Viccek

51 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
igen, de ő egyértelművé tette, hogy nevet rajta, tehát érti a poént, tehát tud cirillül 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
végén német linkek után megérjük majd a csupa ruszki linkeket is 😀Asbee
Naná, még a végén nem tudná meg az egész fórum, hogy amadeus barátunk hány nyelven beszél, tehát mennyire művelt!fetomy
『例文で学ぶ漢字と言葉』の「学習漢字語の読み方」 第1課~第107課
 www.3anet.co.jp/ja/2169/
Linkelni én is tudok... Beraktam egy japcsi linket!!! Basszus, nem is tudtam hogy tudok japánul. 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Naná, még a végén nem tudná meg az egész fórum, hogy amadeus barátunk hány nyelven beszél, tehát mennyire művelt!
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

A legjobb forgatókönyvet az élet írja.laccoo74
Hogy volt az a régi reklám:
"Laccoo74 úr megvette élete első internet előfizetését."

Bocs! 😉

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 372 — #NoStress

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 430 — NFL bracket champion '26
Íme a kettő metszete:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
végén német linkek után megérjük majd a csupa ruszki linkeket is 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 117

😂

cirill betűket ismerők előnyben
több mint 13 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Hihíí 😀
több mint 13 éve

A legjobb forgatókönyvet az élet írja.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 372 — #NoStress
laccoo74

több mint 13 éve
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 814

klasszikus 😀

több mint 13 éve
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 8 357
Keserédes számomra, de méltó az öreg Charleshoz 😊
több mint 13 éve

beindult a meteorral kapcs a memegyár.
több mint 13 éve
Tisztelt Biztosítótársaság

Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:

Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével.

Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.

Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére.

Ezzel egy időben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a földre érkezvén a szerszámokra estem.

Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességgel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a baleset biztosításom összegét.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Pistikétől kérdezi a tanítónéni:
- Pistike, hogy telt a nyaralás?
- Jól, tanítónéni. Anyu új férjével voltam a Balatonon.
- És megbarátkoztál az új apukáddal?
- Igen, rendes bácsi. Minden nap bevitt a Balatonba én meg teljesen egyedül kiúsztam.
- És nem volt nehéz ennyit úszni?
- Áh, az úszás az jó volt, de a zsákból kimászni már nehezebb.
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 814