Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
www.skype.com/hu/download-skype/skype-for-computer/windows-live-messenger/Írd már meg PM-ben ez hogy van, mert még én se tudtam róla, nemhogy akikkel MSN-en beszélek. 😊Van Skypejuk, ugyanis az MSN fiókkal lehet használni a Skypeot (az MSN támogatását abbahagyja Microsoft, miután megvette a Skypeot)tenorxSobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91Volt rá példa.
Nekem is van MSN.
Mi az ajánlat helyette, ha akikkel ott beszélek nincsenek fb-on, nincs Skype-uk, és megy Mac-en is?
Sobri Jóska
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Írd már meg PM-ben ez hogy van, mert még én se tudtam róla, nemhogy akikkel MSN-en beszélek. 😊Van Skypejuk, ugyanis az MSN fiókkal lehet használni a Skypeot (az MSN támogatását abbahagyja Microsoft, miután megvette a Skypeot)tenorxSobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91Volt rá példa.
Nekem is van MSN.
Mi az ajánlat helyette, ha akikkel ott beszélek nincsenek fb-on, nincs Skype-uk, és megy Mac-en is?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Van Skypejuk, ugyanis az MSN fiókkal lehet használni a Skypeot (az MSN támogatását abbahagyja Microsoft, miután megvette a Skypeot)Sobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91Volt rá példa.
Nekem is van MSN.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Sobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91Volt rá példa.
Nekem is van MSN.
több mint 13 éve
Szóval JC6 is használja mégigen, nem tudtam, hogy tilos vagy égő. Valakivel ott szoktam webcamen beszélgetni.Sobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91te pedig még komolyan használsz msn-t? 😀kristof
Amadeus91

több mint 13 éve
igen, nem tudtam, hogy tilos vagy égő. Valakivel ott szoktam webcamen beszélgetni.Sobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91te pedig még komolyan használsz msn-t? 😀kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri szoktál honfoglalózni? Amadeus91te pedig még komolyan használsz msn-t? 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Van a gépemen is, meg DVD-n is pár meccs, de nem ugyanaz, mint élőben nézni 😊thepiratebay.sedcsicsak
Úgy utálom ezt az érzést ilyenkor 😕dani2594
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve

Úgy utálom ezt az érzést ilyenkor 😕
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Csak mert aktuális 😀Nem rajzoltál bajuszt .... elvan baszva a napom 😛
Farky
több mint 13 éve
Csak mert aktuális 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning