TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 14 éve
Hol a picsába nézitek?catattackStreamen, adja az vvNBC és a vvESPN is 😊

több mint 14 éve
Vajon Zsófi ruháját mi tartja? Mert hogy nem az, aminek kéne, az biztos.F.SchleckHát szegénykém elől hátul elég lapos, de azért aranyos 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
catattack
3 520
Hol a picsába nézitek?
több mint 14 éve
Vajon Zsófi ruháját mi tartja? Mert hogy nem az, aminek kéne, az biztos.
több mint 14 éve
ez keményebb mint egy overtime meccs
több mint 14 éve
Szandika szájára mennyi rúzs kellhet?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Mi az - ide költözött a "kép beszél" topik(bár itt inkább a kép beszól a jobb megfogalmazás)?Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Na dobpergés!
több mint 14 éve
Nyuszi vagy Mcfly!BazzaniSobri Jóska
Bazzani

több mint 14 éve
Annyira azért nem 😊Sobri JóskaNyuszi vagy Mcfly!BazzaniSobri Jóska

több mint 14 éve
nincs időm mockot írni, de 2 tippem vanjó tipp, de sztem is Jerzyt vinné Alekosz.
1. Alekoszt választják és ő Zsuzsit hívja ki
2. Évát választják és Leonidászt hívja kiHöri
btw, Leonidasz az mi tetves faszt csinál bent ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nyuszi vagy Mcfly!BazzaniAláírások topik 😉Matthew99Annyira azért nem 😊Sobri Jóska

több mint 14 éve
Nyuszi vagy Mcfly!Annyira azért nem 😊Sobri JóskaÉn egy Stohl Bucis siget szeretnék, Comeback Of The Year felirattal 😊Sobri JóskaAláírások topik 😉Matthew99

több mint 14 éve
Annyira azért nem 😊Én egy Stohl Bucis siget szeretnék, Comeback Of The Year felirattal 😊Sobri JóskaAláírások topik 😉Matthew99

több mint 14 éve
Én egy Stohl Bucis siget szeretnék, Comeback Of The Year felirattal 😊Sobri JóskaAláírások topik 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
No Comment 😀
több mint 14 éve
nincs időm mockot írni, de 2 tippem van1. Alekoszt választják és ő Zsuzsit hívja ki
2. Évát választják és Leonidászt hívja ki

több mint 14 éve
Én egy Stohl Bucis siget szeretnék, Comeback Of The Year felirattal 😊Amúgy a tippem a 2 párbajozóra:
villalakók választása: Alekosz
Alekosz választása: Anikó

több mint 14 éve
Azt olvastam valahol,hogy Alekosznak kocsmája van.Ez a zenész meg biztonsági őr nekem új.
De Isten a csávó.
Remélem a szürke melegítőalsóban és kötött felsőben megy a párbajra ha kiszavazzák.

több mint 14 éve
ez neki nem büntetés, bezzeg ha Stohl Bucit vagy Leonidaszt kéne betennie 😀
több mint 14 éve
Lájkolja ezt a hsz-t aki szeretné, hogy EZ legyen Konqueror sigje. Ha összejön 10 akkor kötelezően betetetem vele 😛Az óriási hype miatt kénytelen voltam elkészíteni ezt 😀"zenész, biztonsági őr" 😂
Matthew99
megöl a felirat 😀konqueror

több mint 14 éve
Az óriási hype miatt kénytelen voltam elkészíteni ezt 😀azért ez horzsol 😀 a többiekről is 😀
Matthew99