NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
ez sajnos nem igaz. rengeteg kulonbseg van a menekult es az oltamazott kozott. hidd el sok szempontbol nem mindegy, hogy milyen nemzetkozi vedelmet kapsz.én nem, mert kb annyit csinált, hogy a tűzoltóautót gépjárműfecskendőre javította 😛Likeoltam isitt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
index.hu/belfold/2022/03/16/orban-menekultek--ukrajna-oroszorszag/
dande
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
| btw Gyurma, nem négy fiad van? |
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
| de, csak leszarom a facebook profilomat 😀 de köszi hogy szóltál, 1 év alatt te voltál az első |én nem, mert kb annyit csinált, hogy a tűzoltóautót gépjárműfecskendőre javította 😛Likeoltam isitt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
slowmotion
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
én nem, mert kb annyit csinált, hogy a tűzoltóautót gépjárműfecskendőre javította 😛Likeoltam isitt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Jó, de az tényleg vicces volt 😀 meghát én IRC-en és hasonló fórumokon, később meg egy valag csetszobán edződtem, ahhoz képest lányregény ami itt megy.jo, de azert ne az legyen a merce btw. de a tegnapin is gondolkoztam, es biztosan van is abban vmi, hogy elkurvultam/unk. tulsagosan hozzaszoktunk, hogy a vitak egy jelentos resze erdemben vita, nem pedig a masik sarozasa itt. ellentetben minden mas felulettel.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
azok a fránya terminus technicusok... 😮itt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
csebi
több mint 3 éve
vmiert nem dobta fel az fb, csak ha konkretan visszamentem a hsz-re ...Likeoltam isitt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
mondjuk alapvetoen, gyors atolvasasban korrekt bejegyzes volt, de ez a wcn ulve is sikitott, hogy nem pontos. fura, hogy 'Szasza' nem javitotta ki neki.
több mint 3 éve
Btw, sztem sem kellene Davet egy hetre eltiltani.Nem az volt a baj vele h ellenkezik, hanem h ugyanazokat a koroket futja le mint amit Fungus csinalt az elso 1-2 hetben.
Amit megint vegighallgatni rohadtul faraszto, mert ugyanazokat a paneleket hasznalja mint amit a kormanymedia tol nyiltan vagy a forumokon.
Szoval nem csoda h letrolloztuk.
Raadasul amikor reagal, akkor egyesevel teszi, mindenkinek, rovid kis mondatokban, ami meg rohadtul nem vezet sehova, mert egy kerdezz-felelek jatek alakul ki es ugy kell belole kihuzni h mi az elkepzelese.
Lehet h csak vitazni nem tud, de ahhoz meg peldat vehetne Sobri meg peterk ( jo, inkabb ne 😛 ) iromanyairol.
több mint 3 éve
Jó, de az tényleg vicces volt 😀 meghát én IRC-en és hasonló fórumokon, később meg egy valag csetszobán edződtem, ahhoz képest lányregény ami itt megy.Mivel én már szándékosan kimaradok ezekből a körökből (és csak téged hasonlítalak Bástya elvtárshoz, mert az tényleg vicces volt), így nyugodt szívvel mondom, hogy részben érték egyet. Abban a részében, hogy nem szokott így reagálni és az egy hét sok, így én is csatlakozom a debreceni ellenzéki jelölthöz.A hangnem. Hát, egész nap szarrá trollozta, szerencsétlenezte stb. a topicban több kommentelő, nem egyszer, nem kétszer, lehet hogy itt is elkélt volna egy kedves admini buksisimogatás ezeknek a fiúknak/lányoknak, hogy 15. ként letrollozni valakit aki egyedül bozótharcol nem menő, hanem ciki. Olyan ovis szint. Beállni a sorba bégetve trollozni, az olyan békement-színvonal, vagy dk-s nyugger, lehet választani. De az akolmeleg biztos finom.Dave kapott egy hét pihenőt, ezt a hangnemet itt nem lehet.Légyszi ne ettessétek már a trollt, mert ez a topicot is szarráfloodolja.Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a bears topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.
Nem elég, hogy szerencsétlen Bearseket nyomorítja szezon közben, most még minket is a Politika topic után?
Solymi
Hihetetlen hogy nem lehet veletek normalis keretek kozt beszelgetni, rohadj meg.
davemayer
empty taxi
Lehet, hogy troll, szerencsétlen és buta - szerintem egyébként nem, de ez mas kérdés - de akkor legyen kitiltva azért, mert saját maga körül pörgött full feleslegesen kb. reggel óta és viszonylag repetitiven volt fárasztó plusz lett 9 oldal amit a fasznak van kedve visszaolvasni, pedig biztos volt egy két jó gondolat. Egy nap, két nap mittudom én. De egy hét azért mert elszakadt nála a cérna a 22. ugyanolyan trollozó, szándékosan műmájer szánakozó komment után, hát, vastagon fogott a tanár úr tolla.
MC12
De opponálnám a nem troll részét, de ebben illetve az erre a kommentre adott válaszában Solyminak igaza van. Nehéz másképp dekódolni azt, hogy 0 lépést téve nem a meggyőződés, hanem a közös alap felé, repetitíven ismételgetni ugyanazt, az trollkodás. Engem speciel nem zavar, és nem is érdekel, 20 éve menedzser vagyok, gyorsan lapozok át bullshitet, de más célfüggvényt nehéz látni, mint hogy idegesítő legyen, hiszen teljesen látványosan egy olyan véleménybuborékban van, ahol nem lesz igaza (nem olvastam végig az érveit, így nem tudok érvelni hogy konkrétan nincs-e igaza).
Gyurma Pappa
Azért gondolom, hogy nem troll mert a troll for fun csinálja amit csinál, a troll nem sokall be, sőt. Dave meg tényleg elhiszi ami ír és tényleg úgy gondolja, meggyőződése van. Na mindegy csak gondoltam adok visszajelzést az adminoknak a kitiltási gyakorlatot illetően, úgy hallottam a modern szervezetekben a visszajelzés fontossága megkérdőjelezhetetlen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Likeoltam isitt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
csebi

több mint 3 éve
amugy ez az igazi problema a propaganda terjesztesevel:telex.hu/belfold/2022/03/17/nagy-a-zavar-a-haboru-megiteleserol-publicus-intezet-nepszava-kozvelemenykutatas
több mint 3 éve
Én adnám 😊minden orara jutni fog egy tanus video?youtu.be/wdPqLvzsCeM?t=49Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...Harkivban meg még többen vannak arányaiban. S pont ezt a kettőt bombázzák-rakétázzák a legjobban.
Na most ezt a várost löveti szarra putyin.
gabokocka
Mikey
A statuálás a lényeg. Tudom, sok A tanú, de egyszerűen túl időszerű. Mindig az. És ez valahol azért szomorú.
Gyurma Pappa
csebi
Amennyire szeretem, annyira szomorú, hogy még mindig aktuális...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
minden orara jutni fog egy tanus video?youtu.be/wdPqLvzsCeM?t=49Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...Harkivban meg még többen vannak arányaiban. S pont ezt a kettőt bombázzák-rakétázzák a legjobban.
gabokocka
Mikey
A statuálás a lényeg. Tudom, sok A tanú, de egyszerűen túl időszerű. Mindig az. És ez valahol azért szomorú.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
itt mar nem birtam megallni, hogy a tevedeset ne javitsam ki.Jó reggelt..... remèljük ténylegesen is tesznek vmit, nemcsak választási pózolnak...Ésik Sanyi kisegít, hogy ne nekem kelljen: www.facebook.com/208589289639801/posts/1323631374802248/?d=n
dande
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
émmá a temesvári főkeléskor feszkós voltam, natybácsi úgy húzott le a teherátóródirekt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittNem tudom észrevetted-e, de 6-700 km-re keletre lőnek. Nekünk itt D-Mo-n ez nem biztos, hogy annyira régi emlék kéne hogy legyen. Én tizenévesen is feszkós voltam a délszláv harcok alatt...
a másik oldalon is folyamatosan ment a finom szapulása dave-nek
(megjegyzem kb egy hónapja nagyon feszkós itt 1-2 ember, nem tudom mi az oka, de tényleg régen azért nem volt itt ilyen a stílus)
NB2
Gyurma Pappa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Vicces vagy. Jah nem.Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a Colts topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.Dave kapott egy hét pihenőt, ezt a hangnemet itt nem lehet.Légyszi ne ettessétek már a trollt, mert ez a topicot is szarráfloodolja.Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a bears topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.
Nem elég, hogy szerencsétlen Bearseket nyomorítja szezon közben, most még minket is a Politika topic után?
Solymi
Hihetetlen hogy nem lehet veletek normalis keretek kozt beszelgetni, rohadj meg.
davemayer
empty taxi
| Engem orokre ticcsa ki, nem erem be egy hettel! |
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a Colts topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.Dave kapott egy hét pihenőt, ezt a hangnemet itt nem lehet.Légyszi ne ettessétek már a trollt, mert ez a topicot is szarráfloodolja.Na jó, rohadj meg te szemét geci, kurvára elegem van már belőletek. Mi a faszt tudsz te a bears topicról te szerencsétlen köcsög te. Beszélgerni nem tudsz, csak floodolásrol pampogni.
Solymi
davemayer
empty taxi
| Engem orokre ticcsa ki, nem erem be egy hettel! |
több mint 3 éve
jó, de a járvány előtt nagyokat ment 😊Van élete, gondolom. Lehet menni, minden bizonnyal nem ül otthon és olvas/filmezik, mint a járvány alatt. Őszintén megértembár az utóbbi időben nagyon csöndben van, néha feltűnik, de aztán el-el tünedezik 3-4 napraJó, de Jóska élvezi.direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittHát Dave is tehetett róla.
(megjegyzem kb egy hónapja nagyon feszkós itt 1-2 ember, nem tudom mi az oka, de tényleg régen azért nem volt itt ilyen a stílus)
NB2
Gyakorlatilag 0-24-ben tolta azt amit én már a TVben is unok nem, hogy itt.
Igen bekóstolták páran, de Sobrit is elég sokan bekostolták ezen felül mégsem tolta túl.
Toca
Gyurma Pappa
NB2
Gyurma Pappa
persze értem, hogy őneki is most fontosabb a meló meg minden amit eddig nem tudott csinálni, de tényleg láttam, már másnak is feltűnt, hogy mennyire inaktív lett
több mint 3 éve
Van élete, gondolom. Lehet menni, minden bizonnyal nem ül otthon és olvas/filmezik, mint a járvány alatt. Őszintén megértembár az utóbbi időben nagyon csöndben van, néha feltűnik, de aztán el-el tünedezik 3-4 napraJó, de Jóska élvezi.direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittHát Dave is tehetett róla.
NB2
Igen bekóstolták páran, de Sobrit is elég sokan bekostolták ezen felül mégsem tolta túl.
Toca
Gyurma Pappa
NB2

több mint 3 éve
bár az utóbbi időben nagyon csöndben van, néha feltűnik, de aztán el-el tünedezik 3-4 napraJó, de Jóska élvezi.direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittHát Dave is tehetett róla.
NB2
Toca
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Jó, de Jóska élvezi.direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittHát Dave is tehetett róla.
NB2
Toca

több mint 3 éve
youtu.be/wdPqLvzsCeM?t=49Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...Harkivban meg még többen vannak arányaiban. S pont ezt a kettőt bombázzák-rakétázzák a legjobban.
gabokocka
Mikey

több mint 3 éve
direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittHát Dave is tehetett róla.
NB2
több mint 3 éve
Az a hihetetlen, hogy Mariupol lakosságának közel fele orosz...Harkivban meg még többen vannak arányaiban. S pont ezt a kettőt bombázzák-rakétázzák a legjobban.
gabokocka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Illetve, ha a humanitárius katasztrófa el is kerül minket - már ha több százezer menekült érkezését nem tekintjük annak - a gazdasági katasztrófa mindenképp bekopogtat majd az ajtón, bármennyire is próbálják letagadni.direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittNem tudom észrevetted-e, de 6-700 km-re keletre lőnek. Nekünk itt D-Mo-n ez nem biztos, hogy annyira régi emlék kéne hogy legyen. Én tizenévesen is feszkós voltam a délszláv harcok alatt...
NB2
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
direkt nem írtam tegnap, de én is úgy érzem, hogy egy picit kettős mérce volt ittMarha sok emberben van egy tehetetlen frusztráció és idegesség a háború miatt (is). Pl. bennem is. Amit nyilván próbálok nem teljesen itt kiélni, de néha nekem sem megy persze, de még akkor is próbálom lekerekíteni a végét.
NB2
Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil