuma, meglepne, ha nem saját számot énekelne 😛vagy queen-t, vagy saját számot 😀shawnkaHurrá, jön ma Tabáni 😀fetomyszerintem a szomorú vasárnapot énekli majd 😀konqueror
Pedig a Sz.V. ütne 😀😀