USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
neked estek a srácok szépen 😊 nem tűrnek ellenvéleményt😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
NB2

több mint 3 éve
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Illetve ott van még a LiveJasmin is, ha nem csak olvasni szeretsz.Valami mainstream Pappa. Vagy legalább valami so-so olvasott, amit ellenzéki propagandának lehet nevezni. Ezek nem azok. Ellenzéki szavazó vagyok már évek óta, a közélet is érdekel - tehát olvasgatok ezt-azt - de életemben nem kattintottam még ezekre. Még azért se, hogy szörnyűlködjek egyet rajtuk. A Nyugati Fényről már legalább hallottam, de az Erősítőt most hallom először.Válasz a Megafonra. Tudomásom szerint a Bige pénzét költik.
peterk2005
Gyurma Pappa
Állítólag Gattyán is ellenzéki vagy mi...
Solymi

több mint 3 éve
jaj én szegén bérrettegő enyomnak enyomnak enyomnak a ruszofób ukránsimogató libsibaloldaliakneked estek a srácok szépen 😊 nem tűrnek ellenvéleményt😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
NB2
boldog életet!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
neked estek a srácok szépen 😊 nem tűrnek ellenvéleményt😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
több mint 3 éve
Illetve ott van még a LiveJasmin is, ha nem csak olvasni szeretsz.Valami mainstream Pappa. Vagy legalább valami so-so olvasott, amit ellenzéki propagandának lehet nevezni. Ezek nem azok. Ellenzéki szavazó vagyok már évek óta, a közélet is érdekel - tehát olvasgatok ezt-azt - de életemben nem kattintottam még ezekre. Még azért se, hogy szörnyűlködjek egyet rajtuk. A Nyugati Fényről már legalább hallottam, de az Erősítőt most hallom először.Válasz a Megafonra. Tudomásom szerint a Bige pénzét költik.
peterk2005
Gyurma Pappa
Állítólag Gattyán is ellenzéki vagy mi...
több mint 3 éve
Valami mainstream Pappa. Vagy legalább valami so-so olvasott, amit ellenzéki propagandának lehet nevezni. Ezek nem azok. Ellenzéki szavazó vagyok már évek óta, a közélet is érdekel - tehát olvasgatok ezt-azt - de életemben nem kattintottam még ezekre. Még azért se, hogy szörnyűlködjek egyet rajtuk. A Nyugati Fényről már legalább hallottam, de az Erősítőt most hallom először.Válasz a Megafonra. Tudomásom szerint a Bige pénzét költik.
peterk2005

több mint 3 éve
Valami mainstream Pappa. Vagy legalább valami so-so olvasott, amit ellenzéki propagandának lehet nevezni. Ezek nem azok. Ellenzéki szavazó vagyok már évek óta, a közélet is érdekel - tehát olvasgatok ezt-azt - de életemben nem kattintottam még ezekre. Még azért se, hogy szörnyűlködjek egyet rajtuk. A Nyugati Fényről már legalább hallottam, de az Erősítőt most hallom először.Azért a Nyugati Fény meg az Erősítő adja neki rendesen.Segíts már, mutass nekem egy ilyent az ellenzéki propagandából, hadd okuljak. Lehet szorosan ellenzékhez kötődő médium is, nem kell direktben a koalíciós pártoktól jönnie. Az őrült konteók kifejezetten érdekelnének. 😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
peterk2005
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
“ Putyin mondandója végén Nagy Katalin cárnő szavait idézte, akinek a szobra a Kremlben is megtalálható. Putyin megjegyezte, II. Katalin cárnő nem volt orosz születésű, de büszke volt arra, hogy orosszá válhatott.”hejesbítek
😃 maradj rajta Vova
Amadeus
Vladimíra Putyinova

több mint 3 éve
FM Lavrov: The goal of Russia’s special military operation is to stop any war that could take place on Ukrainian territory or that could start from there.
több mint 3 éve
“ Putyin mondandója végén Nagy Katalin cárnő szavait idézte, akinek a szobra a Kremlben is megtalálható. Putyin megjegyezte, II. Katalin cárnő nem volt orosz születésű, de büszke volt arra, hogy orosszá válhatott.”😃 maradj rajta Vova
több mint 3 éve
Azért a Nyugati Fény meg az Erősítő adja neki rendesen.Segíts már, mutass nekem egy ilyent az ellenzéki propagandából, hadd okuljak. Lehet szorosan ellenzékhez kötődő médium is, nem kell direktben a koalíciós pártoktól jönnie. Az őrült konteók kifejezetten érdekelnének. 😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
peterk2005

több mint 3 éve
Segíts már, mutass nekem egy ilyent az ellenzéki propagandából, hadd okuljak. Lehet szorosan ellenzékhez kötődő médium is, nem kell direktben a koalíciós pártoktól jönnie. Az őrült konteók kifejezetten érdekelnének. 😊Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Szép volt Putyin nőnapi köszöntője. Eddig úgy gondoltam, Szorokin a szürreális utópisztikus irodalom legnagyobb orosz alakja.Tévedtem.
több mint 3 éve
Ukraine just killed Gen. Maj. Vitaly Gerassimov, chief of staff of the 41 Army. At Kharkiv. en.wikipedia.org/wiki/Vitaly_Gerasimov
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Deposed former President #Yanukovych addressed #Zelenskyy: "Personally, you must stop the bloodshed at any cost and reach a peace agreement".Tényleg Janika a terv? Még Kijev elfoglalása nélkül is? Tényleg vonuljanak ki inkább.
több mint 3 éve
Nem baj, azért te csak magyarázd meg magadnak, hogy pont egálban van a kettő (sőt!), fontos reálisan látni..Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
több mint 3 éve
Amikor a németek 1940-ben megszállták Párizst, Pablo Picassót beidézték a Gestapo parancsnokságára.– Maga az a Picasso nevű antifasiszta festő? – kérdezte a kihallgató tiszt. – Igen, valóban festőművész vagyok – felelte Picasso.
Ekkor a tiszt elővett egy fotót, amely a háború borzalmait ábrázoló Guernica c. festményről készült. A náci tiszt rámutatott a képre:
– Ezt maga csinálta?
– Nem – rázta meg a fejét Picasso –, ezt maguk csinálták.

több mint 3 éve
Ja, csak öntsd nyakon egy kis hazaárulással, a tetejét pedig szórd meg egy talicska rubellel.Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
több mint 3 éve
ügyes vagy nagyon ügyes nagyon nagyon ügyesMegnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
Kampman
és rafinált is nagyon rafinált nagyon nagyon rafinált
moszkvát még nem lőtték, vagy minszket?

több mint 3 éve
Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.Szóval röviden olyan, mint az ellenzéki/ukrán propaganda, részigazságok, nyakon öntve nyilvánvalóan őrült konteókkal meg ellenőrizhetetlen pletykákkal.
vpi
több mint 3 éve
Megnéztem a fideszes propagandát, hogy nektek már ne kelljen és az van, hogy ukrán nácik folyamatosan gyilkolták az oroszokat a szakadár megyékben, miközben Ukrajna atomfegyvert és biológiai fegyvert fejlesztett az amerikaiak segítségével, pedig ők amúgy nem is egy igazi nép, meg ország, hanem csak az oroszoknak egy változata, akik igazából leginkább simán letennék a fegyvert, de CIA által irányított vezetőik nem engedik nekik és a táncos-komikus zsidó, aki már rég az amcsik titkos bunkerében van, felhergelte a népet és miatta rengeteg ember fog meghalni, ami nem olyan nagy baj, mert ezek a szemetek elnyomták a magyarokat és felgyújtották amit felgyújtottak, de majd a CIA, orosz fegyverrel megöli ezt a színészt és akkor majd az oroszok kivonulnak, csak hát addigra már az ő nyakukba lesz varrva ez az egész, annak ellenére, hogy ha akarnák, letarolhatnák, már most, egész Ukrajnát, annyia erős a hadseregük. Pedig az lenne csak a fontos, hogy legyen orosz gáz és ne tiltsák be Csajkovszkijt, de a sportolókat tényleg nem kéne basztatni. Ja és legyen béke is.
több mint 3 éve
Nem tudom, mennyi ebből a valóság, de érdekes olvasmánywww.igorsushko.com/2022/03/translation-of-alleged-analysis-of.html?m=1
több mint 3 éve
The butcher of Chechnya.
— Slava Malamud 🇺🇦 (@SlavaMalamud) March 7, 2022
Pretty soon, Ukraine's deal at the negotiation table will be: "You go home and in return, we let most of your high command live." https://t.co/YwZXboQaG9
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
4 fixed-wing aircraft (likely Belarussian) and 91 (!) helicopters at 🇧🇾Machulishchy Air Base in Belarus, yesterday 06 Mar 2022.
— Gerjon | חריון (@Gerjon_) March 7, 2022
The amount of helicopters, including 15x Mi-26, vastly exceed the size of the 🇧🇾Belarus Air Force, so they are likely 🇷🇺Russian. pic.twitter.com/ORro7OHen2