USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
gecc 😊
tudom én vagyok a hülye, de origon: Donald Trump hatalmas győzelmét hozta a félidős választás
NB2
Ezt hogy hozták ki?
Mikey
Összeadták a 36-t meg a pénteket.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla
 index.hu/kulfold/2022/11/16/haboru-meghalt-oroszorszag-vadim-bojko-vlagyimir-putyin/
Beki
"Ilyen ronda öngyilkosságot se láttam még"
warr_b
5-ször lőtt Magára, 4 fegyverből, óriási!😲
Amikor már a látszatra sem adnak...

Hoppá, ez mintha már elhangozz volna pár sorral lejjebb, csak mások voltak a szereplők! Plágium!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Teabee Denver Broncos 794
After 4 shots to the chest, he appears to have decided to end it all with a 5th to the temple...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 055 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kulfold/2022/11/16/haboru-meghalt-oroszorszag-vadim-bojko-vlagyimir-putyin/
Beki
"Ilyen ronda öngyilkosságot se láttam még"

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
gecc 😊
tudom én vagyok a hülye, de origon: Donald Trump hatalmas győzelmét hozta a félidős választás
NB2
Ezt hogy hozták ki?
Mikey
Hat nézd, ha nem számítanak a tények, akkor bárhogy. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 114
gecc 😊
NB2
Ezt hogy hozták ki?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 905
BREAKING: U.S. President Biden has informed G7 and NATO partners that Poland blast was caused by Ukrainian air defence missile, NATO source says - Reuters
Zsellértelkes Vrij
megmondtam vagy megmondtam? 😊
NB2
Azt senki nem mondta, hogy az oroszok szándékosan lőttek volna, de egy védőrakéta nyilván azért csapódik be, mert jött a támadórakéta. Ergo ebben az ügyben nálam ugyanúgy Oroszország agressziója a hibás, senki nem várhatja el Ukrajnától hogy ne próbáljon meg védekezni…
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 980
BREAKING: U.S. President Biden has informed G7 and NATO partners that Poland blast was caused by Ukrainian air defence missile, NATO source says - Reuters
Zsellértelkes Vrij
NB2
És a többinél amikor nem jön be, akkor kijelented, hogy hibáztál? 😊
Mennyi most az állás, hogyha húzogatod a strigulákat?
Lúdas Solymi
Solymi!

8 hónapja szajkózom, hogy háború van és mindig is volt, de a háború gusztustalan, véres, könyörtelen, és biztosan nem lovagias. Tényleg nem értem miért visztek bele ekkora emóciót 😊
Vasárnap jets meccs, elég ott agyvérzést kapni 😊
NB2
Nincs abban semmi emóció, ha kijelentem, hogy Putyin vagy Orbán egy féreg, ez ténymegállapítás.
Mindenki tudja, hogy milyen a háború és lehet az ok ez is vagy az is.

Én csak arra utaltam, hogyha sokszor raksz a dupla nullára és egyszer bejön, az nem jelenti azt, hogy mindig igazad van 😉

A vasárnapi Jets meccset már várom, izgi lesz, visszatért Andrews, remélhetőleg így tovább tart a fal belseje, meg remélhetőleg Matty P is firkált valamit a játékokon.

De amúgy igazi DEF csatát várok.
Lúdas Solymi
Nono, ez vélemény nem tény. A te véleményed, amihez jogod van. Mint a 3 millió aki meg nem így gondolja és leszavazott Orbánra. A nagy többségük szerint meg Biden és Gyurcsány egy féreg és szerintük ez tény, nem emóció 😊

Habár, hogy baggio kedvenc témájával jöjjek, a posztmodern nyelvhasználatban a szavak valóban elveszíthetik a valódi jelentésüket és jelenthetnek bármit, amit a kimondója, leírója gondol, tehát a “tény” szó is jelenthet bármit a te konstrukciódban.
MC12
Abban egyetértünk, hogy Gyurcsány is inkább károkozó mint nem.
Addig volt csak szimpi amíg úgy-ahogy elhülyéskedett a DK élén, amint komolyan vette, hogy ő tényező lehet, na ott borult minden.

Putyinra nem tudok pozitív dolgot mondani, ahogy OV-ra se.
Sok dologra amit felvázolt vagy csinál lehetne mondani, hogy szimpatikus és egyetértek vele, egészen addig amíg nem kerül a megvalósítási fázisba, onnantól viszont rothadt az egész.
A tapasztalatokból kiindulva minden intézkedésüket úgy kell nézni, ahogy Fülig Jimmy szokta Piszkos Fred ténykedéseit nézni: Most akkor kavarja vagy nem kavarja?
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 400
Zsellértelkes Vrij
NB2
Lúdas Solymi
Solymi!

8 hónapja szajkózom, hogy háború van és mindig is volt, de a háború gusztustalan, véres, könyörtelen, és biztosan nem lovagias. Tényleg nem értem miért visztek bele ekkora emóciót 😊
NB2
Nincs abban semmi emóció, ha kijelentem, hogy Putyin vagy Orbán egy féreg, ez ténymegállapítás.

Én csak arra utaltam, hogyha sokszor raksz a dupla nullára és egyszer bejön, az nem jelenti azt, hogy mindig igazad van 😉

A vasárnapi Jets meccset már várom, izgi lesz, visszatért Andrews, remélhetőleg így tovább tart a fal belseje, meg remélhetőleg Matty P is firkált valamit a játékokon.

Lúdas Solymi
Nono, ez vélemény nem tény. A te véleményed, amihez jogod van. Mint a 3 millió aki meg nem így gondolja és leszavazott Orbánra. A nagy többségük szerint meg Biden és Gyurcsány egy féreg és szerintük ez tény, nem emóció 😊

Habár, hogy baggio kedvenc témájával jöjjek, a posztmodern nyelvhasználatban a szavak valóban elveszíthetik a valódi jelentésüket és jelenthetnek bármit, amit a kimondója, leírója gondol, tehát a “tény” szó is jelenthet bármit a te konstrukciódban.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 172 — nabege2@yahoo.com
gecc 😊
több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
NB2
Lúdas Solymi
Solymi!

NB2

több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
NB2
Lúdas Solymi
Solymi!

Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
NB2
több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Zsellértelkes Vrij
Zelenszkij akkor lapos kúszásban lesz most pár napig.
Beki
Miért? Továbbra is őket lövik, ők meg próbálják a lehető legtöbbet leszedni.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Zsellértelkes Vrij
Zelenszkij akkor lapos kúszásban lesz most pár napig.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Zsellértelkes Vrij
akkor most johet az, hogy megvedjuk a lengyeleket akkor hadat uzenunk az ukranoknak?
csebi
vagy adunk nekik jobb elfogórakétákat
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 704 — Lucas Scott
Zsellértelkes Vrij
akkor most johet az, hogy megvedjuk a lengyeleket akkor hadat uzenunk az ukranoknak?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 270 — Invisible man
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter korábban azt mondta, hogy Magyarország a GDP két százalékát fordítja védelmi kiadásokra.

Az ukrajnai háború jelenlegi állására reagálva pedig kedd este azt mondta, „azonnal képesek vagyunk reagálni, ha bármi történik”.

Végülis a futás is egy reakció...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
no van egy reflektorfényben letényképezett rakétavég darab, két megoldással
 ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/C808/production/_127080215_kh_101_2x640-nc.png.webp
 www.astronautix.com/s/s-300.html
most azon vitatkoznak, hogy konvex vagy konkáv, detényleg

van két állítás
a rakéta orosz - szuper, majd a sorozatszám eldönti, hogy orosz vagy ukrán kézben volt
nem orosz területről lőtték ki - szuper, mer a krímből vagy a tengerről is nyugodtan lőhették

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Tv2 hírekben nyertek a repik meg előretört a jobboldal Amerikában. valamiről lemaradtam?

😀
Nemzetes és Méltóságos petey
Te nem. ők is csak az elmúlt hat évről.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 704 — Lucas Scott
MC12
velemenyedre vagyok kivancsi: a turk vizioban mi a high reward?
szerk.: mert az oroszban, kinaiban ertem/ertettem. de ebben nem.
csebi
Hát ugye egyrészt Low risk. Manapság mindenki Pelosi-tól, Macronon át VdL-ig Kínáról meg Indiáról nem is beszélve ott rohangászik a mindenféle -sztánok között, sütögetve a maga pecsenyéjét az oroszok által hagyott hatalmi vákuumban. Szóval nem túl kockázatos most jóban lenni arrafelé bárkivel.

Hogy mi a reward? Hát Magyaroszágnak valószínűleg nem sok. Nem vagyok -sztàn szakértő, de ha jól tippelem akkor a bolhafasznyi helyett az elmúlt évek politikájának köszönhetően akar már körömpiszok méretű is lehet az export - import így ebből sok gazdasági haszon azért nem lesz. Nem az üzbég kapcsolatokból lesz pénz tanárfizura 😊

Ellenben két dolgot el tudok képzelni, amit jobban, hogy a klientúrát itt is lehet tömni, pár milliárd krumpli kutatásra meg néhány kumisz népszerűsítésre sose jön rosszul a nemzeti nagytőkének, a másik hogy a diplomáciai szivesség - tárba nem látunk bele. Ahogy a németek évekig Orbánnal vétóztattak olyasmit, ami nekik se állt érdekükbe, úgy itt sem tudhatjuk, milyen egyéb politikai érdek állhat a háttérben.

Mindig jusson eszünkbe amit vagy itt, vagy a twitteren, vagy a múzsán olvastam: ha nem nyilvánvaló, hogy a kormány miért csinál valamit akkor azt vagy rosszindulatból teszi vagy mert lophat vele 😊 (nem pont így volt, de ilyesmi a lényeg)

Side note: szerintem ez az egész türkösdi egy marhaság.
MC12
mondjuk a low riskben nem ertek egyet, de a tobbiben inkabb igen.
csebi
És azt elmondanád, hogy miért nem low risk szerinted? Ne érts félre, nem gúnyosan kérdem, kíváncsiságból.
bobi0092
sztem azt, hogy ennyire kozeledunk a sztanokhoz, azt nem nezik jo szemmel sem USAban, sem EUban foleg, hogy mi ezt a viziot akarjuk megvalositani. ezek az orszagok nem tul magasan vannak a jogallami listakon, mi meg ahelyett, hogy visszamozdulnank a masik iranyba, mi tovabb akarunk erre mozdulni.
raadasul ha mar erdekszferakrol beszelunk, ezekben kozos, hogy biztosan nem nyugati erdekszferak, mi meg ha ezt a viziot akarjuk akkor azt jelentheti, hogy abba, a masik erdekszferaba akarunk atpavatancolni, ami szamomra elegge rosszul mutat a kockazat mutaton. de ez csak egy szereny velemeny ...

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 723
MC12
velemenyedre vagyok kivancsi: a turk vizioban mi a high reward?
szerk.: mert az oroszban, kinaiban ertem/ertettem. de ebben nem.
csebi
Hát ugye egyrészt Low risk. Manapság mindenki Pelosi-tól, Macronon át VdL-ig Kínáról meg Indiáról nem is beszélve ott rohangászik a mindenféle -sztánok között, sütögetve a maga pecsenyéjét az oroszok által hagyott hatalmi vákuumban. Szóval nem túl kockázatos most jóban lenni arrafelé bárkivel.

Hogy mi a reward? Hát Magyaroszágnak valószínűleg nem sok. Nem vagyok -sztàn szakértő, de ha jól tippelem akkor a bolhafasznyi helyett az elmúlt évek politikájának köszönhetően akar már körömpiszok méretű is lehet az export - import így ebből sok gazdasági haszon azért nem lesz. Nem az üzbég kapcsolatokból lesz pénz tanárfizura 😊

Ellenben két dolgot el tudok képzelni, amit jobban, hogy a klientúrát itt is lehet tömni, pár milliárd krumpli kutatásra meg néhány kumisz népszerűsítésre sose jön rosszul a nemzeti nagytőkének, a másik hogy a diplomáciai szivesség - tárba nem látunk bele. Ahogy a németek évekig Orbánnal vétóztattak olyasmit, ami nekik se állt érdekükbe, úgy itt sem tudhatjuk, milyen egyéb politikai érdek állhat a háttérben.

Mindig jusson eszünkbe amit vagy itt, vagy a twitteren, vagy a múzsán olvastam: ha nem nyilvánvaló, hogy a kormány miért csinál valamit akkor azt vagy rosszindulatból teszi vagy mert lophat vele 😊 (nem pont így volt, de ilyesmi a lényeg)

Side note: szerintem ez az egész türkösdi egy marhaság.
MC12
mondjuk a low riskben nem ertek egyet, de a tobbiben inkabb igen.
csebi
És azt elmondanád, hogy miért nem low risk szerinted? Ne érts félre, nem gúnyosan kérdem, kíváncsiságból.