NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt itt
a másik oldalon is folyamatosan ment a finom szapulása dave-nek
(megjegyzem kb egy hónapja nagyon feszkós itt 1-2 ember, nem tudom mi az oka, de tényleg régen azért nem volt itt ilyen a stílus)
NB2
Nem tudom észrevetted-e, de 6-700 km-re keletre lőnek. Nekünk itt D-Mo-n ez nem biztos, hogy annyira régi emlék kéne hogy legyen. Én tizenévesen is feszkós voltam a délszláv harcok alatt...

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Hát itt most 200.000 lakik...

Ha az orosz anyanyelvu teruleten nem kepesek maguk melle allitani a lakossagot, akkor nem latok olyan vegkiminetelt, hogy ne az legyen a haboru vege hogy oroszok szemlesutve hagyjak el ukrajnat hatalmas nemzetkozi kozutalat mellett, es ez a megbelyegzes mindaddig tart majd, amig ez a rezsim hatalmon lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Nagy sz*r lehet a palacsintában, ha Putyin már 5. hadoszlopozik, meg az áruló oroszoktól akarja megtisztítani a társadalmat.

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...
Na most ezt a várost löveti szarra putyin.
gabokocka
amikor Groznijt tették a földdel egyenlővé az első alkalommal akkor ott is lakott 20 ezer orosz.

buhloone mindstate

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tentative peace plan with Ukraine. We withdraw and Kiev agrees to end plan to join NATO & accept limits on number of its tractors.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
From my Grozny & Aleppo playbook
1 -Bomb civilians to create millions of refugees.
2 -Fund far-right, anti-refugee parties to manufacture consent & spreading conspiracy theories.
3 -Get far left parties to help & distract with false comparisons & whataboutism
4 -Repeat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
megjegyzem kb egy hónapja nagyon feszkós itt 1-2 ember, nem tudom mi az oka, de tényleg régen azért nem volt itt ilyen a stílus
NB2
sztem kb 1.5 éve mindenki jóval feszkósabb mint korábban
az egész ukrán balhé csak ráerősít arra amit a covid már elkezdett

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt itt
a másik oldalon is folyamatosan ment a finom szapulása dave-nek
(megjegyzem kb egy hónapja nagyon feszkós itt 1-2 ember, nem tudom mi az oka, de tényleg régen azért nem volt itt ilyen a stílus)
több mint 3 éve
Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...
Na most ezt a várost löveti szarra putyin.

több mint 3 éve
Légyszi ne ettessétek már a trollt, mert ez a topicot is szarráfloodolja.

Nem elég, hogy szerencsétlen Bearseket nyomorítja szezon közben, most még minket is a Politika topic után?
Solymi
Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a bears topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.

Hihetetlen hogy nem lehet veletek normalis keretek kozt beszelgetni, rohadj meg.
davemayer
Dave kapott egy hét pihenőt, ezt a hangnemet itt nem lehet.
empty taxi
A hangnem. Hát, egész nap szarrá trollozta, szerencsétlenezte stb. a topicban több kommentelő, nem egyszer, nem kétszer, lehet hogy itt is elkélt volna egy kedves admini buksisimogatás ezeknek a fiúknak/lányoknak, hogy 15. ként letrollozni valakit aki egyedül bozótharcol nem menő, hanem ciki. Olyan ovis szint. Beállni a sorba bégetve trollozni, az olyan békement-színvonal, vagy dk-s nyugger, lehet választani. De az akolmeleg biztos finom.

Lehet, hogy troll, szerencsétlen és buta - szerintem egyébként nem, de ez mas kérdés - de akkor legyen kitiltva azért, mert saját maga körül pörgött full feleslegesen kb. reggel óta és viszonylag repetitiven volt fárasztó plusz lett 9 oldal amit a fasznak van kedve visszaolvasni, pedig biztos volt egy két jó gondolat. Egy nap, két nap mittudom én. De egy hét azért mert elszakadt nála a cérna a 22. ugyanolyan trollozó, szándékosan műmájer szánakozó komment után, hát, vastagon fogott a tanár úr tolla.
MC12
Mivel én már szándékosan kimaradok ezekből a körökből (és csak téged hasonlítalak Bástya elvtárshoz, mert az tényleg vicces volt), így nyugodt szívvel mondom, hogy részben érték egyet. Abban a részében, hogy nem szokott így reagálni és az egy hét sok, így én is csatlakozom a debreceni ellenzéki jelölthöz.

De opponálnám a nem troll részét, de ebben illetve az erre a kommentre adott válaszában Solyminak igaza van. Nehéz másképp dekódolni azt, hogy 0 lépést téve nem a meggyőződés, hanem a közös alap felé, repetitíven ismételgetni ugyanazt, az trollkodás. Engem speciel nem zavar, és nem is érdekel, 20 éve menedzser vagyok, gyorsan lapozok át bullshitet, de más célfüggvényt nehéz látni, mint hogy idegesítő legyen, hiszen teljesen látványosan egy olyan véleménybuborékban van, ahol nem lesz igaza (nem olvastam végig az érveit, így nem tudok érvelni hogy konkrétan nincs-e igaza).

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 374 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lelkileg megértem Dave-et, olyan érzés lehet neki poltopicba járni, mint azoknak a békemeneteseknek, akik az ellenzéki buszra ültek fel véletlenül 😀

A hangnem az értelemszerűen elfogadhatatlan, de régi motoros itt, idegen tőle ez. Elpattant nála egy pillanatra, kár érte. De sztem kár "túlbüntetni" is. Néhány órára, 1 napra érthető, nehogy tovább eszkalálódjon a dolog amikor gőzösek a fejek. De egyébként szerintem holnap magától elnézést kért volna, ha lehiggadt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Nem elég, hogy szerencsétlen Bearseket nyomorítja szezon közben, most még minket is a Politika topic után?
Solymi
Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a bears topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.

Hihetetlen hogy nem lehet veletek normalis keretek kozt beszelgetni, rohadj meg.
davemayer
empty taxi
hol húzzuk meg a határt?

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303

Solymi

davemayer
empty taxi
A hangnem. Hát, egész nap szarrá trollozta, szerencsétlenezte stb. a topicban több kommentelő, nem egyszer, nem kétszer, lehet hogy itt is elkélt volna egy kedves admini buksisimogatás ezeknek a fiúknak/lányoknak, hogy 15. ként letrollozni valakit aki egyedül bozótharcol nem menő, hanem ciki. Olyan ovis szint. Beállni a sorba bégetve trollozni, az olyan békement-színvonal, vagy dk-s nyugger, lehet választani. De az akolmeleg biztos finom.

Lehet, hogy troll, szerencsétlen és buta - szerintem egyébként nem, de ez mas kérdés - de akkor legyen kitiltva azért, mert saját maga körül pörgött full feleslegesen kb. reggel óta és viszonylag repetitiven volt fárasztó plusz lett 9 oldal amit a fasznak van kedve visszaolvasni, pedig biztos volt egy két jó gondolat. Egy nap, két nap mittudom én. De egy hét azért mert elszakadt nála a cérna a 22. ugyanolyan trollozó, szándékosan műmájer szánakozó komment után, hát, vastagon fogott a tanár úr tolla.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878

Solymi

davemayer
empty taxi
Jó itt elszkadt a cérna, de egyébként nem jellemző rá, nem érzem arányosnak a dolgot.

Imádtam a debreceni ellenzéki jelölt akcióját, szóval en is protestálok hogy térhessen vissza.
gabokocka
Ereztem en h nem kellett volna behozni a kepbe a Bearst, az roppantotta meg szegenyt.
több mint 3 éve

Solymi

davemayer
empty taxi
Jó itt elszkadt a cérna, de egyébként nem jellemző rá, nem érzem arányosnak a dolgot.

Imádtam a debreceni ellenzéki jelölt akcióját, szóval en is protestálok hogy térhessen vissza.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Solymi

davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...

index.hu/belfold/2022/03/16/orban-menekultek--ukrajna-oroszorszag/
dande
Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen:  www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
Gyurma Pappa
De most miè vagytok ilyen izèk 😉😉😉

Tudom, èn ezt èn is jártam, hoztam, vittem, szendvics is kèszül folyamat 😊

Majd lassan hátha belejön ő is ha mán a naggyüllès lement 😊
több mint 3 éve
Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...

dande
Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen:  www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot

dande
Irigylem az optimizmusod. 12 éve pózol, most is csak azt fog.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 3 éve
Ha már kultúrá, Putyin ül a hosszú asztalnál és max hangerőn mehet neki

youtu.be/VcFoPMK8x4s
gabokocka
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/133211176_455060429230709_2270691232804915286_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=U2R7moBT840Q7kNvwGgTL_p&_nc_oc=Adn7HvSjl1xZ3jRi5tRuqp35k_Czb9YXqT_YiWCZxn3pvelx0YK2E0R6g-CgSPbW31M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=y4UrYdTp6HhnjltgWbKyYQ&oh=00_AfkJIMwR9RSa8P0cap5QV6Pk8-QkBKgnb4BQQMrUvB4hdw&oe=694932B5
Pimpos Kefir on Instagram: "Jimmy Malone - Rockstar ft. 21Pákó #pimposkefir #sam #feketepako #zambojimmy #rockstar #jimmy #postmalone #21savage"
32K likes, 238 comments - pimposkefir on December 24, 2020: "Jimmy Malone - Rockstar ft. 21Pákó #pimposkefir #sam #feketepako #zambojimmy #rockstar #jimmy #postmalone #21savage".
több mint 3 éve
 en.m.wikipedia.org/wiki/AeroVironment_Switchblade

Sajtó hírek szerint ezek mennek USA-ból Ukrajnában. Tökéletesen illenek az ottani helyzethez.

több mint 3 éve
 youtu.be/vsdX2vz2rik
több mint 3 éve
Ha már kultúrá, Putyin ül a hosszú asztalnál és max hangerőn mehet neki

youtu.be/VcFoPMK8x4s

több mint 3 éve
1 hét pihit szállíthatja a fórum Bayraktarja.
Hanni
Nemá NLAW nemvót?
sutianap
 youtube.com/watch?v=AL8chWFuM-s&feature=share