Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
egy elég komplex témát ad elő egy tudjuk milyen közönségnek, zseniális.imádom ahogy hangutánzással elnyomja az effekteket 😊😊Szerintem szenzációs 😀talán ide illik legjobban 😊Esküszöm olyan az egész mint valami alámondásos paródia. 😀
Löfli
Hanni
peach
sapka
számomra a
hussss és pöccc az új pénz és sárm
elmúlt 12 hónapot tekintve talán még youbetcha busssshhhh lightozása ilyen
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
imádom ahogy hangutánzással elnyomja az effekteket 😊😊Szerintem szenzációs 😀talán ide illik legjobban 😊Esküszöm olyan az egész mint valami alámondásos paródia. 😀
Löfli
Hanni
peach
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Szerintem szenzációs 😀talán ide illik legjobban 😊Esküszöm olyan az egész mint valami alámondásos paródia. 😀
Löfli
Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
talán ide illik legjobban 😊Esküszöm olyan az egész mint valami alámondásos paródia. 😀
Löfli
több mint 3 éve
talán ide illik legjobban 😊több mint 3 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azt hiszem, mi tudjuk a választ."Máig rejtély, mi lett a legendás betyárvezérrel, Sobri Jóskával"
www.origo.hu/tudomany/20210217-az-egyik-legenda-szerint-tulelte-a-lapafoi-rajtautest-es-alneven-mint-vay-grof-elte-le-a-hatralevo.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Erről a Kis Ádám jutott eszembe:Kijött vagy kijött? 😀
Vrij6
warr_b
"Ich lade Szilvia ein. =
Van egy láda szilvám."
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kijött vagy kijött? 😀
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Vrij6szted vicces, viszont én ezt érettségire készülőtől láttam
aki ráadásul 4es volt matekból elvileg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
A végét imádtam. A többin nagyot röhögtem. Megint.2020 egyik legjobb része hogy ő előretört
iktriad
több mint 3 éve
A végét imádtam. A többin nagyot röhögtem. Megint. The Bachelorette: NFL edition🌹 pic.twitter.com/wwqqYHYz03
— Annie Agar (@AnnieAgar) February 14, 2021
több mint 3 éve