NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Igazából, ha úgy nézzük Putyin valamennyire sikeres lehet a szovjet állapotok helyreállításában, legalábbis a szovjet himnusz első két sora összejöhet:

"Szövetségbe forrt szabad köztársaságok,
A nagy Oroszország kovácsolta frigy,"
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 215 — no es importante
2019ben volt valami fegyverszallitmany amit Unios tiltas ellenere atengedtunjmk az orszagon Szerbiaba.

Valahogy ott is az orosz erdeket sikerult figyelembe venni a fegyverek kapcsan. Micsoda veletlen ez az EU vs RU 0:2 a mi szempontunkbol..nem tendecia. Veletlen.
topin
Évek óta beszéltünk róla, hogy eladták az országot az oroszoknak és a kínaiaknak, na előbbieknél most láthatjuk milyen, mikor vissza kell fizetni a kölcsönt. Óriási tétje van a választásnak, ha erre se mondanak nemet a szavazók, akkor ez az ország végleg az örmények sorsát kívánja magáénak.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 381
Az ukran nep mellett sajnalom nagyon az oroszt is. Putyinnak hala valoszinuleg tonkremegy a gazdasaguk, a teljes bolygo eliteli oket, eddig is le voltak maradva a nyugattol es kinatol, igy meg inkabb le lesznek rovid es hosszu tavon is.
Szerintem oriasi nyomor/szegenyseg lehet ennek az egesz haborunak a vege orosz reszrol.

Arrol nem beszelve, hogy az eddig bevetett katonakrol mennyi sztori jon ki, hogy mennyien vannak koztuk fiatalok, besorozottak, mennyire felkeszuletlenek es felkeszitetlenek.

Mindezt egy olyan felelemert, hogy a nyugat majd 1x megtamadja oket?
Borbinho
Tény...sajnos letértek arról az útról amit félig-meddig Gorbacsov és Jelcin követett, mert kapásból utánuk jött Putyin és hát ő van ott vagy 22 éve.
Gondolj bele, hogy a mostani fiatalok többsége nem ismert más rendszerszerűséget, max a gyerekkorában.

Viszont ha Oroszország jobb útra lépne, akkor biztos kapnának segélyt is.

Kínának amúgy ez a mostani helyzet jó is és rossz is.
Jó abból a szempontból, hogy az oroszok meggyengülnek, rossz abból, hogyha nagyon meggyengülnek és más lesz a vezetés, pl. nyugat barátabb egyszer, akkor rajtuk nagyobb lesz a fókusz és a lehetőség, hogy egységesen hasonlót eljátszhatnak Kínával is.

Persze vele nehezebb, de már ott is elkezdődött bizonyos gyártások kiszervezése.
Solymi
errol ez jutott eszembe
 www.youtube.com/watch?v=jfR5krZqIL8
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem linkelem, de ez az ukrán kisgyerek ujjáélesztési kísérlet live... Szegény végül meghalt, lehet egyébként egy megrendezett jelenet, de mennyire kell betegnek lenni ehhez, hogy felvegyek ezt és propaganda célokra használják...

Putyin és bandája egy pöcs, de amit az ukránok lenyomnak mártírkodásban az is megér egy misét.

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Amúgy akit érdekel, hogy mi van egy ilyen kajacsomagban, és az őszinte rakció róla:

www.youtube.com/watch?v=BNpBjALR4RM

Szerkesztette: Hanni
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Borbinho
A kex már szar lehet, de a többinek nincs semmi baja állítom 😀 (már azt leszámítva, hogy az orosz csomag, még frissen is egy szárítottkutyaszarral ér fel)
Hanni
Amugy nekem is az volt az elso gondolatom, hogy insegesebb idokben szerintem meger egy probat, inkabb fossak mint h ne egyek semmit 😀
De azert mint elso par hullamos tamado ero, picit gaz h 6-7 eve lejart ellatmannyal indulsz neki... 😀
Lehet mar az atomhaborura keszultek, mondvan oda jo ez is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 494

Borbinho
Ha valós a tweet, akkor gyenge fosáshullámok mellett megértem, hogy nem sikerül előrenyomulni.
több mint 3 éve

Borbinho
A kex már szar lehet, de a többinek nincs semmi baja állítom 😀 (már azt leszámítva, hogy az orosz csomag, még frissen is egy szárítottkutyaszarral ér fel)
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 902
Tény...sajnos letértek arról az útról amit félig-meddig Gorbacsov és Jelcin követett, mert kapásból utánuk jött Putyin és hát ő van ott vagy 22 éve.
Solymi
Jelcin az egyik legnegatívabb emlékű politikus náluk, talán nem véletlenül.

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Az ukran nep mellett sajnalom nagyon az oroszt is. Putyinnak hala valoszinuleg tonkremegy a gazdasaguk, a teljes bolygo eliteli oket, eddig is le voltak maradva a nyugattol es kinatol, igy meg inkabb le lesznek rovid es hosszu tavon is.
Szerintem oriasi nyomor/szegenyseg lehet ennek az egesz haborunak a vege orosz reszrol.

Arrol nem beszelve, hogy az eddig bevetett katonakrol mennyi sztori jon ki, hogy mennyien vannak koztuk fiatalok, besorozottak, mennyire felkeszuletlenek es felkeszitetlenek.

Borbinho
Gondolj bele, hogy a mostani fiatalok többsége nem ismert más rendszerszerűséget, max a gyerekkorában.

Viszont ha Oroszország jobb útra lépne, akkor biztos kapnának segélyt is.

Kínának amúgy ez a mostani helyzet jó is és rossz is.
Jó abból a szempontból, hogy az oroszok meggyengülnek, rossz abból, hogyha nagyon meggyengülnek és más lesz a vezetés, pl. nyugat barátabb egyszer, akkor rajtuk nagyobb lesz a fókusz és a lehetőség, hogy egységesen hasonlót eljátszhatnak Kínával is.

Persze vele nehezebb, de már ott is elkezdődött bizonyos gyártások kiszervezése.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 506

Borbinho
Ráadásul a sok halott katona, egy igazán értelmetlen konfliktusban, ahol pöcs méregetés van csak. Azt hittem 2014 után rosszabb már nem jöhet.
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 207
 fr24.com/2af9ede3
Bazsinho
Tegnap is volt fent ilyen gép(Ciprus-Románia-Ciprus helyközi). Azt nem értem, hogy miért kapcsolja be a transzpondert..............
Greengo
Ment már vagy 4 -5 kört ott az ukrán határ közelében
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 195
2019ben volt valami fegyverszallitmany amit Unios tiltas ellenere atengedtunjmk az orszagon Szerbiaba.

Valahogy ott is az orosz erdeket sikerult figyelembe venni a fegyverek kapcsan. Micsoda veletlen ez az EU vs RU 0:2 a mi szempontunkbol..nem tendecia. Veletlen.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
 fr24.com/2af9ede3
Bazsinho
Tegnap is volt fent ilyen gép(Ciprus-Románioa-Ciprus helyközi). Azt nem értem, hogy miért kapcsolja be a transzpondert..............
Greengo
Üzenetnek tökéletes.
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
 fr24.com/2af9ede3
Bazsinho
Tegnap is volt fent ilyen gép(Ciprus-Románia-Ciprus helyközi). Azt nem értem, hogy miért kapcsolja be a transzpondert..............

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.
Eight countries say Ukraine should be allowed to join EU immediatelySolymi
Ez egyébként miért is lenne jó? Hogy el lehessen mondani hogy Putyin egy EU-s országot támad, és mindenki joggal küldhesse a katonáját is? Komolyan kérdezem.
Mikey
Szimbolikus lenne ez csak első körben szerintem. Katonat attol senki nem küldene rögtön, ugyanis nem a NATO-ba lépnének be.

Gondolom én, de ez csak egy laikus tipp. 😀
roberto23
ez egy kiskapu, az uniós polgárok védelmére van külön együttműkodés a NATOval
sutianap
Jaja, nekem is valami ilyesmi rémlik, és pont ezért kérdezem. Mert akkor helyből lenne indok emberesen beavatkozni.
Mikey
Az oke, de akkor meg _allitolag_ jon az atom, VP az elejen megmondta, hogy jaj annak, aki beavatkozik.

több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 207
 fr24.com/2af9ede3
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 483 — Chiefs GM
Most gyakorlatilag csak egy szovetsegben kellene villogni a csatarsorba, vagy a szervezo kozeppalyan, ne adj isten a hatvedsorban biztositva a dolgokat es nem egyedul dacolva a csuf vilaggal, de sajnos ugy fest nem sikerul megugrani a minimumot. A highlights videoba osszevagott jelenetek utan, az eles szerepvallalasnal hamar kiderul csak egy szajhosrol beszelunk.

De persze most is csak a hazat vedi. A tobbi vezeto meg ezek szerint hazaarulo. Mondjuk igy ertem, hogy jogosan van ott az uj Rettegett is ukran foldon a fanok szerint.
topin
Igazából elég lett volna csak kussban ülni a kispadon.

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 292 — zászló zászló szív
Na, csak hogy egyértelmű legyen, mi a bajom itt is egyesek magyarázkodásával:

"Az RT mindenhol ugyanazt a receptet követi: rámutatni az egyenlőtlenségre, az „igazságtalanságokra”, szítani az elégedetlenséget, és közben azt harsogni, hogy a mainstream média minderről hallgat."

Ismerős, ugye?

hvg.hu/vilag/20220228_Veszelyes_a_nyugati_tarsadalmakra_a_Russia_Today_propagandaja

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 733
Ez egyébként miért is lenne jó? Hogy el lehessen mondani hogy Putyin egy EU-s országot támad, és mindenki joggal küldhesse a katonáját is? Komolyan kérdezem.
Mikey
Szimbolikus lenne ez csak első körben szerintem. Katonat attol senki nem küldene rögtön, ugyanis nem a NATO-ba lépnének be.

roberto23
sutianap
Jaja, nekem is valami ilyesmi rémlik, és pont ezért kérdezem. Mert akkor helyből lenne indok emberesen beavatkozni.
Mikey
Na ezt nem tudtam. Ma is tanultam vmit.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Mikey

roberto23
sutianap

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Amúgy a Covid-dal mizu? Fura.
#JC6
Elengedte mindenki, nem úgy mint Putyin a Szovjetuniót Ukrajnát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
Mikey

roberto23

Aki nem hiszi, annak utánajárnak