Viccek
51 feliratkozó
több mint 9 éve
Milyen kár, hogy még mindig Niger rövidítésével jönne ez ki 😕Reklamálj a ZDF-nél 😉
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát azon sem lepődtem volna meg...Én nem mondtam, hogy 50 misit megért-e vagy sem (szvsz én egy forintot nem adtam volna érte), de ne higgyük már ilyen lazán el, hogy 13.5 milliárdért készült...Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Mondanám, hogy slusszpoén, de sajnos várható volt...
Csak tudnám mi került ezen 13.5 milliárdba... 😊
Lecsó
H_Marko
Lecsó
H_Marko
De ok, benéztem, mea culpa, lépjünk tovább... 😊
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én nem mondtam, hogy 50 misit megért-e vagy sem (szvsz én egy forintot nem adtam volna érte), de ne higgyük már ilyen lazán el, hogy 13.5 milliárdért készült...Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Lecsó
H_Marko
Lecsó
több mint 9 éve
Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Lecsó
H_Marko
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
És már az első verzió klipjének is erős magyar vonatkozása volt. Íme:index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül. 'Szerencsére' sikerült megint egy félrevezető címet adni a cikknek.
Lecsó
H_Marko
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül. 'Szerencsére' sikerült megint egy félrevezető címet adni a cikknek.
Lecsó
több mint 9 éve
index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/Mondanám, hogy slusszpoén, de sajnos várható volt...
több mint 9 éve
Szép...56-os pophimnusz. Igen sokáig fogjuk még hallgatni, hogy Magyarország halszagú. 😊
Ez amúgy mi a csöcs?
Lecsó
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
talán ez a legjobb topik neki 😀Szerintem ez a mű csöppet megelőzte a korát. Még nem hülyültünk el eléggé a befogadásához. Remélem, azért gálánsan fizettünk érte. (Irapuato jut eszembe.)
Löfli
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
talán ez a legjobb topik neki 😀www.youtube.com/watch?v=e9r4rdOD8GM

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A dagesztáni származású bírkózóról ugrott be ez a vidi, ahányszor újranézem mindig találok benne vmi eddig fel nem fedezett gyöngyszemet 😀www.youtube.com/watch?v=Yceu9fO4DAE

Madden hates me.
több mint 9 éve
"Akkor is elkaplak te kurva pikacsu!"92gag.com/post/pictuers/old_peolpe_and_technologies.gif
több mint 9 éve
😀 😀Ebben a témakörben nem ő az egyetlen hülye:
comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
peach
www.sportmotor.hu/magazin/onboard-felvetel-alapjan-iteltek-el-a-motorosokat
több mint 9 éve
😀 😀Persze... De csak közvetlenül a politikusok után.
comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
peach
Ja várj! Ez a viccek topic? Akkor nem...
ps.:
Mekkora szánalom arról videót posztolni, hogy egyenes autópályán nyomom a gázt, az autó meg gyorsul. Ezt anyám is megugraná, pedig nincs is jogsija 😊
több mint 9 éve
- Chargers lesz a bajnok ? lh6.googleusercontent.com/-nkfwai6s554/V6PeJdWv1TI/AAAAAAABXD0/G3vWEu0GXswEXsPQ6jNT-VNmM28YZ1uOACL0B/w320-h214-no/download_20160725_203652.gif
több mint 9 éve
😀 😀comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az élet 1 gifbe összesűrítve. 😊 😊 😊twitter.com/RudyHavenstein/status/751465948415160320