Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja-ja, 1990, Felszabadulás téri metrómegálló. Vagy Marx tér, már nem emlékszem. Vagy Élmunkás.Nem értem a modern ifjúságot.tenorxEbbe semmi modern nincs, ez az ifjú Sobri kalandjai remake.sutianap
több mint 12 éve
Nem értem a modern ifjúságot.tenorxEbbe semmi modern nincs, ez az ifjú Sobri kalandjai remake.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem értem a modern ifjúságot.
több mint 12 éve
ISTI 😀dugo1993
Online film projekt órára csinálták a csoporttársaim, eléggé vidámság volt az utolsó alkalomkor 😀
Itt vannak a folytatások:
több mint 12 éve
Nem erre írtam, itt még volt egy Amadeus poszt 😊tenorxJa hogy itt volt valami susmus 😀 Akkor nem szóltam! 😂
több mint 12 éve
Nem erre írtam, itt még volt egy Amadeus poszt 😊Régi, és fake, de azért megy a like ^^tenorxRemélem ez vicc 😀 Nyilván fake, viszont a tartalma valós kritika 😀dcsicsak
több mint 12 éve
Régi, és fake, de azért megy a like ^^tenorxRemélem ez vicc 😀 Nyilván fake, viszont a tartalma valós kritika 😀
több mint 12 éve
Régi, és fake, de azért megy a like ^^
több mint 12 éve
ennél feljebb már tényleg csak a nőnapi indexes videó van.
ezer éves, de még most se bírok vele 😀eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 12 éve
ezer éves, de még most se bírok vele 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Kicsit sem követem a labdarúgást, de még én is tudom, hogy az Mennyei Bajnokság = MB1.

több mint 12 éve
megmondóemberek, megmondóemberek mindenhol.
több mint 12 éve
ezt az MB1-et annyira utálom hogy azt elmondani nem lehet. NEMZETI BAJNOKSÁG (kéretik továbbadni az illetékesnek 😛 )davemayerMennyei Bajnokság. A szabályokat azért tiszteljük 😊
több mint 12 éve
ezt az MB1-et annyira utálom hogy azt elmondani nem lehet. NEMZETI BAJNOKSÁG (kéretik továbbadni az illetékesnek 😛 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
dugo1993
Bruce
Hanni