USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Az Oakheart érthető, a többi érthetetlen.dont izöntVodka?nem, az tegnapvótTe egyébként részeg vagy?akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
It is assumed that soon Shoigu will be imprisoned for corruption or treason.
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus
sutianap
Kampman
pls nézz utána a nagy Tnek, hogyan kell ellenséges területen megfélemlíteni a lakosságot - kézigránát a kunyhókba, klórgáz az erdőkbe, aki marad és nem válaszol, kötél....
sutianap
MC12
Baccardi Oakheart, dva kupica palinka, borlikőr
ijen sorokra emléxem
sutianap
Tuhacsevszkij divat kedvelni sznob hadtörténész körökben én mindig Bugyonnij párti voltam. ( az a bajusz)
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
dont izöntVodka?nem, az tegnapvótTe egyébként részeg vagy?akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus
sutianap
Kampman
pls nézz utána a nagy Tnek, hogyan kell ellenséges területen megfélemlíteni a lakosságot - kézigránát a kunyhókba, klórgáz az erdőkbe, aki marad és nem válaszol, kötél....
sutianap
MC12
Baccardi Oakheart, dva kupica palinka, borlikőr
ijen sorokra emléxem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Vodka?nem, az tegnapvótTe egyébként részeg vagy?akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus
sutianap
Kampman
sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
nem, az tegnapvótTe egyébként részeg vagy?akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus
sutianap
Kampman

több mint 4 éve
Te egyébként részeg vagy?akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus
sutianap
több mint 4 éve
akkor vittek kötelet me Turhacsevsky nagyon szeretteaztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
Amadeus

több mint 4 éve
aztán lehet húztak egy Heydrichet és Szojgu lesz az új Tuhacsevszkij.gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
petey
több mint 4 éve
gondolom ha az amerikai titkosszolgálatok tudták, akkor a ruszki is...United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
Hanni
több mint 4 éve
The Russian state is set to fail to pay foreign bondholders a coupon due on a bond for the first time since 1998.The holders of a ruble-denominated government bond maturing in 2024 are meant to receive payment on Thursday for a coupon due the previous day.
több mint 4 éve
⚡️Rosneft failed to make its $2 billion bond repayment today, while Gazprom is due to make similar payments tomorrow in the amount of $1.3 billion
több mint 4 éve
United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.Hát köszi szépen amerikaiak... spoiler nélkül akár meg is lehetett volna 😀
Amadeus
több mint 4 éve
United States admits that Sergei Shoigu is planning a military coup against Putin. The bunker dictator is seriously afraid of this.It is assumed that soon Shoigu will be imprisoned for corruption or treason.
több mint 4 éve
Te jó ég. Szegény ember,több mint 4 éve
Ha ez igaz, akkor azért ez elég kemény:Múlt héten ukrán mesét adott be. Nem is értettem. Ennek több értelme van.
telex.hu/kulfold/2022/03/06/az-anonymous-azt-allitja-meghekkelte-az-osszes-orosz-allami-tevecsatornat-es-eloben-adta-mindegyiken-a-haborut
somoskovig

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Én azért nagy tételben merek fogadni arra, hogy Latinovits szerepelt nyugati szerzők által szerzett színdarabokban és nem csak a szovjet összes mehetett a magyar színházakban.Azért nagy tételben ne fogadj erre. Aki nem fért bele az osztályharc narratívába, azt nem játszották.Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Ez a tipikus cancel culture, amikor egy legitim kiallás vagy szimbólumhasználat helyett, ennyire erőltetett módon megy a demonstrálás, és az át is megy erőltetett faszságba.
Ja, a színhazak meg vegyék le műsorról a Puskin meg Csehov darabokat, a Ladák visszapillantótükreit meg rúgdossuk lefele, de izibe'!
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
“A múltat végképp eltörölni…”
vpi
Kampman
Én azért nagy tételben merek fogadni arra, hogy Latinovits szerepelt nyugati szerzők által szerzett színdarabokban és nem csak a szovjet összes mehetett a magyar színházakban.Azért nagy tételben ne fogadj erre. Aki nem fért bele az osztályharc narratívába, azt nem játszották.Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Ez a tipikus cancel culture, amikor egy legitim kiallás vagy szimbólumhasználat helyett, ennyire erőltetett módon megy a demonstrálás, és az át is megy erőltetett faszságba.
Ja, a színhazak meg vegyék le műsorról a Puskin meg Csehov darabokat, a Ladák visszapillantótükreit meg rúgdossuk lefele, de izibe'!
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
vpi
Kampman
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
vpi
Kampman
Eddig az oroszokról volt szó, de cenzúra Mo-n is volt.Én azért nagy tételben merek fogadni arra, hogy Latinovits szerepelt nyugati szerzők által szerzett színdarabokban és nem csak a szovjet összes mehetett a magyar színházakban.Azért nagy tételben ne fogadj erre. Aki nem fért bele az osztályharc narratívába, azt nem játszották.Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
vpi
Kampman
több mint 4 éve
pedig meg is ölhették volna, vagy is megölték???Én azért nagy tételben merek fogadni arra, hogy Latinovits szerepelt nyugati szerzők által szerzett színdarabokban és nem csak a szovjet összes mehetett a magyar színházakban.Azért nagy tételben ne fogadj erre. Aki nem fért bele az osztályharc narratívába, azt nem játszották.Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
vpi
Kampman

több mint 4 éve
Ha ez igaz, akkor azért ez elég kemény:telex.hu/kulfold/2022/03/06/az-anonymous-azt-allitja-meghekkelte-az-osszes-orosz-allami-tevecsatornat-es-eloben-adta-mindegyiken-a-haborut
több mint 4 éve
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
vpi
több mint 4 éve
journals.openedition.org/shakespeare/3840Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman

több mint 4 éve
Picit vicces cancel culturet emlegetni egy olyan ország kapcsán, ahol jelenleg 15 év börtön is járhat azért, ha a bowl.ru oldalra beírod, hogy Ukrajnában háború van.Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Azért nagy tételben ne fogadj erre. Aki nem fért bele az osztályharc narratívába, azt nem játszották.Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
Kampman
Szerkesztette: vpi
több mint 4 éve
Szerintem Shakespeare-t nem próbálták kitörölni a komcsi blokk kulturális életéből, hiába volt Anglia a másik oldal része.De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
Solymi
több mint 4 éve
Szegény oroszokat támadják mindenhol 😢😢😢😢Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 4 éve
De amugy nem ez ment a hideghaboru alatt meg utana mindket fel reszerol?Ja. Vagy akár át is nevezhették volna magukat a feketéket provokáló nevük miatt, és hasonlók.Tegnap Blackbird (The Beatles tribute) koncerten voltam. A Back in the USSR című szám alatt többen hátatfordítottak a színpadnak. Nyilván a Blackbird-nek, a Beatles-nek, és egy 54 éves számnak sok köze van ehez a tragikus helyzethez...Az orosz himnusznak sincs és azt is mindenütt kifütyülik manapság. A szimbólumokkal tudnak az emberek üzenni, hát azokkal üzennek. A Blackbirdnek lehetett volna esetleg annyi esze, hogy leveszi a műsorról és berak egy másik Beatles számot. Volt nekik vagy 10 teljes koncertre való slágerük. Válogathattak is volna.
clbass
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 4 éve
www.tiktok.com/@rawfootagefromukraine/video/7070090087731678470?_d=secCgwIARCbDRjEFSACKAESPgo8BtbsuBEVCtEjafd5FJ0vbLbwHiPaq8EH9uXmEhBR20fCJVdVzhIqA79at9ATZJxZE6uywdrMaIRBBYuzGgA%3D&language=hu&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAEG0l7UyWx5iks9iPys859-JUVfWxD_VrwzRVh33Y7X6Ku7Ohr_pI38AxtdVoZiWG&share_app_id=1233&share_item_id=7070090087731678470&share_link_id=530e651b-d924-4fd8-bc7a-899c1d14ddd5&social_sharing=v2&source=h5_m×tamp=1646595408&u_code=dace2b7k7l5hka&ugbiz_name=Main&user_id=6783637128317895685&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=copy&_r=1elég szar halál lehet bent égni egy BTR-ben.
Greengo
chemicals keep me under control