NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
409
54
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
mit erdekli ot? ugyis van bunkere.Talán úgy számol, hogy nem merik megtenni, mert akkor vége a világnak...Megéri neki, ha Moszkvát is eltörlik a föld színéről?sztem igenPUTIN: "To anyone who would consider interfering from the outside: if you do, you will face consequences greater than any you have faced in history. All relevant decisions have been taken. I hope you hear me."Kérdés mit ért soha nem látott következmények alatt. Képes lenne "lebaszni az atomot" is?
csebi
KoporShow
csebi
slowmotion
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Van egy buszjárat, rajta mindenféle emberekkel, köztük 8-10 kigyúrt, 100 kilós masszív férfi is. Időnként a buszra felszáll egy tesztoszteronnal szétnyomott, 120 kilós vadállat, Józsi, aki véletlenszerűen időnként megver egy utast. Ezt a kigyúrt csávók nézik, majd amikor Józsi végzett és leszáll a buszról, megbeszélik, hogy ez nagyon csúnya dolog volt, Józsi ezentúl ne vehessen buszjegyet, sőt, ha megint megver valakit, akkor a restiben sem kaphat presszót meg ágyas házit reggelire. Ettől mindenki megnyugszik, hogy jól elintézték a dolgot, Józsi majd úgy meghunyászkodik, hogy ezentúl mindenkit felsegít a buszra, és még az ülőhelyét is át fogja adni...Azért ez a helyzet sokat el fog árulni a NATO meg az EU jövőjéről és cselekvőképességéről.Az a minimum, hogy teljesen el kell szigetelni oroszorszagot gazdasagi ertelemben a vilagtol. Senki nem kereskehet veluk, illetve aki igen, arra ugyanazok a szankciok.
Meg arról is, hogy mit tanult a világ a 2. világháború fele vezető útról, az Anschluss már megvolt (Krím és a szakadár megyék), most zajlik a csehszlovák bevonulás.
somoskovig
Nyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.
gabokocka
Miközben igazából az első esetnél a 8-10 kigyúrt csávónak le kellett volna rángatnia Józsit a buszról és agyonverni.
több mint 2 éve
amugy viccelodunk de epp azt mondtam az asszonynak h sztem innen nem Ukrajna a kerdes hanem az, hogy 2022. februar 24et ugy fogjak-e tanulni es tudni, mint en 1914. julius 28t meg 1939. szeptember 1-t.Jöhet lassan az első moszkvai döntés is, hátha visszakapjuk Kárpátalját...Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Talán úgy számol, hogy nem merik megtenni, mert akkor vége a világnak...Megéri neki, ha Moszkvát is eltörlik a föld színéről?sztem igenPUTIN: "To anyone who would consider interfering from the outside: if you do, you will face consequences greater than any you have faced in history. All relevant decisions have been taken. I hope you hear me."Kérdés mit ért soha nem látott következmények alatt. Képes lenne "lebaszni az atomot" is?
csebi
KoporShow
csebi
slowmotion
több mint 2 éve
Megéri neki, ha Moszkvát is eltörlik a föld színéről?sztem igenPUTIN: "To anyone who would consider interfering from the outside: if you do, you will face consequences greater than any you have faced in history. All relevant decisions have been taken. I hope you hear me."Kérdés mit ért soha nem látott következmények alatt. Képes lenne "lebaszni az atomot" is?
csebi
KoporShow
csebi
több mint 2 éve
ezz meg tegnapi. varjuk meg mit mond ma eloszor.A baloldal fegyvereket és magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába, Orbán Viktor szerint Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból.Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
Zseniális
bobi0092
több mint 2 éve
amugy nemreg jelentkezett be (ugy lattam, hogy meg Kairoban van mintha ottani hotelszobabol lett volna az fb live). talan most eloszor nyilatkozott eleg egyertelmuen, elhangzott az is, hogy 'kiallunk Ukrajna teruleti integritasa mellett'. lehet valtozas lesz a kommunikaioban is, mert ilyet nem mondhat OV hozzajarulas nelkul.Micsinál? Felterjeszti Vologyát a Nobel-békedíjra?SzíjjártóAny other idea?Mondjuk az kb nekünk baszna oda legjobban.Teljesen egyertelmu, ezert marad az elso opcioNyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
Mikey
gabokocka
Bazzani
gabokocka
petey
slowmotion
több mint 2 éve
Fontos kérdés. Vajon miért most? Költői is egyben. 😊 Lehet találgatni, hogy benne van-e a töketlen balfasz amerikai "vezetés" és a normális dolgokkal már rég nem foglalkozó EU.1, megvárták, amíg hazatérnek a sportolók az olimpiáról
Röviden összefoglalva.
kristóf17
2, megvárták, míg felfejlődik a hadsereg
3, megvárták, hogy hamis biztonságérzet legyen úrrá a nyugaton amiatt, hogy csak a szeparatista országrészeket foglalják el
több mint 2 éve
Mindent vissza!Jöhet lassan az első moszkvai döntés is, hátha visszakapjuk Kárpátalját...Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
somoskovig
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Aha, én úgy hallottam még egy-két napja hogy golyóálló mellényeket meg lőszert küldünk Ukrajnába.A baloldal fegyvereket és magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába, Orbán Viktor szerint Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból.Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
Zseniális
bobi0092
Ez a deszantos videó meg nagyon kemény b+...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Baszki tényleg. Lehet ezért volt Moszkvában Orbán elsején, a plusz gáz meg csak smokescreen volt? 😊Jöhet lassan az első moszkvai döntés is, hátha visszakapjuk Kárpátalját...Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
somoskovig
több mint 2 éve
Nem, te hülye vagy. Ennyi állítottam. Ezt fenn is tartom.Tehát ebben nincsen külpolitika ezen régiók részéről ugye? Szintén költői.Fontos kérdés. Vajon miért most? Költői is egyben. 😊 Lehet találgatni, hogy benne van-e a töketlen balfasz amerikai "vezetés" és a normális dolgokkal már rég nem foglalkozó EU.Te kibaszott hülye vagy.
Röviden összefoglalva.
kristóf17
Gyurma Pappa
kristóf17
Próbálsz nagyon leegyszerűsíteni egy nagyon nehéz dolgot, és elintézni azzal, amit az eszmei vezéred lenyomott a torkodon az évek alatt. Nem ez az első megszólalásod, ami alapján egyértemű, hogy hülye vagy.
Épp kirobbant egy háború, és te azon nyünyögsz, hogy szerinted az eszme- és világrend, amihez a mi országunk is tartozik, ilyen meg olyan. Nyugodtan élhetsz Moszkvában is, Oroszország móka és vidámság.
több mint 2 éve
sztem igenPUTIN: "To anyone who would consider interfering from the outside: if you do, you will face consequences greater than any you have faced in history. All relevant decisions have been taken. I hope you hear me."Kérdés mit ért soha nem látott következmények alatt. Képes lenne "lebaszni az atomot" is?
csebi
KoporShow
több mint 2 éve
Jöhet lassan az első moszkvai döntés is, hátha visszakapjuk Kárpátalját...Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
több mint 2 éve
Mèg a választásokat is elhalasztják ha elhúzódik.,.....
több mint 2 éve
bobi0092
4 356
A baloldal fegyvereket és magyar katonákat akar küldeni Ukrajnába, Orbán Viktor szerint Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból.Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nomac
Zseniális
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Az Origón 20 percre jelent meg hogy háború van...ez szerintem mindent elmond.Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
több mint 2 éve
bobi0092
4 356
+ A Századvég gyorsan felhívja az embereket, és a Nézőpont szondáztat, hogy mi lenne a jó válasz ? 😀Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
Mikey
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ez azért elég kemény. Az is, ahogy állnak és nézik ahogy jönnek lefele.Russian military paratroopers land in Ukraine, near Kharkov. pic.twitter.com/vtZqPRq6of
— Nguyen Ken (@NguyenK37230640) February 24, 2022
Klaci79
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Szerintem fingjuk sincs vagy meg is van tiltva nekik, hogy mit kellene kommunikálni, és várják hogy Orbán kiadja az ukázt.
Költői kérdések.
Vrij6
több mint 2 éve
Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Mivel rendkívüli ülés van a minisztériumokban így gondolom mindenkit.
Költői kérdések.
Vrij6
Szerkesztette: kristóf17
több mint 2 éve
Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Most _szabadítják_ fel őket, nem?
Költői kérdések.
Vrij6
több mint 2 éve
Miért van az, hogy egy Krétakör vagy brüsszeli viccműsor harciasabb kiállást vált ki a kormányunkból, mint amikor a jelentős magyar kisebbséggel rendelkező szomszédunkat egy agresszor megtámadja? Hol van most a vörös fejjel twitteren ordibáló Kovács? Kit hivatott be Szijjártó?Költői kérdések.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Tehát ebben nincsen külpolitika ezen régiók részéről ugye? Szintén költői.Fontos kérdés. Vajon miért most? Költői is egyben. 😊 Lehet találgatni, hogy benne van-e a töketlen balfasz amerikai "vezetés" és a normális dolgokkal már rég nem foglalkozó EU.Te kibaszott hülye vagy.
Röviden összefoglalva.
kristóf17
Gyurma Pappa