NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
forduló mákosa díj + az ellenfelemé a fuck the bench = tökéletes forduló
több mint 14 éve
Week 9szesze 210 - danna 208
szaba 243- haromt 118
fucu 332 - hurka 162
soldi 219 - dodo 209
ork 232 - somos 175
höri 175 - divat 171
atapapa 176 - rajna 173
visi 233 - igor 221
göbi 217 - tyr 183
a forduló winnere: fucu 332 pont (nem semmi eredmény, gratu még1x)
a forduló legszarabbja: haromt 118 pont
a forduló mákere: höri 175 ponttal nyert
a forduló loosere: igor 221 ponttal kikapott
fuck the bench award: divat 81 pont a padon (nettó 31)
Állás:
1. Team Szesze (szesze) 8 1 0 (2205,5 szerzett pont)
2. Hungarian Kolbasz's (fucu) 7 2 0 (2026)
3. Paks 8ers (szaba) 6 3 0 (1997)
4. Újpest Deadly Ogres (ork) 6 3 0 (1922,5)
5. Óbuda Painkillers (göbi) 6 3 0 (1919,5)
6. Greendale Human Beings (höri) 6 3 0 (1824,5)
7. Iron County Loosers (visi) 5 4 0 (1954)
8. Sárbogárd Tractors (dodo) 5 4 0 (1867)
9. New England Tyrants (tyr) 5 4 0 (1788)
10. Hangover Boyz (igor) 4 4 1 (1843,5)
11. Kaposmente Cannonballs (somos) 4 5 0 (1837)
12. BKV Conductors (rajna) 4 5 0 (1782)
13. Soldi Super Stars (soldi) 4 5 0 (1763,5)
14. Allenville-i Smasszerek (atapapa) 4 5 0 (1659)
15. Danna's Patriots (danna) 3 6 0 (1723)
16. Hurka's Packers (hurka) 1 7 1 (1481)
17. Kanizsa Vandals (divat) 1 8 0 (1566)
18. Vorkuta Red Army (haromt) 1 8 0 (1387)
week 10 schedule:
szesze(8-1) - szaba(6-3)
fucu(7-2) - haromt(1-8)
dodo(5-4) - hurka(1-7-1)
danna(3-6) - ork(6-3)
soldi(4-5) - divat(1-8)
somos(4-5) - atapapa(4-5)
höri(6-3) - visi(5-4)
göbi(6-3) - rajna(4-5)
tyr(5-4) - igor(4-4-1)
több mint 14 éve
Ha így működne ez a játék, sokan el sem kezdenék 😛Hát Rodgers a Vikings ellen eléggé fájni fog vszínű.. futókban jóval erősebb vagyok (mondjuk abban mindenkinél), annak ki is kell jönnie, WR, TE nálad jobb, DL nálam, LB sor kb egál (egész szépen összeszedted itt magad a kezdeti gyengélkedés után), sec-ben én erősebb vagyok meg HCben is 😛Végre teljes csapattal tudok játszani úgyh nem lesz könnyű dolgod 😛 Mondjuk az előző fordulót leszámítva jól nyomod te is úgyh vszínű nem a védelmekről fog szólni a meccs 😊SzeszeAmúgy megint enyém a best D a ligában, de úgyérzem ellened ez változni fog 😊 Remélem egy jó 240+ rangadót tolunk mind2-en 😛szaba
Összességében 250-230 ide 😛Szesze
több mint 14 éve
Hát Rodgers a Vikings ellen eléggé fájni fog vszínű.. futókban jóval erősebb vagyok (mondjuk abban mindenkinél), annak ki is kell jönnie, WR, TE nálad jobb, DL nálam, LB sor kb egál (egész szépen összeszedted itt magad a kezdeti gyengélkedés után), sec-ben én erősebb vagyok meg HCben is 😛Amúgy megint enyém a best D a ligában, de úgyérzem ellened ez változni fog 😊 Remélem egy jó 240+ rangadót tolunk mind2-en 😛szabaRemélem sikerül nekem is egy hasonlóan izgi meccset hozni ellened, csak mondjuk az W-el a végén. 😊szabaVégre teljes csapattal tudok játszani úgyh nem lesz könnyű dolgod 😛 Mondjuk az előző fordulót leszámítva jól nyomod te is úgyh vszínű nem a védelmekről fog szólni a meccs 😊Szesze
Összességében 250-230 ide 😛
több mint 14 éve
Amúgy megint enyém a best D a ligában, de úgyérzem ellened ez változni fog 😊 Remélem egy jó 240+ rangadót tolunk mind2-en 😛Végre teljes csapattal tudok játszani úgyh nem lesz könnyű dolgod 😛 Mondjuk az előző fordulót leszámítva jól nyomod te is úgyh vszínű nem a védelmekről fog szólni a meccs 😊SzeszeKöszi! A végén tényleg a Giants HC döntött csak 😊SzeszeRemélem sikerül nekem is egy hasonlóan izgi meccset hozni ellened, csak mondjuk az W-el a végén. 😊szaba
több mint 14 éve
Végre teljes csapattal tudok játszani úgyh nem lesz könnyű dolgod 😛 Mondjuk az előző fordulót leszámítva jól nyomod te is úgyh vszínű nem a védelmekről fog szólni a meccs 😊Remélem sikerül nekem is egy hasonlóan izgi meccset hozni ellened, csak mondjuk az W-el a végén. 😊szabaHajnalban a meccs után még döntetlen volt... annyira tudtam h a végén kikapok. 2 ponttal... 😕Köszi! A végén tényleg a Giants HC döntött csak 😊Szesze
Grat Szesze.Danna
több mint 14 éve
Remélem sikerül nekem is egy hasonlóan izgi meccset hozni ellened, csak mondjuk az W-el a végén. 😊Hajnalban a meccs után még döntetlen volt... annyira tudtam h a végén kikapok. 2 ponttal... 😕Köszi! A végén tényleg a Giants HC döntött csak 😊Szesze
Grat Szesze.Danna
több mint 14 éve
Hajnalban a meccs után még döntetlen volt... annyira tudtam h a végén kikapok. 2 ponttal... 😕Köszi! A végén tényleg a Giants HC döntött csak 😊
Grat Szesze.Danna
több mint 14 éve
Hivatalosan is grat akkor visi!IgorKöszönöm. Sok sikert a következő meccsekre.
több mint 14 éve
Kellett itt szipognom előre, elvileg mégiscsak nyertemEnnek örömére frissítettem a cserélhető játékosok listáját, Hasi még mindig eladó, mellé lépett még elérhetőként az LB-poszt, a legjobb 23-ban 4 LB-m is ott van (ezen 5 játékosból 4 túl van a byeon). WR, RB, DE vagy DT köllene.
több mint 14 éve
Hivatalosan is grat akkor visi!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Nálam totál betli megint, szezon elején nem gondoltam, hogy megint a bentmaradás lesz a téma...hát végül te nagyon elmaradtál a várt pontszámodtól szóval nem kellett mindenképp az az utolsó TD vagy a padon hagyott pontok
Mondjuk a Giants meccs utolsó negyedéig nem álltam rosszul, de ott Ork hozott vagy 50 pontot hirtelen, onnan már mindegy volt.somoskovig
több mint 14 éve
Mennyi szoros meccs volt 😮
több mint 14 éve
Hajnalban a meccs után még döntetlen volt... annyira tudtam h a végén kikapok. 2 ponttal... 😕 Grat Szesze.
több mint 14 éve
tehát a ti hibátok.... :dmegmondtam v megmondtam? 😀mi be akartuk hozzád autópickelni Rodgers-t vagy Fostert, de ment a rinya, hogy Vick kéne 😀Höri
thx 1/1...Divat
|
több mint 14 éve
megmondtam v megmondtam? 😀mi be akartuk hozzád autópickelni Rodgers-t vagy Fostert, de ment a rinya, hogy Vick kéne 😀
thx 1/1...Divat
több mint 14 éve
Grat Soldi a győzelemhez! Csúnyám elbencheltem magam, valamint a teljes secondarym csődöt mondott sajnos. Nehéz lesz innen a felsőházi playoffba jutás. :/
több mint 14 éve
VJ-JJ páros elég vadbarom volt.Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!Szeszethx, de tényleg csak kijött a lépés, hogy már írtam 😊Fucu
több mint 14 éve
köccethx, sok sikert a div2-ben!HöriTim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀Divat
momentán X a meccs 😊 bízom az Eagles red zone offense-benHöri
|
több mint 14 éve
Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!Szeszethx, de tényleg csak kijött a lépés, hogy már írtam 😊
több mint 14 éve
Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!
több mint 14 éve
thx, sok sikert a div2-ben!Tim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀Divat
több mint 14 éve
Tim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀
|