Viccek

51 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Mikor lesz újra like? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez ütött
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
chuck szaba norris: +1 😀JC6
ó, a +1-ről jut eszembe, ugyan nem voltam jelen, de arról még én is hallottam, hogy távoztál volna a fórumról, ha összejön egy bizonyos kedvelésmennyiség neked egy hsz-re, csak aztán maradtál, mert mégsem lett elég. jaj várjunk, de, elég lett

(visszavágás kipipálva 😛 )

viccen kívül, nincsen bajom veled 😉 hogyan is lenne, egy év alatt mindenki új személyiséget építhetett ki magának, nem ítélkezhetekkonqueror
Konqueror wins. Flawless victory. Fatality.

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
ó, a +1-ről jut eszembe, ugyan nem voltam jelen, de arról még én is hallottam, hogy távoztál volna a fórumról, ha összejön egy bizonyos kedvelésmennyiség neked egy hsz-re, csak aztán maradtál, mert mégsem lett elég. jaj várjunk, de, elég lett

viccen kívül, nincsen bajom veled 😉 hogyan is lenne, egy év alatt mindenki új személyiséget építhetett ki magának, nem ítélkezhetekkonqueror
Na ez már konqos volt, ez a beszéd. 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

viccen kívül, nincsen bajom veled 😉 hogyan is lenne, egy év alatt mindenki új személyiséget építhetett ki magának, nem ítélkezhetek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
chuck szaba norris: +1 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
na írjunk ide is újra, életem során eddig ennyire még nem baszott földhöz vicc. előre is bocs

-Apa, képzeld, idén tuti megnyerem a beöltözős versenyt farsangkor!
-Miért vagy ilyen biztos benne, kisfiam?
-Hát mert király jelmezem lesz! Tavaly lánynak öltöztem, elismerem az szar volt, de most ezzel tuti nyerek!
-Nohiszen, és mi leszel?
-Sírnak fogok beöltözni!
-Jaj fiam...bolond, aki sír egy lány után.konqueror
Ez egy régi és szar vicc. De most nyaljunk Daninak. Király a vicc és üdv újra itt. 😀szaba
én csupán egy hete találkoztam vele először, de nagyon fejbetalált
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
na írjunk ide is újra, életem során eddig ennyire még nem baszott földhöz vicc. előre is bocs

-Hát mert király jelmezem lesz! Tavaly lánynak öltöztem, elismerem az szar volt, de most ezzel tuti nyerek!
-Nohiszen, és mi leszel?
-Sírnak fogok beöltözni!
Ez egy régi és szar vicc. De most nyaljunk Daninak. Király a vicc és üdv újra itt. 😀
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad

-Nohiszen, és mi leszel?
-Sírnak fogok beöltözni!
Szia! Jó újra "látni". 😊
Egyébként tényleg odabasz.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

-Nohiszen, és mi leszel?
-Sírnak fogok beöltözni!
-Jaj fiam...bolond, aki sír egy lány után.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Közeledik a karácsony: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0cPXEo6gqBIDzsokijuing
ennél talán már csak ez szentebb http://www.youtube.com/watch?v=tl_J5RsiyHQ

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Közeledik a karácsony: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0cPXEo6gqBI

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jól van, akkor úgy látszik ez 3-4 éve nem mindenkit ért el 😀
Bezzeg az, hogy
–Miért kell Rihannának esernyő?
–Mert folyton elázik – tuti megvan mindenkinek 😀

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Gyözike rosszul van szigetelve (mert állandoan beázik)gabtsi
bazmeg 😂briareos
😂 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Gyözike rosszul van szigetelve (mert állandoan beázik)gabtsi
bazmeg 😂

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Gyözike rosszul van szigetelve (mert állandoan beázik)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
tényleg nem menő demotiválót osztani, de ez beütött

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
kartali kocsma előtt sikerült lekapni. Drágul a benzin de hogy még lóra se telik 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://kepgep.hu/2011/11/23/1357.jpg

😂
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Willanyóraállás

shawnka
Wazzeg, komolyan végem van. 😂
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Willanyóraállás

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaja ez kurvajo vicc csak eleg regi 😊
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának. - Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pin...cérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket. Délután felkerestü...k a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük. Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük. Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal. Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve. - Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa. - Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt! - Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok? - A Neckermannal, nagypapa. - Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
:cool: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/386748_10150415390310502_793645501_8305939_1871614783_n.jpgLaki
Chuck Norris benzinnel oltja a tüzet.

Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt 2 nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Chuck Norris visszahívta a rejtett számot.
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
:cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."