bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
10 órája
caminoi
225
Fájt, de direkt. Niemannt vettem fel a helyére, őt nem dobhattam. Tegnap out lett R. Smith (elcsesztem, hogy nem készültem erre), ő volt az egyetlen hétfő estim, és nélküle 213 pont körülre futottunk volna be empty-vel, plusz az ő embere (Hamilton) simán mehetett volna így 15 pont fölé és akkor nyer. Szóval kellett valaki, aki hoz pár pontot, és a mozdíthatóak már csak a bye-osok voltak: Adams, Williams, London, Landman. Utólag persze ha bent hagyom Smith-t is nyerek, mert Hamilton 7,5 pont lett, de biztosra mentem és behúztam Niemann 14 pontját.Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.Amúgy ez direkt volt vagy véletlen őt dobtad ki Niemann helyett? 😊
caminoi
Szesze
(Ja Milanot meg így kérem vissza 😀)
Szerkesztette: caminoi
12 órája
Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.Amúgy ez direkt volt vagy véletlen őt dobtad ki Niemann helyett? 😊
caminoi
15 órája
Tudom magamról, hogy kör elejéről vagy végéről nem tudok kompetitív csapatot draftolni. Waiver lehetőségek meg limitáltak egy 20 fős ligában. Úgy álltam az idényhez, hogy Aczél a bennmaradás, de az elmúlt hetekben sorozatos alulteljesítés van, pedig egész kiegyensúlyozottnak láttam a csapatom a draft után. Nyilván pl. JOK vagy McCaffrey hosszabb IR-es időszaka szarul jött.van két dura széria egyébként. Trannszilván Farkasok 9W egyhuzamban és a Lekváros Funk 8L egyhuzamban.emptynek mondjuk szerintem annyira nem tetszik 😊
Ilyet egy 20 fös ligában azért szép látni.
Toto21
Szesze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 órája
Jóég, nyertem, el se hiszem! Jó ez a 20 fős liga nem kell más!😛 Csak vicc volt természetesen😊fasza. összekevertem a heteket. szóval az alsóhazi rangadókon nem csak te, hanem most a bulldogs is eljátszotta ugyanezt ellenem 😀Az az egy hét volt..ezen a héten meg 200 votl a projection és jött 160. Ilyen az egész évem 😕nekem ezzel a héttel lefőtt. engem szokás szerint 200 fölé projectált az espn, nomacot 160-ra mivel a fél csapata bye-on volt. Ki is kaptam ahogy kell 202-166-ra. az egész szezon ilyen volt, szemem se rebbent.Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.pislogtam is, hogy mi történt. Ez még életet menthet a 20-ik helyen lévö csapatnak 😀 Tovább úgy se fog jutni!
caminoi
Toto21
peach
Nomac
peach
Szerkesztette: zavi27
18 órája
fasza. összekevertem a heteket. szóval az alsóhazi rangadókon nem csak te, hanem most a bulldogs is eljátszotta ugyanezt ellenem 😀Az az egy hét volt..ezen a héten meg 200 votl a projection és jött 160. Ilyen az egész évem 😕nekem ezzel a héttel lefőtt. engem szokás szerint 200 fölé projectált az espn, nomacot 160-ra mivel a fél csapata bye-on volt. Ki is kaptam ahogy kell 202-166-ra. az egész szezon ilyen volt, szemem se rebbent.Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.pislogtam is, hogy mi történt. Ez még életet menthet a 20-ik helyen lévö csapatnak 😀 Tovább úgy se fog jutni!
caminoi
Toto21
peach
Nomac
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
18 órája
van két dura széria egyébként. Trannszilván Farkasok 9W egyhuzamban és a Lekváros Funk 8L egyhuzamban.emptynek mondjuk szerintem annyira nem tetszik 😊
Ilyet egy 20 fös ligában azért szép látni.
Toto21
19 órája
Toto21
5 961
van két dura széria egyébként. Trannszilván Farkasok 9W egyhuzamban és a Lekváros Funk 8L egyhuzamban. Ilyet egy 20 fös ligában azért szép látni.
19 órája
Ellenem meg mindenki el van átkozva, a 200 pontot se éri el senki, már nekem kellemetlen 😀 Ami viszont halálos egész évben az a padoztatásom.. teljes katasztrófa. Az a röhej, h szinte mindig megtalálom az embereket, szép húzásaim vannak waiveren végig (pl a héten Harrison, vagy múlt héten FA-ról Milano), csak aztán szarul állítom be a csapatot, rengeteg pontot hagyok a padon minden héten. Korábban ez nagyon ritkán fordult elő velem, cserébe folyamat pechem volt az ellenfelekkel, mindig ellenem gáláztak. Most megfordult, nyilván így jobb, de azért bosszant ez is.
Szerkesztette: Szesze
19 órája
Az az egy hét volt..ezen a héten meg 200 votl a projection és jött 160. Ilyen az egész évem 😕nekem ezzel a héttel lefőtt. engem szokás szerint 200 fölé projectált az espn, nomacot 160-ra mivel a fél csapata bye-on volt. Ki is kaptam ahogy kell 202-166-ra. az egész szezon ilyen volt, szemem se rebbent.Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.pislogtam is, hogy mi történt. Ez még életet menthet a 20-ik helyen lévö csapatnak 😀 Tovább úgy se fog jutni!
caminoi
Toto21
peach
19 órája
Azt természetesen én se bánom, ha finomhangoljuk a dolgokat, csak az alapokon ne változtassunk.. az LB/DB változtatásnak én pl nem látom értelmét, annyi történne, h az S-ek szerepe nőne az LB-k rovására, de nem látom hogy ez mitől változtatna érdemben, akkor már ez a FLEX is jobb megoldás sztem.Ez igaz, de nem látok más utat, ha a lb függőségen enyhíteni akarunk. Nyilván ez kérdés, hogy akarunk-e 😀 Meg egy csomó minden máson, bár alapvetően értem Szeszét, és drámaian én sem változtatnám meg a ligát, tehát a 20 csapatot meg a D heavy csapatépítés tetszik, itt tényleg számít, hogy mennyi időt töltesz a pro football reference-en 😀Szerintem ezzel sem lennél feltétlenül sokkal beljebb - meg lehet nézni hány kezdő safety van kint FA-n... általában azoknak a száma is egy kézen megszámolható/volt olyan hét amikor konkrétan senki nem volt kint - én figyeltem, mert Hookert cserélni akartam, de nem igazán sikerült.azon minimum el lehet gondolkozni, hogy kell e kötelezően a két rb slot, illetve a harmadik lb helyett a dp slot sem segített az lb fétis visszafogásánA dp slot egy pótcselekvés volt, egyszerűen el kell venni egy lb helyet, dp helyett db - sokkal reálisabb is - és egy gonddal kevesebb.
peach
Jakehomer
Igor
Jakehomer
19 órája
nekem ezzel a héttel lefőtt. engem szokás szerint 200 fölé projectált az espn, nomacot 160-ra mivel a fél csapata bye-on volt. Ki is kaptam ahogy kell 202-166-ra. az egész szezon ilyen volt, szemem se rebbent.Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.pislogtam is, hogy mi történt. Ez még életet menthet a 20-ik helyen lévö csapatnak 😀 Tovább úgy se fog jutni!
caminoi
Toto21
19 órája
Ez igaz, de nem látok más utat, ha a lb függőségen enyhíteni akarunk. Nyilván ez kérdés, hogy akarunk-e 😀 Meg egy csomó minden máson, bár alapvetően értem Szeszét, és drámaian én sem változtatnám meg a ligát, tehát a 20 csapatot meg a D heavy csapatépítés tetszik, itt tényleg számít, hogy mennyi időt töltesz a pro football reference-en 😀Szerintem ezzel sem lennél feltétlenül sokkal beljebb - meg lehet nézni hány kezdő safety van kint FA-n... általában azoknak a száma is egy kézen megszámolható/volt olyan hét amikor konkrétan senki nem volt kint - én figyeltem, mert Hookert cserélni akartam, de nem igazán sikerült.azon minimum el lehet gondolkozni, hogy kell e kötelezően a két rb slot, illetve a harmadik lb helyett a dp slot sem segített az lb fétis visszafogásánA dp slot egy pótcselekvés volt, egyszerűen el kell venni egy lb helyet, dp helyett db - sokkal reálisabb is - és egy gonddal kevesebb.
peach
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
20 órája
Toto21
5 961
Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.pislogtam is, hogy mi történt. Ez még életet menthet a 20-ik helyen lévö csapatnak 😀 Tovább úgy se fog jutni!
caminoi
21 órája
caminoi
225
Annyi sírás volt, hogy kevés az LB, hogy cut-oltam Landmant, tessék megverekedni érte. 😀 Ezennel felkérek minden csapatot, hogy tegyen hasonlóan egy hiányposztos játékosával, közeledik az adventi időszak.
21 órája
Ezért kéne felmérni, szervezni folyamatosan, hány aktív normális játékos van, mennyi divre van igény és hány fősre. Én azt továbbra is rossznak tartom, hogy feljutós, kiesős ligákban más létszám, pontozás van. Aki inaktív, vagy nem olyan nagy szakma mint itt a 20 fős vezérek úgyse fog soha feljutni, vagy max rögtön kiesik.bárki lehet pro ha beleteszi a megfelelő időt. és bárki lehet nyeretlen looser aki nem és még a draftot is lekési 😀Igor ugye visszalépett 2 éve, aztán harmadból jött vissza az előző két szezonban. Mivel én is szerettem volna, ha visszajut, így szezon közben viszonylag sokat dumáltunk, hogy mi van náluk és az alapján azért finoman szólva sem ugyanaz a szint, mint itt. Nyilván vannak akikre ez nem igaz, de ahogy Nomac is írta ott mindig van pár inaktív csapat ami az én számomra pl teljesen tönkreteszi az egészet.Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
2. mivel elvileg ez egy bajnokság kiesőkkel és feljutókkal szerintem az utolsó 23. embernek is ugyanannyi beleszólása van mint bárki másnak. legalábbis így kellene lennie.
peach
A 2. ponttal pedig, mint írtam is én nem értek egyet, én sem erőltetem rá a 20 fős ligát a harmadosztályra, mert nekik az durva lenne, de az én álláspontom szerint fordítva is igaznak kéne ennek lennie.
Szesze
az inaktív résszel egyetértek, mondjuk aki egyik évben az, azt elvből nem engedném jatszani a következőben. nulla kommunikáció a harmadik osztályra sajnos nagyon igaz.
peach
Szerkesztette: zavi27
22 órája
Ezekkel én is egyet értek, de a létszám kérdéssel én személy szerint nem (kivéve, ha lentebb is 20 csapatok lesznek 😀)Te lekésted a draftot, én meg iszonyatosan elcsesztem. Mindketten ki fogunk esni...hiába teszem bele a munkát, itt egy rossz draftot nem lehet kijavítani, mert nincs miből építkezni, annyi játékos van rosteren hogy esély sincs javítani. Idén ráadásul sokkal kevesebb nagy sztár sérült meg kulcs pozikban mint az előző években (én ezt érzem, lehet csal a megérzés). Ahogy szesze is írja, neki pont ezt tetszik, nekem nem, de nincs ezzel gond, legyen meg a nehézsége az első osztálynak, pont azért ez a top. A pontozási és a slot szabályokat azonossá kéne tenni minden osztályban.bárki lehet pro ha beleteszi a megfelelő időt. és bárki lehet nyeretlen looser aki nem és még a draftot is lekési 😀Igor ugye visszalépett 2 éve, aztán harmadból jött vissza az előző két szezonban. Mivel én is szerettem volna, ha visszajut, így szezon közben viszonylag sokat dumáltunk, hogy mi van náluk és az alapján azért finoman szólva sem ugyanaz a szint, mint itt. Nyilván vannak akikre ez nem igaz, de ahogy Nomac is írta ott mindig van pár inaktív csapat ami az én számomra pl teljesen tönkreteszi az egészet.Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
2. mivel elvileg ez egy bajnokság kiesőkkel és feljutókkal szerintem az utolsó 23. embernek is ugyanannyi beleszólása van mint bárki másnak. legalábbis így kellene lennie.
peach
A 2. ponttal pedig, mint írtam is én nem értek egyet, én sem erőltetem rá a 20 fős ligát a harmadosztályra, mert nekik az durva lenne, de az én álláspontom szerint fordítva is igaznak kéne ennek lennie.
Szesze
az inaktív résszel egyetértek, mondjuk aki egyik évben az, azt elvből nem engedném jatszani a következőben. nulla kommunikáció a harmadik osztályra sajnos nagyon igaz.
peach
Nomac
Lehet a szavazást a Div1-2-re kéne kiterjeszteni, aztán ha valaki majd eljut oda, akkor neki is több beleszólása tud lenni. Én ezeket amúgy absz nem nagyképűségből vagy lekezelésből javaslom, hanem mert tényleg így érzem jogosnak.
23 órája
Te lekésted a draftot, én meg iszonyatosan elcsesztem. Mindketten ki fogunk esni...hiába teszem bele a munkát, itt egy rossz draftot nem lehet kijavítani, mert nincs miből építkezni, annyi játékos van rosteren hogy esély sincs javítani. Idén ráadásul sokkal kevesebb nagy sztár sérült meg kulcs pozikban mint az előző években (én ezt érzem, lehet csal a megérzés). Ahogy szesze is írja, neki pont ezt tetszik, nekem nem, de nincs ezzel gond, legyen meg a nehézsége az első osztálynak, pont azért ez a top. A pontozási és a slot szabályokat azonossá kéne tenni minden osztályban.bárki lehet pro ha beleteszi a megfelelő időt. és bárki lehet nyeretlen looser aki nem és még a draftot is lekési 😀Igor ugye visszalépett 2 éve, aztán harmadból jött vissza az előző két szezonban. Mivel én is szerettem volna, ha visszajut, így szezon közben viszonylag sokat dumáltunk, hogy mi van náluk és az alapján azért finoman szólva sem ugyanaz a szint, mint itt. Nyilván vannak akikre ez nem igaz, de ahogy Nomac is írta ott mindig van pár inaktív csapat ami az én számomra pl teljesen tönkreteszi az egészet.Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
peach
Szesze
peach
23 órája
bárki lehet pro ha beleteszi a megfelelő időt. és bárki lehet nyeretlen looser aki nem és még a draftot is lekési 😀Igor ugye visszalépett 2 éve, aztán harmadból jött vissza az előző két szezonban. Mivel én is szerettem volna, ha visszajut, így szezon közben viszonylag sokat dumáltunk, hogy mi van náluk és az alapján azért finoman szólva sem ugyanaz a szint, mint itt. Nyilván vannak akikre ez nem igaz, de ahogy Nomac is írta ott mindig van pár inaktív csapat ami az én számomra pl teljesen tönkreteszi az egészet.Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
peach
Szesze
23 órája
Igor ugye visszalépett 2 éve, aztán harmadból jött vissza az előző két szezonban. Mivel én is szerettem volna, ha visszajut, így szezon közben viszonylag sokat dumáltunk, hogy mi van náluk és az alapján azért finoman szólva sem ugyanaz a szint, mint itt. Nyilván vannak akikre ez nem igaz, de ahogy Nomac is írta ott mindig van pár inaktív csapat ami az én számomra pl teljesen tönkreteszi az egészet.Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
peach
A 2. ponttal pedig, mint írtam is én nem értek egyet, én sem erőltetem rá a 20 fős ligát a harmadosztályra, mert nekik az durva lenne, de az én álláspontom szerint fordítva is igaznak kéne ennek lennie. Eleve vicces lenne, ha olyanok szavaznának a 20 fős ligáról akik még életükben nem játszottak benne, ráadásul nagy valószínűséggel nincs is meg hozzá a tudásszintjük, h meg tudják ítélni annak létjogosultságát. Mert hiába mondogatják itt sokan, h így szűkös meg úgy szűkös itt minden (ez igaz) és nem lehet embert találni sehova (ez viszont nagyon nem igaz), ezt nagyon könnyen meg lehet cáfolni hétről hétre, de nyilván jobban benne kell lenni annál, minthogy rábökök egy ismert névre és kész.
Szerkesztette: Szesze
1 napja
Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?1. ez konkrétan egy baromság.
Szesze
1 napja
Nemtom mennyire lenne az reális/jogos, ha a lenti divíziók (is) szavaznának arról, hogy mi legyen itt.. ők nagyrészt nyilván sokkal kevésbé vannak képben, mint mi/jóval kevesebb időt tudnak/akarnak ezzel tölteni, teljesen mások az igényeik meg többségüknek a tudása is. Ha drasztikus változások lesznek itt, akkor én egész biztos, hogy kiszáll ok, de mivel már enélkül is erősen fontolgattam korábban is, így azért vélhetően azt is túléli mindkét fél 😊 Azt nem értem mondjuk, hogy legtöbbetek játszik más ligá(k)ban is, akkor miért panaszkodik erre? nem elég a több liga se, hogy kielégítse az igényeit?
1 napja
Szerintem ezzel sem lennél feltétlenül sokkal beljebb - meg lehet nézni hány kezdő safety van kint FA-n... általában azoknak a száma is egy kézen megszámolható/volt olyan hét amikor konkrétan senki nem volt kint - én figyeltem, mert Hookert cserélni akartam, de nem igazán sikerült.azon minimum el lehet gondolkozni, hogy kell e kötelezően a két rb slot, illetve a harmadik lb helyett a dp slot sem segített az lb fétis visszafogásánA dp slot egy pótcselekvés volt, egyszerűen el kell venni egy lb helyet, dp helyett db - sokkal reálisabb is - és egy gonddal kevesebb.
peach
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Én mint frissen feljutott, és szinte biztos kieső 😀 Ha nem esnék ki, akkor is visszamennék a div2-be. Ez a 20 csapat számomra túl sok, mert itt mindenki aktív, még egy div2-ben van 18 ember amiből 1-2 inaktív mindig van, mondhatjuk 16 fősnek inkább. Közel sem foglalkozom annyit az NFL-el mint az ittlévők többsége, és azt nézegetni hétről hétre, hogy vajon kinek a cseréjét húzzam be, hátha az első opció megsérül és az én emberem lesz a nyerő. (Kenneth Gainwell már jó ideje nálam van, de bezzeg Barkely nem akar pihenni kicsit). Tudom hogy sokaknak pont a 20 fő adta kihívások tetszenek, de nekem egyáltalán nem. Annak aki felkerül ide, ez olyan mintha egy teljesen más játék lenne. Az viszont nagyon jó lenne, ha az összes liga azonos szabályokkal menne, mert pl a div2-ben még mindig 3lb van, és nincs flex a D-ben mint itt.
1 napja
A DB poszt szerintem is jó ötlet. Bár nem látok bele a dolgokba túl mélyen, de úgy tapasztalom, hogy a LB poszt is megvékonyodott, egyrészt sok helyen már csak egy ILB-t használnak real life is, és az ESPN is szépen az OLB-k nagy többségét DE posztra mozgatta, lehet, hogy a max LB számot is le lehetne vihetni 5-ről 4-re. Bővülne így egy csöppet az FA piac is.Én továbbra is azt is javasolnám szavazásra hogy a liga létszámot lejjebb lehetne vinni, akkor maradna minden posztra több elérhető játékos. Amúgy szerintem az is gond, hogy egységesíteni kéne a divíziókat, külön így szavazgatni nincs érteleme csak az első osztályra, feljutók, kiesők miatt, akik akkor lentebbi divekben megint más pontozással, létszámmal játszanának. Csak ugye itt jön be, hogy itt más ligákhoz képest nincs semmi érdemi commish munka, ami létre lett hozva kb. mint a fórumnak egy ilyen plusz "szolgáltatása" 15 éve azt újra aktiváljuk meg kiírjuk a draftidőpontot azt annyi, ahogy kb. Igor nálam sokkal jobban megfogalmazta. Lehet pl. fikázni az FK-sokat, de ott pl. nagyon komolyan létrehozták (több 100 játékosra, mégis 14 fős ligákban maximalizálva), szabályozzák, évről évre vezetik a diveket, saját baráti ligákról már nem is beszélve ahol külön szavazások vannak meg zárt csopikban meg lehet tervezni mindent. Csak nyilván erre itt nem lenne egy 6-8 fős commish csapat aki ezt az egészet levezényelné, monitorozná, egységesítené. Mert ha mondjuk tényleg az jönne ki egy összes div nagy szavazáson hogy mindenkinek tetszik a 20 csapat meg a pontozások, akkor legyen minden bowl.hu divben annyi, de ha csak mondjuk 16 akkor annyi. Vagy maradhat a régi romantika a végig őrjöngött, kesergett szezonokkal az adott szezon managereinek minimum felénél akiknek éppen gallyra ment vagy szív folyamatosan végig.😊
Ami egy picit visszaszorult, az DL poszt, nagyon vékony a rendelkezésre álló játékos, kevés a jól teljesítő player, lehet hogy túlzás a 2 true DL poszt.
Tony Adams