USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Nyilván rám.Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Rád vagy a földi halandókra?
Őszentsége Sobri Jóska
topin
Magamról, mint egy magyarországi földi halandóról tudok bizonyossággal beszelni, érvelni, mint ahogy itt mindnyájan.
több mint 3 éve
Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Rád vagy a földi halandókra?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na várjál, én úgy hallottam Ukrajna nem létezik. Már Németo. sem?Én úgy tudtam, hogy már önmagukat is, mert nem léteznek.A németek már megették a buszokat olyan hideg van náluk.Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Hanni
Jó lesz vigyázni, a végén még egyedül maradunk a térképen. 😊
több mint 3 éve
youtube.com/shorts/OpkN45Wety8?feature=shareHa már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
Én úgy tudtam, hogy már önmagukat is, mert nem léteznek.A németek már megették a buszokat olyan hideg van náluk.Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
több mint 3 éve
A németek már megették a buszokat olyan hideg van náluk.Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
Kicsit még odébb van. (Bár ha Gyurcsányon múlna, eltörölné)KarácsonyHa már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
NB2
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
alkalmatlanKarácsonyHa már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
KarácsonyHa már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 3 éve
Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Pusztába kiáltott szó, de például én a minap ültem a 200E buszon, és annyira borzalmas minőségű úton haladtunk, hogy a rázkódás miatt több telefon egyszerűen kirepült az emberek kezéből. Ez az a járat, ami a 100e mellett a turistákat is beviszi a belvárosba a repülőtérről, tehát nem mucsaröcsögén mentünk. Bár ha annak volt csak egy tudatos szimulációja, hogy milyen lenne, ha szétbombázták volna a várost, akkor értem. Csak a felújítást már évek óta halogatják, most pedig közvetlenül a ner-lopások okán történő eu-s forrásmegvonás következménye, hogy továbbra sem történt egy kapavágás sem.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Amíg le nem bombázzák a teraszod amin èpp ott csücsülsz, valóban semennyire 😉Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Nincs ellentmondás. Azért érzi magát Moszkva megbüntethetetlennek, mert sérült a valóság érzékelésük. Van az úgy, hogy megsérül. Te is úgy érzed, hogy nincs rád hatással az, amit a NER az országban művel.Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
Ukrajnai háború - Zelenszkij "jelentős eszkalációnak" nevezte a lengyel területet ért rakétacsapást
...
Szerinte az orosz fenyegetés csak fokozódni fog, ha Moszkva megbüntethetetlennek érzi magát."
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Nem látod az ellentmondást?
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Neked az alkalmazottjaid még nem szóltak, hogy kellene emelni a fizetésen, mert sok a rezsi/kajaköltség?Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Nincs ellentmondás. Azért érzi magát Moszkva megbüntethetetlennek, mert sérült a valóság érzékelésük. Van az úgy, hogy megsérül. Te is úgy érzed, hogy nincs rád hatással az, amit a NER az országban művel.Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
Ukrajnai háború - Zelenszkij "jelentős eszkalációnak" nevezte a lengyel területet ért rakétacsapást
...
Szerinte az orosz fenyegetés csak fokozódni fog, ha Moszkva megbüntethetetlennek érzi magát."
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=HyHNuVaZJ-kTelex komment hozzá (az ukrán elnöknek üzenve):Footage of morning projectile impact in Dnipro pic.twitter.com/WZkQZkgVzv
— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) November 17, 2022
Az orosz demokraták már nagyon szeretnék azt a békét.
Zsellértelkes Vrij
Valaki szólhatna ennek a ripacsnak,hogy ott háború van,ráadásul az a háború amit ő provokált ki,és most is azon mesterkedik,hogy bevonja az egész világot!
Iszonyat mennyi orosz kommenttroll van.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Válaszoltam az alapkérdésre. A másodikra viszont nem fogok, erre vagy magadtól rájössz, vagy úgyis mindegy lenne, hogy mit írnék.Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Nincs ellentmondás. Azért érzi magát Moszkva megbüntethetetlennek, mert sérült a valóság érzékelésük. Van az úgy, hogy megsérül. Te is úgy érzed, hogy nincs rád hatással az, amit a NER az országban művel.Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
...
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ha már az alapkérdésre nem válaszoltál, akkor a bonmotból áruld el, hogy ugyan milyen hatással van rám mindaz, amit a NER az országban művel?Nincs ellentmondás. Azért érzi magát Moszkva megbüntethetetlennek, mert sérült a valóság érzékelésük. Van az úgy, hogy megsérül. Te is úgy érzed, hogy nincs rád hatással az, amit a NER az országban művel.Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
...
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Telex komment hozzá (az ukrán elnöknek üzenve):Footage of morning projectile impact in Dnipro pic.twitter.com/WZkQZkgVzv
Zsellértelkes Vrij
Valaki szólhatna ennek a ripacsnak,hogy ott háború van,ráadásul az a háború amit ő provokált ki,és most is azon mesterkedik,hogy bevonja az egész világot!
Iszonyat mennyi orosz kommenttroll van.
több mint 3 éve
Footage of morning projectile impact in Dnipro pic.twitter.com/WZkQZkgVzv
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
yougov.co.uk/topics/politics/articles-reports/2022/11/17/one-five-who-voted-brexit-now-think-it-was-wrong-d
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
alapvetoen a V4be OV-ek mindig tobbet akartak belelatni, mint ami. epp ezert nagyon probaltak nyomni, es voltak ebben sikerek is.sztem azt, hogy ennyire kozeledunk a sztanokhoz, azt nem nezik jo szemmel sem USAban, sem EUban foleg, hogy mi ezt a viziot akarjuk megvalositani. ezek az orszagok nem tul magasan vannak a jogallami listakon, mi meg ahelyett, hogy visszamozdulnank a masik iranyba, mi tovabb akarunk erre mozdulni.Egyébként a V4-ek egy teljesen logikus tömörülés lenne itt Közép-Európában mint szövetség.
raadasul ha mar erdekszferakrol beszelunk, ezekben kozos, hogy biztosan nem nyugati erdekszferak, mi meg ha ezt a viziot akarjuk akkor azt jelentheti, hogy abba, a masik erdekszferaba akarunk atpavatancolni, ami szamomra elegge rosszul mutat a kockazat mutaton. de ez csak egy szereny velemeny ...
csebi
Vagy nem:
A cseh és a lengyel házelnök megtagadta a részvételt a Visegrádi Négyek parlamenti vezetőinek jövő péntekre tervezett találkozóján, mivel az ukrajnai orosz agresszió magyar támogatása miatt nem akartak Kövér László mellé ülni.
bobi0092
azonban a kozel evtizedes munkat sikerult lenyegeben azzal az egy mozdulattal lerombolni, hogy elegge visszafogottak voltunk az oroszokkal szemben februar 24 utan, es akkor meg finoman fogalmaztam.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
sztem azt, hogy ennyire kozeledunk a sztanokhoz, azt nem nezik jo szemmel sem USAban, sem EUban foleg, hogy mi ezt a viziot akarjuk megvalositani. ezek az orszagok nem tul magasan vannak a jogallami listakon, mi meg ahelyett, hogy visszamozdulnank a masik iranyba, mi tovabb akarunk erre mozdulni.Egyébként a V4-ek egy teljesen logikus tömörülés lenne itt Közép-Európában mint szövetség.
raadasul ha mar erdekszferakrol beszelunk, ezekben kozos, hogy biztosan nem nyugati erdekszferak, mi meg ha ezt a viziot akarjuk akkor azt jelentheti, hogy abba, a masik erdekszferaba akarunk atpavatancolni, ami szamomra elegge rosszul mutat a kockazat mutaton. de ez csak egy szereny velemeny ...
csebi
Vagy nem:
A cseh és a lengyel házelnök megtagadta a részvételt a Visegrádi Négyek parlamenti vezetőinek jövő péntekre tervezett találkozóján, mivel az ukrajnai orosz agresszió magyar támogatása miatt nem akartak Kövér László mellé ülni.
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=zGao2Sj6vpI
több mint 3 éve
Nincs ellentmondás. Azért érzi magát Moszkva megbüntethetetlennek, mert sérült a valóság érzékelésük. Van az úgy, hogy megsérül. Te is úgy érzed, hogy nincs rád hatással az, amit a NER az országban művel.Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
...
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
gecc 😊Minek olvasod? 😊 Ne olvasd és nem leszel hülye 😀
tudom én vagyok a hülye, de origon: Donald Trump hatalmas győzelmét hozta a félidős választás
NB2

több mint 3 éve
Na de ha így van, és az oroszok szarrá vannak büntetve, akkor Zelenszkij szerint miért érzi magát Moszkva megis megbüntethetetlennek?Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
...
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Fél éve a szemünk előtt zajlik, mit nem vettél észre belőle? A "ki"-re a válasz: a teljes nyugat és a harmadik világ jelentős része (közvetlenül vagy közvetve). A "hogyan"-ra pedig: gazdaságilag szankcionálva, politikailag elszigetelve, katonailag lezüllesztve őket.Ajjaj...Ez őszintén érdekelne. Ki, és hogyan tudja megbüntetni Oroszországot?!
...
...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska