NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
1
1
2:20
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Télire felkészítve 😀 http://www.youtube.com/watch?v=foOb3CHRnao
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ez megtörtént idősebb ismerősömmel, én beszartam a röhögéstől. Odament hozzá egy rendezvényen valaki:-Maga olyan ismerős nekem!
-Én is magának!
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nDRo
1 593
Fiú és lány szeretkeznek;Lány: Azért van bennem valami szép is?
Fiú: Persze, de mindjárt kihúzom... :rolleyes:
több mint 12 éve
Lim és Lom mennek az erdőben.Lom minden 10. lépésnél ás egy Í-t a földbe. Mennek tovább az erdőben, Lom pedig továbbra is ás. Egyszercsak Lim találkozik az erdésszel, és megkérdezi tőle, mit csinál Lom. Az erdész gondolkodik egy kicsit, majd kiböki:
- Társadalombiztosítás!
Nézzétek el ezt nekem, de az egész napos tanulás után, ez agyonvert. 😀
Na megyek és folytatom, ha sikerül összeszednem magam.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
pedig kétszer is meggondoltam, h leírjam-e.lolBazzzeg, ez után a komment után esett le 😀 😀 Ez gyönyörű volt srácok! 😀
több mint 12 éve
szaba
10 610
pedig kétszer is meggondoltam, h leírjam-e.lolAz a baj, hogy én meg nem. 😀 Sorry bro.
több mint 12 éve
pedig kétszer is meggondoltam, h leírjam-e.
több mint 12 éve
szaba
10 610
szabalollolez a Chuck Norris téma annyira elcsépelt már szvsz..lolimádkozom értedJoci
több mint 12 éve
lolez a Chuck Norris téma annyira elcsépelt már szvsz..lolimádkozom értedJoci
több mint 12 éve
ez a Chuck Norris téma annyira elcsépelt már szvsz..lolimádkozom érted
több mint 12 éve
ez a Chuck Norris téma annyira elcsépelt már szvsz..lolFőleg, hogy ezek igazából Howard Muddra illenek. Aki nem hiszi: HowardMuddFacts a twitteren 😊
több mint 12 éve
ez a Chuck Norris téma annyira elcsépelt már szvsz..
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Btw, egy r-rel... 😀
Meg pár nekem új
Chuck Norris kétszer volt Budán kutyavásáron
Chuck Norris meghalt, de már jobban van
több mint 12 éve
Orbán Viktor kimegy Kádár János sírjához, és megkérdezi a párttitkárt:-Mondd, mit tegyek, hogy a nép úgy szeressen, mint téged, és boldog legyen?
-Gyere Viktor, feküdj ide mellém!
több mint 12 éve
Hallottatok már Argenacetínaról? "Az olimpián már biztosan ott lesz Nagy-Britannia (a rendező), Franciaország (a világbajnok), Dél-Korea (az ázsiai selejtezőtorna győztese), Argenacetína (a Pánamerikai Játékok bajnoka)"