USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Az meglehet hogy ők majd abba akarják hagyni, csak ha addigra az ukránok lendületben lesznek, és mindenhol nyomulnak előre, akkor lehet hogy ők nem akarják abbahagyni... szvsz ha látnak esélyt arra, hogy az oroszokat kiszorítsák akár a Krímből. akár a 2 megyéből, meg fogják próbálni.Vannak ilyen spekulációk, hogy május 9-re abba akarják hagyni az egészet némi területi nyereséggel (Donyeck + Luhanszk), hogy a szokásos felvonuláson ezt is lehessen ünnepelni.sztem krím feladása előtt békét kötnénekBtw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
Negritis
Kampman
Szerkesztette: Jan
több mint 3 éve
Biztos szép felvonulás lesz a sok kitüntetett láb nélküli hadirokkanttal, csak úgy döng majd a díszlépés a Vörös teren…Vannak ilyen spekulációk, hogy május 9-re abba akarják hagyni az egészet némi területi nyereséggel (Donyeck + Luhanszk), hogy a szokásos felvonuláson ezt is lehessen ünnepelni.sztem krím feladása előtt békét kötnénekBtw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
Negritis
Kampman
több mint 3 éve
Vannak ilyen spekulációk, hogy május 9-re abba akarják hagyni az egészet némi területi nyereséggel (Donyeck + Luhanszk), hogy a szokásos felvonuláson ezt is lehessen ünnepelni.sztem krím feladása előtt békét kötnénekBtw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
sztem krím feladása előtt békét kötnénekBtw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
vagy csak nekem meglepő, hogy kivonultak az oroszok a Chernihiv régióból is?elhúzták a belüket nem csak onnan, hanem még a Sumy regióból is.
sapka
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Ott hagyták azt a részt is.ez a térkép mennyire friss?
Vrij6
vagy csak nekem meglepő, hogy kivonultak az oroszok a Chernihiv régióból is?
A teljes Central MD meghalt?
Mert az követtem, hogy a csernobili régiót teljesen feladták, nem tudtak a vörös erdőben árkot ásni 😊
sapka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Mert az követtem, hogy a csernobili régiót teljesen feladták, nem tudtak a vörös erdőben árkot ásni 😊Tudni tudtak csak rávilágította őket az élet hogy nem jó ötlet.
sapka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
ez a térkép mennyire friss?
Vrij6
vagy csak nekem meglepő, hogy kivonultak az oroszok a Chernihiv régióból is?
A teljes Central MD meghalt?
Mert az követtem, hogy a csernobili régiót teljesen feladták, nem tudtak a vörös erdőben árkot ásni 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
szarevésben már nagyon jóks akkor micsinálnak, megeszik a szarukat?Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
Ukraine source
Ukrainian sources says, A/U/RGM-84D2 Harpoon land-based anti-ship cruise missiles have already arrived in Odessa. If the information is true, then the Ukrainian army can now close the entire maritime territory to Sevastopol for Russian ships. #UkraineRussiaWar t.co/FfgmuUswrz
sutianap
több mint 3 éve
In #Sevastopol, locals expressed a note of protest against the special operation in an unusual way.#Ukraine #StandWithUkraine #RussianWarCrimes t.co/qIcodQaAKI

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?szerintem lenne, ha az oroszok megint úgy szerepelnek mint Kijev előtt...
Solymi
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
s akkor micsinálnak, megeszik a szarukat?Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
Kampman
Ukraine source
Ukrainian sources says, A/U/RGM-84D2 Harpoon land-based anti-ship cruise missiles have already arrived in Odessa. If the information is true, then the Ukrainian army can now close the entire maritime territory to Sevastopol for Russian ships. #UkraineRussiaWar t.co/FfgmuUswrz

több mint 3 éve
Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?semmi. Putyin lebassza az atomot, ha nagyon szarul állnak.
Solymi
több mint 3 éve
Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?A Krímet az oroszok szerintem egészen biztosan nem hagynák.
Solymi
több mint 3 éve
Btw, mekkora esély van rá, hogy az ukránok visszafoglalják az eddigi területeket, plusz esetleg még a Krímet és Donbaszt is?
több mint 3 éve
twitter.com/Klitschko/status/1511932557193011204?t=LxsresDaSnK9xvGRDTWnRQ&s=19

több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
pcworld.hu/pcwlite/letiltotta-a-youtube-az-orosz-parlament-csatornajat-a-valasz-nem-marad-el-309134.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Herszonnál újabb támadások során kerülnek egyre közelebb az ukránok a városhoz, tegnap a nyugati oldalról nyomultak előre.Herszonit megerősíteni tudom, hetekóta hőkamerásdrónokra tarhálnak, a steppeghost meg azzal navigál, azt kiszedik az éjjel bóklászó orosz egységeket
Amadeus

több mint 3 éve
The Ukrainian Army today reached the outskirts of Kherson and is now shelling Russian defensive lines near on the city’s periphery.
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 9, 2022
It’s time to take back Kherson from the occupants.
🇺🇦 pic.twitter.com/ms7OSi2nda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Igen, ezzel az eufémizmussal éltem, hogy ne mindig csak agyhalottazzak.Nekem -fb-om nem lévén, csak- emailben egy olyan volt iskolatárs küldözget ilyen szemfelnyitós emaileket, a bigpharmaról covid idején, Musk világátverős felemelkedéséről előtte, az "úgysetudjuknemvoltunkottazukránokislehettek" attitűdről mostanában, aki világeleteben rühellte a nácikat, Orbánt, amíg volt, addig SZDSZ-szavazó volt, aztán LMP, most meg lelkes MZP/ellenzéki szavazó, még szavazatszámlálni is hívott, szóval nem, nem csak a fideszes lehet hülye, elég ha valaki csak szeret olvasni és kételkedni, és van elég kreativitása azt gondolni, amit csak akar.Ja. Ha elég lusta ahhoz, hogy ellenőrizze azt, amit olvas. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 3 éve
Nekem -fb-om nem lévén, csak- emailben egy olyan volt iskolatárs küldözget ilyen szemfelnyitós emaileket, a bigpharmaról covid idején, Musk világátverős felemelkedéséről előtte, az "úgysetudjuknemvoltunkottazukránokislehettek" attitűdről mostanában, aki világeleteben rühellte a nácikat, Orbánt, amíg volt, addig SZDSZ-szavazó volt, aztán LMP, most meg lelkes MZP/ellenzéki szavazó, még szavazatszámlálni is hívott, szóval nem, nem csak a fideszes lehet hülye, elég ha valaki csak szeret olvasni és kételkedni, és van elég kreativitása azt gondolni, amit csak akar.Ja. Ha elég lusta ahhoz, hogy ellenőrizze azt, amit olvas. 😀
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Írtam, hogy nem csak az lehet.Lehet tudni, de ezen tudás egy tévedés, ostobaság, egy buta általanosítás.Mar harmadszor botlok olyan elemzesben a facebookon hetvegen hogy a bucsai meszarlast az ukranok kovetek el.Jelentsd az FB-nek mint álhírt és tedd át az ismerőst egy szeparált csoportba 😀
Nalatok is igy terjednek ezek? Vagy csak az insmeroseim altal ugralnak fel ? 😕
beltazor
Amúgy bírom, hogy vannak azok a kommentek a cikkek alatt, hogy ő nem Fideszes, de nem csak a mainstream médiából tájékozódik.
Na itt már lehet tudni, hogy vagy Fideszes vagy konteós/Mi Hazánkos, esetleg ezek ötvözete.
Solymi
Nekem -fb-om nem lévén, csak- emailben egy olyan volt iskolatárs küldözget ilyen szemfelnyitós emaileket, a bigpharmaról covid idején, Musk világátverős felemelkedéséről előtte, az "úgysetudjuknemvoltunkottazukránokislehettek" attitűdről mostanában, aki világeleteben rühellte a nácikat, Orbánt, amíg volt, addig SZDSZ-szavazó volt, aztán LMP, most meg lelkes MZP/ellenzéki szavazó, még szavazatszámlálni is hívott, szóval nem, nem csak a fideszes lehet hülye, elég ha valaki csak szeret olvasni és kételkedni, és van elég kreativitása azt gondolni, amit csak akar.
Sobri Jóska
Viszont az FB trollok, botok többsége ezzel indít vagy ezzel folytatja, hogy ő nem tartozik semelyik táborba sem amúgy...persze, persze.
több mint 3 éve
Lehet tudni, de ezen tudás egy tévedés, ostobaság, egy buta általanosítás.Mar harmadszor botlok olyan elemzesben a facebookon hetvegen hogy a bucsai meszarlast az ukranok kovetek el.Jelentsd az FB-nek mint álhírt és tedd át az ismerőst egy szeparált csoportba 😀
beltazor
Amúgy bírom, hogy vannak azok a kommentek a cikkek alatt, hogy ő nem Fideszes, de nem csak a mainstream médiából tájékozódik.
Na itt már lehet tudni, hogy vagy Fideszes vagy konteós/Mi Hazánkos, esetleg ezek ötvözete.
Solymi
Nekem -fb-om nem lévén, csak- emailben egy olyan volt iskolatárs küldözget ilyen szemfelnyitós emaileket, a bigpharmaról covid idején, Musk világátverős felemelkedéséről előtte, az "úgysetudjuknemvoltunkottazukránokislehettek" attitűdről mostanában, aki világeleteben rühellte a nácikat, Orbánt, amíg volt, addig SZDSZ-szavazó volt, aztán LMP, most meg lelkes MZP/ellenzéki szavazó, még szavazatszámlálni is hívott, szóval nem, nem csak a fideszes lehet hülye, elég ha valaki csak szeret olvasni és kételkedni, és van elég kreativitása azt gondolni, amit csak akar.
több mint 3 éve
Mar harmadszor botlok olyan elemzesben a facebookon hetvegen hogy a bucsai meszarlast az ukranok kovetek el.Jelentsd az FB-nek mint álhírt és tedd át az ismerőst egy szeparált csoportba 😀
beltazor
Szerkesztette: Lúdas Solymi