NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
Hát sajna elúszik a playoff, pedig nem volt ez rossz hét. Köcsög Saints szólhatott volna picit korábban, hogy Bush hulla, és akkor Ivoryval nyomulok, máris én lennék az esélyes... de egy állat Nicks meccs még megmenthet.
több mint 14 éve
7 negyeden át minden király volt, de aztán TyR bedurvult.zakó szag.
-56 pont
Moreno, Manningham, Cofield, Canty, Goff, Mikell, Norv Turner vs Eli
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt behúztuk Go Vikings szedett vedett csapata ellen. Ezzel már matematikailag is biztos a playoff225 pont és még van Bay-Bay + A.Rolle. 250 fölött is lehetek megint.
Nyer dodo is, igor is.
Jövő héten szuperrangadót játszom Dodo ellen az alapszakasz első helyéért 😊
több mint 14 éve
Brownsban Eric Wright meg Mike Adams van.Kösz. 😀Csak az a baj, hogy én indulok fél óra múlva vonattal Pestre. De akkor inkább kiveszem, köszi a segítséget! És bocsi az offért.F.Schlecktudsz időzíteni, mit ne mondjak 😀Höri
Egyébként igen jól jártam, mondhatom. Gondolom nem játszik Toler, felszedem a Brownsos Mike Wrightot, erre megsérül pillanatokon belül...F.Schleck
de akkor is bazzeg, ezt magyarázd meg az egyik topikban, hogy mi a fasz visz rá, hogy akkor utazz mikor NFL van? 3 college évet letudtam zsinórban anélkül, hogy lekéssem a 7 órás kickoffot. 😛
több mint 14 éve
Kösz. 😀tudsz időzíteni, mit ne mondjak 😀Hörinem edzett egész héten és Whiz nem játszat olyanokat akik nem edzettek legalább egy napot, ez sokszorosan igaz a fiatal játékosokraCsak az a baj, hogy én indulok fél óra múlva vonattal Pestre. De akkor inkább kiveszem, köszi a segítséget! És bocsi az offért.F.Schleck
de 50 perc és kiderül, még szerencse hogy 7kor játszunkFucu
Egyébként igen jól jártam, mondhatom. Gondolom nem játszik Toler, felszedem a Brownsos Mike Wrightot, erre megsérül pillanatokon belül...
több mint 14 éve
tudsz időzíteni, mit ne mondjak 😀Csak az a baj, hogy én indulok fél óra múlva vonattal Pestre. De akkor inkább kiveszem, köszi a segítséget! És bocsi az offért.F.SchleckToler már biztos, hogy nem fog játszani?F.Schlecknem edzett egész héten és Whiz nem játszat olyanokat akik nem edzettek legalább egy napot, ez sokszorosan igaz a fiatal játékosokra
több mint 14 éve
Portis visszatér, lehet megoldódnak a futógondjaim. 😊 Bár persze erősen osztozik majd a carryken, de azért jobb őt a csapatban látni, mint különféle returnerekkel próbálkozni, hogy azért pár pontot hozzon a 2nd RB-m. 😊Úgyhogy Ortonért inkább most már DE és/vagy LB kellene. 😉 Na jó, azért ha vki futót adna, akkor sem sírnék. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
biztosan nem játszik Toler! (megszoptam 😊)
több mint 14 éve
Csak az a baj, hogy én indulok fél óra múlva vonattal Pestre. De akkor inkább kiveszem, köszi a segítséget! És bocsi az offért.nem edzett egész héten és Whiz nem játszat olyanokat akik nem edzettek legalább egy napot, ez sokszorosan igaz a fiatal játékosokraakkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...FucuToler már biztos, hogy nem fog játszani?F.Schleck
több mint 14 éve
nem edzett egész héten és Whiz nem játszat olyanokat akik nem edzettek legalább egy napot, ez sokszorosan igaz a fiatal játékosokraakkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...FucuToler már biztos, hogy nem fog játszani?F.Schleck
de 50 perc és kiderül, még szerencse hogy 7kor játszunk
több mint 14 éve
akkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...FucuToler már biztos, hogy nem fog játszani?
több mint 14 éve
Bowman TNF-tt játszott ezért locked módban van nem tudok vele semmit sem csinálnimit nem enged?nem mert a P miatt Bowmannek kellene ott lenni.Hörinem engedi így sem, ez vanFucu
rakd Bowmant a padra majd vágj ki valakit és lesz helyed.Höri
több mint 14 éve
mit nem enged?nem engedi így sem, ez vanFucuvan egy szabad helyem a padon vagy ez nem számít?Fucunem mert a P miatt Bowmannek kellene ott lenni.Höri
rakd Bowmant a padra majd vágj ki valakit és lesz helyed.
több mint 14 éve
nem engedi így sem, ez vannem mert a P miatt Bowmannek kellene ott lenni.Höriki kell vágni egy aktívat és meg van oldvaHörivan egy szabad helyem a padon vagy ez nem számít?Fucu
több mint 14 éve
nem mert a P miatt Bowmannek kellene ott lenni.van egy szabad helyem a padon vagy ez nem számít?Fucuakkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...Fucuki kell vágni egy aktívat és meg van oldvaHöri
több mint 14 éve
van egy szabad helyem a padon vagy ez nem számít?akkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...Fucuki kell vágni egy aktívat és meg van oldvaHöri
több mint 14 éve
akkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...Fucuki kell vágni egy aktívat és meg van oldva
több mint 14 éve
akkor ugye megszoptam ha Bowman-t az IR-en felejtettem (P-vel van ott) és emiatt nem tudok embert felszedni? Toler 20 pontja fog hiányozni...
több mint 14 éve
Legyen így, fussunk össze. 😉Sokat fogom meg idezgetni a valaszt, ha valoban osszeufutnk es megint lealazlak 😛 A multkor is csoppet motivaltak voltak a fiuk, pontrekord lett a vege 😛 😛IgorJa, menjunk vissza, vegyunk 3 eves mintat akkor 😛IgorIdény és idény között természetesen van különbség. De ugyebár azért Te is szívesebben húzol olyat, aki mondjuk az előző évben bizonyított. 😉
No de akkor hagyjuk, marad nálam. Istenem, de szeretnék veled PO-zni, ellened Ortont játszatnám és nyernék. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Sokat fogom meg idezgetni a valaszt, ha valoban osszeufutnk es megint lealazlak 😛 A multkor is csoppet motivaltak voltak a fiuk, pontrekord lett a vege 😛 😛Idény és idény között természetesen van különbség. De ugyebár azért Te is szívesebben húzol olyat, aki mondjuk az előző évben bizonyított. 😉Nos olyan markáns a különbség, hogy igazából az a kiforgatás, amit Te csinálsz. 😉 Sztem a számok önmagukért beszélnek, de Te a teljes mintavételt több mint felére csökkented, ami nyilvánvalóan nem lehet olyan pontos, mint a 9 meccses minta. 😉 Minál nagyobb a minta annál pontosabb.SoldadosJa, menjunk vissza, vegyunk 3 eves mintat akkor 😛Igor
No de akkor hagyjuk, marad nálam. Istenem, de szeretnék veled PO-zni, ellened Ortont játszatnám és nyernék. 😊Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Idény és idény között természetesen van különbség. De ugyebár azért Te is szívesebben húzol olyat, aki mondjuk az előző évben bizonyított. 😉Ja, menjunk vissza, vegyunk 3 eves mintat akkor 😛IgorUgyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉Nos olyan markáns a különbség, hogy igazából az a kiforgatás, amit Te csinálsz. 😉 Sztem a számok önmagukért beszélnek, de Te a teljes mintavételt több mint felére csökkented, ami nyilvánvalóan nem lehet olyan pontos, mint a 9 meccses minta. 😉 Minál nagyobb a minta annál pontosabb.Soldados
Igazabol egyedul a PO schedule-ja miatt akartam megvenni, Zona es Houston pass D nyami (igaz az Oakland elleni meccset tuti elbenazz, es lesz vagy 4 pickje..) - ha lett volna eszed ezzel reklamozod mar jo ideje 😛
Viszont Flacconak meg week 14 a Houston szoval valoban bombasztikus duo lenne.
Meg filozok egy sort egy 3 vs. 3-n, de Tuck eleg nagy ar..Igor
No de akkor hagyjuk, marad nálam. Istenem, de szeretnék veled PO-zni, ellened Ortont játszatnám és nyernék. 😊
több mint 14 éve
Ja, menjunk vissza, vegyunk 3 eves mintat akkor 😛Ugyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉Nos olyan markáns a különbség, hogy igazából az a kiforgatás, amit Te csinálsz. 😉 Sztem a számok önmagukért beszélnek, de Te a teljes mintavételt több mint felére csökkented, ami nyilvánvalóan nem lehet olyan pontos, mint a 9 meccses minta. 😉 Minál nagyobb a minta annál pontosabb.Soldados
Igazabol egyedul a PO schedule-ja miatt akartam megvenni, Zona es Houston pass D nyami (igaz az Oakland elleni meccset tuti elbenazz, es lesz vagy 4 pickje..) - ha lett volna eszed ezzel reklamozod mar jo ideje 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Jaj, elszamoltam.. hulye vagyok mindkettonek week 14 es 16 a jo, es az elodontoben mindketto gyenge matchup lesz.Ah, hagyjuk akkor..
több mint 14 éve
Ugyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉Nos olyan markáns a különbség, hogy igazából az a kiforgatás, amit Te csinálsz. 😉 Sztem a számok önmagukért beszélnek, de Te a teljes mintavételt több mint felére csökkented, ami nyilvánvalóan nem lehet olyan pontos, mint a 9 meccses minta. 😉 Minál nagyobb a minta annál pontosabb.
több mint 14 éve
Ugyesen forgatok a statokat.. de szedd le az elso ket meccset, sot! Nezd az utolso negy meccset.. azota Flacco a kiegyensulyozottabb 😉Igazabol egyedul a PO schedule-ja miatt akartam megvenni, Zona es Houston pass D nyami (igaz az Oakland elleni meccset tuti elbenazz, es lesz vagy 4 pickje..) - ha lett volna eszed ezzel reklamozod mar jo ideje 😛
Meg filozok egy sort egy 3 vs. 3-n, de Tuck eleg nagy ar..