NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
220
31
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
cartman023
825
Tudnék javasolni egy nagyon nagyon elítélő nyialtkozatot. De nagyon nagyon nagyont.Any other idea?Mondjuk az kb nekünk baszna oda legjobban.Teljesen egyertelmu, ezert marad az elso opcioNyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
Mikey
gabokocka
Bazzani
gabokocka
több mint 2 éve
Any other idea?Mondjuk az kb nekünk baszna oda legjobban.Teljesen egyertelmu, ezert marad az elso opcioNyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
Mikey
gabokocka
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Mondjuk az kb nekünk baszna oda legjobban.Teljesen egyertelmu, ezert marad az elso opcioNyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
Mikey
gabokocka
több mint 2 éve
Teljesen egyertelmu, ezert marad az elso opcioNyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Nyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.Ezt nekem valamiért nehéz látnom.
gabokocka
több mint 2 éve
Ez a ket lehetoseg maradt szerintem is...Azért ez a helyzet sokat el fog árulni a NATO meg az EU jövőjéről és cselekvőképességéről.Az a minimum, hogy teljesen el kell szigetelni oroszorszagot gazdasagi ertelemben a vilagtol. Senki nem kereskehet veluk, illetve aki igen, arra ugyanazok a szankciok.
Meg arról is, hogy mit tanult a világ a 2. világháború fele vezető útról, az Anschluss már megvolt (Krím és a szakadár megyék), most zajlik a csehszlovák bevonulás.
somoskovig
Nyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.
gabokocka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Azért ez a helyzet sokat el fog árulni a NATO meg az EU jövőjéről és cselekvőképességéről.Az a minimum, hogy teljesen el kell szigetelni oroszorszagot gazdasagi ertelemben a vilagtol. Senki nem kereskehet veluk, illetve aki igen, arra ugyanazok a szankciok.
Meg arról is, hogy mit tanult a világ a 2. világháború fele vezető útról, az Anschluss már megvolt (Krím és a szakadár megyék), most zajlik a csehszlovák bevonulás.
somoskovig
Nyilvan ez husbavago lenne mindenhol, de nincs mas megoldas azon kivul hogy a nato bemegy ukrajnaba es kiveri a ruszkikat.
több mint 2 éve
Ma hogy a faszba fogok dolgozni azt nem tudom. Az orosz allami tvben elhangzott hogy Ukrajna mint olyan nem is letezik. Megy az oktatas a lakossagnak?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ukran hivatalos forrasok szerint szazak haltak meg az ukran seregben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Én szinte csak ellenőrizetlen hírt látok. Híroldalak is minden hír után halkan odaírják, h lehet nem is igaz. Ebben igazodjon el valaki.Az biztos, hogy ukrán légvédelem már nem nagyon lehet...nem tudom, hogy hol lehet ellenállás egyáltalán. Azért a világ 2. legerősebb hadserege...
dawyd728
több mint 2 éve
A barom állat .....😡😡😡😡😡😡😡
több mint 2 éve
Azért ez a helyzet sokat el fog árulni a NATO meg az EU jövőjéről és cselekvőképességéről.es Lengyelorszag adna magat ...
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dawyd728
3 851
Én szinte csak ellenőrizetlen hírt látok. Híroldalak is minden hír után halkan odaírják, h lehet nem is igaz. Ebben igazodjon el valaki.
több mint 2 éve
Azért ez a helyzet sokat el fog árulni a NATO meg az EU jövőjéről és cselekvőképességéről.Meg arról is, hogy mit tanult a világ a 2. világháború fele vezető útról, az Anschluss már megvolt (Krím és a szakadár megyék), most zajlik a csehszlovák bevonulás.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lehet....simánBaz+...ez komolyFake
— Wojciech Terebka 🇵🇱🇺🇸 (@WojciechTerebka) February 24, 2022
Klaci79
Már le is lett szedve.
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
3 851
Baz+...ez komolyFake
Klaci79
Már le is lett szedve.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Állítólag 5 repülőt és egy helikoptert szedett le az ukrán légvédelem...Hiteles forrást természetesen nem tudok, elvileg videó is van egyről, de nem tudom belinkelni. MEg sok hír ellenőrizhetetlen is...
több mint 2 éve
Baz+...ez komolyez is 'siker' nekik. kozben allitolag az oroszok semlegesitettek az ukran legvedelmet.
Klaci79
több mint 2 éve
Az messze volt ehhez képest, ez túlságosan közel...A szerb hadműveletek idején 1x lves voltam, fel sem fogtam mi történik.Nem gondoltam hogy ilyet át fogok élni, egy ország megtámadja a másikat....2 Obol haboru? afgan bevonulas? azert van jo par pelda az utobbi evtizedekbol legfeljebb nem a kozelunkben (bar arra ott van a 99es szerb hadmuvelet bar az lenyegeben csak legi tamadas volt).
Nomac
csebi
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Baz+...ez komoly— Wojciech Terebka 🇵🇱🇺🇸 (@WojciechTerebka) February 24, 2022
több mint 2 éve
le kellett fegyverezni az ukranokat, koszonjuk meg V-nek h megteszi ezt igy lehetnek biztonsagban karpataljai honfitarsaink.Szerintetek ez elérhet hozzánk?Szerintem nem kell orosz tankokat vízionálni Budapesten.
Bazzani
Amire viszont kíváncsi leszek, hogy ezt Orbánék hogyan reagálják le kommunikációs szinten.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Szerintetek ez elérhet hozzánk?Szerintem nem kell orosz tankokat vízionálni Budapesten.
Bazzani
Amire viszont kíváncsi leszek, hogy ezt Orbánék hogyan reagálják le kommunikációs szinten.
több mint 2 éve
Nem gondoltam hogy ilyet át fogok élni, egy ország megtámadja a másikat....2 Obol haboru? afgan bevonulas? azert van jo par pelda az utobbi evtizedekbol legfeljebb nem a kozelunkben (bar arra ott van a 99es szerb hadmuvelet bar az lenyegeben csak legi tamadas volt).
Nomac
több mint 2 éve
akkor a modernkori Ukrajna letezett 2022ig?De facto lehet...😕
csebi
több mint 2 éve
Nem gondoltam hogy ilyet át fogok élni, egy ország megtámadja a másikat....